bende çok korkuyorum doğumdan heyecan basıyor birde evimizi taşıyoruz yirmi güne kalmadan taşınmam lazım off offf
hahahhahaha dogru diyor. benim esimde plan yapiyor diyor hemen ilk anda haber ver ben birakip herseyi gelirim. 6 saat uzakta olsam dogum 10 saat suruyormus yetisirim diye. yazik onlarda cok korkuyorlar bebegin ilk anlarini dogumu goremem diye. uzuluyorum o anlatinca yaa ben sehir disinda olursam diye
aynen aynennn:)) bizde graco sweetpeace almistikya. onla oynadik saatlerce bebekten daha cok. hatta alex yatak odasina koyalim bunu ben arada bu muzikleri acar ole uyurum dedi hehe. bebek arabasinida ilk gunler surmustuk.
yaa sen gene sanslisin. cikar isten gelir ne kadar zaman alirki gelmesi. benim esim sehir disinda olunca 56 saatte geliyor ancak. iptal etse konseri falan ucak olmaz bu seferde gece acayip bi saatte. off umarim ole bi sorun olmaz.
bende aynı durumdayım bide yarın annem gidiyo ya erken gelirse bebek eşim gece görevde olursa napıcam ben o zaman
ayy bilmiyorum yaa neyse şöyle düşünelim kimse pat diye doğurmamış biz doğurana kadar eşlerimiz yetişir belki de zamanlamayı tutturup annelerini üzmezler miniklerimiz)
sıkıntıdan patlamak üzereyim!!
6 buçuktan beri oyalanmaya çalışıyorum!ama yok olmuyor.yatarak nasıl oyalanılır ki zaten??akşam üzeri denize gidiyoruz kociş denize giriyor ben sahilden onu seyrdiyorum.orada da sıkıntıdan patlıyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum.ben gelmiyeyim sen yalnız git diyorum izin vermiyor,beni de peşine takıyor..ee kıskanıyorum ben de.ben otururken onun yüzmesini(doktor son ayda artık girmeyin dedi ondan öce ortakulak enfeksiyonu sebebiyle giremedim (allahım geçsin artık günler..tatil yok gezmek yok deniz yok ilk defa bu kadar aktivitesiz kaldım yaa (kuzum gelse başka bişey istemiyorum da böyle evde bi başına olmuyor hiç olmuyor
bende aynı durumdayım bide yarın annem gidiyo ya erken gelirse bebek eşim gece görevde olursa napıcam ben o zaman
ayy bilmiyorum yaa neyse şöyle düşünelim kimse pat diye doğurmamış biz doğurana kadar eşlerimiz yetişir belki de zamanlamayı tutturup annelerini üzmezler miniklerimiz)
bizde her ihtimale karşı dr.a sorduk bebeğin suyu geldikten 12 saate kadar alınabilirmiş...yani pat diye alınması gerekmiyormuş....
sıkıntıdan patlamak üzereyim!!
6 buçuktan beri oyalanmaya çalışıyorum!ama yok olmuyor.yatarak nasıl oyalanılır ki zaten??akşam üzeri denize gidiyoruz kociş denize giriyor ben sahilden onu seyrdiyorum.orada da sıkıntıdan patlıyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum.ben gelmiyeyim sen yalnız git diyorum izin vermiyor,beni de peşine takıyor..ee kıskanıyorum ben de.ben otururken onun yüzmesini(doktor son ayda artık girmeyin dedi ondan öce ortakulak enfeksiyonu sebebiyle giremedim (allahım geçsin artık günler..tatil yok gezmek yok deniz yok ilk defa bu kadar aktivitesiz kaldım yaa (kuzum gelse başka bişey istemiyorum da böyle evde bi başına olmuyor hiç olmuyor
kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
allahın izniyle 37leride göreceksin canımhoşgeldi minik buğlem naz ımız allah analı babalı büyütsün alnına ak yazılar yazsın inşallah
kızlar farkındamısınız bebişler hep ismi b harfiyle başlayanlardan ilk doğanlar benimkinin adıda berrak olcak ayyy korkmaya başladım yarın annem gidiyo çok üzgünümananem gelcek sonrada ben hep yatıyorum çok sancılanıyorum rüyamda doğum yapıyodum dr beni evde doğurtuyodu sancım yok diyodum suyum geliyodu dr elini sokup çocuğun kafasını tutup çekerken kendi çığlımın sesiyle uyandım çok kötüydü yaaaa:18::18::18: dua edin bana bolbol 36ya kadar dayanmam gerek
Oğluşumun odası geldı sabahtan berı kuruyolar bıtmek bılmedıı
ama cok guzell yaaaa allahım güle güle oglusumla kullanmayı nasıp etsın inş..
Hepınızı öpütuk teyzelerı
hayırlı cumalar
ya suyun geldiğini anlamzsak nolcak varmı öyle bi ihtimal
kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
daha önce hiç doğurmadım ama bence su normalden fazla geleceği için farkedilir gibi geliyor bana....akıntıdan fazla bi ıslaklık olur diye düşünüyorum...
inanmıyorum canım ya hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün bebişini..
güzel bir kızımız buğlem nazımız geldi yerim ben onu
allahın izniyle 37leride göreceksin canım
güle güle kullansın annesi oğluşun odasını
canım bende azönce düşünüyordum..ilkkez denize girmeden bir tatil geçirdim diye..ama sağlıklı olsun bebeişlerimizde seneye gireriz artık..ben yazlığa gittiğimde deniz yasak değildi ama hava soğuktu giremedim....sen nerde oturuyorsun canım?
dayan canım dayan çok zor günler geçirdin ama az kaldı allahın izniyle biticek
Alllah anali babali buyutsn umarim bi sorun yoktur canim benim :)kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
herşeyden geçtim de bir arkadaş eş dost olaydı..eşimin daireden arkadaşıyla görüşüyorduk oğulları var 6 yaşında karnıma vurmaya çalıştı birkaç defa doğuma kadar görüşmeyelim dedikbaşka kimse de yok burda tanıdık gidip geleceğimiz ekim sonunda taşındık buraya...dün alt komşu kapıyı çaldı apartmandakiler oturmaya gelcek siz de gelin dedi.geçen gün tanışmıştık hoş biri bir oğlu var ama ayak üstü tanıştık valla yüzsüzlük edip gittim napayım bütün gün yalnız dayanamıyorum artık..meğer oğlunun doğum günüymüş söylemedi bir sürü hazırlanmış yedim içtim oturdum valla sefam olsun )zaten apartmandaki çoğu kişiyi tanıyorum sömestr da bana hoşgeldin oturmasına gelmişelrdi çok da garip olmadı ama eskiden olsa gidermiydim bilmiyorum; )
canım küveze girmediğine çok sevindim...artık bende korkmuyorum erken doğumdan...daha önce ciğer geliştirici iğne vurmuşmuydular? bu arada bende süt makinesini hastaneye götürcem...ve süt saklama kaplarınıda.... bilgilerin için teşekkürler..en kısa zamanda fotolarınızı bekliyoruz
ben de 29 temmuz doğumluyum ama meleğim 1 ağustos da gelsin istiyorum
biz iki aslan bakalım ne yapıcaz
aynı gün olursa büyüyünce benimle kutlamaz ayrı kalırız
onun için farklı günlerde olsun istiyorum valla
ya suyun geldiğini anlamzsak nolcak varmı öyle bi ihtimal
Oğluşumun odası geldı sabahtan berı kuruyolar bıtmek bılmedıı
ama cok guzell yaaaa allahım güle güle oglusumla kullanmayı nasıp etsın inş..
Hepınızı öpütuk teyzelerı
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?