2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cmn canını hiç sıkmana gerek yok.çok şanslısın ki annenin sana,senin annene gitme,görme şansın var.ben annemi kaybettim ve hiç bi mutlu,kötü,ona ihtiyacım olduğu anlarda yanımda yok.sen çok çok şanslısın bunu unutma...

dedigin gibi hamilelik psikolojisi herseyi oldugundan kotu algilamama sebep oluyor :-((

cnm ben gitmedim cunku oraya gidince daha cok yoruluyorum, abimin ufaklik tepemden inmiyor beni gorunce; cok seviyor beni bizdik; ama ben 1 gun dinlenmek icin izin aldi; evde uzanayim deidm; annem gelip beni bi gorseydi ne vardi :-(

yarin-obur gun calisiyorum cnm; iznim pzt baslicak

cnm haklisin ; normalde ben hayatim boyunca kimseden bisye beklemedim; inan lisede stajimla calismaya basladim; sonra yaz isleri, universite de burslarla; stajlarla okul masrafimi bile kendim karsiladim; tum isleri kendim buldum; burslari kendi cabamla aldim; allah'a sukur hep guclu ve ayaklari yere basan biri oldum

hayatimda ilk kez baskalarinin yardimina ihtiyac duyuyorum;
inan simdi de su kasilmalar olmasa, bebegimin kucuk olma durumu olmasa ne agriyi dert ederim ne siziyi, herise girisirim; ama tek bebegimi riske atmayim diye kendii tutuyorum

k.validemler de ayni cnm;
cocuk yapin; torun torun diyip duruyorlardi, simdi yuzlerini goren yok; kac aylik hamilelgimde gecenlerde geldiler iste, onda da peslerine misafir takilmis, beni telasa sokup gittiler;

neyse, oyle boyle gececek bu gunler, ben yine guclu olucam; ama o zaman kimse yine hatasinin farkinda olmayacak; yuzlu yuzlu gelip torun seveceklerr

peppermint canini bosa sikma o prenses gibi hamilelikler film icabi bence ben daha kimseden ozel ilgi gormedim normal bir durum yani herkse gore herkes doguruyor mantigi var moralink bozup bebegini de uzme
aynen dedigin gibi..

cnm benim yaaa :-(( Allah rahmet ersin annecigine.
zaten anneme bisey olmasin diye tum duam. o sag olsun da varsin az goreyimm

sonuçların için gözün aydın canım öncelikle benim kanım 11,5 çıktı geçen hafta ve dr ilacı sabah akşam almamaı söyledi
sınır kaç kan sayımında 11,5 çok mu düşük

beni asil uzen, 3 sene once abimin esi hamile kaldiginda herkes hayati durdurmus sekilde ona hizmet ediyordu;
annem utulerini yapiyor , evini derleyip topluyordu; ablamla birlikte gidip camlarini siliyorlar, evini temizliyorlardi

ben bu ayrimciliga sinir oluyorum, sanki annemin o kizi ben geliniyim. gelininden cekiniyor, yanlis anlar, kuser, alinir vs,, ee o zaman vurun kizlara

canım ıkeanın hem beyaz yatağını hem içindeki süngeirni hem koruyucusu vardı onu aldım...ben uyku seti filan almadım hem yaz bebeği hemde kışında ev sıcak oluyor...nevresim takımı aldım ıkeadan..havalar soğuytuncada ıkeadan ytorganını alcam..ölçüleri bu yatağa uyduğu için hepsini ordan aldım....ayrıca lastikli çarşaf var 2li ondan aldım birde...

peppermint canini bosa sikma o prenses gibi hamilelikler film icabi bence ben daha kimseden ozel ilgi gormedim normal bir durum yani herkse gore herkes doguruyor mantigi var moralink bozup bebegini de uzme

maalesef banada eşim hariç pek özel ilgi yok..ailemde uzak gittiğimde sağolsunlar ilgilendiler..ama burda tekim ve hep yalnızım bütün işimi kendim yapıyorum..eşimin ailesde bu şehirde ama maddi manevi ihtiyaç varmı diye sormuyorlar..ilgilenmiyorlar....belkide özellikle ilgilenmiyorlar ilk doğuran ben olmadığım için..ne bilim artık bende özel ilgi beklerdim..hatta azönce bende kendi kendime bunalıma soktum..ilgisizler diye..sonra kendimi temziliğe verdim.kafa dağıtmak için.....

neyse kizlar;

kusura bakmayin basinizi agrittim; sagolun hepinizzz
kocis gelir birazdan kacayim;

zaten banyodan ciktim; saclar yas, gidip kurutayim

optum cok cokkk

cnm düşünme bunları daha çok stres yapıpta morelini bozma
bak bebeğinde etkilenecek sonra...

neyse kizlar;

kusura bakmayin basinizi agrittim; sagolun hepinizzz
kocis gelir birazdan kacayim;

zaten banyodan ciktim; saclar yas, gidip kurutayim

optum cok cokkk

ahhh canıım yalnız değilsin benim durumum seninkinden daha vahim 1.5 aydır eşimden ayrıyım ona en çok ihtiyacım olduğu dönem de hemde . doğumda izin alıp gelebilecek anca yanımıza göbüşüm büyükken bir resmimiz bile birlikte çekilmiş . o benim elim ayağım ruhum moralim herşeyimdi o taa vanda ben izmirde kavuşamıyoruz anlayacağın. aynen kayın validemler tutturuyolardı bebiş torun diye onlarda konyadalar daha beni böyle görmediler bi kere bile kızlarının mezuniyeti var onu düşünüyolar . annemlerin yanındayımm onların yanında kalıyorum 1.5 aydır ve 40mız çıkana kadafr da burdayız .((

kızlar teşekkür ederim cevaplar için,normalmiş yani bu durumlar,bide kasığımaki adet sancılarım bi bitseydi,belki nidilat iyi gelir

süper canım ,yatmak iyi geliyo,bak bana 15 gün önce doğar dediler,direniyoruz Allahın izniyle...

kizlar;

cnm gecmis olsun,
bana doktorum simdilik nidilat vermiyorum cok yan etkileri var demisti; ellerde titreme bas donmesi falan yapiyor demisti; endise etme cnm
canım evet aynıları oldu,korktum dün,şimdi azaldı gibi yan etkileri...

aşağı doğru baskı ne demek canım yaa,ben yatakda dönemedim acıdan dün ağladım ya,kasılma olduğunda karnın taş oluyo resmen ve o ne acıdır ya rabbi,millet doğuma giderken bu kadar çekmiyo yaa...

Canım ben 1 hafta kullandım nidilatı 6 satte 1 olacak şekilde ama yan etkisi omadı neyseki. Zaten 1 hafta sonra da kesti dr. um.

:)))
hımm ben 4 saatte bir alıyorum ,belki yan etki ondan çok oldu...

kızlar sorum gözden kaçtı... dün akşam 15 dk arayla 4-5 kere kasıldım..tehlikeli olan bu şekilde mi kasılmalar

yok canım bişey olmaz yalancı kasılmadır o,hakikiler daha uzun sürüyo ve şiddetleniyo,öyle bişeyki,10 dk.arayla taş kesiliyosun...zaten bu haftalar o kadar kasılma oluyo,şiddetlenirse git mutlaka,bide kasılman olunca peş peşe 2-3 bardak su iç sol yanına yat,doktor tavsiyesi bana...

günaydın fıstık ezmeleri
ve onların fındık kurtları

hepinize günaydınnn
stressiz sakin neşeli bir gün olsun inşallah bugün

Canım sıkma kendini ilk torun değil ya ondan bende de yok allahtan annem yakın ama hasta ve çok başka şeyler çıkıyor ilk kız torun olmasına karşı birşey yok kafaya takmak istersek çok şey buluruz eşin iş bulmuş ne güzel ihbar süresini çalıştırmak zorunda bırakmasınlar ??
Kızını kucağına alınca fırsat bile bulamayacak böyle şeyleri düşünmeye...

Günaydın kızlar,

Bugün çooookkkk uykusuzumm. Gece 04:30 dan beri ayaktayım tam sızacaktım ki alarm çaldı. Hazırlanıp işe gitme vakti geldi. ( Off bu gün nasıl geçecek bilmiyorum. Çalışmak istemiyorum artık ama bebişimle 1 gün bile fazla geçirsem kardır diye dişimi sıkmaya çalışıyor, hergün kendime '' az kaldı'' diye gaz veriyorum ama bakalım ne kadar dayanabileceğim...

kızlar sorum gözden kaçtı... dün akşam 15 dk arayla 4-5 kere kasıldım..tehlikeli olan bu şekilde mi kasılmalar

Canım bu ritmik olarak tekrarlıyorsa doktorunu aramanda fayda var. Bence biraz suyu arttır. Bazen yetersiz su tüketimi kasılmaları tetikliyor.

Canım hıçkırığın olması gayet iyi. bebeğinin ciğerleri gelişiyor.
Off benim bir kısmını annem yıkayıp ütülemişti ama daha baya bir yıkanacak eşya var. Ama yıkayıp koyacak yerim olmadığı için marangozun dolabı bitirmesini bekliyoruz. Güya dün akşam getirecekti bilmem kaçıncı kez yine erteledi. Cumartesi getirecek. 20 günde falan kokusu çıksa ancak o zaman yıkayabilirim eşyaları. Hastane çantam benim de hazır değil çünkü ne içine koyacaklarım yıkandı ne de bir çantam var...

Canım kan sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim ...

Canım bence de evde tek kalmak sana yaramıyor :)) Daha öncede anlatmıştım benim annem de şuan anneannem ve dedmle yazlıkta... anneannemin gereksiz kaprisleriyle ve teyzemin hastalığıyla uğraşıyor. O yüzden de bana ayıracak vakti yok. Bnde herşeyimi kendim yapıyorum. aynen senin gibi benim de eşim olmasa benimle ilgilenen kimse olmayacak. Ayrıca sen kendine ilk önce prenses muamelesi yapmalısın ki çevrendekilerde seni prenses olarak görüp öyle davransın. İlk başlarda biliyorsun ben de annemin benimle ilgilenmemesine çok içerliyordum ama sonradan bu duruma içerlemektense kendi kendimi şımartmaya başladım. :)) Kociş de sağolsun buna destek oluyor. Takma yani kafana...
Bu arada kocan ve kendi kocam için hala ara ara dua ediyorum. ( hehe bizim durumlar aynı gidiyor seninle) Bizimkininde direktörü ile sorunları vardı. Başka bir bölüm direktörü sornu farkedip eşimi kendi bölümüne almak, o psikopattan kurtarmak istedi ama direktör beğenmediği !!! eşimi bırakmıyor bölümden. Senin eşin daha şanslı bu konumda ama tabi stressli bir dönem. Geçen sene çalıştığım hastaneden ayrılmak istediğimde benimde çıkışımı vermemişlerdi. Baya bir uğrşmıştım. Çok da gerilmiştim. Ama geçiyor. Sen hiç birşeyi dert etme.. Gör bak herşey yoluna girecek...

iyi canım sonuçların normal çıkmş..bendeki bulantıda mı acaba ilaçtan.sabah aç karnıma kan ilacı içiyoum..

canım hamilelik pskolojisi gerçekten kötüü..be henüz bunu yaşadığımı düşünmüyorum,hamile kalmadan önce kendımı hamilelikte çok bunalımda hissedeceğimi düşünrdm ama tam tersi çok iyiyim..arada eşim kızdırmazsa hiçbir sorunum yok..allah yardımcımz olsun

sonuçların için gözün aydın canım öncelikle benim kanım 11,5 çıktı geçen hafta ve dr ilacı sabah akşam almamaı söyledi
sınır kaç kan sayımında 11,5 çok mu düşük

benımde bu değerlerdeydi canım..sınırın hemen altındaydı..günde bir kez aç karnıma içiyorum kan hapımı

bu kötü olmuş canım..birine hep yaz birine kış olmaz..sen bide canından cansın sana daha ilgili olması gerekir en azından geline davrandğı gibi davranmalı..belkide annende çok bunalım durumda nereye koşturacağını şaşırıyordr

canım az kaldı zamanında güzel doğmlar nasip edecek allahım inşallah bize..senın gibi kasılanıda duymadım ben hiç demek çok ağrılı oluyor haa..allah yardmcn olsun
günaydın fıstık ezmeleri
ve onların fındık kurtları

hepinize günaydınnn
stressiz sakin neşeli bir gün olsun inşallah bugün

günaydın canımm,amiiiinnn

günaydınnn bende canım 5.30 tan beri uyuyamadım dön oyana dön bu yana..çok uykusuzm ve başm ağrıyor..5.30 dan öncede zate 4-5 kere tuvalete kalktığm için toplamda kaç saat uydum bilmiyorum..bende senın gibi dişimi sıkıyorum bebeğim için 3 hafta daha diye..hem annem gelmeden de izne ayrılmak istemiyorum evde bütün gün sıkılır kendımı bunalıma sokarım diye..canım ben çok su içerim zaten günde 4-5 litre

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize günaydın..çok samimi olduğum bi arkadaşım doğum yapmış ve resmini internete koymuş.bi görseniz okadar güzelki anlatamam..öyle bi mucizeye sahip olacağıma inanamıyorumm..harika bişey bu ya..kızlar hayatımızın en tatlı en güzel bekleyişindeyiz..ayy çok duygulandım..bian önce bebişlerimizi alalım inş.elimize..bu arada sezeryan olmuş...çokta ii görünüyor..bende bugün kontrole gidicem doktorla iyce konuşucam çatılarım falan darsa sezeryana gün alırım şimdiden çünki memlekete gidiyorum artık bidaha doğuma gelicem buraya..içim çok coşkuluu çoookkk:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…