2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktora gittim bugün kasılmalar yatmama rağmen sıklaştı,en sevdiğimiz muayene şekli olan vajinal muayenemizi olduk..:95: .rahim agzında yumuşama başlamış,kasılmalar etkili olmaya başlamış,derhal nidilat başladık,4 saatte 1 tablet şeklinde...
nidilat kullanan arkadaşlar vardı topicte,yan etkisi varmı bu ilacın...çartıntım ve baş dönmesi ve baş ağrısı oluyo şu anda ,panik olmam gerekiyomu,yan etki yaşayan oldumu aranızda,yoksa bu başka bişeyin belirtisi falanmı...biara bu belirtiler için gebelik zehirlenmesi falan yazılmıştıda,ama ilaçtan sonra başladı benim...

dilimi sivrisinekler soksun artık napıyım,daha dün demiştim nidilata başlamadık ne güzel diye...

kizlar benim gobek deligom nokta gibi oldu kasinio ve ici siyah gibi gobek deligim disari mi atacak bilenvar mi

bu kocişleri nepcaz...benimki her akşam gidiyor...

canım süteynleri çok beğendim 19.90 tl..fiyatıda fena değil ama bedeni 90 en büyük ben normalde 95 takıyorum..hatta şimdi belki 100 alırım ...gelince mutlaka bize bildir..görüldüğü kadar güzelmi rahatmı? bedeni uydumu?

südyenlere bende baktım, siyah olan odukça ucuz ve değişik bişeye benziyor. Kargo ücreti ne kadar? ve ürünlerin içi pamuklu mu?

ya, bende işte normalde 85 (B) kullanıyordum. hamilelik boyunca 90'na geçtim. geçen hafta cumartesi günü burdaki mina bebek dükkanından BEBEFOX'un dantelli sütyen gördüm. bedeninde kararsız kalmıştım. bayan bana 95 almama tavsiye etti. bende hem siyah rengini hemde beyazından aldım. eve gelince denedim, çok azıcık boşluk var ama zaten satıcıda annemde biraz boşluluğun olması iyi dediler, malum ikizler sütle dolacak. buğünde pijama takımlarına bakarken bu sütyeni gördüm ama dediğin gibi 95 olmadığı için 90 olanı aldım. zaten 1 tane sipariş ettim. fiyatıda uygun. gelince denerim, nasıl olduğunuda yazarım. ondan sonra sen alıp almayacağını karar verirsin.

ya, ben NBB'den emzirme sütyeniyle birleşik olan atletlerden almıştım önceden ama düz penyeli emzirme sütyenler benim çok hoşuma gitmiyor, ondan ben hep dantelli arıyordum. bunlarda tam istediğim gibi oldu:)

südyenlere bende baktım, siyah olan odukça ucuz ve değişik bişeye benziyor. Kargo ücreti ne kadar? ve ürünlerin içi pamuklu mu?
canım, daha buğün sioariş ettiğim için tam nasıl olduğunu bilmiyorum. bide ben dantelli beyaz olanı seçtim. eğer hoşuma giderse siyah dantelliyle senin dediğini alacam. ama düz olanında bende kararsız kaldım m mi l mi olsun. onun yerine numaralar yazsalardı daha iyi olurdu sanki.

ama elimdeki olan dantelli sütyenlerden çok memnunum, içi falanda güzel. bayada kullanışlı. ilginç olan kutunun (Bebefox) üstünde penye emzirme sütyenin fotoğrafını koydular. ama kenarda dantelli gözüküyor.

Son düzenleme:

canım ben 1 tane bebek fuarından dantelli almıştım ama bu daha hoş duruyor..fransız danteli gibi

günaaaaaydıııııınn,
bu sabah herkes iyi uyuyor sanırım kimsecikler yok )biz babamızla kahvaltı yaptık,onu işe bıraktık öğleden sonra arkadaşıma oturmaya gitcez o yüzden evin toparlanması lazım sabahtan bi de duşa girmeli geceleri acayip terliyorum her sabah duş şart oluyor...
son günlerde gece uyanıp kendimi dinliyorum:acaba sancı geldi mi gelcek mi diye...halbuki riskli durumda değiliz..sona yaklaştıkça insan panik oluyor sanırım..
ben şimdi kaçayım az sonra dönerim...

Günaydın kızlar....

Bugün topiği ben açayım dedim

Canım dün akşam tekrar gittim perdeciye, gözüm kaldı perdede... Metresi 76 TL, bizim cam 2,55 cm... O yüzden 450 TL'yi bayıldık

Havuzlu Han bize çok uzak, oraya gitmem imkansız...

Bakalım dikilince nasıl olcak...

Canım doğru diyosun pahalı ama çok beğendim perdeyi...
1 kere yaptırıyosun, artık çok uzun süre kullanırız...
Umarım dikilince de böyle hoşuma gider...
Doktor konusuna gelince, bende çok garipsedim. Neden özeli tercih ediyosun filan dedi. Şaşırdım kaldım. Muayene filan da etmedi zaten. SAT'ı sordu, hesapladı, ok dedi. Yazdı verdi raporu.

Dün insan kaynaklarına götürdüm raporu, yapacağım başka bişey var mı dedim. İzne çıkmadan önce yine doktora gidip, iş göremezlik belgedi alacaksın dedi... 13 Temmuzda iznim başlıyor, 12 Temmuzda gidip iş göremezlik alıcam. Yuhh dedim artık, bu halde kapı kapı geziyoruz valla...

Canım haftaya hazırlıycam artık. Bavul almadım, karar veremedim nasıl bişey alsam diye. Beğendiklerim çok pahalı.. Bu aralar çok para harcadık, masrafımız çok oldu. O yüzden karar veremedim...

Perde stor değil canım. Normal tül aldım, birde altına normal güneşlik. Aslında odamın perdesi pembe stordu, ama ben bıktım stordan. Temizlemesi zor, kullanması zor. En güzeli normal tül perde. Yavaş yavaş evin bütün perdelerini değiştiricem...

Sağol canım...Gerçekten stresli iş, rapor işleri. Uğraştırıyorlar bayağı...

Canım stor değil perde, ölçümde çok değil aslında 2,55 cm. Ama perde çok hoşuma gitti ve perdenin metrekaresi pahalı. Onu görünce işte bu dedim, fiyatını sordum baktım pahalı. Başka perdelere baktım ama aklım onda kaldı...

Günaydııınnn fıstıklarrrr

sulesliii geçmiş olsun canım dikkat et kendine
only-smile güle güle kullanın canım.. Boşver özenmişsin değer onun parasına .. Insan ister istemez bişeylere çok para harcayıp diğerinden kısıyo ...
Ben de bavula özeniyodum ama şimdi uygun bişey almayı düşünüyorum... Işimi görsün yeter...

Canım sağol...

Bir tane bavul beğendim ama 170 TL dedi adam...Çok pahalı geldiii....

Sen nasıl bişey alacaksın?

Sağol canım...Gerçekten stresli iş, rapor işleri. Uğraştırıyorlar bayağı...

Canım stor değil perde, ölçümde çok değil aslında 2,55 cm. Ama perde çok hoşuma gitti ve perdenin metrekaresi pahalı. Onu görünce işte bu dedim, fiyatını sordum baktım pahalı. Başka perdelere baktım ama aklım onda kaldı...
[/QUOTE]

günaydın herkese,işi bırakırken rapor mu(işgörmezlik) almak gerekiyo..offf bir de onu sgk ya bildiricekler de mi..kimse bir şey bilmiyo bizde de aksiliğe bak ya,biz takip edicez böyle şeyleri...

Son düzenleme:
kızlarr günaydın hepinize..çok uykum var ama sırt ağrısından uyuyamıyorum.he bide tuvalete gitmekten.sizde sırt ağrısı çeken varmı??

canım sağol...

Bir tane bavul beğendim ama 170 tl dedi adam...çok pahalı geldiii....

Sen nasıl bişey alacaksın?

canım 170 pahalıymış hakikaten ama eminim çok güzeldir.
Ben watsonun orta boy bavulunu alıcaktım 50liralık alışverişe 60 tlidi .. Kalmamıştır şimdiye. O ayarda bişey düşünüyorum 50-100 arası mavi ya da kırmızı bu haftasonu bakıcam..

günaydın herkese,işi bırakırken rapor mu(işgörmezlik) almak gerekiyo..offf bir de onu sgk ya bildiricekler de mi..kimse bir şey bilmiyo bizde de aksiliğe bak ya,biz takip edicez böyle şeyleri...

Almamız gerekiyormuş. Çok sıkıcı işler bunlar...

Sonrasında doğum belgesini de işyerine vermen gerekiyor...

kızlarr günaydın hepinize..çok uykum var ama sırt ağrısından uyuyamıyorum.he bide tuvalete gitmekten.sizde sırt ağrısı çeken varmı??

evet canım ben de anlam veremiyorum üşüttüm mü falan diye düşünüyorum ama sırtıma vuruyo ağrı.. Sırtüstü yatınca özellikle hep soldan yatıyorum kendimi sağ tarafta uyurken buluyorum...

Tuvalet fena uyuyamadığım için mi zırt pırt tuvalete gidiyorum yoksa tuvalete gitmek için mi uyanıyorum bilmiyorum ama feleğim şaştı.. Yatarken su içmiycektim güya.. Her kalktığımda mide yanmasından bardak bardak su içtim. Fena bi gece oldu..
Ama mide yanmasından çok nefes borum yanıyodu resmen şurup,soda kar etmedi.. Neyseki 2-3 hafta sonra karnımız indiğinde mide baskıdan kurtulunca bu yanmalar azalacakmış..

günaydın kızlar...

canım ben de nidilat kullandım.çok kötü bir ilaç.kasılmaları engelliyor ama baş dönmesi ve baş ağrısı yapıyor.özelllikle ilk kullandığımda 20 dakikada bir aldım 4 kere peşpeşe...resmen sersemledim..benim tansiyonum hep düşüktür ama nidilat daha da düşürüyor...yani yaşadığın tüm belirtiler tamamen normal ve nidilatın etkileri...çok geçmiş olsun sana...umarım vaktinde sağlıkla gelir bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…