2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın melek anneler bugün çok halsizim uykusuzum kolumu kaldıracak halim yok ve işteyim nasıl dayanıcam onu düşünüyorum

günaydın melek anneler bugün çok halsizim uykusuzum kolumu kaldıracak halim yok ve işteyim nasıl dayanıcam onu düşünüyorum

herkese günaydın uykusuz gecelere merhabaa demenin vakti geldi demekki arkadaşlarr
başladı uykular kaçmaya çoktaaannn
bebişler oluncaya kadar alışmış olucaz bu uykusuzluklara vücut hazır olacak o zamana kadar inşallah
bu yaz çok sıcak geçmiyor burada Allah'tan bir de sıcak olsa kendimi düşünemiyorum

kızlar unnadodan oğluşuma bunları aldım..ayy üstünde nasıl durur acaba..18-24 aylk aldım seneye yazın giyer diye

kızlar içinde çok cici elbise ve tulumlar var bir bakınd erim

Eklentiler

• $290611_D-003_7628.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
günaydıııııın kızlaaaar,
dün arkadaşa oturmaya gittim il'e 35 km uzağa valla çok iyi geldi evde yat yat nereye kadar acayip sıkılıyorum ben de anneme her gün ne zaman gelcen diyorum şimdi işlerimiz var deyip duruyor nazlanıyor resmen!!geçenlerde geleyim deyince daha erken gel 3-5 gün kalıp gider doğuma yine gelirsin demiştim bozuldu mu ne??akşam da kaynanamla konuşuyorum ne zaman geliyon dedim kışa doğru geleyim nasıl olsa annen gelcek diyor!!sizinkiler gibi durmadan bebek sordu bir de ben vajinismus olduğum için bu sorular beni daha da üzüyordu tabi kimseye söyleyemiyordum..velhasıl 2 yıldan fazla bebek soran kaynana şimdi bebek görmeye gelmicek bile(uzakmış,sıcakmış...ne diyeyim bilemedim..

ben de bu ara kocama sardım her akşam bozulcak alıncak bişey buluyorum!!allahtan takmıyor benim ki akşam senin adını neden nazlı koymamışlar deyip güldü artık bana...allah a şükür sevgisini saygısını eksik etmeyen bir kocam var Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..

evet canım uykusuz geceler başladı..şansımıza havalar hep serin..kastamonu zaten yazın da serin ben çok şanslyım..geçen hafta samsun giresundaydım off insan o nemde hamile hamle nasıl dayanır.allah ordakilerin yardımcısı olsun

bizde evlendk 1 ay geçmeden torun torun deyip durdu kayınvalidem..ama bir ihtiyacınz var mı sıkntın var mı demiyor..bide burdan oraya gelmemi istiyor oğlunu aramş ben çok bunaldım gelin diyor..ee sen gelsene madem bu seneden beri gel gel deyip durdk naza çekti kendını..şimdide gelmesin zaten annem gelecek 15 güne..

günaydın canımm güle güle giydir oğluna çok şirinler ben de bakayım hemen neler varmış )

sağol canım..çok çeşit yok ama kızlarınki hele çok güzel..ama pahalı mı ne..ikisini 70 küsüre aldım..böyle süsleyip püslüyorlar bizim gibi heyecanlı anneleri kandırıyorlar..ayy umarı üstlerinde de görürüz

benimki de tutturdu bir ara doğumu burda yap diye yol arabayla 24 saat uçakla aktarmalı gidebilirsin ayaklarım şişiyor oturunca ben nasıl gideyim onca yolu??1 ay önceden gidip napcam hem kaynanamın yanına eşimin izni yok o kadar.yanımda değilken doğurmak istemiyorum..allahtan kocam doktor izin vermiyor dedi de vazgeçti bizi çağırmaktan...onların derdi başka ele güne karşı bizim gelinin çocuğu olmuyor demekten korkuyorlar o yüzden sorup duruyorlar dertleri torun falan değil aslında anladım ben)

oğluna aldığın tulum çok şirinn ben de sabah gördüm kızlara göre harika şeyler vardı.
bence bu zamanlarda kayınvalideleri anneleri takmayın.sıcakta herkesin başına güneş geçmiş sanırım.yaşadıklarınızın benzerlerini ben de yaşıyorum.üzülmeyin hiç.bebeğinizin size ihtiyacı olacak doğumdan sonraya moral depolamaya bakın.isteyen gelsin .isteyen gelmesin.ben artık böyle düşünüyorum.gelip görene kapım açık.onlar da torun sahibi oluyor değişik duygulardır sonuçta ama gelmezseler de kendileri bilirler.bebişleri kucağımıza alınca unutacağız bile yanımızda kim var kim yok

profil düzenletti unnado bana doğuma 2-4 hafta var yazıyooooanaaamm panik oldum bennn

hay allahım ya..24 saat yol ne demek gelsin baksın çok istiyorsa..sakın ha gitme..ben 7-8 saatlık yol gittim ayaklarımn hiç bu kadar şiştiğini hatrlamıyorum..sözde deyince inanmıyorlar mı ki komşuları bide seni çağırıp göstermek istiyor millete

merhaba güzel anneler 3 haftadır her perşembe dr a gidiyoruz geçen hafta kızım 2680gr 43 cm di tahmini sezeryan tarihimiz eger bir aksilik çıkmazsa 26 temmuz.bugün anestezi dr ile görüşeceğiz ve dr kontrolümüz var testler yapılacak.bugün itibariyle 34+5 günlüğüz...hastane çantamız hazır bugün doğum tarimiz keşinleşir su miktarına ve bebeğin gelişimine göre..hastaneyi geçen hafta gezdik odaları..yaklaştıkça heyecan,korku,endişe ve mutluluk hepsi en üst seviyede...

hey maşallah canım bebişinde kocaman olmuş..tonton mu olacak ne..26sına kadar bayağı kiloda alır.. tam olarak ne zaman alıyor sezeryana 38.haftalarda sanırım:44:

hey maşallah canım bebişinde kocaman olmuş..tonton mu olacak ne..26sına kadar bayağı kiloda alır.. tam olarak ne zaman alıyor sezeryana 38.haftalarda sanırım:44:

sağol canım sağlıklı olsund,hepimizin bebişleri kilo alırlar zaten emzirdikçe:)39. hafta oluyor aslında ebe arkadasım var o da sen ayın 9 undan sonra heran bekle diyor doğum kendiliindende başlayabilirmiş 2 hafta önce asagı döndü bası çünkü allah zamanında kucagımıza sağlıkla almayı nasip etsin tatlım..

sagol cnm, haklisin takmamam lazim

yaa sanirim hibarini calistiracaklar;
ama yillik iznini dusurtecek esim bir de is rama izinlerini toplu lullanirsa 2 hafta da ordan dusecek.

ama bu sirket cins, buna da bisey bulurlarsa izin paralarimi bile birakip gidicem diyor artikk

cnm sen de cok yorma artik kendini, 37yi bekleme bari, o arkadasin doner donmez cik izne

valla cnm aynen ben de senin esin ve benimki icin dua ediyorum hep;
insallah benimkinin isi bugun cozulur..

sagol cnm tevsiyelerine, haklisin...

cnm ben normalde iyiyim; ne zaman evde yalniz kalsam basliyor bunalimlar;
izinde napicaz bakalimm

valla , amin cnm,
Allah eslerimizi eksik etmesin basimizdan

amin canım, neyse zorlu süreçleri atlattığmızı düşünüyorum yani bebeklerimzn gelişimi tamamlandı..bundan sonra allah korusun erken gelseler bile çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum:26:..allah zamanında doğm nasip etsn hepimize:26:..venüs ne yaptı acaba hiç ses seda yok

evet canım çalışmamınz byük katkısı var.evde olsak ne hüsnü kuruntular yapardık..gerçi senın yarın son..ben 3 hafta daha çalışırm sanırm

kızlar hepinize günaydın. tabi minik kuşlarıda unutmamak lazım. dün topiğe pek giremedim ama yazdıklarınızı hepsini okudum. bakıyom bazıların sonuçları ve kontrolleri vardı. hepinizinkide iyi çıktı. sizin adınızıa çok sevindim.
hele kids_go'nu açılması olmadığı dahada güzel bir haber. vermidonda hala doğurmadığına göre (inş. zamanında doğumunu yaparsın) topiktekilerin pek sorunu yok gibi gözüküyor. bir tek venus'tan bir haber alabilsek, çok iyi olurdu. umarım o da iyidir.
bu arada, sipariş ettiğim sütyen kargoya varmış, gün içinde göndermeleri gerekiyor. ama ben 1-2 saata çıkacam, yetişir mi acaba:18lmazsa sonra kendimde almaya giderim. alınca direk evde giyip deneyimi paylaşırım. bu arada, kargo ücretide alındı. toplam 25 liraya denk geliyor.

Eki Görüntüle 217276 kızlar unnadodan oğluşuma bunları aldım..ayy üstünde nasıl durur acaba..18-24 aylk aldım seneye yazın giyer diye

kızlar içinde çok cici elbise ve tulumlar var bir bakınd erim
bence baya güzel durur. güle güle giyer inş. bende benim minik kızım için bakınıyım şimdi

valla, narçiçeği 16, seni o kadar güzel anlıyorum ki. bende tüm hamileliği o kadar yalnız hisetimki. annemler zaten başka ülkedeler, yanıma sık sık gelmeleri imkansız. bir tek hamileliğin başında rusyaya 2 aylığına gittim sonrada zaten onları göremedim (skype dışında:)). eşimde, biliyorsunuz, aralıkta askere gitmişti. tamamıyla yalnız kalmıştım. zaten o zaman eyeszay ile birlikte yalnız anneler olarak takılıyorduk:):) üstelik bende doğumdan önce tezi bitirmek için işide bıraktım. yani evde yalnız olmaktan o kadar çok sıkıldım ki. eşim askerden gelince kendime geldim baya ama yine o tüm gün işte şimdi yine günümü yalnız geçiriyorum.
eşimin ailesindende aslında ilk bebek bizim olacak ama seninkilere nazaran onlar torun istemiyorlar çünkü erken diyorlar, (halbuki yakında 2 yılımızı dolduracaz).
yani, anladığın kadarıyla hamileliğim çokda neşeli geçmiyor ancak ben kendimi sıkmamak için hep bir işler çıkartıp duruyorum. tek başıma dışarıya çıkıp gezmeye çelışıyorum. bebek için alışverşler yapıyorum, evde ha biri temizlik yapıyorum yada arada arkadaşlarımla görüşüyorum. bunları yapmazsam büyük ihtimal delirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…