küveze girmemesine çok sevindim ya ben çok korkuyorum çünkü ciğer geliştirici iğne yaptılarmı sana
valla ben de aynı)şuan suyum gelse sancı tutsa apışıp kalırım ne yapacağımı bilemem
kizlar gene bisilermi kacirdim yahu. neden halilari falan yikiyorsunuz? yani yazya simdi biz hali sermiyoruz ondan halimi sermemiz lazimmis?? yaa ben hicbisey bilmiyorum ya stress oldum. bide tirnaklama ne? off off ben nasil bakicam ya bebege.
hoşgeldi minik buğlem naz ımız allah analı babalı büyütsün alnına ak yazılar yazsın inşallah
kızlar farkındamısınız bebişler hep ismi b harfiyle başlayanlardan ilk doğanlar benimkinin adıda berrak olcak ayyy korkmaya başladım yarın annem gidiyo çok üzgünümananem gelcek sonrada ben hep yatıyorum çok sancılanıyorum rüyamda doğum yapıyodum dr beni evde doğurtuyodu sancım yok diyodum suyum geliyodu dr elini sokup çocuğun kafasını tutup çekerken kendi çığlımın sesiyle uyandım çok kötüydü yaaaa:18::18::18: dua edin bana bolbol 36ya kadar dayanmam gerek
bende aynı durumdayım bide yarın annem gidiyo ya erken gelirse bebek eşim gece görevde olursa napıcam ben o zaman
canım bol bol dua oku....
cnm hali olayini bende görmedim de bi bebisimiz daha olmus :))
pelin1234 arkadasimizin bi kizi olmus :)
İçimizi ferah tutalı eşlerimiz evdeyken gelsinler zorlamasın minişler bizi...
parkyatak alan arkd.içine nasıl yatak aldınız acaba şu parkyatak için olanlar yumuşak mı ??
İçimizi ferah tutalı eşlerimiz evdeyken gelsinler zorlamasın minişler bizi...
parkyatak alan arkd.içine nasıl yatak aldınız acaba şu parkyatak için olanlar yumuşak mı ??
ayyyy evet simdi gordum canim. cok heyecanli yaa. dusunuyorumda simdi evde bir bebis var. aman allahim yarabbim olurum ben sevincten
yaa evet en buyuk korkum o benim( onuda gectim calisiyor olsada athinadayken babamiz gelsin. sehir disindan gelene ben evde dogurmus olurum. inat edip hastaneyede gitmem:))
ayyyy evet simdi gordum canim. cok heyecanli yaa. dusunuyorumda simdi evde bir bebis var. aman allahim yarabbim olurum ben sevincten
yaa evet en buyuk korkum o benim( onuda gectim calisiyor olsada athinadayken babamiz gelsin. sehir disindan gelene ben evde dogurmus olurum. inat edip hastaneyede gitmem:))
bende bişi olunca eşim gelene kadr hastaneye gitmiyorum oda bana aynı şeyi diyo ben gelene kadar evde doğurmazsın inşallah diye
ayyyy evet ya cok heyecanli :))) biz daha bebis gelmeden evde bebek arabasini sürüyoruz gerci :) gelince ne yapariz bilemiyorummm:))
benimde en büyük korkum esim isteyken olur da sancilarim gelirse ne yaparimm kimse de yok burda gerci esim allahtan sehir disinda olmuyo ama yine de evde olmamasi cok kötü olur herhalde
hahahhahaha dogru diyor. benim esimde plan yapiyor diyor hemen ilk anda haber ver ben birakip herseyi gelirim. 6 saat uzakta olsam dogum 10 saat suruyormus yetisirim diye. yazik onlarda cok korkuyorlar bebegin ilk anlarini dogumu goremem diye. uzuluyorum o anlatinca yaa ben sehir disinda olursam diye
aynen aynennn:)) bizde graco sweetpeace almistikya. onla oynadik saatlerce bebekten daha cok. hatta alex yatak odasina koyalim bunu ben arada bu muzikleri acar ole uyurum dedi hehe. bebek arabasinida ilk gunler surmustuk.
yaa sen gene sanslisin. cikar isten gelir ne kadar zaman alirki gelmesi. benim esim sehir disinda olunca 56 saatte geliyor ancak. iptal etse konseri falan ucak olmaz bu seferde gece acayip bi saatte. off umarim ole bi sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?