canım, umarım yarın iyi haberlerle gelirsin. bende işte bu topikten sonra eczaneye gittim turnosil kağıdı için ama ne yazık ki eczacı kadın böyle bir şey duymadığını dedi ve riskli gebelik mi geçiriyorum diye beni kafadan salladı. ama daha buğün kan tahlili için aile hekimine gittim bir baktım orda doktorda vardı. istemeye çekindim ama dışarıya çıktığımda alırım çünkü arada bir sıvı geliyor benden, benim içimede şüphe düşüyor acaba amnio sıvısı mı diye:18:
bu arada, bende şimdi yalnızım, eşim halı sahaya gitti. bizde kös kös oturuyoruz
sülesiii, sende mi cuma kontrole gidiyon. bakıyom tüm topik cuma günü kontrole gidiyor. benim ama saat 10da. gelince anlatırım. belki çatı muanesi yapılır
kızlar, az önce netten kendime dantelli emzirme sütyeni aldım. sizde almak isterseniz sayfayı koyayım
Emzirme Sütyen
daha önce BEBEFOX'tan siyah ve beyaz dantelli sütyen almıştım, hemde 13-14 lira mı neydi. buda hoşuma gitti, alayım dedim:)
bu kocişleri nepcaz...benimki her akşam gidiyor...
canım süteynleri çok beğendim 19.90 tl..fiyatıda fena değil ama bedeni 90 en büyük ben normalde 95 takıyorum..hatta şimdi belki 100 alırım ...gelince mutlaka bize bildir..görüldüğü kadar güzelmi rahatmı? bedeni uydumu?
canım, daha buğün sioariş ettiğim için tam nasıl olduğunu bilmiyorum. bide ben dantelli beyaz olanı seçtim. eğer hoşuma giderse siyah dantelliyle senin dediğini alacam. ama düz olanında bende kararsız kaldım m mi l mi olsun. onun yerine numaralar yazsalardı daha iyi olurdu sanki.südyenlere bende baktım, siyah olan odukça ucuz ve değişik bişeye benziyor. Kargo ücreti ne kadar? ve ürünlerin içi pamuklu mu?
ya, bende işte normalde 85 (B) kullanıyordum. hamilelik boyunca 90'na geçtim. geçen hafta cumartesi günü burdaki mina bebek dükkanından BEBEFOX'un dantelli sütyen gördüm. bedeninde kararsız kalmıştım. bayan bana 95 almama tavsiye etti. bende hem siyah rengini hemde beyazından aldım. eve gelince denedim, çok azıcık boşluk var ama zaten satıcıda annemde biraz boşluluğun olması iyi dediler, malum ikizler sütle dolacak. buğünde pijama takımlarına bakarken bu sütyeni gördüm ama dediğin gibi 95 olmadığı için 90 olanı aldım. zaten 1 tane sipariş ettim. fiyatıda uygun. gelince denerim, nasıl olduğunuda yazarım. ondan sonra sen alıp almayacağını karar verirsin.
ya, ben NBB'den emzirme sütyeniyle birleşik olan atletlerden almıştım önceden ama düz penyeli emzirme sütyenler benim çok hoşuma gitmiyor, ondan ben hep dantelli arıyordum. bunlarda tam istediğim gibi oldu:)
cnm bız tac dan yaptırdık metresi taş çatlasın 20 uygun fıyata olanlarda var metresi 12 - 15 tl
2 metrelik bir cam ne kadar olur dedık 120 tl dedı sonra havuzlu handa 80 tlye yaptıdık tac junıor
benım cam bıraz küçük ama 450 tutmaz yanı baska yerlere bı bak ıstersen
netten de bakabılırsın
çok pahalı geldi bana canım ya..
başka yerlere de bak derim nacizane fikrim
ssk doktoruna gelince benim de hastanemin anlaşması yok mecburi gittim devlete..
sedyeye yatttım muayene etti ve kaldırmadı ne kadar zor kalktım görüyor da kaldırmıyor ya
tamam onlara da hak veriyorum çok feci yoğunlar vs ama insanlık namına bi el at dimi
doktorumun gözünü seveyim sırtımı sıvazlıyo adam ya
merak etme, bende henüz çantamı hazırlamadım. geçen hafta sonu eşimle gidip bebek için bir anda tüm eksiklerimizi alacaktık ama bizimki bu hafta sonuna erteledi. hele şimdi prima için e-bebeğe karşıyakaya gidecegimiz için daha bir haftaya ertelendi. o ihtiyaçlarım içinde bebek deterjanıda var. ee, çocuğun eşyalarını yıkamadan çantamıda hazırlayamıyorum. bu gidişle doğuma bir kaç gün kala jazırlayacam gibi
bu arada, perde banada biraz fazla geldi ama stor falan degil, dimi?
bilmiyom, bence hiçde aşağıda değil. şimdi benimkine bakınca pekde fark göremiyorum. ama ben daha sabah biyokimya için aile hekimideydim ve daha inmediğini söyledi. zaten, herkes başka bir şeyler diyip duruyor. hele bana karnımın şeklinden dolayı çoğu erkek mi olacak diye soruyorlar. halbuki kızımız daha ilk zamanlarından cinsiyettini belli etmişti:)
aynen, hiç durmuyor. hele bu gece çok garip hareketlere girişti bir an korktum bile acaba kordona falan mı takıldı diye. o hıçkırıklar ama çok komik oluyor dimi:)
Canım hayırlı olsun raporun. Darısı başıma. Ben de haftaya alacağım ama şimdiden strese girdim.
Bu arada bence perde için fazla fiyat vermişler ama tabi istediğin şeye ve kaç metre olduğuna göre bu yorumum değişir. Stor falan mı yaptırıyorsun?
Günaydııınnn fıstıklarrrr
sulesliii geçmiş olsun canım dikkat et kendine
only-smile güle güle kullanın canım.. Boşver özenmişsin değer onun parasına .. Insan ister istemez bişeylere çok para harcayıp diğerinden kısıyo ...
Ben de bavula özeniyodum ama şimdi uygun bişey almayı düşünüyorum... Işimi görsün yeter...
canım sağol...
Bir tane bavul beğendim ama 170 tl dedi adam...çok pahalı geldiii....
Sen nasıl bişey alacaksın?
günaydın herkese,işi bırakırken rapor mu(işgörmezlik) almak gerekiyo..offf bir de onu sgk ya bildiricekler de mi..kimse bir şey bilmiyo bizde de aksiliğe bak ya,biz takip edicez böyle şeyleri...
kızlarr günaydın hepinize..çok uykum var ama sırt ağrısından uyuyamıyorum.he bide tuvalete gitmekten.sizde sırt ağrısı çeken varmı??
canım 170 pahalıymış hakikaten ama eminim çok güzeldir.
Ben watsonun orta boy bavulunu alıcaktım 50liralık alışverişe 60 tlidi .. Kalmamıştır şimdiye. O ayarda bişey düşünüyorum 50-100 arası mavi ya da kırmızı bu haftasonu bakıcam..
kızlar doktora gittim bugün kasılmalar yatmama rağmen sıklaştı,en sevdiğimiz muayene şekli olan vajinal muayenemizi olduk..:95: .rahim agzında yumuşama başlamış,kasılmalar etkili olmaya başlamış,derhal nidilat başladık,4 saatte 1 tablet şeklinde...
nidilat kullanan arkadaşlar vardı topicte,yan etkisi varmı bu ilacın...çartıntım ve baş dönmesi ve baş ağrısı oluyo şu anda ,panik olmam gerekiyomu,yan etki yaşayan oldumu aranızda,yoksa bu başka bişeyin belirtisi falanmı...biara bu belirtiler için gebelik zehirlenmesi falan yazılmıştıda,ama ilaçtan sonra başladı benim...
dilimi sivrisinekler soksun artık napıyım,daha dün demiştim nidilata başlamadık ne güzel diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?