2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de oluyorr, sürekli periyodik hareketler duyuyordum. Dün akşam baktım hıçkırmaymış... Böylece bebeğin ciğerleri gelişiyormuş...

Önceleri korkuyordum ama şimdi hıçkırınca mutlu oluyorum

günaydın güzel anneler..umarım herkesler iyidir..only smile ne güzel telaşların var bu ara..ben oda yapmadığm için telaşımda yok zaten diğer eksikleri göreli bayağı olmştu..bir arabam kaldı almadığm

Canım evet güzel telaşlar... Ev dağınık şu anda ama... Annem olmasaydı yanmıştım valla...

Bende araba almadım daha. Hatta cumartesi VIAPort a gittik. Jokere filan baktık. Karar veremedim hala... Chicconun living modelini beğendim, 1500 TL diyorlar. Pahalı geldi biraz...

Hala kararsızız yani.. Birde göğüs pompası alıcam. Ama Aventinkini almayı düşünüyorum...

annenin yanında olması çok iyi,yoksa kendi başına çok zorlanırdın kolay değil sonçta sıfırdan bir oda yerleştirilecek..ben piere carden'nın bir modelini beğendm 600 tl indirmdeydi..bakalım onu alırım belki..

günaydın güzeller..herkese keyifli bi hafta diliyorum..

yaaa uyumak kısmet olmuyo bu aralar ama eskiden olsa uyuklardım koltukta vucudumuz uykusuz gecelerimi hazırlanıyo nedir?

cuma pazara gitmiştim baya yoruldum bebiş ürünleri çok da ucuz değildi. bi penye battaniye aldım sonra kendimi takıcıların önünden alamadım kendime çalıştım yani..
haftasonu aslında niyetim kıyafetleri yıkamak ütülemekti, çamaşır sepetindekileri zor yıkadım. neyse çok zaman var bi ara halledicem artık...

birazdan 32 hafta çalışabilir raporumu almaya gidicem.. aslında evde oturup dinlenmek var ama bi engel yokken çalışabildiğim kadar çalışayım bari..
buarada ben 31+2ken bu raporu almış olucam erken di mi... doktor sez. düşünüyo sanırım..

Herkese merhaba sevgılı agustos anneleri
sat tarihime gore temmuz sonu gorunuyordu dogumum,fakat doktorum 2 agustosta gunumun dolacagini soyledi.Sanirim bende agustos annesi olacagim.Artik araniza katilma zamanim geldi.Daha once birkac kez mesaj yazmistim ama surekli takip edemedim.

Ilk bebegimi bekliyorum, 2 senelik evliyim.Abd'de yasiyorum.Su anda calismiyorum.
27 temmuzda annnem ve kiz kardesim yanima gelecek, su aralar kizimin odasiyla ugrasiyorum.
Kendimden kisaca bahsettim kizlarbundan sonra burdayim insallah

gunaydin arkadaslar,

nasilsiniz gorusmeyeli,
h.sonunuz nasil gecti.?

benim h.sonum cok guzel gecti. evd ehic is yapmadim, is olarak tek yaptigim camasir yikayip katlamak, bir tepsi de borek yaptim cmr. o kadar ))
cmr. gezdik biraz , kizimin kapi susunu begenip aldik sonunda.

pazar gunu de kendimiz icin gzdik; yarin evlilik yildonumuz ya, esimle birbirimize hediyeler aldik;
seven hill'de kampanya varmis 2 alana 1 bedava;
esime 2 gomlek, 2 pantolon, bi sort, bi t-shirt aldik. fiyatlari da uygun hem de guzel seyler var, tavsiye ederim.
ben kiyafet almak istemedim; az zamanimiz kaldi, ins. dogumdan sonra alicam artik; ama sevenhill'in bayan bolumune de bayildim; cok cici bluz ve elbiseler var.

bana assortie'den canta aldik , bir bej, bi nar cicegi, bir de siyah.. ne zamandir canta almamistim kendime cok mutlu oldummm
ayakkabi ve kiyafet alamiyorum bari canta alayim dedim ))

ama cok yorulmusum
bugun de ise geldim; cok halsizim simdi :-(
neyseki bu hafta son

bi atlatsam su haftayi da..

4 temmuzda gidip alicam calisamaz raporumu

aynen ben de bebegin camasirlarini yikicam diye dusunurken anca sepettekileri yikadim.
bu h.sonu ama kararlastirdik esimle, hic disari falan cikmicaz bu yikama-utuleme isini halledicez (insallah )

bu arada benim ablamlar umre'ye gittiler. 24 gun kalacaklar. cocuklari da anneme biraktilar. annem su an abiminkiyle beraber 3 toruna bakiyor anlayacaginiz. tamamen yalniz kaldim. su 24 gunde dogurmam insallah :-((

--- ben tam 32+0 da aliyorum raporu cnm.

hosgeldin cnm
sen de hayirlisiyla kucagina alirsin ins. minnosunu cnm.

ilk dogum yapanlarimizdan biri de sen olacaksin sanirim.

günaydın canım, bende cumartesi hep gezdm akşam 10da eve geldim ama pazar hep evdeydım havada kapalıydı yemek falan yaptım.. sen çok güzel geçirmişsn haftasonunu..evlilik yıldönümnz şimdiden kutlu olsun, bir ömür boyu mutlu olun..bizimde geçen haftaydı ama cenaze işlernden falan kutlamadık ilk evlilk yıl dönümümüzü..benımde 4 temmuzda randövüm kararsızım çalşabilr mi çalışamaz mı alsam diye..her günde midem bulanıyor sabahları allahtan ev yakında gidip geliyorum bi koşu..bugün krakerimi alacağm bakalım işe yarayacak mı..senın sanırım risk vardı ondan alıyordun dimi canım

canım çok sevindim harika haberler maşallahhhh

ben de kızımı gördüm iyiymiş durumumuz aynı gibi 30 temmuz ya da 1 ağustosta meleğim
Allah ın izni ile kucağımda olacak
kilosu 2300 olmuş cincik kadarrrr

güzel telaşlar..
sen yapacaksın eminim çok güzel olacak
canım

peppermint çantalarını güle güle kullan canımcım

Son düzenleme:

ya canım az kalmş artık temmuz sonu ne demek ya:18: yavaş yavaş geliyoruz sona..aylardır beklediğimiz özlemimiz artık kucağımzda olacak inşallah

günaydın kızlaaar
herkes iyi maaşallah,ben de iyiyim...gerçi midem bulanıyor niyeyse??sizin de oluyor sanırım son zamanlar olduğunu hiç bilmiyordum..cuma ya cumartesi kızımı görcem)hem kilosunu merak ediyorum hem de doktor doğum şekli ile ilgili ne diyecek diye merak ediyorum.en son kontrolde doğum pozisyonundaydık ama şuan yan yatıyor meleğim hayırlısı hangisiyse o olsun diyorum artık normal ya da sezaryen diye tutturmuyorum...

çift yönlü canım şu fotoda gördüğün altında model numarasıda yazıyor Eki Görüntüle 215432

Ben bunu biliyorum canım. Çok kullanışlı gibi...

Nerden baktın sen bunu? Jokerde, e-bebekte yok bundan...

Canım bebişine maşallah

Bakalım nasıl olcak odamız. Resmini eklerim canım...

Canım açlık tokluk istediğine göre yüksek çıkmıştır, tatlı şeyler pilav bezelye patates hamur işi yeme cnm ben yemedim normal çıktı 100 lük yaptırmamıştım 50 lik 144 çıkmıştı tam sınırdı yani

Geçmiş olsun şimdi son durum ne acaba ??

selam kizlar:)))
benimde kasilmalarim gecti derken dun aksamdan beri yine basladi yine alttan cikicak hissi oldu offf canim cok SIKkIn. sali gunu kontrolumuz var ins yine erken dogum riski var demez((
Aman cnm dikkat et senin de 2.bebekti di mi ??

oh maşallah kuzuya herşey yolunda ne güzel

Canım belli bir ölçü varmış o ölçüyü geçince sez.diyorlar bana da ilkinde dediler sonra ölçümde normal çıktı biraz da sez yönlendirmek için yapıyorlar

Oy oy dinlen sen de cnm suyu azalmış ama inş.doğuma kadar normal yetecek seviyede kalır cnm

Hoşgeldin cnm sağlıcakla kucağına al ama bence sen temmuzda doğurursun

Peppermint güle güle kullan çantalarını yorma kendini artık senin de şansına tek kaldın inş.ablan gelene kadar doğurmazsın.....

gunaydin kizlar. uzun zaman sonra burasi ile uyanmak ne guzelmis ole. esim geldi sabah ama sen uyu burda dedim ben bikac dukkana bakacagim. sonra doneriz eve. hehe. simdi cok acim kayinvalideme gidip kahvalti edecgim. gerci kahvalti dedigim peksimete yag bal. burda kahvalti kulturu olmadigi icin sabah kahvalti diyince onu veriyor bana:)) ondan sorada bi dukkan var. burda insanlar tembel oldugu icin adam kizi calismiyor artik diye 3 katli dukkandaki hersey zararina satiyor. gidip bakacagim elektronik esyalarla bicak falan gibi eksiklerimiz vardi yeni evde. onlari alacagim:)) sonra bugun turk konsolosluguna gidip nihayet bildirimde bulunacagiz biz evliyiz diye yoksa bana ceza yapiyorlarmis( bende diyordum bildirmeyelim gidince trye ordada yapariz nikah hos olur. bu arada gecenlerde size basima geleni ve dugun detaylarimizi anlatamamistim hazir netim varken anlatiyim da gulmekten olun. biz benim oturum iznimi almamistik ben trye donmustum ya. onu almaya gittik. bi ara dugun isleri ile ugrasiyorken. bizi ordan oraya ordan oraya yolladilar. bisuru belge aldik evlilikle ilgili belgeler bide bikac belge falan kaldi. gittik almaya adam bakiyor bakiyor bulamiyor. isin ilginci avrupa birliginde ama bu belge islerinde bizim yarimiz kadar gelismis bi ulke olmadigi icin hersey kagitlarda. bilgisayarda degil yani inanabiliyormusunuz. adam kagidi bulamadi. sonra orayi ara burayi ara bizde kaydiniz yok demesinmi. kalp krizi gecirmek uzereydim. nasil yani nasil olur falan. bide bizi arastirmadan gondereceklerdi kayinvalidem kavga etmeye basladi. bu sefer senin adinda ton nerde. tondan dolayi bulamiyoruz bilmemne dediler. ondan sonra ne ciksa begenirsinizDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD evliligimizi iptal etmisler hahahahahhahhahah. cunku evlendikten sonra 3 gun icindemi ne gidip tekrar bi imza atiyormussun bi belgemi ne aliyormus. o zamana kadar evli sayilmiyormussun zaten. biz tabi sok nasil olur bilmemne. ben sikayet ediyorum nasil ulke ole seymi olur. bi annemi aradik ki trdede oleymis zaten. bana dedi senin kafan calismiyormu solemedilermi size. burdada nikahtan sonra gidip tekrar onay icin imza atiyorsun dedi. sok olmus bi vaziyette o kosturdugum haftalar birde bunla ugrastik. neyse dugunden once bunuda tekrar koymus olduk. sanki allahin isi allah istememis kot pantolonla ole evet demek gibi bide bu nasip oldu. kayinvalidem dedi bak bizsiz evlenmistiniz goremedik diye uzuluyorduk bak allahin isine diye hehe. en komik bolum buydu.

ondan sonra dahada komigi herseyi kolay zanneden biz oyle dugun sorasi evde tembel tembel otururken kayinvalidem gidip oturum iznini alsaniza vizesi biticek gondericekler kizi hamile hamile demesinmi. dedik niye gondersinler evlendikya ne oturum izni. bu sefer bide bununla ugrasmaya basladikmi. burda bu devlet yerleri saat 2 ye kadar calisiyor. hatta 1 30. ondan sonra calismiyorlar inanabiliyormusunuz. o aradada durmadan cay kahve sigara molasi. gunde 10 kisiye bakiolarsa iyidir. bide hukumet bunlara oy atsinlar diye kanun yapmis isten cikarilamiyorlar. gidiyoruz biz oturum izni alacagiz diyoruz belgeler ne. bilmiyorum diyen bi memura ilk defa rastladim. heryerde kavga ettik nerdeyse. bizi bu halde ugrastirip durdular kac haftamizi aldi bi izni cikarmak. yok sigortaya git kocanin sigortasina gec, yok vergi numarasi al. bide isin komigi vergi numarasi almaya gittik gerek yok calismiyorsan dediler. sonra sigortaya gittik vergi numaran yoksa veremeyiz dediler sonra dimarxio ya gittik galiba valilik gibi bisey. onlarda bu ikisi olmadan veremeyiz dediler. aklimizi kaybetmek uzereydik. neyse sukur bitti sonunda. simdi bi turk konsolosluguna bildirimde buluncaz. oda gittigimiz gibi yurdum insani calisiyor tabi bize guzelce anlattilar napicaz. alt tarafi 2 belge istediler bizim zaten hersey bilgisayarlarda guzel ulkemde onuda bi gunde hallederiz hemen:)) bi anda cok sever oldum tryi valla bizde biri kahve molasina ciksa sigortada falan yada bankada memur. yada valilikte. valla biz altini ustune getiririz oranin. aman aman bu halimle bu kadar kosturdumya evaya anlaticak hikaye doldu:))

neyse sora dugun olayimizda cok guzel bi bahcede oldu. deniz kenari aslinda ama deniz tarafinda yol var o yuzden kapali biyer. ilk dans alex ben sensiz istanbula dusmanim secti. bana ilk evlenme teklifinide o sarkida yapmisti. cok guzeldi. heyecandan donduk durduk:)) sora iste sarki organizasyonunu yapmaya cok vakit olmadigindan dolayi ben turkce sarkilar koyamadim cok. iste sorasi bildigniz dugun olaylari. yemekler cok guzeldi herkes bayildi. nikah sekerlerime masamiza iste org sirketinin mumlari dekorasyonlari falan herkes cok begendi cok sevindik. genel olarak cokta romantik bir dugundu. benide oynattilar kesin cok komik cikicam videoda. fotolarida bir moda fotocusu arkadasim cekti. dugunden once cekim icin cok guzel biyere gittik. haha daga bile tirmandim bu halimle. orda yapay gunes isigi yapilip fotolar cekildi. cok guzel gorunuyordu kameradan. dilerim editlenincede ole olur. ama onun bu ara cekimleri oldugundan dolayi temmuzda baslayabilecek editlemeye.

bole iste detaylar kusura bakmayin anca anlatabildim:)) fotolarida face e koyucam alir almaz. aa dugunden bi gun once yatak gecesi vardi. bekar kizlar yatagi yapiyorlar. anneler sarki soluyor iste anne bugun misafirim evinde yarin gidecegim falan damat geline iyi baksin gibi biseyler. cevirdimde unuttum simdi. ben anne lafini duyunca zaten aglamiyim diye kendimi zor tuttum:)) onun videosunu koydum face e.

ben bi kahvalti ediyim simdi. sorada su dukkana gidiyim bizimki uyanana kadar burdayim. nede olsa turk konsoloslugu aciktir kapamaz erkendenD

Ben bunu biliyorum canım. Çok kullanışlı gibi...

Nerden baktın sen bunu? Jokerde, e-bebekte yok bundan...

Canım bebişine maşallah

Bakalım nasıl olcak odamız. Resmini eklerim canım...

canım kastamonudayım ben burdaki bir mağazada baktım 599 du fiyatı internette 525e de var..ama görüp almak daha iyi tabii

kizlar gerci siz konusmussunuzdur ben yokken ama bu haftalarda elde yuzde sisme, bulanti' sersemlik, cift gorme, hasta hissetme gibi seyler olursa mutlaka doktora danisin cunku prelekampsimi ne cok ciddi biseymis hamilelikte. hamilelik zehirlenmesi diye bisey. aklinizda olsun.

bizde bugun doktora gidicez bi ay sonra. cok ozledim bebisi cok meraklardayim. bu doktor beni niye erken cagirmiyor bilmiyorum gerek yok sana hersey ok dedi. catliorum bi ayda meraktan.

canim tesekkur ederim,
sizinki de kutlu olsunnn
cnm bi minik pasta al ya da kendin yap; bi aksam kutlayin gecikmeli de olsa...

cnm benim doktorum izin vermiyor daha fazla calismama;
kasilmalar var,
bir de detaylida rahimde septum var demislerdi, erken doguma neden olabilen biseymis; o yuzden doktroum tedbirli olalim diyor
bir de yolum cok uzak cnm, artik dayanamiyorum :-(

oyy cnm masallah kizinaa

yaa sizleri duydukca ben heyecanlaniyorum; 4 haftaniz kaldiii

saglikla gecer ins. son haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…