2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün bende de odu. gerçi ara ara oluyor bence korkacak birşey yok :))

valla bende yurtdisindayim burda doktor direk normal dogum yapacagiz dedi. ilk hamile kaldigimdada dogum doktoru olan bir arkadasim herkesin normal dogum yaptigini. epidural kullanmanin tamamen risksiz oldugu icin normal dogumdada artik kimsenin deli gibi caninin yanmadigini soyledi. sezeryan ancak normal dogum esnasinda bir aksilik olursa sezeryana geciliyormus. benim doktorumda ayni seyi soyledi. bir aksilik olup olmadigini dogum esnasinda ogrenecegiz ve varsa sezeryana geciyorlarmis. doktorum yasi ileri tecrubeli buranin en iyi hastanelerinden birininde ortagi ve burdaki dogum doktorlari dernek gibi biseyininde baskani. oldukca iyi bir doktor yani. bole. bende basindan beri normal dogum istiyordum zaten hicbir korkum kalmadi simdi. bende pek sezeryandan yana degilim. hem bebegimin ilk anini gormek istiyorum hemde bosuna kesilip bicilmek istemiyorum ertesi gun ayaga kalkabilmek istiyorum. bide normal dogumda sut gelmesi vs gibi durumlar vucudun adaptasyonu daha iyi oluyor. ama elbetteki bi komplikasyon durumunda bebegi tehlikeye atmamak adina sezeryan yapilmasi da dogru. ama burda doktor bunun dogum aninda anlasilacaginive karar verilebilecegini soyluyor. genelde her kadin normal dogum yapabilme yetisine sahip cunku.

Canım genel olarak iyiyiz. Venüs de hala doğurma emaresi göstermedi hala dayanıyor :)) birçoğumuz izne ayrıldı ben hala 37. haftaya kadar çalışabilmek adına kasıyorum. Doğum sonrası bebekle ne kadar vakit geçirirsem o kadar kardır diye düşünüyorum. Ben de normal doğum yanlısıyım ama dr. um son anda belli olacağını söylüyor.
Yatağınızı merak ettim strokke mu alsınız? oval olan??? Hayırlı olsun ve boşver parasını içine sinmesi önemli olan :))) grao sweetpeace sanırım bahsettiğin anakucağı. babam tutturdu alacağım diye a yaaa baya yer kaplayan birşey, 6 aydan sonra nereye koyacağım atsn atılmaz yani o yüzden ben istemedim.

Canım bu arada face de düğün resimlerini göremedim... hadi yükle artık da meraktan çatladık :)))

prima ne canim benim??

face de Prima dünyasını beğenip oradaki formu doldurunca prima hediye paketi yolluyor canım. ama bitti kampanya

prima ne canim benim??
facete prima bebek dünyası sayfasında ilk hediyem diye bi yer var..beğenip formu doldurduğunda hediye gönderiyorlar..

evet canım kalp gibi düzenli tık tık yapıyor..bazen uzun sürüyor...eşimde aminosıvısını fazla içti heralde diyor

selam kizlar

son 2 gündür pelvis kemiklerimde baski hissediyorum özellikle de sol tarafta sanki bebek ittiriyo gibi bööyle bi durum yasayan var mi???

aynen bende canim ne agri ne de kasilma hissediyorum evde dogum baslicak diye de korkuyorum dogrusu böyle hissetmeyince :))) bende 2 gün oldu o kasilmalar sonra tam düzeldi derken 2 gün gecince yine cikti ondan beri olmadi yine gerci ben simdi evdeyim en son cuma günü nts ye bagladi doktor onda da cikmadi evde oluyosa da ben farketmiyorum ama bende son bi kac gündür pelvis kemiklerinde baski oluyo cok bebek oraya dogru ittiriyo gibi korkmuyo da degilim hani

oooo canim benim bebegim günde en az 4 kez 20 dk falan hickiriyo :) bazen uykudan bile kaldiriyo beni ama ben gecen gün doktora sordum gayet normal dedi suyu yutup sindirme egsersizleri yapiyomus dogdugunda yabanci kalmamak icin ve hickirmasi bi sorun oldugunu degil gayet saglikli oldugunu gösteriyomus

Ya benimkide 2 gündür sanki çok az hareket ediyormuş gibi geliyor bana normalde iri bir bebek olduğu için tekmelediği zaman avize sallanıyormu diye baktığım çok oldu deprem oluyomuş gibi hisse kapılıyordum.
Cuma günü dr insülin iğnemin dozunu artırdı korkuyorum zararı olurmu acaba oğlum 2 gündür uyuşuk gibi.:26:

hehe sirtustu yuzmek zor oluyor canim normal yuz bana daha kolay geldi.

ya ne bileyim kulaç atamadım, karnım kasıldı. ama herşeye rağmen rahatladım denize girince :))

ya birde bizimki hapşusrduğunda çok komik oluyor. hissettiniz mi hiç bilmiyorum ama ben hissediyorum resmen titretiyor :)))

Benim oğluşumu da çok hıçkırık tutuyor.Günde en az bir kere bazen 2-3 kere tutar ve 5 dakka sürer.Bende merak ediyordm ama dr sormayı unuttum

evet canim aliorum venusun haberlerini. sukur cok uzuldu kizcagiz ama sukur hersey yolunda gidiyor onunda simdi. eminim saglikla zamaninda dogucak bebisi. aynen bende normal dogum yapacagim. bir aksilik olursa zaten dogum aninda belli olur ve sezeryana gecilebilir diyor doktor. hala calisabiliyorsan valla super bencede birakma canim. dogum sonrasi daha cok zaman gecirirsin.

yok canim bizim aldigimiz yatagin fiyati stokke nin 3 kati idi. dedim stokke alalim bebege baska seyler aliriz sonra diye ama o kadar asik oldukki yataga dayanamadik. stokke ne kadar tr de?? biz leander stig aldik bak internetten. avrupada en guvenli ve en iyi design odulu almis. valla basta uzuldum ekonomik olmaliyiz azicik diye ama simdi dedim uzun bi sure kullanacak bu yatagi. hemde icimize sindi. cunku yanllari aciliyor ve minik bir eriskin yatagina donusuyor.

evet evet graco sweet peace baktim simdi netten. cok guzel bisey. o kadar yer kaplamiyorki canim kutuya koyabilirsin kuruluyor zaten. sora bozup kutuya koyuyorsun. bana cok faydali geldi. bayada saglam bisey. hatta cok komik biz bunu aldik alex tutturdu bunu biz yatak odasina alalim muzigide calalim biz uyuruz cok huzurlu diye. dedim delirme bebek gelicek kirlenmesin temiz olsun. kucuk cocuk gibi saatlerce vakit gecirdi onunla sorada kaldiriyoruz diye uzulduD galiba benim 2 cocugum olucak.

canim bi bilsen ben nasil catliorum dugun fotolari ile ilgili. daha 2 fotomuz var gordugumuz o kadar. dugunun fotolarini burda bir moda fotografcisi arkadasim cekti. simdide kolleksiyonlarin cekim zamaniya. soledi bize editlemeyi falan ancak temmuzda baslayabilirim diye bizde kabul ettik. o bititrir bitirmez ekleyecegim. en son alexin istanbula geldigi videoyu yukledim face e gordunmu?? haha nasil ciddi ve resmiyiz.

\((

canim sen nasilsin iyimisin??? bu arada nasil anliyorsun bu agrilari yahu. pelvistemi nerde. ben burda olmadigimdanmi nedir iyice yabancilastim. arada bi agrilar oluyor ama ne agrisi bilmiorum:)

evet bende sirtustu yuzemedim. yuzustu daha kolay yuzdum. aynen karnimi kasiyormusum gibi geldi sirtustu.

sagol canim simdilik iyiyim biseyim yok ya da oluyo ben hissetmiyorum :) bahsettigim agri bende de 2 gündür oluyo pelvis yani legen kemigi dedigimiz kemiklere özellikle sol tarafa bastriyo gibi bi his oluyo

sagol canim simdilik iyiyim biseyim yok ya da oluyo ben hissetmiyorum :) bahsettigim agri bende de 2 gündür oluyo pelvis yani legen kemigi dedigimiz kemiklere özellikle sol tarafa bastriyo gibi bi his oluyo

sevindim iyi olmana canim. valla bendede degisik cesit seyler oluyor ama ne anlamis degilim. agri degilde gece sanki canim yaniyor bazen. anlamadim tam. bide bazen bebek asagiyami vuruyor ne cikicak gibi hissediyorum.

elktrik gidince internet kesildi..

Gördüm yatağı evet kasdettiğim bu yataktı ama benim aklımda stokke diye kalmış. Benim de çok hoşumagitmişti ama tr. de var mı bilmiyorum Güle güle kullanın. graco yu şimdi en bu kadar övünce alsam mı diye düşünüyorum ama bakalım. Tekrar bir değerlendireim. :)))

Canım ben senin videolarını göremiyorum.. Neyse o zaman temmuz u bekleyeceğiz.:)))) eva ile lgili haber aldıkça bize de haber vermeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…