arkadaşlar merhaba:) bebeğimiz perşembe günü,dün ve bugün hıçkırıp durdu.ilk olduğunda ve baya sürdü..10 dak. geçti..çok korktuk başta noluyo hastaneye gidelim mi diye düşündük,ama sonra eşimin aklına geldi,hıçkırıyooooo dedi:))
sizinki de böyle hıçkırıyo mu,sürekli ufak ufak tekme atıyo gibi bi his..tık tık tık tık:)))
günaydın güzel anneler..umarım herkesler iyidir..only smile ne güzel telaşların var bu ara..ben oda yapmadığm için telaşımda yok zaten diğer eksikleri göreli bayağı olmştu..bir arabam kaldı almadığm
Canım evet güzel telaşlar... Ev dağınık şu anda ama... Annem olmasaydı yanmıştım valla...
Bende araba almadım daha. Hatta cumartesi VIAPort a gittik. Jokere filan baktık. Karar veremedim hala... Chicconun living modelini beğendim, 1500 TL diyorlar. Pahalı geldi biraz...
Hala kararsızız yani.. Birde göğüs pompası alıcam. Ama Aventinkini almayı düşünüyorum...
annenin yanında olması çok iyi,yoksa kendi başına çok zorlanırdın kolay değil sonçta sıfırdan bir oda yerleştirilecek..ben piere carden'nın bir modelini beğendm 600 tl indirmdeydi..bakalım onu alırım belki..
günaydın güzeller..herkese keyifli bi hafta diliyorum..
yaaa uyumak kısmet olmuyo bu aralar ama eskiden olsa uyuklardım koltukta vucudumuz uykusuz gecelerimi hazırlanıyo nedir?
cuma pazara gitmiştim baya yoruldum bebiş ürünleri çok da ucuz değildi. bi penye battaniye aldım sonra kendimi takıcıların önünden alamadım kendime çalıştım yani..
haftasonu aslında niyetim kıyafetleri yıkamak ütülemekti, çamaşır sepetindekileri zor yıkadım. neyse çok zaman var bi ara halledicem artık...
birazdan 32 hafta çalışabilir raporumu almaya gidicem.. aslında evde oturup dinlenmek var ama bi engel yokken çalışabildiğim kadar çalışayım bari..
buarada ben 31+2ken bu raporu almış olucam erken di mi... doktor sez. düşünüyo sanırım..
Herkese merhaba sevgılı agustos anneleri
sat tarihime gore temmuz sonu gorunuyordu dogumum,fakat doktorum 2 agustosta gunumun dolacagini soyledi.Sanirim bende agustos annesi olacagim.Artik araniza katilma zamanim geldi.Daha once birkac kez mesaj yazmistim ama surekli takip edemedim.
Ilk bebegimi bekliyorum, 2 senelik evliyim.Abd'de yasiyorum.Su anda calismiyorum.
27 temmuzda annnem ve kiz kardesim yanima gelecek, su aralar kizimin odasiyla ugrasiyorum.
Kendimden kisaca bahsettim kizlarbundan sonra burdayim insallah
gunaydin arkadaslar,
nasilsiniz gorusmeyeli,
h.sonunuz nasil gecti.?
benim h.sonum cok guzel gecti. evd ehic is yapmadim, is olarak tek yaptigim camasir yikayip katlamak, bir tepsi de borek yaptim cmr. o kadar))
cmr. gezdik biraz , kizimin kapi susunu begenip aldik sonunda.
pazar gunu de kendimiz icin gzdik; yarin evlilik yildonumuz ya, esimle birbirimize hediyeler aldik;
seven hill'de kampanya varmis 2 alana 1 bedava;
esime 2 gomlek, 2 pantolon, bi sort, bi t-shirt aldik. fiyatlari da uygun hem de guzel seyler var, tavsiye ederim.
ben kiyafet almak istemedim; az zamanimiz kaldi, ins. dogumdan sonra alicam artik; ama sevenhill'in bayan bolumune de bayildim; cok cici bluz ve elbiseler var.
bana assortie'den canta aldik , bir bej, bi nar cicegi, bir de siyah.. ne zamandir canta almamistim kendime cok mutlu oldummm
ayakkabi ve kiyafet alamiyorum bari canta alayim dedim))
ama cok yorulmusum
bugun de ise geldim; cok halsizim simdi :-(
neyseki bu hafta son
bi atlatsam su haftayi da..
4 temmuzda gidip alicam calisamaz raporumu
canım çok sevindim harika haberler maşallahhhhteyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan:)
Allaha şükür herşey yolunda...bebiş iyi,suyum normal...başı hala dönük aşaaada..doğum pozisyonunda ama bugün baya konuştuk doktorumla...yapım gereği ve bebişin büyük olmasından dolayı sezeryan olacam gibi...mesaj alındı yane:)
sağlıkla gelsin de kuzum...gerisi no prb:)
bu arada kuzum büyümeye devam ediyor teyzoşları ...2900 gr ve boyu da yaklaşık 46 cm olmuş...temmuz 25-ağst 1 arası sezeryan yolları görünecek bana bi sorun çıkmassa...işte böyleeeee...biz şimdi biraz uzanacağız kızımla...size haber verelim istedik ....sevgiler ,öpücüklerrrrrrrr
Günaydın kızlar....
Baktım şöyle bir geçmişe ama okumak mümkün değil şimdilik..
Umarım herkes iyidir. Venüs ve vermidon iyisiniz, inşallah herşey yolunda gidecek, hepimiz için
Hafta sonu bebek odamızı boşalttık, çalışma odası tıka basa eşya doldu. Artık dağıtıcam birçok şeyi.
Bu cumartesi oda takımımız geliyor, bu akşam da perdeyi diktiricem. Avize filan alıcam.
Bakalım nasıl olacak??
canım çok sevindim harika haberler maşallahhhh
ben de kızımı gördüm iyiymiş durumumuz aynı gibi 30 temmuz ya da 1 ağustosta meleğim
Allah ın izni ile kucağımda olacak
kilosu 2300 olmuş cincik kadarrrr
güzel telaşlar..
sen yapacaksın eminim çok güzel olacak canım
peppermint çantalarını güle güle kullan canımcım
çift yönlü canım şu fotoda gördüğün altında model numarasıda yazıyor Eki Görüntüle 215432
ben de kızımı gördüm iyiymiş durumumuz aynı gibi 30 temmuz ya da 1 ağustosta meleğim
güzel telaşlar..
slm kızlar size bir şey sorucam benim 50 gr şeker yüklemem yüksek cıktı dr 100 grlık şeker yüklemesi istedi bende bu hafta yaptırdım sonuç
1saat 189
2saat 141
3saat 142
cıktı normal mi?? eşim gösterdi değerleri doktor haftaya tekrar gelsin demiş aclık tokluğa bakalım demiş :18: sizce değerim nasıl :26:
Kızlar selam biz hastanedeyiz serum bağlandı onu bekliyoruz.
Bugün kontrolumuz vardı, bebisimiz iyi Allah a şükür derken Nst de düzenli kazılmalar çıktı, isin ilginci ben hic hissetmedim, yani öyle sertleşme fln olmadı hic karnımda, acaba hep kazılma oluyor da ben mı anlamıyorm anlamadım. Doktor serum takalım o rahmi rahatlatiyo bu durumlarda sonra tekrar Nst ye bağlayıp bakalım sonucuna dedi, şimdilik bekliyoruz bakalım insallah gecer kasilmalar sizde dua edin kızlar??
Aman cnm dikkat et senin de 2.bebekti di mi ??selam kizlar:)))
benimde kasilmalarim gecti derken dun aksamdan beri yine basladi yine alttan cikicak hissi oldu offf canim cok SIKkIn. sali gunu kontrolumuz var ins yine erken dogum riski var demez((
teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldik doktordan:)
Allaha şükür herşey yolunda...bebiş iyi,suyum normal...başı hala dönük aşaaada..doğum pozisyonunda ama bugün baya konuştuk doktorumla...yapım gereği ve bebişin büyük olmasından dolayı sezeryan olacam gibi...mesaj alındı yane:)
sağlıkla gelsin de kuzum...gerisi no prb:)
bu arada kuzum büyümeye devam ediyor teyzoşları ...2900 gr ve boyu da yaklaşık 46 cm olmuş...temmuz 25-ağst 1 arası sezeryan yolları görünecek bana bi sorun çıkmassa...işte böyleeeee...biz şimdi biraz uzanacağız kızımla...size haber verelim istedik ....sevgiler ,öpücüklerrrrrrrr
canım genelde bebiş büyük olunca bi de özel hastaneye gidiyorsan sezeryan diyor doktorlar...
ben zaten çok panik bi yapıya sahibim..normal doğuma cesaretim pek yok...bi de bizim bebişin kafası biraz büyük..öyle olursa zaten normal doğuma pek yanaşmıyorlar...haa ama 4 kilo hatta 4küsür olup normal doğum yapan da var...biraz doktora bağlı sanırsam...sağlıkla gelsin de artık nasıl gelirse gelsin
Oy oy dinlen sen de cnm suyu azalmış ama inş.doğuma kadar normal yetecek seviyede kalır cnmgunaydın kızlarr,,,
cuma gunu doktor konntrolumuz wardı bebıs 35 haftalık we 2,5 kg olmus nst ye gırdım bebek ıyı cıktı sadece suyu azalmıs bıraz o yuzden kontrollerı haftalık yapmaya baslıycakk gunde 7 keezden az hareket edersede hemen gıdıcem suyu azaldıgından bebek ıcerde sıkısabılırmıs we suyu az normal dogumlada bebegı sıkıstıramam dedı bu haftada suyu azalmıs olursa eger 2 gune bı kontrole gıdıcez sanırım benım dogum sezeryanla olacak
sıze tawsıyem sıcaklarda gezınmeyın we temızlık felan yapmayın
Herkese merhaba sevgılı agustos anneleri
sat tarihime gore temmuz sonu gorunuyordu dogumum,fakat doktorum 2 agustosta gunumun dolacagini soyledi.Sanirim bende agustos annesi olacagim.Artik araniza katilma zamanim geldi.Daha once birkac kez mesaj yazmistim ama surekli takip edemedim.
Ilk bebegimi bekliyorum, 2 senelik evliyim.Abd'de yasiyorum.Su anda calismiyorum.
27 temmuzda annnem ve kiz kardesim yanima gelecek, su aralar kizimin odasiyla ugrasiyorum.
Kendimden kisaca bahsettim kizlarbundan sonra burdayim insallah
Ben bunu biliyorum canım. Çok kullanışlı gibi...
Nerden baktın sen bunu? Jokerde, e-bebekte yok bundan...
Canım bebişine maşallah
Bakalım nasıl olcak odamız. Resmini eklerim canım...
günaydın canım, bende cumartesi hep gezdm akşam 10da eve geldim ama pazar hep evdeydım havada kapalıydı yemek falan yaptım.. sen çok güzel geçirmişsn haftasonunu..evlilik yıldönümnz şimdiden kutlu olsun, bir ömür boyu mutlu olun..bizimde geçen haftaydı ama cenaze işlernden falan kutlamadık ilk evlilk yıl dönümümüzü..benımde 4 temmuzda randövüm kararsızım çalşabilr mi çalışamaz mı alsam diye..her günde midem bulanıyor sabahları allahtan ev yakında gidip geliyorum bi koşu..bugün krakerimi alacağm bakalım işe yarayacak mı..senın sanırım risk vardı ondan alıyordun dimi canım
güzel telaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?