2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

Aman Allahım 2. bebeğimizde doğmuş:)) Allah analı babalı büyütsün buğlem naz hoşgeldin dünyaya

poff gene internet problem yaratmaya basladi hepinize tek tek yaziorum siliniyor. bundan sonra kaydedicem. su ev sahibine uyuz oldum bazi insanlarda hic insaf olmuyor gercektende. neyse sen cok takma kafana canim esin tasir evi sende dogumdan sonra istedigin gibi yerlestirirsin.

canım gözün aydın..sen ailenle kalıydun eşin uzaktaydı değilmi? gerçi daha öncede sormuştum eşin askerdemi iş dolayısı ilemi diye? neyse sen burda vakit geçirme hadi kocanın yanına bakim

ewet canım ailemlein yanına gelmiştim 2 ay olmuştu eşim astsubay doğuda görev yapıyo şuan ...ben ewdeyim artık pek gezemiyorum eşimde karşımda :) ara sıra bakıyorum sizede :) :)

he he canım aynıyız sanırım..benımde 3 haftam kaldı ayın 29unda son mesayim olacak inşallah vallahi günleri sayıyorum,hafta sonlarını değil tabi,hafta içleri çok zoruma gidiyor işe gelmek

ay benimde son 2 haftam ohh be sonunda bu haftada bitti :) geriye kaldı 10 iş günü inş. hemen biterde çıakrım izne .Artık bebek duracak gibi değil .Allah klaylık versn

ay benimde son 2 haftam ohh be sonunda bu haftada bitti :) geriye kaldı 10 iş günü inş. hemen biterde çıakrım izne .Artık bebek duracak gibi değil .Allah klaylık versn

Hepimize allah kolaylık versin benim de son iki iş günüm salıdan sonra gelmeyeceğim 37 yi beklemiyorum ben 10 gün erken çıkıcam.

canım bildiğim kadarıyla banyo suyuna bir iki damla bebek yağı damlatınca temizliyo suyu kireci kırıyodu sanırım

tskrler teyzesıı hamdolsun eksıkler bıttı gerıye oglusumun gelmesı kaldı gelsın artık sag salim :))))

redmask teyzesı sende saol daha güzelleri sizin olsun

bana getırseydın ben alırdım hepsınıde ıcerdım cnmm :)))))))))))))))))))

anammmm pelin de mı dogum yapmıs ssabhtan berı gırmedım bı bebek daha gelmıs erkenden :))
ayyy ne guzelll yaa
pelincim rabbim analı babalı buyutsun ne güzell küvezede gırmemısss
bunlar sanaaa

suyun kirecli oldugunu nerden anliyorsunuz kizlar?? burdada olemidir ki. yani sulari temiz su musluktan iciliyor burda ama.

Canim ben mesela bulasiklari yikiyip ardindan kurulamayinca hemen beyaz beyaz lekeler oluyo,(bulasik makinam yok cok zor oluyo,) lavabomu hergun ilacla siliyorum bembeyaz lekeler olusuyo yoksa. Oranin sulari kirecli olsa hemen anlardin. Ben kettlemi her hafta limontuzuyla yikiyorum icinde nasil kirec olusuyo anlatamam. Kirecli olmasina ragmen burdada iciyorlar. Ama Ben igggggghhh icemem asla.

Ayyy kizlar karnimin ust tarafi bosaldi kizim asagiya indi nasil panikledim allahtan evde temizlikci vardi korkma bisey olmaz falan dedi Dr mu aradim hastaneye gidin bi baksinlar bana haber versinler dedi sertlesme falan varmi baksinlaendedi Ayyy cok korktum yaaa kizimin beni terk etmesine hazir degilim galiba esimi aradim muhim bir toplantidaydi bitince ara dedim sonra manyakmisin deyip mail attim simdi panikler oda allahtan isi eve yakin yani ayyyy umarim daha vakit vardir yaa

Ayyy canim dur panikleme, bise olmaz bebisin dogum kanalina yerlesiyordur ama gelmez hemen. Tabi sen yinede dikkat et doktorunla irtibaatta ol. Sana diyorum Ben kendim panikledim:), icini rahat tut gelir esin gidersiniz hastaneye. Haberdar et bizleri.

suyun kirecli oldugunu nerden anliyorsunuz kizlar?? burdada olemidir ki. yani sulari temiz su musluktan iciliyor burda ama.

çaydanlık kettle gıbı aletlerın dıbı tabaka olusuru bardaklarda leke olur eger bunlar varsa kıreclıdır
cubuklar satılıyo kırec ölçümü için onlardan dneyebılırsın

bu arada yunanıstanda durumlar nasıl gözde yanı baya karısıkmıs galıba haberlerden gördugumuz kadarıyla
adaları satısa falan cıkarmıslar bende esıme dedım bıtanesını bız alalım :))))

cnm bebegın bas asagı donmus soırun yoktur panık yapma !!!!!!!!
hemen yat soluna bebek tekme atıyomu dınle sekerlı bısey ye olmassa

panik yapma canım genelde bebek aşağı indikten yaklaşık 2-3 hafta sonra doğum gerçekleşiyor
daha zamanın var yani
tabi sen yine de bi dr a git

canım panik yapma. ben bu durumu 2 gün önce fark ettim. resmen belli karnımın üstü boşaldı. bebeğin hareketleri de yavaşladı doktor bunları söylemişti zaten. ben mi çok rahatım bilmiyorum herkese gayet rahat bebek aşağıya indi diyorum panik yapma yani.

cnm bebegın bas asagı donmus soırun yoktur panık yapma !!!!!!!!hemen yat soluna bebek tekme atıyomu dınle sekerlı bısey ye olmassa
Hastanedeyizndr muayene etti hersey normalKanala girmisnendisenedecek bisi yoknsuan nst deyiz sanirim oda normalnoptum hepinzi

Nst de normal ekranda kalp atisi 145 i gecmedi sancida 25 i gecmedi normal heralde nendersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…