2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim esimin eve gelemesi 1 saat falan da yine de o evdeyken sancilarim baslasin isterim herhalde. o 1 saat bana 1 yil gibi gelir. insallah hepimizin dogumu eslerimiz yanimizdayken olur vallaaa

sıkıntıdan patlamak üzereyim!!
6 buçuktan beri oyalanmaya çalışıyorum!ama yok olmuyor.yatarak nasıl oyalanılır ki zaten??akşam üzeri denize gidiyoruz kociş denize giriyor ben sahilden onu seyrdiyorum.orada da sıkıntıdan patlıyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum.ben gelmiyeyim sen yalnız git diyorum izin vermiyor,beni de peşine takıyor..ee kıskanıyorum ben de.ben otururken onun yüzmesini(doktor son ayda artık girmeyin dedi ondan öce ortakulak enfeksiyonu sebebiyle giremedim(allahım geçsin artık günler..tatil yok gezmek yok deniz yok ilk defa bu kadar aktivitesiz kaldım yaa(kuzum gelse başka bişey istemiyorum da böyle evde bi başına olmuyor hiç olmuyor

bende aynı durumdayım bide yarın annem gidiyo ya erken gelirse bebek eşim gece görevde olursa napıcam ben o zaman

ayy bilmiyorum yaa neyse şöyle düşünelim kimse pat diye doğurmamış biz doğurana kadar eşlerimiz yetişir belki de zamanlamayı tutturup annelerini üzmezler miniklerimiz)

bizde her ihtimale karşı dr.a sorduk bebeğin suyu geldikten 12 saate kadar alınabilirmiş...yani pat diye alınması gerekmiyormuş....

dayan canım dayan çok zor günler geçirdin ama az kaldı allahın izniyle biticek

bende aynı durumdayım bide yarın annem gidiyo ya erken gelirse bebek eşim gece görevde olursa napıcam ben o zaman

ayy bilmiyorum yaa neyse şöyle düşünelim kimse pat diye doğurmamış biz doğurana kadar eşlerimiz yetişir belki de zamanlamayı tutturup annelerini üzmezler miniklerimiz)

bizde her ihtimale karşı dr.a sorduk bebeğin suyu geldikten 12 saate kadar alınabilirmiş...yani pat diye alınması gerekmiyormuş....

canım bende azönce düşünüyordum..ilkkez denize girmeden bir tatil geçirdim diye..ama sağlıklı olsun bebeişlerimizde seneye gireriz artık..ben yazlığa gittiğimde deniz yasak değildi ama hava soğuktu giremedim....sen nerde oturuyorsun canım?

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
inanmıyorum canım ya hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün bebişini..
güzel bir kızımız buğlem nazımız geldi yerim ben onu
allahın izniyle 37leride göreceksin canım

güle güle kullansın annesi oğluşun odasını

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

adıyla sağlıkla mutlulukla yaşasın ömrü uzun olsun inşallah kızının gözünüz aydın canım darısı başımıza...

ayyyy inşallah canım çok dua et bana nolur çok ihtiyacım var

ayy ben dayanamam seneye kadar allah izin verirse eylülde girerim bir kere de olsa girerim)çanakkaledeyim canım..

dayan canım dayan çok zor günler geçirdin ama az kaldı allahın izniyle biticek

herşeyden geçtim de bir arkadaş eş dost olaydı..eşimin daireden arkadaşıyla görüşüyorduk oğulları var 6 yaşında karnıma vurmaya çalıştı birkaç defa doğuma kadar görüşmeyelim dedikbaşka kimse de yok burda tanıdık gidip geleceğimiz ekim sonunda taşındık buraya...dün alt komşu kapıyı çaldı apartmandakiler oturmaya gelcek siz de gelin dedi.geçen gün tanışmıştık hoş biri bir oğlu var ama ayak üstü tanıştık valla yüzsüzlük edip gittim napayım bütün gün yalnız dayanamıyorum artık..meğer oğlunun doğum günüymüş söylemedi bir sürü hazırlanmış yedim içtim oturdum valla sefam olsun)zaten apartmandaki çoğu kişiyi tanıyorum sömestr da bana hoşgeldin oturmasına gelmişelrdi çok da garip olmadı ama eskiden olsa gidermiydim bilmiyorum;)

Alllah anali babali buyutsn umarim bi sorun yoktur canim benim :)

Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... senin hamilelik serüvenin bitmiş darısı başımıza...:)) ya bu arada sizinle paylaşmak istediğim bişey var... oğlumun doğumundan 1 hafta sonra dr. kontrolü sırasında ultrasonla bakarken, bomboş rahmi görmek beni çok üzmüştü... artık nasıl alıştıysam hamileliğe oğlumun sağlıklı sıhhatlı evde beni beklediğini bilmek bile o an hissettiğim üzüntüyü hafifletmemişti sanki... bir an kendimi oğlumdan hem ayrılmış hem de kavuşmuş gibi hissedip karmakarışık hislere boğulmuştum.. kimbilir lohusa psikolojisi işte...

ben de bugün artık komşularımın ısrarlarına dayanamayarak üstelik yine onların ısrarıyla cuma saatine denk getirerek -ki batıl inançlarım yoktur aslında- hastane çantamı hazırladım.. nedense çok rahatım... sanki doğuracak olan ben değilim....hala eksiklerim var... bu arada nihayet kızımızın ismine karar verdik... Gökçe olacak inşallah... birkaç isim üstünde duruyorduk, hala belirlememiştik ama, dün dışarda yemek yedikten sonra (eşim-oğlum ve ben) şöyle bir gezinelim dedik.. bebek şekeri için nette bakınmaktan başım döndüğünden vazgeçmiş ve o kadar zaman harcayıp hiçbirşeye karar verememiş olan ben, tesadüfen bulduğumuz bir dükkandan ilk gördüğüm bebek şekerini hoşuma gittiği için sipariş verdim.. dükkandaki kız etikette neler yazalım bebeğin adı-doğum tarihi ne olacak falan diye sorduğunda eşim benden önce atlayıp "gökçe" dedi...:)) ben de bakakaldım....:)) nedense hoşuma giden bir kabullenişle evet Gökçe diye tasvip ettim.. sanırım içten içe ben de bu ada karşı daha fazla sempati duyuyormuşum... hayırlısı bakalım...
bugün cuma, ben de bir Yasin okudum... Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar ve bebekler nasip etsin...

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yalnızım burda yan komşumun zilini ilk ben çaldım sonrada arkadaş olduk şimdi hep yoklar beni ama yalnızlık çok zor çok

ayyy cnmm hayırlısı olsunnn... Allah analı babalı büyütsün desene senin miniğin de benimki gibi aceleci çıktı... küveze girmemesine çok sevindim... benimkide 2415 gr doğdu... ama korkma dokunmaktan en çok senin sıcaklığına ihtiyacı var şimdi minik kuzucuğun alışıosun hemen zaten :)))

cnm benim daha önceden erken doğum riskim olmadığı için hiç iğne fln vurulmadım herşey çok ani oldu bizde... senn içini ferah tut sağlıklı bi şekilde alcaksın inşallah bebeğini kucağına...

benim doğum günüm 26 haziran :) kızım da 1 temmuz da geldi :)) gönlüne göre olur umarım doğum tarihi :))

ya suyun geldiğini anlamzsak nolcak varmı öyle bi ihtimal

cnm mesela ben hastaneye 3-4 cm açıklıkla gittim ama su fln gelmedi, sadece kanlı bi nişan gelmişti ilk defa yaşadığım için de bayaa bi korkutmuştu beni... ama sancılarım 10-15 dk da bi geliodu da bebeğim hafta olarak küçük die rişske atmadılar sezeryan yaptılar...

AYYY MAŞALLAAHHHHHHH KIZIMIZA.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı başımıza..

ayyyy ne güzel kurulunca foto isteriz... güle güle kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…