cmn canını hiç sıkmana gerek yok.çok şanslısın ki annenin sana,senin annene gitme,görme şansın var.ben annemi kaybettim ve hiç bi mutlu,kötü,ona ihtiyacım olduğu anlarda yanımda yok.sen çok çok şanslısın bunu unutma...kizlar;
benim evde olmam hic yaramiyor ya,
sikintidan hep agliyorum
yinemoralim bozuldu; bugun abimin esi izinliymis; annem saat 3 ten sonra gelicem sana dedi; su saate kadar bekledim; gelir biraz sohbet ederiz, otururuz vs diye;
az once aradi; halasi gelmis o yuzden gelememis..
su hamileligimde o kadar yalniz ve ilgisiz kaldim ki anlatamam; hani su tum kitaplarda yazan prenses muamelesi hic mi hic olmadi bana (esim haric; onu tenzih ediyorum)
ailemden kimse umursamadi hamileligimi.
herkes kendi keyfinde.
ablam cekti gitti son zamanlarimda umreye, 2 cocugu anneme birakti; abimin esi deseniz ayri bi dert; annemde herkesin ortasinda kalmis kime yetisecegini sasiriyor zavalli.
bu arada ; esim de bir sirketle anlasti; daha once bahsetmistim isyerinde sorunlari oldugundan; istifa etti; simdi de istifasini kabul etmiyormus genel muduru... bu kadar cins bi sirket olamaz; esim yarin da ses cikmazsa istifami noter kanaliyla vericem diyor.. ona da cnm sikildi;
bana dua edin kizlar yaaa
cnm benim malesef hamilelik psikolojimizide bozmuş durumda ama bunlarda geçecek bende geçen hafta senden beter durumdaydım
incik boncuğa ağlıyodum eşimin bile durduk yere morelini bozuyodum zavallı sesini çıkarmıyodu
cnm yaa annen sana gelmediyse sen gitseydin annene biraz laflardınız en azından günn güzel geçerdi daha fazla sıkılmazdın...
yarın kendin için oyalanmaya bişiler bul inan daha iyi gelecek inan..
Canım sıkma canını, kimseden de bir şey bekleme ne kadar beklenti içinde olursan o kadar üzülürsün. Ailenden uzakmışsın gibi düşün, benim gibi mesela. Ankarada yapayalnızım, herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum. Böyle daha güçlü ve dirayetli olacağına eminim. Anneciğin de yazık arada kalmış. Eşin de umarım bu sıkıntıyı en kısa sürede atlatır.
gyunca iyi bile çekmişsin:)
Ya canım sen de üzülecek yer arıyorsun bence, bende öyle hamileyim diye özel ilgi görmedim hiç; ne annemlerden ne de kayınvalidemlerden...Hele kayınvalidemlerden bize gelen tek bir çöp yok yani beklediğimden değil de ihtiyacınız var mı diye bile sormadılar yani...ilk torun olmayınca böyle oluyor bence ama boşver en iyisi senin eşinin gösterdiği ilgi en önemlisi o zaten...kafaya takılıp üzülecek şeyler değil ki bunlar...
Eşin de ne güzel yeni bir iş bulmuş sevineceğine istifayı mı dert ediyorsun noterle yollar olur biter, çözümü olmayan bir sorun değil ki bu...Sen prensesine bak, onu düşün mutlu ol, gerisi faso fiso
aynen dedigin gibi..peppermint canini bosa sikma o prenses gibi hamilelikler film icabi bence ben daha kimseden ozel ilgi gormedim normal bir durum yani herkse gore herkes doguruyor mantigi var moralink bozup bebegini de uzme
cmn canını hiç sıkmana gerek yok.çok şanslısın ki annenin sana,senin annene gitme,görme şansın var.ben annemi kaybettim ve hiç bi mutlu,kötü,ona ihtiyacım olduğu anlarda yanımda yok.sen çok çok şanslısın bunu unutma...
selam kızlar
bugün kan sonuçlarım belli oldu normal çıktı. bulantılar halsizlikler ilaçlardan olabilir dedi zaten 3 gündür içmiyodum bugün daha iyiyim bir kaç gün daha ara verelim sonra tekrar başla dedi. vücudun dinlensin biraz dedi.
sementacım kasılmaların düzenli değilse sıkıntı yok bol bol su iç kasılamları baya azaltıyo
güle güle kullanın canım çok güzeller
peki bu beşiğin içine uyku seti mi aldın uyku setleri hep büyüyen yataklara göre
içine ne alacağıma karar veremedim
bir de yatağı da ikeadan mı aldın?
kizlar;
sikintidan hep agliyorum
yinemoralim bozuldu; bugun abimin esi izinliymis; annem saat 3 ten sonra gelicem sana dedi; su saate kadar bekledim; gelir biraz sohbet ederiz, otururuz vs diye;
su hamileligimde o kadar yalniz ve ilgisiz kaldim ki anlatamam; hani su tum kitaplarda yazan prenses muamelesi hic mi hic olmadi bana (esim haric; onu tenzih ediyorum)
herkes kendi keyfinde.
ablam cekti gitti son zamanlarimda umreye, 2 cocugu anneme birakti; abimin esi deseniz ayri bi dert; annemde herkesin ortasinda kalmis kime yetisecegini sasiriyor zavalli.
bu arada ; esim de bir sirketle anlasti; daha once bahsetmistim isyerinde sorunlari oldugundan; istifa etti; simdi de istifasini kabul etmiyormus genel muduru... bu kadar cins bi sirket olamaz; esim yarin da ses cikmazsa istifami noter kanaliyla vericem diyor.. ona da cnm sikildi;
cnm benim malesef hamilelik psikolojimizide bozmuş durumda ama bunlarda geçecek bende geçen hafta senden beter durumdaydım
incik boncuğa ağlıyodum eşimin bile durduk yere morelini bozuyodum zavallı sesini çıkarmıyodu
cnm yaa annen sana gelmediyse sen gitseydin annene biraz laflardınız en azından günn güzel geçerdi daha fazla sıkılmazdın...
yarın kendin için oyalanmaya bişiler bul inan daha iyi gelecek inan..
Canım sıkma canını, kimseden de bir şey bekleme ne kadar beklenti içinde olursan o kadar üzülürsün. Ailenden uzakmışsın gibi düşün, benim gibi mesela. Ankarada yapayalnızım, herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum. Böyle daha güçlü ve dirayetli olacağına eminim. Anneciğin de yazık arada kalmış. Eşin de umarım bu sıkıntıyı en kısa sürede atlatır.
güzel haberler canım, yatarsan hiçbirşey olmaz merak etme ev işlerini de bırak dinlenmene bak.
Zormuş işin gerçekten, 5 sene boyunca iyi bile çekmişsin:)
Ya canım sen de üzülecek yer arıyorsun bence, bende öyle hamileyim diye özel ilgi görmedim hiç; ne annemlerden ne de kayınvalidemlerden...Hele kayınvalidemlerden bize gelen tek bir çöp yok yani beklediğimden değil de ihtiyacınız var mı diye bile sormadılar yani...ilk torun olmayınca böyle oluyor bence ama boşver en iyisi senin eşinin gösterdiği ilgi en önemlisi o zaten...kafaya takılıp üzülecek şeyler değil ki bunlar...
Eşin de ne güzel yeni bir iş bulmuş sevineceğine istifayı mı dert ediyorsun noterle yollar olur biter, çözümü olmayan bir sorun değil ki bu...Sen prensesine bak, onu düşün mutlu ol, gerisi faso fiso
peppermint canini bosa sikma o prenses gibi hamilelikler film icabi bence ben daha kimseden ozel ilgi gormedim normal bir durum yani herkse gore herkes doguruyor mantigi var moralink bozup bebegini de uzme
cmn canını hiç sıkmana gerek yok.çok şanslısın ki annenin sana,senin annene gitme,görme şansın var.ben annemi kaybettim ve hiç bi mutlu,kötü,ona ihtiyacım olduğu anlarda yanımda yok.sen çok çok şanslısın bunu unutma...
beni asil uzen, 3 sene once abimin esi hamile kaldiginda herkes hayati durdurmus sekilde ona hizmet ediyordu;
annem utulerini yapiyor , evini derleyip topluyordu; ablamla birlikte gidip camlarini siliyorlar, evini temizliyorlardi
ben bu ayrimciliga sinir oluyorum, sanki annemin o kizi ben geliniyim. gelininden cekiniyor, yanlis anlar, kuser, alinir vs,, ee o zaman vurun kizlara
neyse kizlar;
kusura bakmayin basinizi agrittim; sagolun hepinizzz
kocis gelir birazdan kacayim;
zaten banyodan ciktim; saclar yas, gidip kurutayim
optum cok cokkk
neyse kizlar;
kusura bakmayin basinizi agrittim; sagolun hepinizzz
kocis gelir birazdan kacayim;
zaten banyodan ciktim; saclar yas, gidip kurutayim
optum cok cokkk
günaydın kızlar...
canım ben de nidilat kullandım.çok kötü bir ilaç.kasılmaları engelliyor ama baş dönmesi ve baş ağrısı yapıyor.özelllikle ilk kullandığımda 20 dakikada bir aldım 4 kere peşpeşe...resmen sersemledim..benim tansiyonum hep düşüktür ama nidilat daha da düşürüyor...yani yaşadığın tüm belirtiler tamamen normal ve nidilatın etkileri...çok geçmiş olsun sana...umarım vaktinde sağlıkla gelir bebişin...
Canım, geçmiş olsun, evet maalesef o saydıkların nidilatın yan etkileri, ama zaman geçtikçe vücut alışıyor sanırım ben pek hissetmemeye başladım bunları. Ama ilk kullandığım bir kaç gün sersem gibiydim. Baş ağrısı çok kötü oluyor, nabzım 130'a falan çıkıyor, tansiyon 8-4 ya da 9-5 civarında geziniyor. Bu etkileri hala yaşıyorum ama bu tansiyona alıştım sanırım, arada başım falan dönüyor, o kadar.
Ama çok etkili, o kesin. Saatini bir saat geçirsem başlıyor kasılmalar, alınca da hemen kesiliyor, o yüzden ihmal etme. Ben 2 haftadır kullanıyorum, daha 2 hafta falan kullanıcam sanırım. Allah yardımcımız olsun, inşallah vaktinde gelsin bebeklerimiz...
selam kizlar
biz geldik doktordan cok sükür iyi hersey simdilik rahim agzi uzunlugunda herhangi bi kisalma olmamis ama bebegin basi bayagi bi asagida o yüzden de doktorum 3 hafta daha yatman gerekiyo dedi asagiya fazla baski yapmamasi icin 35+ olduktan sonra sorun yok dedi aslinda basinin bu kadar asagida olmasi normal dogum icin cok iyiymis rahat gecer dogumun dedi ama simdilik dikkat edicekmisiz.
akintim oldugunu söyledim bebegin suyu olmasindan korkuyorum dedim vaginal muayene yapti ama hic canimi yakmadi cok dikkatli davrandi o da sadece akintiymis biraz bakteri cikti kültür tahlilimde onun icin fitil verdi. nts de hic sorun cikmadi ama kizim öyle hareketler yapiyo ki hem doktorum hem de ebem sasirdi kaldi karnimin sekilden sekile girmesine :)))) ultrasonla bebegime bakmadi yine sanirim haftaya bakicak cok kisa aralarla bakmiyolar zaten burda o yüzden bebisin kilosunu falan bilmiyorum.
bu arada karnim asagida gibi geliyo dedim ama gayet normal gözüküyomus. son olarak legen kemiklerimdeki agriyi da sordum bu zamanlarda genislemeye basliyomus doguma hazirliyomus onun icin agri ya da kasiklarda cekme tarzi agrilar olabilirmis.
bizden haberler bu kadar. simdi karnimiz acikti kizim yine tekmelere basladi biz biseyler yiyelim ugrariz yine
canım evet aynıları oldu,korktum dün,şimdi azaldı gibi yan etkileri...kizlar;
cnm gecmis olsun,
bana doktorum simdilik nidilat vermiyorum cok yan etkileri var demisti; ellerde titreme bas donmesi falan yapiyor demisti; endise etme cnm
karnın top gibi toplandığında aşağı doğru da baskı oluyor mu?
uzun süre ayakta kaldığımda karnım sertleşip toplanıyor ama aşağı doğruda çok can yakıcı bir baskı oluyor
yaklaşık 20-30 sn sürüyor sonra normale dönüyor eğer oturmazsam ya da yatmazsam tekrar aynısı oluyor
acaba bu da kasılma mıdır? benim doktorum şimdiye kadar hiç nst yapmadı doppler bakıyoruz nst ye gerek yok diyor
hımm ben 4 saatte bir alıyorum ,belki yan etki ondan çok oldu...Canım ben 1 hafta kullandım nidilatı 6 satte 1 olacak şekilde ama yan etkisi omadı neyseki. Zaten 1 hafta sonra da kesti dr. um.
:)))
kızlar sorum gözden kaçtı... dün akşam 15 dk arayla 4-5 kere kasıldım..tehlikeli olan bu şekilde mi kasılmalar
kizlar;
sikintidan hep agliyorum
herkes kendi keyfinde.
kızlar sorum gözden kaçtı... dün akşam 15 dk arayla 4-5 kere kasıldım..tehlikeli olan bu şekilde mi kasılmalar
sagol cnm. söylerim :))) bu3 hafta mümknse kötü niyetli arkadaslarimi görmek bile istemiyorummm:)
ya kizlar bu hickirik benim bebisimde cok oluyo mesela simdi yine hickiriyo bazen de 15-20 dk sürdügü oluyo. ama doktor cok normal oldugunu söyledi. ben genelde sol kasigimin oralarda ve biraz daha üstünde hissediyorum ritmik sekilde damar atar gibi bisey oluyo. ben oralarda hissediyorum cünkü benim bebis kafasini öyle bi asagi sokmus ki dönmicek herhalde bundan sonra :) sirti sol tarafta oluyo genelde ayaklar da sag tarafta bazen öyle bi cikariyo ki ayaklarini kemikleri elimize geliyo :)
bu arada ben bebisin bütün esyalari yikayip ütülemistim hatta cogunu annem türkiyedeyken yapmisti ama hala hastane cantami hazirlamadim cünkü koymam gereken bi kac eksigim var ve almaya da gidemiyorum :) insallah alamadan dogurmam da hazirlayabilirim su cantayi :)
selam kızlar
bugün kan sonuçlarım belli oldu normal çıktı. bulantılar halsizlikler ilaçlardan olabilir dedi zaten 3 gündür içmiyodum bugün daha iyiyim bir kaç gün daha ara verelim sonra tekrar başla dedi. vücudun dinlensin biraz dedi.
sementacım kasılmaların düzenli değilse sıkıntı yok bol bol su iç kasılamları baya azaltıyo
kizlar;
sikintidan hep agliyorum
herkes kendi keyfinde.
selam kızlar
kizlar;
sikintidan hep agliyorum
herkes kendi keyfinde.
sonuçların için gözün aydın canım öncelikle benim kanım 11,5 çıktı geçen hafta ve dr ilacı sabah akşam almamaı söyledi
sınır kaç kan sayımında 11,5 çok mu düşük
beni asil uzen, 3 sene once abimin esi hamile kaldiginda herkes hayati durdurmus sekilde ona hizmet ediyordu;
annem utulerini yapiyor , evini derleyip topluyordu; ablamla birlikte gidip camlarini siliyorlar, evini temizliyorlardi
ben bu ayrimciliga sinir oluyorum, sanki annemin o kizi ben geliniyim. gelininden cekiniyor, yanlis anlar, kuser, alinir vs,, ee o zaman vurun kizlara
kızlar teşekkür ederim cevaplar için,normalmiş yani bu durumlar,bide kasığımaki adet sancılarım bi bitseydi,belki nidilat iyi gelir
süper canım ,yatmak iyi geliyo,bak bana 15 gün önce doğar dediler,direniyoruz Allahın izniyle...
canım evet aynıları oldu,korktum dün,şimdi azaldı gibi yan etkileri...
aşağı doğru baskı ne demek canım yaa,ben yatakda dönemedim acıdan dün ağladım ya,kasılma olduğunda karnın taş oluyo resmen ve o ne acıdır ya rabbi,millet doğuma giderken bu kadar çekmiyo yaa...
hımm ben 4 saatte bir alıyorum ,belki yan etki ondan çok oldu...
yok canım bişey olmaz yalancı kasılmadır o,hakikiler daha uzun sürüyo ve şiddetleniyo,öyle bişeyki,10 dk.arayla taş kesiliyosun...zaten bu haftalar o kadar kasılma oluyo,şiddetlenirse git mutlaka,bide kasılman olunca peş peşe 2-3 bardak su iç sol yanına yat,doktor tavsiyesi bana...
günaydın fıstık ezmeleri
ve onların fındık kurtları
hepinize günaydınnn
stressiz sakin neşeli bir gün olsun inşallah bugün
Günaydın kızlar,
Bugün çooookkkk uykusuzumm. Gece 04:30 dan beri ayaktayım tam sızacaktım ki alarm çaldı. Hazırlanıp işe gitme vakti geldi.( Off bu gün nasıl geçecek bilmiyorum. Çalışmak istemiyorum artık ama bebişimle 1 gün bile fazla geçirsem kardır diye dişimi sıkmaya çalışıyor, hergün kendime '' az kaldı'' diye gaz veriyorum ama bakalım ne kadar dayanabileceğim...
Canım bu ritmik olarak tekrarlıyorsa doktorunu aramanda fayda var. Bence biraz suyu arttır. Bazen yetersiz su tüketimi kasılmaları tetikliyor.
Canım hıçkırığın olması gayet iyi. bebeğinin ciğerleri gelişiyor.
Off benim bir kısmını annem yıkayıp ütülemişti ama daha baya bir yıkanacak eşya var. Ama yıkayıp koyacak yerim olmadığı için marangozun dolabı bitirmesini bekliyoruz. Güya dün akşam getirecekti bilmem kaçıncı kez yine erteledi. Cumartesi getirecek. 20 günde falan kokusu çıksa ancak o zaman yıkayabilirim eşyaları. Hastane çantam benim de hazır değil çünkü ne içine koyacaklarım yıkandı ne de bir çantam var...
Canım kan sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim ...
Canım bence de evde tek kalmak sana yaramıyor :)) Daha öncede anlatmıştım benim annem de şuan anneannem ve dedmle yazlıkta... anneannemin gereksiz kaprisleriyle ve teyzemin hastalığıyla uğraşıyor. O yüzden de bana ayıracak vakti yok. Bnde herşeyimi kendim yapıyorum. aynen senin gibi benim de eşim olmasa benimle ilgilenen kimse olmayacak. Ayrıca sen kendine ilk önce prenses muamelesi yapmalısın ki çevrendekilerde seni prenses olarak görüp öyle davransın. İlk başlarda biliyorsun ben de annemin benimle ilgilenmemesine çok içerliyordum ama sonradan bu duruma içerlemektense kendi kendimi şımartmaya başladım. :)) Kociş de sağolsun buna destek oluyor. Takma yani kafana...
Bu arada kocan ve kendi kocam için hala ara ara dua ediyorum. ( hehe bizim durumlar aynı gidiyor seninle) Bizimkininde direktörü ile sorunları vardı. Başka bir bölüm direktörü sornu farkedip eşimi kendi bölümüne almak, o psikopattan kurtarmak istedi ama direktör beğenmediği !!! eşimi bırakmıyor bölümden. Senin eşin daha şanslı bu konumda ama tabi stressli bir dönem. Geçen sene çalıştığım hastaneden ayrılmak istediğimde benimde çıkışımı vermemişlerdi. Baya bir uğrşmıştım. Çok da gerilmiştim. Ama geçiyor. Sen hiç birşeyi dert etme.. Gör bak herşey yoluna girecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?