canım, geçmiş olsun. sık sık ılıkımsı duş alıp sonrada suda tamponu ıslatıp alnına ve koltuk altına koysan, belki düşer. ama, tavsiyem, sen yarın yinede doktoruna git. bu dönemlerde ateşlenmen biraz sakıncalıdırkızlar okuyamadım tam inşallah herkes iyidir ben çok hastayyım ateşim yükseliyo hep eşim habire düşürmek için soğuk suyla tampon yapıyo çok kötüyüm nolur dua edin herkesin kandilide mübarek olsun duracak halim yok dua istiyorum hepiniz allaha emanet olun
ooo, canım. benimki 1600 falan olsun ben ona bile şükür edecem. kilosu gayet iyi yani, kafana çok takma onu. bide sonuçta çocuğun gelişimi bitmiş sayılır yani bundan sonra 1 hafta geri gözükmesi o kadar artık önemli değil, hele seninki bir kaç gün farkı var. görürsün bir kaç haftaya bebeğin yine kendi zamanından ileri fırlar.selam kizlar
hepinizin kandilini kutluyorum.
bugun doktor kontrolumuz vardi. bebegim 43 cm kilosuda 1900 olmus bana az geldi en az 2200 olur diyodum ama doktorum kilosu icin haftasiyla uyumlu iyi kilosu dedi. bulantilar icin kan testi yapti sonuclarini almadik daha. nstye baglandim cok sukur bisey cikmadi. dogum tarihi icinde 12 agustos dedi. 1.5 ay kaldi bebegimi kucagima almata
benim koca hala yok kızlar ordan da başka köye gidecekti inşallah sabah olmadan gelir :84:
kızlar okuyamadım tam inşallah herkes iyidir ben çok hastayyım ateşim yükseliyo hep eşim habire düşürmek için soğuk suyla tampon yapıyo çok kötüyüm nolur dua edin herkesin kandilide mübarek olsun duracak halim yok dua istiyorum hepiniz allaha emanet olun
selam kizlar
hepinizin kandilini kutluyorum.
bugun doktor kontrolumuz vardi. bebegim 43 cm kilosuda 1900 olmus bana az geldi en az 2200 olur diyodum ama doktorum kilosu icin haftasiyla uyumlu iyi kilosu dedi. bulantilar icin kan testi yapti sonuclarini almadik daha. nstye baglandim cok sukur bisey cikmadi. dogum tarihi icinde 12 agustos dedi. 1.5 ay kaldi bebegimi kucagima almata
nst cekerken ordaki ebede zaten sinir etti beni. karnima aleti baglicakti once yokladi karnimi sonrada kac kilo aldin dedi 13 dedim. oda aa bebek almamis kalcaya gitmis kilon bebek kucuk kalmis dedi. bende haftasiyla uyumlu doktorum iyi dedi dwdim. kac haftalik oldugunu sordu 32 diyince hii normalmis ozaman dedi ben daha fazla sandim haftasini dedi ama benim canim SIKTI bi kere
alinti yaptim ama hepsi gitti . sagolun kizlar icimi ferahlattiniz valla. bi an önce sabah olsun da doktora gidiyim istiyorum. sorucak bi sürü sorum var yine umarim bu yasadigim agrilar falan normaldir ufffff cok panik biri oldum ciktim bu 2 haftada
bi de cok akintim var benim su son zamanlarda korkuyorum bebegin suyu mu diye acaba !!!
senin koca ne iş yapıyo cnm?
benim koca hala yok kızlar ordan da başka köye gidecekti inşallah sabah olmadan gelir :84:
benim kosada her akşam spora gidiyor...pek istemiyorum ama onun mutsuz olmasınıda istemiyorum..yalnız olmakta istemiyorum....
Canım o turnusol kağıdı gibi birşeylerden bahsediyordun yok mu evde ondan? baksan ya! Ama bence normal akınıtıdır. içini ferah tut. yoruluyorsan ondan da fazla geliyor olabilir. benim çok ayakta kaldığımda normalden biraz fazla geliyor.
ooo, canım. benimki 1600 falan olsun ben ona bile şükür edecem. kilosu gayet iyi yani, kafana çok takma onu. bide sonuçta çocuğun gelişimi bitmiş sayılır yani bundan sonra 1 hafta geri gözükmesi o kadar artık önemli değil, hele seninki bir kaç gün farkı var. görürsün bir kaç haftaya bebeğin yine kendi zamanından ileri fırlar.
canim o turnusol kagidi gibi olan seyden ben hic bahsetmedim ama doktorumda var tuvalette görmüstüm gerci hic yapmadim onunla nasil oldugunu da bilmiyorum ya allahtan yarin sabah erkenden randevum var gidince bi sorucam alirim o kagitlardan da yorulmuyorum canim bütün gün yatiyorum su hastane olayindan sonra ya da ben yattigim yerden herseyi kuruyorum kafamda
Hımm yanlış hatırladım demekki zaman senerd olabilir söyleyen. Tatlım sıkma canını iyi üşün iyi olsun... bence hiç bir sorun çıkmayacak.. Yarın bize mutlaka haber ver.
bende işte bunu demek istedim. yani bu haftalardan sonra bebeğin ileri geri gözükmesi artık önemli değil. sonuçta şu an daha çok ciğer gelişiyor. diğer gelişmeler bitmiş sayılır. bide işte bebeğin ışığa sese karşı duyarlar falan. sadece her ultrasyonda nedense farklı hesaplar çıkıyor23. haftada perinatolağa gittiğimde bana bebeklerin 24. hafataya kadar haftasının ileri görnebileceğini ama bu haftadan sonra normal haftaında veya gei bile olabileceğini dolayısıyla bunun bebek gelişmiyor yada acaip iyi gelişiyor gibi bir anlamı oladığını söylemişti.
kızlar ateşim düştü cumaya kontrolüm vvar yarın kardeşim geliyo cumada annem şu anda çok halsizlik var inşallah yarına bişeyim kalmaz
canım, umarım yarın iyi haberlerle gelirsin. bende işte bu topikten sonra eczaneye gittim turnosil kağıdı için ama ne yazık ki eczacı kadın böyle bir şey duymadığını dedi ve riskli gebelik mi geçiriyorum diye beni kafadan salladı. ama daha buğün kan tahlili için aile hekimine gittim bir baktım orda doktorda vardı. istemeye çekindim ama dışarıya çıktığımda alırım çünkü arada bir sıvı geliyor benden, benim içimede şüphe düşüyor acaba amnio sıvısı mı diye:18:canim o turnusol kagidi gibi olan seyden ben hic bahsetmedim ama doktorumda var tuvalette görmüstüm gerci hic yapmadim onunla nasil oldugunu da bilmiyorum ya allahtan yarin sabah erkenden randevum var gidince bi sorucam alirim o kagitlardan da yorulmuyorum canim bütün gün yatiyorum su hastane olayindan sonra ya da ben yattigim yerden herseyi kuruyorum kafamda
çok sevindim ateşinin düşmesine canım ma doktoruna heber verdin mi?
kızlar benim gibi reflü sıkıntısı çekenler var mı? böyle çok ağır geçirmiyorum ama şimdiden böyleysem son aylar bayağı kötü olacağm sanırım..şurubum var ama oda pek işe yaramıyor..sabah bulantılarımda sanırım bu reflü yüzünden
selamlar gecen gün yazmıştım bebeğim gelişmiyor diye doktor tekrar dopler istemişti.bugün perinatoloğa gittim.o da aynı şeyleri söyledi.12 temmuza randevu verdi.bi kez daha bakalım o zamana kadar bi gelişme olmazsa hemen alırız bebeği dedi.durması daha tehlikeli olurmuş
nst ye girdim biraz sancı çıktı.tam idrar tahlili istedi onda bişey çıkmadı çok şükür.moralimi bozmak istemiyorum ama yine de üzülüyorum elimde olmadan.dua edin bana ne olur
kızlar ateşim düştü cumaya kontrolüm vvar yarın kardeşim geliyo cumada annem şu anda çok halsizlik var inşallah yarına bişeyim kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?