2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güvenilir yani para pul sıkıntısı çıkarmazlar,kredi kartıyla içiniz rahat alışveriş edebilirsiniz.ama iade arıza ya da temin sürecinde sorun yaşamak çooook normal.benim elimde kargo şirketinin teslim edildi yazısı olmasa gelmedi ürün diyorlardı.ürün geçen sene 10 haziranda servisten dönmüş ben de bekliyorum bir yıldır gelsin diyeyenisini almıştım allahtan.fişi bulsam tüketici hakem heyetine gidicem ama.

bu arada annemin valizini eminönünden almıştık.sonlara doğru bir araydı,asker malzemeleri de o sokaktaydı.çok güzel ve uygun şeyler vardı.

selam kizlar

biz geldik doktordan cok sükür iyi hersey simdilik rahim agzi uzunlugunda herhangi bi kisalma olmamis ama bebegin basi bayagi bi asagida o yüzden de doktorum 3 hafta daha yatman gerekiyo dedi asagiya fazla baski yapmamasi icin 35+ olduktan sonra sorun yok dedi aslinda basinin bu kadar asagida olmasi normal dogum icin cok iyiymis rahat gecer dogumun dedi ama simdilik dikkat edicekmisiz.

akintim oldugunu söyledim bebegin suyu olmasindan korkuyorum dedim vaginal muayene yapti ama hic canimi yakmadi cok dikkatli davrandi o da sadece akintiymis biraz bakteri cikti kültür tahlilimde onun icin fitil verdi. nts de hic sorun cikmadi ama kizim öyle hareketler yapiyo ki hem doktorum hem de ebem sasirdi kaldi karnimin sekilden sekile girmesine :)))) ultrasonla bebegime bakmadi yine sanirim haftaya bakicak cok kisa aralarla bakmiyolar zaten burda o yüzden bebisin kilosunu falan bilmiyorum.

bu arada karnim asagida gibi geliyo dedim ama gayet normal gözüküyomus. son olarak legen kemiklerimdeki agriyi da sordum bu zamanlarda genislemeye basliyomus doguma hazirliyomus onun icin agri ya da kasiklarda cekme tarzi agrilar olabilirmis.

bizden haberler bu kadar. simdi karnimiz acikti kizim yine tekmelere basladi biz biseyler yiyelim ugrariz yine

canım güzel haberlerle dönmene sevındım..3 hafta daha sık dişini,yat bol bol zaten sonra yatmaya zaman bulamayacağız bende istiyorum şöyle izne çıkayım yatayım ama kararsızım..şu bulantılar olmasa 3 hafta daha sıkıcam dişimi..bakalım ne diyecek bulantılarla alakalı:18:
kızın kıpır kıpır demek, haftaya bir daha mı çağırdı doktorun

hadi gözün aydın canım iyi şeyler söylemiş doktorun...ben de şimdi randevu aldım cumartesi 14:00'te görcem meleğimi çok sabırsızlanıyorum çoook )

merhaba kızlar umarım hepiniz iyiysinizdir gecmişi okumaya çalıştım ama cok fazla okuyamadım biz iyiiz allaha şükür gece uyuyamamak dışındı bır sorun yok bıde benım bebişin bası yukarda o yüzden yatarken nefes almakta zorlanıyorum bizden bu kadar

sagol canim insan yatmak zorunda olunca yatmak zor geliyo ama calisinca da yatmak istiyo :) bu durum aynen sicak olunca cok sicak soguk olunca da sicak olsa keske durumuna benziyo sanirim :)

evet kizimin enerjisi cok masallahhh bu olaydan sonra her hafta cagirdi beni bi 3 hafta daha her hafta gidicem gerci sonra da dogum yaklastigi icin her hafta gitmemiz lazim herhalde.

hadi gözün aydın canım iyi şeyler söylemiş doktorun...ben de şimdi randevu aldım cumartesi 14:00'te görcem meleğimi çok sabırsızlanıyorum çoook )

sagol canim darisi hepimizin basina. ben melegimi göremedim ama olsun iyi oldugunu bilmek bile yetiyo insana.

tünaydın kızlar...
gece gene uyuyamadım ben...bi de bu akşam nefes sorunu yaşadım..ofluya pufluyaa sabahı zor ettim sabah eşimi yolladıktan sonra koydum kafayı 11e kadar güzelce uyudum...anca toparladım kendimi...sizler iyisinizdir umarım,annem gelecek az sonra kuzumun cicileri ütülenecek...yavaştan hastane çantamızı hazırlayalım dedim anneme...34.hafta bitti...az kaldı yawwwwww:18:

ben bu bavulun küçük boyunu aldım kuzum için,hem de o siteden...çok şeker bi bavul ama anca bebişe yeter...kendiniz ve bebiş için orta veya büyük seçim yapın derim...

senle ben bu akıntıdan en çok çekenlerdeniz herhalde...kaç kez fitil kaç kez antb.kullandım ama hala devam ediyor...umarım bebişimize zarar vermiyoruzdur

neyse kaçalım şimdi...öperizzzzzzzzzzzz kuzumla

kizlar;
hepinizi okudum ama tek tek alintilayamadim;
hickiriklari tarif etmissiniz sagolun; benim kiz henuz hickirmiyor sanirim, ben hissetmiyorum ya da

kids_go son kontrolun iyi gecmis sevindim cnm;
ins. 3 hafta daha dayan cnmm

hippy sen ne kadar sanslisin, annen hergun geliyor; yemegini yapiyor; sana yardimci oluyor;
ben hep yalnizim :-((((

cnm gecmis olsun,
bana doktorum simdilik nidilat vermiyorum cok yan etkileri var demisti; ellerde titreme bas donmesi falan yapiyor demisti; endise etme cnm

slm güzel annler ben bugün sersem ve dağını vaziyette sizlere bakmaya geldim acaip halsizim bugün ama toparlanmaya çalışıcam mecbur
sanırım sabahları tansiyonum düşüyo
only smile cnm tülünü güle güle kullan tuzluymuş ama bebişlerin odasına değer bende 1 hafta sonra siparişimi verecem..tülünü çok merak ettim ama dikilince çekersin fotosunu
kids go cnm sende 3 hafta daha sık dişini bak ne güzel rahimde açılma yokmuş herşey hayırlısıyla gerçekleşecek morelini yüksek tut cnm...
peppermintcnm sendemi nidilat kullanıyosun aa ben atlamışım onu,bu arada sana sorum var sen hani karnımda sertleşmeler oluyo diyosun ya o sertleşmeler ne kadar sürüyü yani karnın sertleşti kaç saniye veya dk mı?

kızlar 31+4 olduk oğluşumla benim gibi olan varmı hastane cantasını hazırladınızmı herşeyini aldım sayılır birkaç eksik kaldı

slm cnm
ben başakşehirde oturuorum

canım bende atakentteyim..yakın sayılırız...dada öncede senlemi konuşmuştuk? profil kısmında ikiz bebek resmi vardı...epey oldu da senmisin hatırlayamadım...

canım bende ortalama 1 ay önce fitil kullandım..akıntı yine yavaş yavaş başladı..dr. tekrar fitil verdi..

kızlar 31+4 olduk oğluşumla benim gibi olan varmı hastane cantasını hazırladınızmı herşeyini aldım sayılır birkaç eksik kaldı

canım ben hastane çantamı hazırladım..32. yada 33.haftda

canım bende 31+5 olduk.çantamı değilde oğlumun tüm eşyalarını yıkayıp ütüledik eşimle geriye tek benim çantam kaldı sanırım elimi çabuk tutmam lazım ne olacağı belli olmaz:)

bende haftaya hazırlayım bari kardeşim gelsinde bende taşınacaktım evimizi teslim etmediler etselerde bu saatten sonra annem kızıyor taşınma birşey olur diye bakalım hayırlısı

oh çok güzel haberlerle dönmüşsün, benim iki hft var daha gitmeme 3 ve 4 hft sonra gel eğer şikayetin olmazsa dedi drum..

en tembel benim galiba aramızda 33+4 oldum ama hala çanta da yok kıyafetleri yıkamakda sanırım işten çıkınca anca yapıcam

evet canım insanoğlu nankörüz işte ne yaparsın..izne ayrılsam bu seferde evde sıkıntıdan patlarım..kitap okurum diyorum bütün gün..zaten tvde de bütün programlar tatile girdi..ben en iyisi 2-3 hafta daha sıkayım dişimi annem gelene kadar
canım senın haftanın bu kadar ileride olduğunu bilmiyordm..gerçekten de az kalmşş.adamel,gelişimci sen ve birkaç arkadaş bakalım bize öncü ve örnek olacaksınz inşallah güzel doğmlarınzla

bende hıçkırık hissetmiyorum hiç

ne zaman izne ayrılıyorsn canım

birde şu yazılarınızın altındaki doğum çizelgesini nasıl yapıyorsunuz merak ettim ben yeniyim bu sitede söyleyinde bende yapayım

ya dün bu kasılmalardan konuştuk ya..ben eve gittim kasılmayı hissettim ondan sonra dakka tuttum 15 dk da bir 5 kez geldi:18: yanı 20 dk olmad hiçç hep 15 dk da bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…