2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

Sabahtan beri sayfa açık ama ben daha yeni okuya bildim ayyyyy çok heyecanlı yaa 2. bebeğimiz de geldi. Allah analı balaı sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Kızlar çok az kaldı yaaaa... Bu arada 2 gündür bende bir korku oluştu. Ben bir bebeğe bakamazmışım gibi geliyor. altını nasıl değiştireceğim falan off felaket paniğim. 5 ağustosta doğum ypması beklenen bir arkadaşım çarşamba günü doğum yaptı. Şimdi pelin öncesinde zynptnc... Hem çok heyecanlanıyorum hem de korkuyorum...

Canım Allah anali babali büyütsün. Sağlıkla kavusmussun kızına ne güzel canım. kuveze de girmemiş. Canım senin bebeğinde geriden geliyordu demek. Canım merak ettigim son kontrollerde kilosu ne kadar cikiyodu? ne kadar oynama oldu acaba dogum kilosu ile?

ayy ben dayanamam seneye kadar allah izin verirse eylülde girerim bir kere de olsa girerim)çanakkaledeyim canım..

canım ne güzel..fırsatın varken gir...zaten bence yaz geç geldi geçte gider..belki ekime kadar girersin denize..ama sen yine dr.una sor mikrop kapma...normal doğum içinde tehlikeli olabilir sezaryan içinde...

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yalnızım burda yan komşumun zilini ilk ben çaldım sonrada arkadaş olduk şimdi hep yoklar beni ama yalnızlık çok zor çok

maalesef ben komşularımla görüşmüyorum çünkü çoğunu tanımıyorum..kapıdan selamlaşma var sadece...2 yıl önce tanıştık ama sabah gidip akşam geldiğim için doğrun düzgün tanışamadık...belki onlardanda kaynaklı olabilir..yan dairemdekide çalışıyor..karşı dairemdeki epey yaşlı bi teyze yürümeye bile zorlanıyor.. oyüzden bende çok yanlızım...sıkılıyorum...hatta bi ara ben erişte çorbası yapmıştım..çok yapmışım ..1 kase yan daireye verdim 1 kasede karşıdaki yaşlı teyzeye götürdüm..teyze almadı..ben yeni yemek yedim dedi..bende olsun alın dedim yok bende aynı çorbadan yapmıştım dedi..yarın yersiniz dedim..nuh dedi peygamber demedi almadı...o kaseyle eve geri dönmek çok zoruma gitti..belki benden korkmuştur ama bence alsaydıda keşke çöpe atsaydı...bu düşüncede olan kişilerle zaten gidip gelinmez....

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

canım hayırlı ömürlü olsun maşallah kızına

benim de o anlattığınız vajinadaki ağrı dün akşam başladı ve oğlum hareket ettikçe sancılanma devam etti. bi de 2 gündür bariz bi şekilde karnım aşağıda. her gören biraz sonra doğuracakmış gibisin diyo. dün bütün gece de doğum yaptığımı falan gördüm rüyamda. çok şükür dünkü ağrılardan bugün yok. 2 saatlik mesafeden geldik biraz önce evimize. hemen yatışa geçtim:)

canım tamamen kültür meselesi..eve gelen şey geri çevrilmez ne ayıp..beğenmezsn yemeyebilrsin ama teşekkür ederek alırsın ikramı..daha sonrada o tabağı boş göndermeyip sende birşeyler ikram edersin..kaç yaşında kadın ayıp etmiş..

valla benim de öyle. komşularla sadece kapıdan selamlaşma var o akadar. okulda da geçici görevlendirme çalıştım. yaş olarak da hep emekliliği gelmiş kişilerdi ordan da arkadaş edinemedim offff kimsem yok burda. o yüzden eşimin memleketine gidiyoruz sürekli. orda var arkadaşlarımız. doğumdan sonra da kayınvalidemlere gidicem artık.

daha yeni yemek yediğini söyledi..beğenmediğinden değil bence ama korkmuş olabilir ne bilim ona zarar verebilirim diye bence...
kadın 70-80 yaşlarında kızıyla birlikte yaşıyor...ama ikliside almadı..kızıda çıkmıştı kapıya

bizde burda genelde eşimin arkadaşlarına gidiyoruz....binada kimseyi tanımıyorum...

yani onu diyorum yeni yemek yemiş bile olsan kapıya gelen ikram geri çevrilmez..hadi teze yaşlı belki kafasında kruuntuları vardır..ama kızıda almamş

canım 35ncı haftadan sonra doguma hazır oluyomus bebek o yuzden ıgne felan yapılmadı
canıım çok sewindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlığınızda iyidir inşallah ...

kızllarr bana sabret demişsiniz yazdıklarınızı yeni okudum vee çook mutluyum destekleriniz için sağolun . dün eşim geldi sonunda bize sürpriz yaptı sevinçten ağlamk tuttu beni ben öyle olunca eşimde dayanamadı bizi görenler annemleride ağlattık türk filmi gibiydi yaa elimde telefonla onunla konuşurken kapı çaldı bi açtım şok şok :)) 3 gün sonra gidecek ama olsun 2 aydır görmüyorum nasıl özlemişiz birbirimizii çok seviyorum ben kocamıı yaa :)))

ayy canım ya, ne güzel bir andır eminim..gözlerimin önünde canlandı da..çok güzel bir süpriz yapmş..

ayy çok heyecanlandım yine. gözün aydın allah nazarlardan saklasın.küveze girmemiş olması ne kadar harika.hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün inşallah.yolu şansı daima açık olsun

bende çok korkuyorum doğumdan heyecan basıyor birde evimizi taşıyoruz yirmi güne kalmadan taşınmam lazım off offf

sende mi aynı derttesin yazını görünce aklıma geldi benimde taşınacağım.
ev sahibi saolsun oturduğumuz evi sattı ve bize 16 sına kadar süre verdi.(biz bu eve taşınalı 6 ay olmuştu.ve ilk girdiğimizde özelliklede sormuştuk satmazsınız değil mi diye :hayır hayır öyle bişi olmaz demişti yüzsüz herif.
erken doğum riskim var yerimden dahi kalkamıyorum 1 aydır.
evi bırakıp geldim anneme eşim halledecek her şeyi(benimde hiç içime sinmiyor ya neyse görümcem saolsun yardıma gelicek o halledecek herşeyi artık.
hayırlısı olsun diyorum herşeyde bi hayır vardır canımı sıkmak istemiyorum artık(bir de herşey gelirse üst üste geliyor ya aynen öyle oldu bende)
olsun düzelicek düzelicek her şey güzel olacak inşalllah.kendime de çiçek yolluyayım

kızlar ben yine dayanamadım ve oğluma bunu aldım :78:Eki Görüntüle 221394

ama aklım bunda da kaldı sizce hangisi güzelEki Görüntüle 221397

bence aldığın daha hoş ve sevimli...güle güle kullanın...

yani onu diyorum yeni yemek yemiş bile olsan kapıya gelen ikram geri çevrilmez..hadi teze yaşlı belki kafasında kruuntuları vardır..ama kızıda almamş

evet sinir oldum..bende ona göre davrancam artık

canım gözün aydın..sen ailenle kalıydun eşin uzaktaydı değilmi? gerçi daha öncede sormuştum eşin askerdemi iş dolayısı ilemi diye? neyse sen burda vakit geçirme hadi kocanın yanına bakim

kızlar ben yavş yavaş hazırlanıp çıkayım dr.a gidiyorum..(yine dünde böyle ayrılmıştık) inşallah güzle haberlerle dönerim..dualrınızı eksik etmeyin

ben sünger yatak aldım park yatak aldığım yerden .park yataklar içinmiş en iyisini aldım kalite kaliteydi yani satıcını dediğine göre bizi kandırmadıysa)
Bende ondan alıcam da yumuşak ya sorun olur mu diye düşündüm cnm

ya suyun geldiğini anlamzsak nolcak varmı öyle bi ihtimal

valla az gelirse anlamıyorsun cnm bana hep dedilerki birden boşalır filan bana çiş gibi geliyor gidip wcye birkaç damla geliyordu sonra hstye gittik meğerse suyum geliyormuş doğururken tamamı boşaldı cnm

Hayırlı olsun cnm ismiyle yaşasın, bebek şekerini de halletmişsin ne güzel....

Canım allah kolaylık versin allah taşıyamayacağın yükü vermezmiş inş.sen doğurmadan önce taşınırsın, ama ev sahibinde tam sopalıkmış cnm

ayy kızlar bu hafta da bişekilde mesaiyi bitirdim. geriye hayırlısıyla 3 hafta kaldı.. hepinizi çook opuyorumm güzell haftasonları diliyorum şimdiden size..

ayy kızlar bu hafta da bişekilde mesaiyi bitirdim. geriye hayırlısıyla 3 hafta kaldı.. hepinizi çook opuyorumm güzell haftasonları diliyorum şimdiden size..

he he canım aynıyız sanırım..benımde 3 haftam kaldı ayın 29unda son mesayim olacak inşallah vallahi günleri sayıyorum,hafta sonlarını değil tabi,hafta içleri çok zoruma gidiyor işe gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…