- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
Günaydın kızlar,
Bugün çooookkkk uykusuzumm. Gece 04:30 dan beri ayaktayım tam sızacaktım ki alarm çaldı. Hazırlanıp işe gitme vakti geldi.( Off bu gün nasıl geçecek bilmiyorum. Çalışmak istemiyorum artık ama bebişimle 1 gün bile fazla geçirsem kardır diye dişimi sıkmaya çalışıyor, hergün kendime '' az kaldı'' diye gaz veriyorum ama bakalım ne kadar dayanabileceğim...
Canım bu ritmik olarak tekrarlıyorsa doktorunu aramanda fayda var. Bence biraz suyu arttır. Bazen yetersiz su tüketimi kasılmaları tetikliyor.
Canım hıçkırığın olması gayet iyi. bebeğinin ciğerleri gelişiyor.
Off benim bir kısmını annem yıkayıp ütülemişti ama daha baya bir yıkanacak eşya var. Ama yıkayıp koyacak yerim olmadığı için marangozun dolabı bitirmesini bekliyoruz. Güya dün akşam getirecekti bilmem kaçıncı kez yine erteledi. Cumartesi getirecek. 20 günde falan kokusu çıksa ancak o zaman yıkayabilirim eşyaları. Hastane çantam benim de hazır değil çünkü ne içine koyacaklarım yıkandı ne de bir çantam var...
Canım kan sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim ...
Canım bence de evde tek kalmak sana yaramıyor :)) Daha öncede anlatmıştım benim annem de şuan anneannem ve dedmle yazlıkta... anneannemin gereksiz kaprisleriyle ve teyzemin hastalığıyla uğraşıyor. O yüzden de bana ayıracak vakti yok. Bnde herşeyimi kendim yapıyorum. aynen senin gibi benim de eşim olmasa benimle ilgilenen kimse olmayacak. Ayrıca sen kendine ilk önce prenses muamelesi yapmalısın ki çevrendekilerde seni prenses olarak görüp öyle davransın. İlk başlarda biliyorsun ben de annemin benimle ilgilenmemesine çok içerliyordum ama sonradan bu duruma içerlemektense kendi kendimi şımartmaya başladım. :)) Kociş de sağolsun buna destek oluyor. Takma yani kafana...
Bu arada kocan ve kendi kocam için hala ara ara dua ediyorum. ( hehe bizim durumlar aynı gidiyor seninle) Bizimkininde direktörü ile sorunları vardı. Başka bir bölüm direktörü sornu farkedip eşimi kendi bölümüne almak, o psikopattan kurtarmak istedi ama direktör beğenmediği !!! eşimi bırakmıyor bölümden. Senin eşin daha şanslı bu konumda ama tabi stressli bir dönem. Geçen sene çalıştığım hastaneden ayrılmak istediğimde benimde çıkışımı vermemişlerdi. Baya bir uğrşmıştım. Çok da gerilmiştim. Ama geçiyor. Sen hiç birşeyi dert etme.. Gör bak herşey yoluna girecek...
günaydınnnbende canım 5.30 tan beri uyuyamadım dön oyana dön bu yana..çok uykusuzm ve başm ağrıyor..5.30 dan öncede zate 4-5 kere tuvalete kalktığm için toplamda kaç saat uydum bilmiyorum..bende senın gibi dişimi sıkıyorum bebeğim için 3 hafta daha diye..hem annem gelmeden de izne ayrılmak istemiyorum evde bütün gün sıkılır kendımı bunalıma sokarım diye..canım ben çok su içerim zaten günde 4-5 litre
bende 2 gecedir uyuyamıyorum..parmaklarım ellerimin üstü ayaklarım kaşnıyor..hatta bi ara başımda kaşındı..psikolojikmi ne? gece eşimin ailesi aklıma geldi birde..moralim bozuldu ağladım...eşim isterse yanlarına gidelim diyor...dedim onlar bi önce sorsun bi ihtiyacın varmı? yardıma ihtiyacın varmı diye...hem oraya gitmem okadar kolay değil..çok yorucu...
günaydıııııın kızlaaaar,
dün arkadaşa oturmaya gittim il'e 35 km uzağa valla çok iyi geldi evde yat yat nereye kadar acayip sıkılıyorum ben de anneme her gün ne zaman gelcen diyorum şimdi işlerimiz var deyip duruyor nazlanıyor resmen!!geçenlerde geleyim deyince daha erken gel 3-5 gün kalıp gider doğuma yine gelirsin demiştim bozuldu mu ne??akşam da kaynanamla konuşuyorum ne zaman geliyon dedim kışa doğru geleyim nasıl olsa annen gelcek diyor!!sizinkiler gibi durmadan bebek sordu bir de ben vajinismus olduğum için bu sorular beni daha da üzüyordu tabi kimseye söyleyemiyordum..velhasıl 2 yıldan fazla bebek soran kaynana şimdi bebek görmeye gelmicek bile(uzakmış,sıcakmış...ne diyeyim bilemedim..
ben de bu ara kocama sardım her akşam bozulcak alıncak bişey buluyorum!!allahtan takmıyor benim ki akşam senin adını neden nazlı koymamışlar deyip güldü artık bana...allah a şükür sevgisini saygısını eksik etmeyen bir kocam var Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
bizde evlendk 1 ay geçmeden torun torun deyip durdu kayınvalidem..ama bir ihtiyacınz var mı sıkntın var mı demiyor..bide burdan oraya gelmemi istiyor oğlunu aramş ben çok bunaldım gelin diyor..ee sen gelsene madem bu seneden beri gel gel deyip durdk naza çekti kendını..şimdide gelmesin zaten annem gelecek 15 güne..
hepimizin başında aynı durumlar heralde ..daha öncede yazmıştım ya daha yeni evliyiz ilk ziyaretimiz adet oldunmu dediler..yani hamilemiisn gibisinden....ya biz hiç ilk başta istemedikki? 5 yıl oldu bu sorulatr bitmedi...üstelik neden yapmadığımızın gerekçelerini açıkladığımız halde....neyse şimdi doğru düzgün hal hatır soran yok..ihtiyacın varmı? yardıma gelelim mi diyen yok...burda ailemde yok..yalnızım...bi ara dedi bana gel dedi..bende sen gel dedim..benim oraya gitmem çok zor ..arabamız yok..2-3 dolmuş değiştirmem gerek..hem o gelsede birazda evimin işine yardım etse çok iyi olcak...bebek bebek diye soranlar şuan ortada yok..1-2 ay öncede bi akrabasına gitmiştik..kadın ee 2. ciye ara verme demesinmi?kayınvalidemde destekliyor...sanki yardınları oluyorda bana...hem üstelik ben bu çocuğu ne zorluklarla buralara kadar getirdim...2 bebek kaybettim .gebeliğin başından beri şeker var..ve diyetlerle insilünlerle geldim bu zamana kadar...kolaymı okadar..eskidenmiş o kolaylık...