canım senin kaç haftalık bebeğin?
yok en tembel benim malesef
35. haftadayım ama hala hazırlamadım
kızımda 32ç haftada hazırdı çantamız
şimdi daha beşik vs alınacak bir sürü eksik var
bugün biraz bişeyler aldım ama hiç bitmiyor malesef eksikler
kizlar;
kids_go son kontrolun iyi gecmis sevindim cnm;
ins. 3 hafta daha dayan cnmm
kids go cnm sende 3 hafta daha sık dişini bak ne güzel rahimde açılma yokmuş herşey hayırlısıyla gerçekleşecek morelini yüksek tut cnm...
oh çok güzel haberlerle dönmüşsün, benim iki hft var daha gitmeme 3 ve 4 hft sonra gel eğer şikayetin olmazsa dedi drum..
en tembel benim galiba aramızda 33+4 oldum ama hala çanta da yok kıyafetleri yıkamakda sanırım işten çıkınca anca yapıcam
evet canım insanoğlu nankörüz işte ne yaparsın..izne ayrılsam bu seferde evde sıkıntıdan patlarım..kitap okurum diyorum bütün gün..zaten tvde de bütün programlar tatile girdi..ben en iyisi 2-3 hafta daha sıkayım dişimi annem gelene kadar
Canım kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. Bek gördün mü dedik sana göbeğin aşağıda falan değil diye. O arkadaşına bizden selam söyle.. :)))
Evet cnm 32.hft raporundan sonra ne zaman ayrılacaksan en fazla 37.hftya kadar çalışıyorsun gittiğin hst hazırlıyor senin birşey yapmana gerek yok ki
inşallah öyle olur..ben bi de kamuda 4/b liyim.onun işlemleri ayrı da olabilir.ne işçi gibi ne memur gibi..şimdi bir de ağustos başı gibi kadroya geçicez inşallah bi de o karışıklıktan dolayı sorun çıkmaz..neyse hallolur gider artık..
kızlar ben 29 haftalık hamileyim göğüslerimi sıkınca şeffaf sarı damla damla sıvı geliyo bu sıvının daha fazla hemde beyaza yakın olması gerekmiyormu yoksa böyle olması normalmi?
kızlar ben 29 haftalık hamileyim göğüslerimi sıkınca şeffaf sarı damla damla sıvı geliyo bu sıvının daha fazla hemde beyaza yakın olması gerekmiyormu yoksa böyle olması normalmi?
slm cnm
ben başakşehirde oturuorum
33+4 olduk cnm
canım ikincilerde böyle herhalde benim de 26 aylık oğlum var, senin kızın kaç yaşında
beşik ne karar verdin ben bambu düşünüyordum ama herkes park yatak al diyor kararsız kaldım bende
canım göğüslerini niye sıkıyorsun çok tehlikeli..allah korsun erken doğuma bile neden olabilyormş ..sakın bir daha deneme..benden bu zamana kadar sıvı gelmediği için rengi hakkında birşey diyemeyecğim:44:
Canım bu şekilde sıvı gelmesi normal. Benimde geliyor arada sırada, göğüsleri sıkmak doğumu tetikleyebilir o yüzden sıkma.
benim kızım 18 aylık ona oda takımı almıştık büyüyen beşik dolap ve şifonyer olarak, odamız büyük olsa buna da bir tane büyüyen yatak alacaktım ama malesef yer yok ben de ikeadaki beşiklerden alamaya karar verdim park yatak daha pratik ama ben sevmiyorum hiç ısınamadım park yataklara.IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. işte benim almayı düşündüğüm beşik bu, ilk 1-2 ay yatak odasına koyacağım sonra da çocuk odasına geçireceğim
şeffaf sarı olması normal ilk süt beyaz olmuyor ama göğüslerini sıkma tehlikeli doğumu tetikleyebilir
canim o duzenli kasilmalar bugun hala devam ediyo olsa tehlikeli olurdu ama 4-5 kez olup gectiyse sorun olmaz cnm merak etme..kızlar sorum gözden kaçtı... dün akşam 15 dk arayla 4-5 kere kasıldım..tehlikeli olan bu şekilde mi kasılmalar
canım bende bu yatağı ve dolabını aldım...çok hoşuma gitmişti.
hem erken doğumu tetikler hemde bebeğin faydalanacağı ilk sütü kullanmış olacağız...
kizlar;
benim evde olmam hic yaramiyor ya,
sikintidan hep agliyorum
yinemoralim bozuldu; bugun abimin esi izinliymis; annem saat 3 ten sonra gelicem sana dedi; su saate kadar bekledim; gelir biraz sohbet ederiz, otururuz vs diye;
az once aradi; halasi gelmis o yuzden gelememis..
su hamileligimde o kadar yalniz ve ilgisiz kaldim ki anlatamam; hani su tum kitaplarda yazan prenses muamelesi hic mi hic olmadi bana (esim haric; onu tenzih ediyorum)
ailemden kimse umursamadi hamileligimi.
herkes kendi keyfinde.
ablam cekti gitti son zamanlarimda umreye, 2 cocugu anneme birakti; abimin esi deseniz ayri bi dert; annemde herkesin ortasinda kalmis kime yetisecegini sasiriyor zavalli.
bu arada ; esim de bir sirketle anlasti; daha once bahsetmistim isyerinde sorunlari oldugundan; istifa etti; simdi de istifasini kabul etmiyormus genel muduru... bu kadar cins bi sirket olamaz; esim yarin da ses cikmazsa istifami noter kanaliyla vericem diyor.. ona da cnm sikildi;
bana dua edin kizlar yaaa
kizlar;
sikintidan hep agliyorum
yinemoralim bozuldu; bugun abimin esi izinliymis; annem saat 3 ten sonra gelicem sana dedi; su saate kadar bekledim; gelir biraz sohbet ederiz, otururuz vs diye;
su hamileligimde o kadar yalniz ve ilgisiz kaldim ki anlatamam; hani su tum kitaplarda yazan prenses muamelesi hic mi hic olmadi bana (esim haric; onu tenzih ediyorum)
herkes kendi keyfinde.
ablam cekti gitti son zamanlarimda umreye, 2 cocugu anneme birakti; abimin esi deseniz ayri bi dert; annemde herkesin ortasinda kalmis kime yetisecegini sasiriyor zavalli.
bu arada ; esim de bir sirketle anlasti; daha once bahsetmistim isyerinde sorunlari oldugundan; istifa etti; simdi de istifasini kabul etmiyormus genel muduru... bu kadar cins bi sirket olamaz; esim yarin da ses cikmazsa istifami noter kanaliyla vericem diyor.. ona da cnm sikildi;
güzel haberler canım, yatarsan hiçbirşey olmaz merak etme ev işlerini de bırak dinlenmene bak.selam kizlar
biz geldik doktordan cok sükür iyi hersey simdilik rahim agzi uzunlugunda herhangi bi kisalma olmamis ama bebegin basi bayagi bi asagida o yüzden de doktorum 3 hafta daha yatman gerekiyo dedi asagiya fazla baski yapmamasi icin 35+ olduktan sonra sorun yok dedi aslinda basinin bu kadar asagida olmasi normal dogum icin cok iyiymis rahat gecer dogumun dedi ama simdilik dikkat edicekmisiz.
akintim oldugunu söyledim bebegin suyu olmasindan korkuyorum dedim vaginal muayene yapti ama hic canimi yakmadi cok dikkatli davrandi o da sadece akintiymis biraz bakteri cikti kültür tahlilimde onun icin fitil verdi. nts de hic sorun cikmadi ama kizim öyle hareketler yapiyo ki hem doktorum hem de ebem sasirdi kaldi karnimin sekilden sekile girmesine :)))) ultrasonla bebegime bakmadi yine sanirim haftaya bakicak cok kisa aralarla bakmiyolar zaten burda o yüzden bebisin kilosunu falan bilmiyorum.
bu arada karnim asagida gibi geliyo dedim ama gayet normal gözüküyomus. son olarak legen kemiklerimdeki agriyi da sordum bu zamanlarda genislemeye basliyomus doguma hazirliyomus onun icin agri ya da kasiklarda cekme tarzi agrilar olabilirmis.
bizden haberler bu kadar. simdi karnimiz acikti kizim yine tekmelere basladi biz biseyler yiyelim ugrariz yine
Zormuş işin gerçekten, 5 sene boyunca iyi bile çekmişsin:)ben iş yerinde değilde 2 görümcemin ve kayınvalidemin normal doğum olsaydı keşke demelerinden bıktım..çünkü benim büyük ihtimal sezaryan...elimde olan bişey değil yani....aynı kişiler daha evlenir evlenmez adetin geciktimi diye sormaları yani '' bebek varmı '' gibisinden soruları beni deli ediyodu..üstelik biz bebek düşünmedik..düşünün benim 5. senem ve bu yıllarca sürdü.....
kizlar;
sikintidan hep agliyorum
herkes kendi keyfinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?