Almamız gerekiyormuş. Çok sıkıcı işler bunlar...
Sonrasında doğum belgesini de işyerine vermen gerekiyor...
Maşallah benim de 1,900 dü kilosu iyi cnm işverene sen ver zaten parayı almaya sen gidiyorsun sgk ya onların sorunu ama maaşını alacaksın hiç sorun yok doğum yaptıktan sonra evraklarla sgk dan alabilirsin cnmYorgunluktan ve gerginlikten yazamadım dünden beri.Dün kontrolümüz vardı.Herşey yolunda çok şükür.Bebişim 1800 gr olmuş,22 gün önce 1170 gr idi.Elim uyuşmaya başladı bir kaç gündür.Bende ödem yok ama eklem sıvısı ödem tutmaya başlamiş siniri zorluyor,tuz yasaklandınst ye girdik 4 gündür karnımın sağında baskı hissediyordum.kafası mı kasılmamı diyordum meğer benim ki dönmüş çokta n.o hissettğimde poposuymuş.raporumu da aldım ama bugun keyfim çok kaçtı.muhasebeye gittim raporu vermek ve de hastaneye vizite kağıdı fakslamak için.binanaın 6.katına asansörsüz çıktık bu sıcakta.gitmeden aramıştım gidince adam ne dese bana benim patrondan parasını alamıyormuş,o yüzden raporu işlemezmiş.moralim bozuldu çok patrona gittim evraklarını ben direkt sgkya yollarım dedi ama güvenemiyorum.bu halde bir de bunlarla uğraş...
Aman cnm dikkat et en kötüsü ateş inş.şimdiye düzelmişsindir.kızlar okuyamadım tam inşallah herkes iyidir ben çok hastayyım ateşim yükseliyo hep eşim habire düşürmek için soğuk suyla tampon yapıyo çok kötüyüm nolur dua edin herkesin kandilide mübarek olsun duracak halim yok dua istiyorum hepiniz allaha emanet olun
selam kizlar
hepinizin kandilini kutluyorum.
bugun doktor kontrolumuz vardi. bebegim 43 cm kilosuda 1900 olmus bana az geldi en az 2200 olur diyodum ama doktorum kilosu icin haftasiyla uyumlu iyi kilosu dedi. bulantilar icin kan testi yapti sonuclarini almadik daha. nstye baglandim cok sukur bisey cikmadi. dogum tarihi icinde 12 agustos dedi. 1.5 ay kaldi bebegimi kucagima almata
Benimde bir hft önden gidiyordu 4 gün gerilemişti normal bence sıkma canınıcanim bebek normalde haftasindan 5 gun onde gidiyodu bugun gittigimizde de gununden 2 geri cikti yani ortalama 1 hafta geri gitmis oldu. ona canim sIKKIN. saglikli olsun gerisi bos ama yine takildim iste(
benim de benimde 2.900 doğmuştu psikolojik herhalde bende şöyle 3.450 olsun diyorum ama zor gene zayıf gidiyoruz sağlıklı olsunlar da boşver...ayni sekilde bende hep diyorum onemli olan saglikli olmasi ama milletinde agzini kapatamiyosun. oglum 2900 dogmustu
südyenlere bende baktım, siyah olan odukça ucuz ve değişik bişeye benziyor. Kargo ücreti ne kadar? ve ürünlerin içi pamuklu mu?
ya, bende işte normalde 85 (B) kullanıyordum. hamilelik boyunca 90'na geçtim. geçen hafta cumartesi günü burdaki mina bebek dükkanından BEBEFOX'un dantelli sütyen gördüm. bedeninde kararsız kalmıştım. bayan bana 95 almama tavsiye etti. bende hem siyah rengini hemde beyazından aldım. eve gelince denedim, çok azıcık boşluk var ama zaten satıcıda annemde biraz boşluluğun olması iyi dediler, malum ikizler sütle dolacak. buğünde pijama takımlarına bakarken bu sütyeni gördüm ama dediğin gibi 95 olmadığı için 90 olanı aldım. zaten 1 tane sipariş ettim. fiyatıda uygun. gelince denerim, nasıl olduğunuda yazarım. ondan sonra sen alıp almayacağını karar verirsin.
ya, ben NBB'den emzirme sütyeniyle birleşik olan atletlerden almıştım önceden ama düz penyeli emzirme sütyenler benim çok hoşuma gitmiyor, ondan ben hep dantelli arıyordum. bunlarda tam istediğim gibi oldu:)
Güle güle kullan cnmSağol canım...Gerçekten stresli iş, rapor işleri. Uğraştırıyorlar bayağı...
Canım stor değil perde, ölçümde çok değil aslında 2,55 cm. Ama perde çok hoşuma gitti ve perdenin metrekaresi pahalı. Onu görünce işte bu dedim, fiyatını sordum baktım pahalı. Başka perdelere baktım ama aklım onda kaldı...
kızlarr günaydın hepinize..çok uykum var ama sırt ağrısından uyuyamıyorum.he bide tuvalete gitmekten.sizde sırt ağrısı çeken varmı??
selam kizlar
hepinizin kandilini kutluyorum.
bugun doktor kontrolumuz vardi. bebegim 43 cm kilosuda 1900 olmus bana az geldi en az 2200 olur diyodum ama doktorum kilosu icin haftasiyla uyumlu iyi kilosu dedi. bulantilar icin kan testi yapti sonuclarini almadik daha. nstye baglandim cok sukur bisey cikmadi. dogum tarihi icinde 12 agustos dedi. 1.5 ay kaldi bebegimi kucagima almata
Şu bavul nasıl canım?? Güvenip alabilirmiyim acaba?
Hepsiburada.com : Beverly Hills Polo Club Orta Boy Valiz | BHL1700-K2 | Ayakkabı ve Çanta
kızlar doktora gittim bugün kasılmalar yatmama rağmen sıklaştı,en sevdiğimiz muayene şekli olan vajinal muayenemizi olduk..:95: .rahim agzında yumuşama başlamış,kasılmalar etkili olmaya başlamış,derhal nidilat başladık,4 saatte 1 tablet şeklinde...
nidilat kullanan arkadaşlar vardı topicte,yan etkisi varmı bu ilacın...çartıntım ve baş dönmesi ve baş ağrısı oluyo şu anda ,panik olmam gerekiyomu,yan etki yaşayan oldumu aranızda,yoksa bu başka bişeyin belirtisi falanmı...biara bu belirtiler için gebelik zehirlenmesi falan yazılmıştıda,ama ilaçtan sonra başladı benim...
dilimi sivrisinekler soksun artık napıyım,daha dün demiştim nidilata başlamadık ne güzel diye...
e-bebekten alan olmadı mı daha ??? kargo da sanırım gelen olmadı
ben bugün gidecektim ama eşim dün akşam bulgaristana gitti
bende annemler de kaldım arabayla geldim işe 15 dk mesafe gerçi
aranızda hala araba kullanan var mı ??
selam kızlar..
iş devri yapıyorum feci yoğunum
çok sık giremiyorum off
only simile canım güle güle kullan içine sinmesi de çok önemliydi
ben bu işe yemek gibi bakıyorum biraz aklımda kalacağına miğdemde kalsın
sağlıkla kullanın canım
bavul güzel ama ben o siteye gıcığım.ordan sürekli alışveriş yapardım,cep telefonumu bile ordan almıştım.ama son aldığım saç maşası bozulunca aramız bozuldu.yollayın dediler yolladım,tarih mart 2010! hala bekliyorum...satış sonrası rezalet.benim kendi valizim yıpranmıştı,yenisini alıcam ama istediğim boy hastaneye büyük.çocukla bana da küçük yetmez.şimdi anneminkini alıcam kendime de sonra büyükçe bi tane.Şu bavul nasıl canım?? Güvenip alabilirmiyim acaba?
Hepsiburada.com : Beverly Hills Polo Club Orta Boy Valiz | BHL1700-K2 | Ayakkabı ve Çanta
Günaydın kızlar....
Bugün topiği ben açayım dedim
Canım dün akşam tekrar gittim perdeciye, gözüm kaldı perdede... Metresi 76 TL, bizim cam 2,55 cm... O yüzden 450 TL'yi bayıldık
Havuzlu Han bize çok uzak, oraya gitmem imkansız...
Bakalım dikilince nasıl olcak...
Canım doğru diyosun pahalı ama çok beğendim perdeyi...
1 kere yaptırıyosun, artık çok uzun süre kullanırız...
Umarım dikilince de böyle hoşuma gider...
Doktor konusuna gelince, bende çok garipsedim. Neden özeli tercih ediyosun filan dedi. Şaşırdım kaldım. Muayene filan da etmedi zaten. SAT'ı sordu, hesapladı, ok dedi. Yazdı verdi raporu.
Dün insan kaynaklarına götürdüm raporu, yapacağım başka bişey var mı dedim. İzne çıkmadan önce yine doktora gidip, iş göremezlik belgedi alacaksın dedi... 13 Temmuzda iznim başlıyor, 12 Temmuzda gidip iş göremezlik alıcam. Yuhh dedim artık, bu halde kapı kapı geziyoruz valla...
Canım haftaya hazırlıycam artık. Bavul almadım, karar veremedim nasıl bişey alsam diye. Beğendiklerim çok pahalı.. Bu aralar çok para harcadık, masrafımız çok oldu. O yüzden karar veremedim...
Perde stor değil canım. Normal tül aldım, birde altına normal güneşlik. Aslında odamın perdesi pembe stordu, ama ben bıktım stordan. Temizlemesi zor, kullanması zor. En güzeli normal tül perde. Yavaş yavaş evin bütün perdelerini değiştiricem...
Sağol canım...Gerçekten stresli iş, rapor işleri. Uğraştırıyorlar bayağı...
Canım stor değil perde, ölçümde çok değil aslında 2,55 cm. Ama perde çok hoşuma gitti ve perdenin metrekaresi pahalı. Onu görünce işte bu dedim, fiyatını sordum baktım pahalı. Başka perdelere baktım ama aklım onda kaldı...
valla canım benim kafamdaki gibi bi bavul rengi de çokk güzel. pek internetten alışveriş yapan biri değilim. ama bi sorun çıkacağını sanmıyorum.. valla ben de alabilirim bunu çok beğendim . haftasonu bi bakınayım bulamazsam sipariş veririm..
kızlar çekinceniz siteden yanaysa içiniz rahat olsun türkiyenin en güvenli sitesi olduğunu söyleyebilirim...bavuldan yanaysa ona bişey diyemicem??ama merak ettiğim şu :neden yeni bir bavul alma gereği duydunuz ki evde uygun bişey yok mu??
canım elimde bişey yok hatta erteledim hastane için aldığımı sonra seyahatlerde de kullanmak istiyorum.. benim bavullar eski. içleri hınca hınç dolu kışlıklarla, kullanılmayan giysilerde dolaplarda duruyo..ben yaz -kış dönüşümlü saklama amaçlı kullanıyorum onları...
valla canım benim kafamdaki gibi bi bavul rengi de çokk güzel. pek internetten alışveriş yapan biri değilim. ama bi sorun çıkacağını sanmıyorum.. valla ben de alabilirim bunu çok beğendim . haftasonu bi bakınayım bulamazsam sipariş veririm..
selam kızlar..
iş devri yapıyorum feci yoğunum
çok sık giremiyorum off
only simile canım güle güle kullan içine sinmesi de çok önemliydi
ben bu işe yemek gibi bakıyorum biraz aklımda kalacağına miğdemde kalsın
sağlıkla kullanın canım
bavul güzel ama ben o siteye gıcığım.ordan sürekli alışveriş yapardım,cep telefonumu bile ordan almıştım.ama son aldığım saç maşası bozulunca aramız bozuldu.yollayın dediler yolladım,tarih mart 2010! hala bekliyorum...satış sonrası rezalet.benim kendi valizim yıpranmıştı,yenisini alıcam ama istediğim boy hastaneye büyük.çocukla bana da küçük yetmez.şimdi anneminkini alıcam kendime de sonra büyükçe bi tane.
evet perden ucuz değil ama mühim olan aklının onda kalmaması nasıl olsa ilk fırsatta o perdeyi alacaktın iki ayrı masraftansa bu daha mantıklı güle güle kullan canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?