2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

maşallah Allah analı babalı büyütsün
sağlık durumunuz iyi ise sorun yoktur

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

maşallah canım..2. bebeğimizde geldi demek....canım normalmi sezaryanmı? küveze girdimi? nasıl oldu çok merak ettim....

Masallah canim hayirli olsun, ay cok seviniyorum saglikli dogum haberleri alinca sizlerden. Hersey yolundadir umarim. Cok buyuk bi heyecan. Sabirsizlikla bekliyoruz hikayeni, musait olunca yaz canim. :)))

ayyyyyyyyyyyy ...tebrik ederim canım ....gözünüz aydın...Sağlıklı günlerde büyüsün kuzunnnnnn

hoşgeldi minik buğlem naz ımız allah analı babalı büyütsün alnına ak yazılar yazsın inşallah

kızlar farkındamısınız bebişler hep ismi b harfiyle başlayanlardan ilk doğanlar benimkinin adıda berrak olcak ayyy korkmaya başladım yarın annem gidiyo çok üzgünüm ananem gelcek sonrada ben hep yatıyorum çok sancılanıyorum rüyamda doğum yapıyodum dr beni evde doğurtuyodu sancım yok diyodum suyum geliyodu dr elini sokup çocuğun kafasını tutup çekerken kendi çığlımın sesiyle uyandım çok kötüydü yaaaa:18::18::18: dua edin bana bolbol 36ya kadar dayanmam gerek

Allah analı babalı büyütsün canımmmmm hayırlı bi evlat olsun inşallahhh.gözün aydın kurtuldun.darısı bize :)
nasıl oldu aniden mi gittiniz hastaneye

hayırlı olsun canımm çok sevindimmmmm 2. bebişde geldi nasıl oldu doğum müsait olunca anlat mutlakaaa

kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu

Oy ne güzel bebişlerimiz erken geliyor ama allahtan küvöze girmiyor maşallah adıyla uzun yaşasın kızımız,
gerçektende kızlar mı erken geliyor bende kıyafetlerini yarın yıkayayım nolur nolmaz
çarşamba kontrole gidicem bende....

Hayırlı uğurlu olsun canım minik kızın, çabucak büyür o merak etme, sütün de gelmiş maşallah

Darısı başımıza, hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin Allah...

Tavsiyeleri bekliyoruz senden:)

sağlıkla büyüt yavrunu inşallah allah analı babalı büyütsün
sağlıklı ya büyüyecek annesi bak nasılda kocaman olacak o
kaç haftalıktı doğduğunda çizelgene göre 36+2

Son düzenleme:

anaaaaamm bizim yumurtalar çatlıyor çatır çatır)analı babalı büyüsün inşallah gözünüz aydın ne mutlu sana..minicik olsun varsın büyür o yetişir hemen..sıcak bastı bana bir heyecan bastı sanki)

cnm allah analı babalı büyütsün sağlıklı olmanıza sewindim allah nazarlardan korusun..mutluluklar diliyorum minik kızınla kızlar erken geliyor maşallah

sağlıkla büyüt yavrunu inşallah allah analı babalı büyütsün
sağlıklı ya büyüyecek annesi bak nasılda kocaman olacak o
kaç haftalıktı doğduğunda çizelgene göre 36+2

canım bı ara 1 hafta gerıden gıtmeye baslayınca bende 1 hafta gerıden gıdıyodum normalde 37 haftalık dogdu gelısımı 38 haftalıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…