kızlar hıçkırığını nasıl hissediyorsunuz acaba benim oğluşumda hıçkırıyormu
oh çok güzel haberlerle dönmüşsün, benim iki hft var daha gitmeme 3 ve 4 hft sonra gel eğer şikayetin olmazsa dedi drum..
en tembel benim galiba aramızda 33+4 oldum ama hala çanta da yok kıyafetleri yıkamakda sanırım işten çıkınca anca yapıcam
ben temmuzun ikinci hftsı ayrılıcam bir aksilik olmazsa
kızlar bu işyerindeki bayanların hamilelikle ve doğumla ilgili soruları beni öldürüyoo............... normal doğum propagandası bitmiyo..
ondan önce de bebek düşünmüyomusunuz sorularından ya da göbeğime bakıp bakıp bebek var mı diye sormalarından iyidir çok şükür ama bunaldım yaa.. ben de soruyomuydu
kızlar bu işyerindeki bayanların hamilelikle ve doğumla ilgili soruları beni öldürüyoo............... normal doğum propagandası bitmiyo..
ondan önce de bebek düşünmüyomusunuz sorularından ya da göbeğime bakıp bakıp bebek var mı diye sormalarından iyidir çok şükür ama bunaldım yaa.. ben de soruyomuydu
ben iş yerinde değilde 2 görümcemin ve kayınvalidemin normal doğum olsaydı keşke demelerinden bıktım..çünkü benim büyük ihtimal sezaryan...elimde olan bişey değil yani....aynı kişiler daha evlenir evlenmez adetin geciktimi diye sormaları yani '' bebek varmı '' gibisinden soruları beni deli ediyodu..üstelik biz bebek düşünmedik..düşünün benim 5. senem ve bu yıllarca sürdü.....
diğer tembel de benim galiba:)bizde 34 olduk ama temmuzun 2.haftası izne ayrılıyorum hiçbişey yıkamadım çanta yok ortada ama kararlıyım bu hafta sonu yapıcam.ne olu ne olmaz ....
merhaba arkidişler
bende daha eşyaları hazırlamadım, ben doğumu memlekette yapmayı düşünüyorum tabi kaynanamı ikna edebilirsek, illahı benim yanımda yap diyor, bende annemin yanında yapmak istiyorum, bakalım ne yapacağız. Ben nasıl olsa annemin yanına gidecem diye hiç bişey yapmadım, eşyaları orda yıkar hazırlarız diye düşünütorum, ama kaynanamda yanıma gelin di,ye tutturuyorve acayip canımı sıkıyor, bakalım nasıl gözecegiz bu mevzuyu...
Bunun dışında dün dr ye gittik Plasenta yukarı şıkmış, bebek doğum pozisyonu almış, kilosu 1900 yani dr herşey normal dedi
Bide dr bana soruyor doğumu nasıl yapamyı düşünüyon diye, bende dedimki bir aksilik olmazsa normal yapmayı düşünüyom dedim oda sen bilirsin dedi, sezeryan desem hemen gün verecek. normalde doktorun normal doğum önermesi gerekmez mi, anlamadım valla adamı. Bu arada çalışa bilir raporuymuda aldım okula verdim bu gün va yaşasın tatil yarın başlıyoru
ben iş yerinde değilde 2 görümcemin ve kayınvalidemin normal doğum olsaydı keşke demelerinden bıktım..çünkü benim büyük ihtimal sezaryan...elimde olan bişey değil yani....aynı kişiler daha evlenir evlenmez adetin geciktimi diye sormaları yani '' bebek varmı '' gibisinden soruları beni deli ediyodu..üstelik biz bebek düşünmedik..düşünün benim 5. senem ve bu yıllarca sürdü.....
ayyy aynı şeyleri yaşadım.. bir de akrabaların çocuğunuz olmuyo mu yoksa gibisinden lafları... benim annemin 1o yıl olmamış çocuğu sonra da ben olmuşum sadece.. sanki onun olmadı ya benim de olmayacakmış gibi. bebek yokken durmadan soranlar benim hamile olduğumu duyunca bi hayırlı olsun demediler. yani sırf fesatlığına sormuşlar.. bak bak bunun da olmuyo diye. 3 yıl korunduk sonra şükür Allahıma yormadı bizi...
eşimin ailesinin soruları için de eşime dedim eğer bi daha bişi derlerse bozarım diye, o da gitmiş bi daha sormayın biz isteyince yaparız demiş öyle kurtuldum
e-bebekten alan olmadı mı daha ??? kargo da sanırım gelen olmadı
ben bugün gidecektim ama eşim dün akşam bulgaristana gitti
bende annemler de kaldım arabayla geldim işe 15 dk mesafe gerçi
aranızda hala araba kullanan var mı ??
oh çok güzel haberlerle dönmüşsün, benim iki hft var daha gitmeme 3 ve 4 hft sonra gel eğer şikayetin olmazsa dedi drum..
en tembel benim galiba aramızda 33+4 oldum ama hala çanta da yok kıyafetleri yıkamakda sanırım işten çıkınca anca yapıcam
slm güzel annler ben bugün sersem ve dağını vaziyette sizlere bakmaya geldim acaip halsizim bugün ama toparlanmaya çalışıcam mecbur
sanırım sabahları tansiyonum düşüyo
only smile cnm tülünü güle güle kullan tuzluymuş ama bebişlerin odasına değer bende 1 hafta sonra siparişimi verecem..tülünü çok merak ettim ama dikilince çekersin fotosunu
kids go cnm sende 3 hafta daha sık dişini bak ne güzel rahimde açılma yokmuş herşey hayırlısıyla gerçekleşecek morelini yüksek tut cnm...
peppermintcnm sendemi nidilat kullanıyosun aa ben atlamışım onu,bu arada sana sorum var sen hani karnımda sertleşmeler oluyo diyosun ya o sertleşmeler ne kadar sürüyü yani karnın sertleşti kaç saniye veya dk mı?
yok cnm bana nidilat vermedi doktor; cok yan etkileri var, vermiyorum dedi,
sadece magnezyum verdi, bir de suyu bol ic dedi.
cnm kasilma 20-30 sn, ya da en fazla 1 dk suruyor.
tek basina sertlesme kasilma olmayabilir
kasilmada karnin top gibi toplaniyor bir tarafa, icerden de bebek ittirir gibi bir baski oluyor disa dogru; ben de bir de carpinti, nefesim kesilir gibi bisey oluyor kasilma esnasinda.
karnın top gibi toplandığında aşağı doğru da baskı oluyor mu?
uzun süre ayakta kaldığımda karnım sertleşip toplanıyor ama aşağı doğruda çok can yakıcı bir baskı oluyor
yaklaşık 20-30 sn sürüyor sonra normale dönüyor eğer oturmazsam ya da yatmazsam tekrar aynısı oluyor
acaba bu da kasılma mıdır? benim doktorum şimdiye kadar hiç nst yapmadı doppler bakıyoruz nst ye gerek yok diyor
kızlar doktora gittim bugün kasılmalar yatmama rağmen sıklaştı,en sevdiğimiz muayene şekli olan vajinal muayenemizi olduk..:95: .rahim agzında yumuşama başlamış,kasılmalar etkili olmaya başlamış,derhal nidilat başladık,4 saatte 1 tablet şeklinde...
nidilat kullanan arkadaşlar vardı topicte,yan etkisi varmı bu ilacın...çartıntım ve baş dönmesi ve baş ağrısı oluyo şu anda ,panik olmam gerekiyomu,yan etki yaşayan oldumu aranızda,yoksa bu başka bişeyin belirtisi falanmı...biara bu belirtiler için gebelik zehirlenmesi falan yazılmıştıda,ama ilaçtan sonra başladı benim...
dilimi sivrisinekler soksun artık napıyım,daha dün demiştim nidilata başlamadık ne güzel diye...
Günaydın kızlar....
Sağol canım...Gerçekten stresli iş, rapor işleri. Uğraştırıyorlar bayağı...
Canım stor değil perde, ölçümde çok değil aslında 2,55 cm. Ama perde çok hoşuma gitti ve perdenin metrekaresi pahalı. Onu görünce işte bu dedim, fiyatını sordum baktım pahalı. Başka perdelere baktım ama aklım onda kaldı...
kızlarr günaydın hepinize..çok uykum var ama sırt ağrısından uyuyamıyorum.he bide tuvalete gitmekten.sizde sırt ağrısı çeken varmı??
e-bebekten alan olmadı mı daha ??? kargo da sanırım gelen olmadı
ben bugün gidecektim ama eşim dün akşam bulgaristana gitti
bende annemler de kaldım arabayla geldim işe 15 dk mesafe gerçi
aranızda hala araba kullanan var mı ??
selam kizlar
biz geldik doktordan cok sükür iyi hersey simdilik rahim agzi uzunlugunda herhangi bi kisalma olmamis ama bebegin basi bayagi bi asagida o yüzden de doktorum 3 hafta daha yatman gerekiyo dedi asagiya fazla baski yapmamasi icin 35+ olduktan sonra sorun yok dedi aslinda basinin bu kadar asagida olmasi normal dogum icin cok iyiymis rahat gecer dogumun dedi ama simdilik dikkat edicekmisiz.
akintim oldugunu söyledim bebegin suyu olmasindan korkuyorum dedim vaginal muayene yapti ama hic canimi yakmadi cok dikkatli davrandi o da sadece akintiymis biraz bakteri cikti kültür tahlilimde onun icin fitil verdi. nts de hic sorun cikmadi ama kizim öyle hareketler yapiyo ki hem doktorum hem de ebem sasirdi kaldi karnimin sekilden sekile girmesine :)))) ultrasonla bebegime bakmadi yine sanirim haftaya bakicak cok kisa aralarla bakmiyolar zaten burda o yüzden bebisin kilosunu falan bilmiyorum.
bu arada karnim asagida gibi geliyo dedim ama gayet normal gözüküyomus. son olarak legen kemiklerimdeki agriyi da sordum bu zamanlarda genislemeye basliyomus doguma hazirliyomus onun icin agri ya da kasiklarda cekme tarzi agrilar olabilirmis.
bizden haberler bu kadar. simdi karnimiz acikti kizim yine tekmelere basladi biz biseyler yiyelim ugrariz yine
canım senin kaç haftalık bebeğin?
yok en tembel benim malesef
35. haftadayım ama hala hazırlamadım
kızımda 32ç haftada hazırdı çantamız
şimdi daha beşik vs alınacak bir sürü eksik var
bugün biraz bişeyler aldım ama hiç bitmiyor malesef eksikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?