kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
küveze girmemesine çok sevindim ya ben çok korkuyorum çünkü ciğer geliştirici iğne yaptılarmı sana
kızlar suyumuz sınırdaydı doktor kontrollere gelırken ac gel hazırlıklı gel dıe soyluyodu hazırlıklı gıttık sancım oluyodu 2 haftadır kalp atısları normal sewıyede olsaydı eger normal dogum olacaktı180 e cıktı oda sıkıntı oldugunu gosterıyomus acıl sezeryan oldumm kuweze felan konulmadı cocuk doktorumuz dogumdan sonra geldı sezeryan yapmakla en ıyı kararı werdık normal dogumla dogurman ımkansızdı dedı kordon bagımızda normalden kucukmus 2 gece 3 gunduz hastanede kaldım ole sancım cok olmadı ıkıncı gun kendımm yuruyp oturup kalkıyodum dayanılmıyck bı agrımda olmadı hadı bakalım hayırlısıyla sızlerde kurtulursunuz ıns sızlere tawsıyem dut hemen ınmıyor lohusa serbetını mutlaka yaptırın bırden ındırıyo sutu
ayy ben dayanamam seneye kadar allah izin verirse eylülde girerim bir kere de olsa girerim)çanakkaledeyim canım..
herşeyden geçtim de bir arkadaş eş dost olaydı..eşimin daireden arkadaşıyla görüşüyorduk oğulları var 6 yaşında karnıma vurmaya çalıştı birkaç defa doğuma kadar görüşmeyelim dedikbaşka kimse de yok burda tanıdık gidip geleceğimiz ekim sonunda taşındık buraya...dün alt komşu kapıyı çaldı apartmandakiler oturmaya gelcek siz de gelin dedi.geçen gün tanışmıştık hoş biri bir oğlu var ama ayak üstü tanıştık valla yüzsüzlük edip gittim napayım bütün gün yalnız dayanamıyorum artık..meğer oğlunun doğum günüymüş söylemedi bir sürü hazırlanmış yedim içtim oturdum valla sefam olsun )zaten apartmandaki çoğu kişiyi tanıyorum sömestr da bana hoşgeldin oturmasına gelmişelrdi çok da garip olmadı ama eskiden olsa gidermiydim bilmiyorum; )
seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yalnızım burda yan komşumun zilini ilk ben çaldım sonrada arkadaş olduk şimdi hep yoklar beni ama yalnızlık çok zor çok
küveze girmemesine çok sevindim ya ben çok korkuyorum çünkü ciğer geliştirici iğne yaptılarmı sana
benim suyum azalmış ama ben hiç anlamadım yaa ondan korkuyorum
kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
canım ne güzel..fırsatın varken gir...zaten bence yaz geç geldi geçte gider..belki ekime kadar girersin denize..ama sen yine dr.una sor mikrop kapma...normal doğum içinde tehlikeli olabilir sezaryan içinde...
maalesef ben komşularımla görüşmüyorum çünkü çoğunu tanımıyorum..kapıdan selamlaşma var sadece...2 yıl önce tanıştık ama sabah gidip akşam geldiğim için doğrun düzgün tanışamadık...belki onlardanda kaynaklı olabilir..yan dairemdekide çalışıyor..karşı dairemdeki epey yaşlı bi teyze yürümeye bile zorlanıyor.. oyüzden bende çok yanlızım...sıkılıyorum...hatta bi ara ben erişte çorbası yapmıştım..çok yapmışım ..1 kase yan daireye verdim 1 kasede karşıdaki yaşlı teyzeye götürdüm..teyze almadı..ben yeni yemek yedim dedi..bende olsun alın dedim yok bende aynı çorbadan yapmıştım dedi..yarın yersiniz dedim..nuh dedi peygamber demedi almadı...o kaseyle eve geri dönmek çok zoruma gitti..belki benden korkmuştur ama bence alsaydıda keşke çöpe atsaydı...bu düşüncede olan kişilerle zaten gidip gelinmez....
canım ne güzel..fırsatın varken gir...zaten bence yaz geç geldi geçte gider..belki ekime kadar girersin denize..ama sen yine dr.una sor mikrop kapma...normal doğum içinde tehlikeli olabilir sezaryan içinde...
maalesef ben komşularımla görüşmüyorum çünkü çoğunu tanımıyorum..kapıdan selamlaşma var sadece...2 yıl önce tanıştık ama sabah gidip akşam geldiğim için doğrun düzgün tanışamadık...belki onlardanda kaynaklı olabilir..yan dairemdekide çalışıyor..karşı dairemdeki epey yaşlı bi teyze yürümeye bile zorlanıyor.. oyüzden bende çok yanlızım...sıkılıyorum...hatta bi ara ben erişte çorbası yapmıştım..çok yapmışım ..1 kase yan daireye verdim 1 kasede karşıdaki yaşlı teyzeye götürdüm..teyze almadı..ben yeni yemek yedim dedi..bende olsun alın dedim yok bende aynı çorbadan yapmıştım dedi..yarın yersiniz dedim..nuh dedi peygamber demedi almadı...o kaseyle eve geri dönmek çok zoruma gitti..belki benden korkmuştur ama bence alsaydıda keşke çöpe atsaydı...bu düşüncede olan kişilerle zaten gidip gelinmez....
canım tamamen kültür meselesi..eve gelen şey geri çevrilmez ne ayıp..beğenmezsn yemeyebilrsin ama teşekkür ederek alırsın ikramı ..daha sonrada o tabağı boş göndermeyip sende birşeyler ikram edersin..kaç yaşında kadın ayıp etmiş..
valla benim de öyle. komşularla sadece kapıdan selamlaşma var o akadar. okulda da geçici görevlendirme çalıştım. yaş olarak da hep emekliliği gelmiş kişilerdi ordan da arkadaş edinemedim offff kimsem yok burda. o yüzden eşimin memleketine gidiyoruz sürekli. orda var arkadaşlarımız. doğumdan sonra da kayınvalidemlere gidicem artık.
daha yeni yemek yediğini söyledi..beğenmediğinden değil bence ama korkmuş olabilir ne bilim ona zarar verebilirim diye bence...
kadın 70-80 yaşlarında kızıyla birlikte yaşıyor...ama ikliside almadı..kızıda çıkmıştı kapıya
bizde burda genelde eşimin arkadaşlarına gidiyoruz....binada kimseyi tanımıyorum...
canıım çok sewindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlığınızda iyidir inşallah ...canım 35ncı haftadan sonra doguma hazır oluyomus bebek o yuzden ıgne felan yapılmadı
canıım çok sewindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlığınızda iyidir inşallah ...
kızllarr bana sabret demişsiniz yazdıklarınızı yeni okudum vee çook mutluyum destekleriniz için sağolun . dün eşim geldi sonunda bize sürpriz yaptı sevinçten ağlamk tuttu beni ben öyle olunca eşimde dayanamadı bizi görenler annemleride ağlattık türk filmi gibiydi yaa elimde telefonla onunla konuşurken kapı çaldı bi açtım şok şok :)) 3 gün sonra gidecek ama olsun 2 aydır görmüyorum nasıl özlemişiz birbirimizii çok seviyorum ben kocamıı yaa :)))
bende çok korkuyorum doğumdan heyecan basıyor birde evimizi taşıyoruz yirmi güne kalmadan taşınmam lazım off offf
kızlar ben yine dayanamadım ve oğluma bunu aldım :78:Eki Görüntüle 221394
ama aklım bunda da kaldı sizce hangisi güzelEki Görüntüle 221397
yani onu diyorum yeni yemek yemiş bile olsan kapıya gelen ikram geri çevrilmez..hadi teze yaşlı belki kafasında kruuntuları vardır..ama kızıda almamş
canıım çok sewindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlığınızda iyidir inşallah ...
kızllarr bana sabret demişsiniz yazdıklarınızı yeni okudum vee çook mutluyum destekleriniz için sağolun . dün eşim geldi sonunda bize sürpriz yaptı sevinçten ağlamk tuttu beni ben öyle olunca eşimde dayanamadı bizi görenler annemleride ağlattık türk filmi gibiydi yaa elimde telefonla onunla konuşurken kapı çaldı bi açtım şok şok :)) 3 gün sonra gidecek ama olsun 2 aydır görmüyorum nasıl özlemişiz birbirimizii çok seviyorum ben kocamıı yaa :)))
kızlar ben yavş yavaş hazırlanıp çıkayım dr.a gidiyorum..(yinedünde böyle ayrılmıştık) inşallah güzle haberlerle dönerim..dualrınızı eksik etmeyin
Bende ondan alıcam da yumuşak ya sorun olur mu diye düşündüm cnmben sünger yatak aldım park yatak aldığım yerden .park yataklar içinmiş en iyisini aldım kalite kaliteydi yani satıcını dediğine göre bizi kandırmadıysa)
ya suyun geldiğini anlamzsak nolcak varmı öyle bi ihtimal
Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... senin hamilelik serüvenin bitmiş darısı başımıza...:)) ya bu arada sizinle paylaşmak istediğim bişey var... oğlumun doğumundan 1 hafta sonra dr. kontrolü sırasında ultrasonla bakarken, bomboş rahmi görmek beni çok üzmüştü... artık nasıl alıştıysam hamileliğe oğlumun sağlıklı sıhhatlı evde beni beklediğini bilmek bile o an hissettiğim üzüntüyü hafifletmemişti sanki... bir an kendimi oğlumdan hem ayrılmış hem de kavuşmuş gibi hissedip karmakarışık hislere boğulmuştum.. kimbilir lohusa psikolojisi işte...
ben de bugün artık komşularımın ısrarlarına dayanamayarak üstelik yine onların ısrarıyla cuma saatine denk getirerek -ki batıl inançlarım yoktur aslında- hastane çantamı hazırladım.. nedense çok rahatım... sanki doğuracak olan ben değilim....hala eksiklerim var... bu arada nihayet kızımızın ismine karar verdik... Gökçe olacak inşallah... birkaç isim üstünde duruyorduk, hala belirlememiştik ama, dün dışarda yemek yedikten sonra (eşim-oğlum ve ben) şöyle bir gezinelim dedik.. bebek şekeri için nette bakınmaktan başım döndüğünden vazgeçmiş ve o kadar zaman harcayıp hiçbirşeye karar verememiş olan ben, tesadüfen bulduğumuz bir dükkandan ilk gördüğüm bebek şekerini hoşuma gittiği için sipariş verdim.. dükkandaki kız etikette neler yazalım bebeğin adı-doğum tarihi ne olacak falan diye sorduğunda eşim benden önce atlayıp "gökçe" dedi...:)) ben de bakakaldım....:)) nedense hoşuma giden bir kabullenişle evet Gökçe diye tasvip ettim.. sanırım içten içe ben de bu ada karşı daha fazla sempati duyuyormuşum... hayırlısı bakalım...
bugün cuma, ben de bir Yasin okudum... Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar ve bebekler nasip etsin...
ayy çok heyecanlandım yine. gözün aydın allah nazarlardan saklasın.küveze girmemiş olması ne kadar harika.hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün inşallah.yolu şansı daima açık olsun
sende mi aynı derttesin yazını görünce aklıma geldi benimde taşınacağım.
ev sahibi saolsun oturduğumuz evi sattı ve bize 16 sına kadar süre verdi.(biz bu eve taşınalı 6 ay olmuştu.ve ilk girdiğimizde özelliklede sormuştuk satmazsınız değil mi diye :hayır hayır öyle bişi olmaz demişti yüzsüz herif.
erken doğum riskim var yerimden dahi kalkamıyorum 1 aydır.
evi bırakıp geldim anneme eşim halledecek her şeyi(benimde hiç içime sinmiyor ya neyse görümcem saolsun yardıma gelicek o halledecek herşeyi artık.
hayırlısı olsun diyorum herşeyde bi hayır vardır canımı sıkmak istemiyorum artık(bir de herşey gelirse üst üste geliyor ya aynen öyle oldu bende)
olsun düzelicek düzelicek her şey güzel olacak inşalllah.kendime de çiçek yolluyayım
ayy kızlar bu hafta da bişekilde mesaiyi bitirdim. geriye hayırlısıyla 3 hafta kaldı.. hepinizi çook opuyorumm güzell haftasonları diliyorum şimdiden size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?