2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offff heyecan basti yaaa

bu arada bebegin kalp atislari 180e cikinca demis pelin arkadasimiz benimkinin carsamba günkü kontrolde 200leri gecti ama doktor cok hareketli oldugu icin dedi... simdi daha da bi panik oldum acaba benim bebegim de huzursuz mu ki icerde:18::18::18:

kizlar gene bisilermi kacirdim yahu. neden halilari falan yikiyorsunuz? yani yazya simdi biz hali sermiyoruz ondan halimi sermemiz lazimmis?? yaa ben hicbisey bilmiyorum ya stress oldum. bide tirnaklama ne? off off ben nasil bakicam ya bebege.

küveze girmemesine çok sevindim ya ben çok korkuyorum çünkü ciğer geliştirici iğne yaptılarmı sana

pelin1234 canım yaa hayırlı olsun analı babalı büyüsün olsun zayıf bebekler çok daha hızlı gelişiyor çok heyecanlandık yaaaaa bebişler geliyooooooo:))benim de işte son günüm aslında 2 hafta daha çalışacaktım ama karnım aşağıda duruyor nst de sancı gördüler korkumdan öne aldım raporu.hadi hayırlısı hepimiz için

kizlar gene bisilermi kacirdim yahu. neden halilari falan yikiyorsunuz? yani yazya simdi biz hali sermiyoruz ondan halimi sermemiz lazimmis?? yaa ben hicbisey bilmiyorum ya stress oldum. bide tirnaklama ne? off off ben nasil bakicam ya bebege.

cnm hali olayini bende görmedim de bi bebisimiz daha olmus :))
pelin1234 arkadasimizin bi kizi olmus :)

İçimizi ferah tutalı eşlerimiz evdeyken gelsinler zorlamasın minişler bizi...

parkyatak alan arkd.içine nasıl yatak aldınız acaba şu parkyatak için olanlar yumuşak mı ??

canım bol bol dua oku....

kızlar bugün cuma..bol bol dua okuyalım..ben hepimiz için ayetel kürsi ve yasin okudum....hepimize şifa olsun inşallah...

bende aynı durumdayım bide yarın annem gidiyo ya erken gelirse bebek eşim gece görevde olursa napıcam ben o zaman

ayy bilmiyorum yaa neyse şöyle düşünelim kimse pat diye doğurmamış biz doğurana kadar eşlerimiz yetişir belki de zamanlamayı tutturup annelerini üzmezler miniklerimiz)

cnm hali olayini bende görmedim de bi bebisimiz daha olmus :))
pelin1234 arkadasimizin bi kizi olmus :)

ayyyy evet simdi gordum canim. cok heyecanli yaa. dusunuyorumda simdi evde bir bebis var. aman allahim yarabbim olurum ben sevincten

parkyatak alan arkd.içine nasıl yatak aldınız acaba şu parkyatak için olanlar yumuşak mı ??

yaa evet en buyuk korkum o benim( onuda gectim calisiyor olsada athinadayken babamiz gelsin. sehir disindan gelene ben evde dogurmus olurum. inat edip hastaneyede gitmem:))

ben sünger yatak aldım park yatak aldığım yerden .park yataklar içinmiş en iyisini aldım kalite kaliteydi yani satıcını dediğine göre bizi kandırmadıysa)

korkmanıza hıc gerek yokkk

kızlar dogum odasında sonta takılıyo kan werıyoruz damar yerımız acılıyo sontaya acıtıyo dıe mıllet abartıyoo ınce bı hortumdan baska bısı deılll ....
dogum odasından amelıyat haneye ınıyoruz cok soguk bı yer korkulcak bı ortamı yok karnımızı soguk bı ılacla sılıyolar bebege narkoz az gıtsın dıe yapıyolarmıs sonra serum werıyolar ben cok korkmustum aglamaklı gırdım dua okuyodum bayıldıgımdan haberım bıle yok sedyeye alıp ayıltma odasına almıslar orda hafıf oksurerek uyandım hafıf agrım wardı altımı bezlemısler ole haberım oldu hemen sordum ne zaman oldu dıe kızmı ıyımı felan dıe sordum ıyı dedıler hadı benı cıkartın dedım cıkarttılar kuzenım we annem kapıda beklıyolarmıs hemen resımlerını felan gosterdıler yanınızda resım cekmek ıcın bırını goturmeyı ıhmal etmeyınn bu arada kanama cok gelmıo amelıyattan cıkınca bı cok kanama oluyo ertesı gun felan az az geldı bende 3 saate bı felan degıstırdım pedımı bıde onerım yanınız cok sıkmayan korse alın penye pıjama takımı bu arada cok terlıyoruz atlet we badıyı cok koyun ben 30 dakıkaya bı degıstırdım uzerımı bıde hırka yelek felan koyun yuruyuse cıkardıkları zaman usuyosunuz terle tutuluyo her yerımız sımdılık benden bu kadar aklıma geldıkce yazarım bu arada ben 10 da hazırlanmaya basladım aksam 12 den sonra bısı yemıyoruz ertyesı gun aksama kadar bısı wermıyolar ılk gun werdıklerı sadece corba annelerınıze soyleyın yogurt corbasını hazırlasın mercımek felan yasakk ...ertesı gun hersey yenılıyo kayısı suyunu cantanıza koymayı ıhmal etmeyın sut felan sutu eksıtıyomus ıcırtmedıler bana

bende bişi olunca eşim gelene kadr hastaneye gitmiyorum oda bana aynı şeyi diyo ben gelene kadar evde doğurmazsın inşallah diye

ayyyy evet ya cok heyecanli :))) biz daha bebis gelmeden evde bebek arabasini sürüyoruz gerci :) gelince ne yapariz bilemiyorummm:))

benimde en büyük korkum esim isteyken olur da sancilarim gelirse ne yaparimm kimse de yok burda gerci esim allahtan sehir disinda olmuyo ama yine de evde olmamasi cok kötü olur herhalde

Oğluşumun odası geldı sabahtan berı kuruyolar bıtmek bılmedıı
ama cok guzell yaaaa allahım güle güle oglusumla kullanmayı nasıp etsın inş..
Hepınızı öpütuk teyzelerı
hayırlı cumalar

bende bişi olunca eşim gelene kadr hastaneye gitmiyorum oda bana aynı şeyi diyo ben gelene kadar evde doğurmazsın inşallah diye

hahahhahaha dogru diyor. benim esimde plan yapiyor diyor hemen ilk anda haber ver ben birakip herseyi gelirim. 6 saat uzakta olsam dogum 10 saat suruyormus yetisirim diye. yazik onlarda cok korkuyorlar bebegin ilk anlarini dogumu goremem diye. uzuluyorum o anlatinca yaa ben sehir disinda olursam diye

aynen aynennn:)) bizde graco sweetpeace almistikya. onla oynadik saatlerce bebekten daha cok. hatta alex yatak odasina koyalim bunu ben arada bu muzikleri acar ole uyurum dedi hehe. bebek arabasinida ilk gunler surmustuk.

yaa sen gene sanslisin. cikar isten gelir ne kadar zaman alirki gelmesi. benim esim sehir disinda olunca 56 saatte geliyor ancak. iptal etse konseri falan ucak olmaz bu seferde gece acayip bi saatte. off umarim ole bi sorun olmaz.

bende çok korkuyorum doğumdan heyecan basıyor birde evimizi taşıyoruz yirmi güne kalmadan taşınmam lazım off offf

inşallah dışarda falan olmaaz canım insan eşini yanında istiyo ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…