2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda karar verebildiniz demekki canim, bak buda cok guzelmis. Alinca gule gule kullanin.

aslında murada aklım kaldı ama burada hiçbir mağazada mura yok, tr deki forumlarda da hiç yoruma rastlamadım desem yeridir. bu arabanın dizaynı çok estetik değil, hem renkli de alamıyorum ama çok sağlam ve bebeğin içinde rahat edebileceği bir model. Ve şu anda ellerinde iki tane var ve yarı fiyatına veriyorlar, bugün alabilirsek alacağız,yoksa yarın iki katı fiyatına almak gerekecek. Bir yıldır takip ediyoruz aslında bu modeli(BRIO urada çok ünlü çünkü) ve cidden ilk kez bu kadar büyük indirim. Bu yeni açılan bir mağaza o yüzden kampanya yapmışlar... Normal fiyatı 1700 falan...

canım seni rüyamda gördüm ama nasıl görüdğümü hatırlamıyorum

yaa hayırdır inşallah diyelim
bende ilginç rüyalar görüyom ve hep unutuyommesela ayın 12 sinde para gelecekmişmiş bize piyango tutmuş falan yada 12 li rakam mı varmış tam anlamadım
12 si salı günü o gün piyango var mı yaa
kuzenim sezeryan olacak o gün para gelmeyecek gidecek yani

Gunaydin herkese ne guzel uyuyodumki bu saate kadar telefonuma gelen msj sesleriyle uyandim.Bilgi msji mothercare'den siparis ettigim seyleri getirceklermis. Geri uyuyacaktim ama oglusum acikmis, bir bardak sut ictim. Birazdan birseyler hazirlar babacigimizida kaldirir yeriz:)

tünaydınnnnnnnnnn...
ay bu gece 1 kere kalktım lavaboya...ne güzel uyumuşum maşallah tütütütütütü
ayaaaaaam ve dizim çok fena kızlar...yürürken ağlayacağım nerdeyse düşünün yarın hastaneye gideceğiz...nasıl yürüyeceğim bakalım
bugün arkideşim gelecek oturmaya...anlayacağınız bol sohbet ve yemeli bi gün daha bekliyor beni hahaha...öptük ve kaçtıkkkkkkk,herkese güzel bir haftasonu dileriz kuzumlaaaaaaaaaa

Hayir olsun valla canim, bugun burdaki bi lottoda ikramiye cok buyuk olmazsa 1tanecik oyniyim hepimizin sansina

ayy maşallah canım nasıl başardın öyle uyumayı..ödem mi var sende de..bende ödemden dolayı çok şişiyor bacaklarım ve bazen zorlanıyorum yürümekten geçmişolsun sanada..
arkadaşınla bol bol muhabbet edin ama çok abur cubur yeme

Aynen Cnm bende mura cok istiyodum, dedigin gibi hicbiryerde goremeyince almadik. Hergun aldigimiz quinny cikartip cocuklar gibi oynuyorum evde suruyorum prova yapiyorum

günaydın arkadaşlar benimde ayaklarım fena şişiyor.sabahları kalkıyorum güya dinlenmiş olması lazım ayaklarımın yere basıyorum nasıl acıyor.dün hele öyle bi şiştiler ki normalde 38-39 numara giyerim erkek kardeşimle ayaklarımızı yan yana getirdik yuh dedim benimkiler daha büyük:).kendisi 42 giyer de :)ayaklarımı hep yüksekte tutuyorum.tuzsuz yiyorum bol su içiyorum ama niye şişiyor bu ayaklar anlamıyorum.gerçi şişmesi o kadar sorun değil çok fena acıyorlar.basamıyorum hiç.

hastane çantasını hazırladım en sonunda.o kadar sorunlu gecen hamileliğimi neredeyse tek başıma bitiriyorum.herkesin annesi kardeşi yanında yardımcı ne güzel.benim annem iki kere gelebildi oda iki üç günlüğüne...onlarda da bişey yapamadık ben rahatsız olduğum için.öyle böyle geçirdim hamileliğimi.dün ütülerimi yaptım çantamı hazırladım koydum kenara.12 temmuzda randevumuz var inşallah doktor bebeğin gelişiminde bişey bulmaz yine.yoksa haftaya doğuma giricem ve hiç istemiyorum.hayırlısıyla atlatırız inşallah.

Aynen Cnm bende mura cok istiyodum, dedigin gibi hicbiryerde goremeyince almadik. Hergun aldigimiz quinny cikartip cocuklar gibi oynuyorum evde suruyorum prova yapiyorum

evet benimde içimde kaldı :)biraz tasarruf yapalım diyorum he he :) çünkü ben carrycot olmasını istiyorum, iyi bir ikili set de en az 1500... şimdi o kadar vermeyelim diyorum, bol bol oyuncak alabilelim :)

mothercare den bir şeyler aldın demek, ya bende çok istiyorum ama henüz buraya gönderimleri yok yoksa ürünleri çok güzel ve ingiltere sitesinde çok da uygun fiyatlı. Neler aldın sen?

tünaydin kizlar

ben bu sabah doguruyorum diye kalktim :) vajinama öyle bi agri girdi ki tamam dedim bebek geliyo herhalde ben o ilk sancilari hissetmedim acilma oldu falan diye düsündüm bi an :)))) ama sanirim bu tarz agrilari olan bi kac arkadas daha varmis :) galiba dün biraz fazla ayakta kaldim bugün tuvalet disinda hic kalkmamayi düsünüyorum.

babamiz bebek arabasini falan kurdu dün rengi o kadar güzelmis ki bayildikkkk :) hafta sonu da besigini ve salincagini kurucak.bi de avent yeni dogan biberon seti almis kuzumuza :)dogum yaklastikca babalik sorumlulugu basladi galiba bizimkinde :) hafta sonu onlari kaynatmayi düsünüyorum ama buranin suyu cok kiracli bi arkadasin kizinin biberonlari cok kötü olmustu nasil yapicam bilmiyorum.

arabamizin resmini de ekliyim. ayrica maxi cosi araba koltuguyla da cok minik duruyo :)

bu arada kizimizin ismine karar verdik sonunda Beren Yagmur koyucaz

En iyisini yapmissin canim, bu sectiginde cok guzel. Biran once alinda indirimi kacirmayin. Motercareden bebisin araba koltugunu rahat yerlestirebilmek icin isofix base, kuvet, bornoz ve bi battaniye siparis etmistim. Ya Debenhams diye bi magazadanda bebisime tulumlar siparis etmistim 1 hafta oldu ses seda yok, bugun ariycam

şişlikler bir ara ben de de çok fazla oldu.memlekete gittik 7-8 günlüğüne,ayağımın içinde su varmış gibi hissediyodum,ki vardı tabi:)
sonra eve geldik,baya dinlendim,çok fazla yürümedim,ayaklarımı otururken,yatarken yukarıda tuttum..ve geçti:) tamamen geçti hemde..bu arada 2 gün üstüste işten sonra dışarı çıktık bi ara,o zaman da şişti..fazla yürümeye,ayakta kalmaya gelmiyor..2 gün üstüste gezmek bile fazla bize:)

canım yaaa benim de ayaklarımın altı yanıyor ve çok acıyor iğne batıyor sanki..
üzülme sakın herşey yolunda gider umarım benim de Annem izmirde kız kardeşim falan da yok zaten Sivasta tek başıma hazırladım bende herşeyi insan duygulanıyor tabi ama ne yapalım Allah bize sağlık versin kayınvalideden zaten hiç hiç fayda yok

hem de ne ödem...bence ödemi aştı...yatma,yukarı kaldırma,tuzlu ve buzlu su..hiçbiri kesmiyor benim ödemi...yediklerime dikkat da ediyorum ama nafileeeeeeeeee
doğum sonrası düzelir umarımmmmmmmmm
bu arada vip dükkan a üye olan varsa Baby shez ürünlerinde baya bi indirim yapmışlar...kaçırmayınn...

Son düzenleme:
Kids_go.., araba guzel canim hayirli olsun gule gule kullan. Simdi sende benim gibi hergun evde surersin onu prova yaparsin , buraninda sulari asiri derecede kirecli bebisimi nasil yikiyacaksam o sularla. Ama mecbur alismasi lazim, burda dogan cogu bebek egzama oluyo insallah karsilasmayiz oyle bi durumla

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

of yaaa burada 37. haftada asiri ciddi bir saglik sorunum yoksa hayatta vermezler calisamaz raporunu 37. haftada. 32. hafta icin bir yazi aldim yalvar yakar ama 37 icin sansi yok gibi... Bakalim daha cok var belki calisamayacagim ...

37de çalışmazı vermek zorundalar diye biliyorum canım ben

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

hayırlı olsun canımm çok sevindimmmmm 2. bebişde geldi nasıl oldu doğum müsait olunca anlat mutlakaaa

Allah analı babalı büyütsün canımmmmm hayırlı bi evlat olsun inşallahhh.gözün aydın kurtuldun.darısı bize :)
nasıl oldu aniden mi gittiniz hastaneye

sagol cnm :) ben degil de esim kullanip duruyo evde :))) ben bebegi yikarken egzama falan gibi bisey hic düsünmemistim valla zaten mamalarina yemeklerine falan ileride hazir icme suyu kullanirim diyodum ama biberonlari kaynatinca cok kötü oldugunu arkadasimdan biliyorum sanirim onlari da hazir icme suyuyla kaynatmamiz gerekicek. ama yikandiginda bi sorun olmaz umarimmm:18:

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün insallahhh . iyisiniz ikinizde di mi? önemli olan ikinizinde iyi olmasi bosver o toparlar kendini. küveze falan girmedi degil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…