2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah benim de 1,900 dü kilosu iyi cnm işverene sen ver zaten parayı almaya sen gidiyorsun sgk ya onların sorunu ama maaşını alacaksın hiç sorun yok doğum yaptıktan sonra evraklarla sgk dan alabilirsin cnm

Aman cnm dikkat et en kötüsü ateş inş.şimdiye düzelmişsindir.

Bizim dr boy ölçmüyor bizde mi bir anormallik var acaba benimde 1,900 dü

canim bebek normalde haftasindan 5 gun onde gidiyodu bugun gittigimizde de gununden 2 geri cikti yani ortalama 1 hafta geri gitmis oldu. ona canim sIKKIN. saglikli olsun gerisi bos ama yine takildim iste(
Benimde bir hft önden gidiyordu 4 gün gerilemişti normal bence sıkma canını

ayni sekilde bende hep diyorum onemli olan saglikli olmasi ama milletinde agzini kapatamiyosun. oglum 2900 dogmustu
benim de benimde 2.900 doğmuştu psikolojik herhalde bende şöyle 3.450 olsun diyorum ama zor gene zayıf gidiyoruz sağlıklı olsunlar da boşver...

südyenlere bende baktım, siyah olan odukça ucuz ve değişik bişeye benziyor. Kargo ücreti ne kadar? ve ürünlerin içi pamuklu mu?

Bende siyah dantelliyi beğendim arkd.gelsin bende alıcam

Tamam cnm sana gelsin haberdar et kargo ücreti alıyorlar mı ?

Güle güle kullan cnm

günaydın herkese,işi bırakırken rapor mu(işgörmezlik) almak gerekiyo..offf bir de onu sgk ya bildiricekler de mi..kimse bir şey bilmiyo bizde de aksiliğe bak ya,biz takip edicez böyle şeyleri...[/QUOTE]

Evet cnm 32.hft raporundan sonra ne zaman ayrılacaksan en fazla 37.hftya kadar çalışıyorsun gittiğin hst hazırlıyor senin birşey yapmana gerek yok ki

kızlarr günaydın hepinize..çok uykum var ama sırt ağrısından uyuyamıyorum.he bide tuvalete gitmekten.sizde sırt ağrısı çeken varmı??

Valla ben ilkinde hep sola yatardım şimdi ne zaman kalksam sırtüstü yatmış buluyorum kendimi wc bahsetme her akşam 3 kez kendim 2 kez de oğlan yüzünden kalkıyorum :-((

kilosu güzel canım dert etme..bende de mide bulantıları çok fazla bakalım pazartesi günü isteyecek mi kan testini..

Valla ben ilkinde hep sola yatardım şimdi ne zaman kalksam sırtüstü yatmış buluyorum kendimi wc bahsetme her akşam 3 kez kendim 2 kez de oğlan yüzünden kalkıyorum :-(([/QUOTE]

ayy ya senin işin daha zor.bizde 2.hamilelikte hem karnımızdakiyle hemde dünyadakiyle uğraşıcaz:)

Canım, geçmiş olsun, evet maalesef o saydıkların nidilatın yan etkileri, ama zaman geçtikçe vücut alışıyor sanırım ben pek hissetmemeye başladım bunları. Ama ilk kullandığım bir kaç gün sersem gibiydim. Baş ağrısı çok kötü oluyor, nabzım 130'a falan çıkıyor, tansiyon 8-4 ya da 9-5 civarında geziniyor. Bu etkileri hala yaşıyorum ama bu tansiyona alıştım sanırım, arada başım falan dönüyor, o kadar.
Ama çok etkili, o kesin. Saatini bir saat geçirsem başlıyor kasılmalar, alınca da hemen kesiliyor, o yüzden ihmal etme. Ben 2 haftadır kullanıyorum, daha 2 hafta falan kullanıcam sanırım. Allah yardımcımız olsun, inşallah vaktinde gelsin bebeklerimiz...

e-bebekten alan olmadı mı daha ??? kargo da sanırım gelen olmadı
ben bugün gidecektim ama eşim dün akşam bulgaristana gitti
bende annemler de kaldım arabayla geldim işe 15 dk mesafe gerçi
aranızda hala araba kullanan var mı ??

ben 3.ayımda bıraktım canım..gerçi bana kalsa sürmeye devam edecektm de eşim izin vermiyor..heyecan falan yaparsın diye vermiyor

selam kızlar..
iş devri yapıyorum feci yoğunum
çok sık giremiyorum off

only simile canım güle güle kullan içine sinmesi de çok önemliydi
ben bu işe yemek gibi bakıyorum biraz aklımda kalacağına miğdemde kalsın
sağlıkla kullanın canım

ay güldürdün beni cerenimo allahta senı güldürsün..demek sen bu işe yemek gibi bakıyorsun, sanırım 27 kilo alan sendın bende bu aralara her şeye o gözle bakıyorum daaaa

ben kullanıorum cnm hala... bizim doktor direksiyonla koltuk arasına sıkışıncaya kadar kullanabilirsin dio :)))

ben hala kullanıyorum canım şuan bir sorun yok kendimi arabaya okadar alıştımışımki yürümek çok zor geliyor artık

bavul güzel ama ben o siteye gıcığım.ordan sürekli alışveriş yapardım,cep telefonumu bile ordan almıştım.ama son aldığım saç maşası bozulunca aramız bozuldu.yollayın dediler yolladım,tarih mart 2010! hala bekliyorum...satış sonrası rezalet.benim kendi valizim yıpranmıştı,yenisini alıcam ama istediğim boy hastaneye büyük.çocukla bana da küçük yetmez.şimdi anneminkini alıcam kendime de sonra büyükçe bi tane.

evet perden ucuz değil ama mühim olan aklının onda kalmaması nasıl olsa ilk fırsatta o perdeyi alacaktın iki ayrı masraftansa bu daha mantıklı güle güle kullan canım)

kızlar çekinceniz siteden yanaysa içiniz rahat olsun türkiyenin en güvenli sitesi olduğunu söyleyebilirim...bavuldan yanaysa ona bişey diyemicem??ama merak ettiğim şu :neden yeni bir bavul alma gereği duydunuz ki evde uygun bişey yok mu??

canım elimde bişey yok hatta erteledim hastane için aldığımı sonra seyahatlerde de kullanmak istiyorum.. benim bavullar eski. içleri hınca hınç dolu kışlıklarla, kullanılmayan giysilerde dolaplarda duruyo..ben yaz -kış dönüşümlü saklama amaçlı kullanıyorum onları...

ben kullanıyorum canımm )haziran itibarıyla kullanamam ,sığamam sanıyordum ama öyle olmadı )doğurana kadar kullanabilcem heralde )

anladım canımm haklısın o halde)seyahatler için de epey uygun bir bavul alırsan güle güle kullan )

günaydın kızlar bugün okul pikniği var ben de gitmedim seminerden de kurtarmış oldum yarın son oleyyyyy artık tatil başlıyor :) doktor randevuma 2 hafta var nedense 3 haftada çağırdı aslında bu dönemde sık çağırması gerekirdi. lökosit için antibiyotiik akıntı için fitil kullandım ama akıntım geçmedi umarım sorun olmaz kaç defa fitil kullandım hiç de anlamı olmadı

Bende kararsızım.Alırsan bana da söyle canım...

Sağol tatlım yaa, aynen aklımda kalacağına midemde kalsın

Canım bende görmeden almak istemiyorum...
Güvensizlik var yani...

evet perden ucuz değil ama mühim olan aklının onda kalmaması nasıl olsa ilk fırsatta o perdeyi alacaktın iki ayrı masraftansa bu daha mantıklı güle güle kullan canım)

Sağol canımcım, perdem gelsin sizede resmini gönderiim. Bakalım beğenecekmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…