kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
canım gözün aydın..sen ailenle kalıydun eşin uzaktaydı değilmi? gerçi daha öncede sormuştum eşin askerdemi iş dolayısı ilemi diye? neyse sen burda vakit geçirme hadi kocanın yanına bakim
he he canım aynıyız sanırım..benımde 3 haftam kaldı ayın 29unda son mesayim olacak inşallahvallahi günleri sayıyorum,hafta sonlarını değil tabi ,hafta içleri çok zoruma gidiyor işe gelmek
ay benimde son 2 haftam ohh be sonunda bu haftada bitti :) geriye kaldı 10 iş günü inş. hemen biterde çıakrım izne .Artık bebek duracak gibi değil .Allah klaylık versn
Kids_go.., araba guzel canim hayirli olsun gule gule kullan. Simdi sende benim gibi hergun evde surersin onu prova yaparsin, buraninda sulari asiri derecede kirecli bebisimi nasil yikiyacaksam o sularla. Ama mecbur alismasi lazim, burda dogan cogu bebek egzama oluyo insallah karsilasmayiz oyle bi durumla
inanmıyorum canım ya hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün bebişini..
güzel bir kızımız buğlem nazımız geldi yerim ben onu
allahın izniyle 37leride göreceksin canım
güle güle kullansın annesi oğluşun odasını
daha yeni yemek yediğini söyledi..beğenmediğinden değil bence ama korkmuş olabilir ne bilim ona zarar verebilirim diye bence...
kadın 70-80 yaşlarında kızıyla birlikte yaşıyor...ama ikliside almadı..kızıda çıkmıştı kapıya
bizde burda genelde eşimin arkadaşlarına gidiyoruz....binada kimseyi tanımıyorum...
canım bildiğim kadarıyla banyo suyuna bir iki damla bebek yağı damlatınca temizliyo suyu kireci kırıyodu sanırım
suyun kirecli oldugunu nerden anliyorsunuz kizlar?? burdada olemidir ki. yani sulari temiz su musluktan iciliyor burda ama.
kızlar ben yine dayanamadım ve oğluma bunu aldım :78:Eki Görüntüle 221394
ama aklım bunda da kaldı sizce hangisi güzelEki Görüntüle 221397
Ayyy kizlar karnimin ust tarafi bosaldi kizim asagiya indi nasil panikledim allahtan evde temizlikci vardi korkma bisey olmaz falan dedi Dr mu aradim hastaneye gidin bi baksinlar bana haber versinler dedi sertlesme falan varmi baksinlaendedi Ayyy cok korktum yaaa kizimin beni terk etmesine hazir degilim galiba esimi aradim muhim bir toplantidaydi bitince ara dedim sonra manyakmisin deyip mail attim simdi panikler oda allahtan isi eve yakin yani ayyyy umarim daha vakit vardir yaa
suyun kirecli oldugunu nerden anliyorsunuz kizlar?? burdada olemidir ki. yani sulari temiz su musluktan iciliyor burda ama.
Ayyy kizlar karnimin ust tarafi bosaldi kizim asagiya indi nasil panikledim allahtan evde temizlikci vardi korkma bisey olmaz falan dedi Dr mu aradim hastaneye gidin bi baksinlar bana haber versinler dedi sertlesme falan varmi baksinlaendedi Ayyy cok korktum yaaa kizimin beni terk etmesine hazir degilim galiba esimi aradim muhim bir toplantidaydi bitince ara dedim sonra manyakmisin deyip mail attim simdi panikler oda allahtan isi eve yakin yani ayyyy umarim daha vakit vardir yaa
Ayyy canim dur panikleme, bise olmaz bebisin dogum kanalina yerlesiyordur ama gelmez hemen. Tabi sen yinede dikkat et doktorunla irtibaatta ol. Sana diyorum Ben kendim panikledim:), icini rahat tut gelir esin gidersiniz hastaneye. Haberdar et bizleri.
Hastanedeyizndr muayene etti hersey normalKanala girmisnendisenedecek bisi yoknsuan nst deyiz sanirim oda normalnoptum hepinzicnm bebegın bas asagı donmus soırun yoktur panık yapma !!!!!!!!hemen yat soluna bebek tekme atıyomu dınle sekerlı bısey ye olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?