kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
sagol cnm :) ben degil de esim kullanip duruyo evde :))) ben bebegi yikarken egzama falan gibi bisey hic düsünmemistim valla zaten mamalarina yemeklerine falan ileride hazir icme suyu kullanirim diyodum ama biberonlari kaynatinca cok kötü oldugunu arkadasimdan biliyorum sanirim onlari da hazir icme suyuyla kaynatmamiz gerekicek. ama yikandiginda bi sorun olmaz umarimmm:18:
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün insallahhh . iyisiniz ikinizde di mi? önemli olan ikinizinde iyi olmasi bosver o toparlar kendini. küveze falan girmedi degil mi??
Allah analı babalı büyütsün canımmmmm hayırlı bi evlat olsun inşallahhh.gözün aydın kurtuldun.darısı bize :)
nasıl oldu aniden mi gittiniz hastaneye
hayırlı olsun canımm çok sevindimmmmm 2. bebişde geldi nasıl oldu doğum müsait olunca anlat mutlakaaa
kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu
kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu
aayyy yazdıklarını doğum topiğine de yazalım
anaaaaamm bizim yumurtalar çatlıyor çatır çatır)analı babalı büyüsün inşallah gözünüz aydın ne mutlu sana..minicik olsun varsın büyür o yetişir hemen..sıcak bastı bana bir heyecan bastı sanki )
sağlıkla büyüt yavrunu inşallah allah analı babalı büyütsün
sağlıklı yabüyüyecek annesi bak nasılda kocaman olacak o
kaç haftalıktı doğduğunda çizelgene göre 36+2
canım bı ara 1 hafta gerıden gıtmeye baslayınca bende 1 hafta gerıden gıdıyodum normalde 37 haftalık dogdu gelısımı 38 haftalıkmıs
valla ben de aynıbende çok korkuyorum ya ağlayasım geliyo korkudan:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?