2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun hamilelikte ateş iyi değil. doktorunla görüş istersen

canım gayet normal gözüküyo moralini bozma

Geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyi olursun umarım. Doktoruna haber verdin mi ya da bir görün istersen hamilelikte ateş çok iyi değil çünkü. Haberdar et bizi de..

esteda
canım bebişinin kilosu gayet güzel hbftasına göre niye kafana takıyosun ayrıca senin dediğin kilosu bu haftanın bitiminde olur ancak...benimde geçen hafta 1570ti bu cuma yine gidecem 1800 olsun yeter diyorum senin haftanda düşün yani...

canim bebek normalde haftasindan 5 gun onde gidiyodu bugun gittigimizde de gununden 2 geri cikti yani ortalama 1 hafta geri gitmis oldu. ona canim sIKKIN. saglikli olsun gerisi bos ama yine takildim iste(

benim kizimi hic hickirik tutmuyor sanirim yaa???
ya da ben anlamiyorum
nasil oluyor hickirik tutunca kizlarrrr

benim de geçen hafta oldu ilk defa,ya daben daha önce farketmedim..kalp atışı gibi ritmik ,5-10 dk kadar sürüyo..belki yeni yeni başlıycaktır hıçkırıklar merak etme:)

canim bebek normalde haftasindan 5 gun onde gidiyodu bugun gittigimizde de gununden 2 geri cikti yani ortalama 1 hafta geri gitmis oldu. ona canim sIKKIN. saglikli olsun gerisi bos ama yine takildim iste(

benimkide önden gidiyordu sonra geriledi ...bu 32.haftayı usg ye göremi aldınız yoksa sata göremi

canım çok geçmiş olsun...çok dikkat et..ateşini sık sık ölç...ılık duş yap....hatta dr.a git..iyice yükselmeden...

benimkide önden gidiyordu sonra geriledi ...bu 32.haftayı usg ye göremi aldınız yoksa sata göremi

sata gore 32+0 usg ye gore 31+5 gunluk canim. 2 gun geri gozukuyo ultrasonda. evdeyim ve surekli dinleniyorum gerci bulantilarim bu ara yine basladi ondan iyi beslenemiyorum ondan olabilirmi acaba

canım son 2-3 aydır hep önden gidiyordu..hatta 10 gün önce yada 1 hafta öndeydi...bu sefer yine önde ama 3gün filanmış..ben kilosunu daha fazla bekliyordum..gerçi dr. bana 7. aydan sonra şekr ilaçları bebeğe kilo aldırmaz..bebeğin zayıf aama sağlıklı olur demişti..ama ben tahmin etmedim hep önden gidiyordu...

nst cekerken ordaki ebede zaten sinir etti beni. karnima aleti baglicakti once yokladi karnimi sonrada kac kilo aldin dedi 13 dedim. oda aa bebek almamis kalcaya gitmis kilon bebek kucuk kalmis dedi. bende haftasiyla uyumlu doktorum iyi dedi dwdim. kac haftalik oldugunu sordu 32 diyince hii normalmis ozaman dedi ben daha fazla sandim haftasini dedi ama benim canim SIKTI bi kere

onden gidince birden gunu gerileyince insanin panikliyo ister istemez. gerci oglumda zayif dogmus cabuk toparlamisti ama nedense bunun kilolu dogmasini isteiyorum. cunku ilki zayif diye canimi bi hayli sIkan insanlar olmustu

onden gidince birden gunu gerileyince insanin panikliyo ister istemez. gerci oglumda zayif dogmus cabuk toparlamisti ama nedense bunun kilolu dogmasini isteiyorum. cunku ilki zayif diye canimi bi hayli sIkan insanlar olmustu

benim için sağlıklı olması yeterli..ama insanların kıyaslama yapması yada laf söylemesini çekemem.....oğlun kaç kilo doğmuştu canım..?

benim için sağlıklı olması yeterli..ama insanların kıyaslama yapması yada laf söylemesini çekemem.....oğlun kaç kilo doğmuştu canım..?

ayni sekilde bende hep diyorum onemli olan saglikli olmasi ama milletinde agzini kapatamiyosun. oglum 2900 dogmustu

öpücem o hemşireleri sinir ettiler beni de dün nst çekerken.Kadın aleti karnıma yerleştirdi sen bunu tut dedi.Çıktı gitti ben de sanıyorum lastiğini almaya gitti gelip sabitleyecek:S sonra araki bulasın.Elim uyuşuyor zaten bir ben tutuyorum bir eşim.Onbeş dakika sonra dr.um geldi,kadıncaz hastanede bir oraya bir buraya koşturuyor.Beni öyle görünce şaşırdı bağlamadı mı falan diye.Çok yardımcı oluyor her seferinde.Hemşireyi şikayet edicektim ama doktorun yüzünden anladım bana gerek kalmadan o fırçasını yiyecekti.Sen onların dediğine bakma 24.haftada beni dr.a yolladı kalp atışları yavaş diye sağlık ocağındaki .Ailecek hepimiz panik,dr. endişelendi falan gittim hiç bir şey yokmuş herşey normal.Geçen kontrolünde de senin sancın mı var karnın çok sert falan diyor.Moral bozmaya programlı sanki.

Son düzenleme:

hamile insan zaten surekli paniktir pimpiriklidir bunuda sonucta onlarda biliyolar bos yere insani sIkIntiya sokuyolar haklarida yok yani buna

alinti yaptim ama hepsi gitti . sagolun kizlar icimi ferahlattiniz valla. bi an önce sabah olsun da doktora gidiyim istiyorum. sorucak bi sürü sorum var yine umarim bu yasadigim agrilar falan normaldir ufffff cok panik biri oldum ciktim bu 2 haftada

bi de cok akintim var benim su son zamanlarda korkuyorum bebegin suyu mu diye acaba !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…