:) benimde kemiklerime cok baski yapıyor canım ama doktor baktı korkulacak bisey yok hersey normal gözüküyor dedi. Ayrıca bizimkisi nerdeyse 1 aydır dogum kanalına girmiş halde duruyo ama şimdilik daha duruyo yerinde :) tabi bende yatıyorum sürekli fazla baski yapmasın diye. Hedefim daha 1 ay orda durması ama kısmetçok güzel bebişin durumutansiyonun da düşer takma kafana benim evde sağlık ocağında ölçülüyor, 8-5 9-6 halsizim .hastanede 11-7 kapıdan girince zıplıyor stresten.
aynı benbende 3 hafta kafası diye poposunu sevmişim,31.haftada dönmüş haberim yokmuş. on gündür sanki kemiğimi zorluyor değişik bir ağrı ben de.daha erken ama kanala yola çıksa da dursun daha yerinde 33+1deyiz daha.
var
bu ciğer geliştirici iğne vurduranlara bi sorum olacaktı.bebeğinizin hareketlerinde bi yavaşlama oldu mu iğneyi vurduktan sonra.benmki dün o kadar az hareket ettiki.ben hep artık büyüdü hareket alanı daraldı o yüzdendir desemde hareket edince maşşalah her yanımı acıtıyorda.
sizde nasıl oldu merak ettim.
:26:
kızlar dr.dan geldik..bebeğim 2900 gr olmuş boyuda 50 cm..bebekte herşey yolunda çok şükür ama benim ilkkez tansiyon yüksek çıktı..dr. haftasoınu kullanmam için ilaç verdi..pazartesi ölçtür bildir dedi..yüksek çıkmaya devam ederse belki salı alırız dedi..ama sanmıyorum bi ihtimal dedi..tansiyondan dolayı doğum yapmazsam eğer haftaya cumada nst ye bağlancam..doğum şekli ve zamanı ozman belirlenecek...
herkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..
herkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..
slm kızlar....
akşam büyük bi çok yaşadım ama halime şükrediyorum...
göbüşmün altında kırmzıı kırmızı çizgiler vardı bende ev içinde bol altlarımı giyiyorum ve onların lastik izidir diye geçiştiriyodum taakii dün geceyekadar
benim iz dir diye tabir ettiğim şeyler meğerse çatlakmışlar yaa akşam farkedebildim 2 tane uzun var diğerleride kısa kısa bi sürü krımızılar şok oldum resmen
kocişe dedim çatlaklar başlamış diye oda herzamanki gibi her hamilede olur hayatım demesiyle konuyu kapattı ama o geçer gözüylede bakıyo
ilkten ufak çaplı bi deprem oldu beynimde ama sonrada dedimki ben bebişime kolay sahip olmadım varsın tüm karnım çatlak dolsun umrumda değil onun varlığının yanında
aynende öyle hiç umrumda değil kafama takmıyorum
ama anlaşılan pahalı kremler bebe yağlarıda fayda etmiyomuş....
bu arada biz dün geldik evimize evimizde yazıyoruz kızımla sizlere
ayrıca anlaşıla kızım tatili pek sevmedi çünkü eve adım atar atmaz akşam yatana kadar hep hareket halindeydi sanırım babasını ve evini özlemiş olmalıki hep oynadı durdu bi ara çok aşağıda hareketlere başladı kocişe dedim yaa çok aşağıda hareket ediyo kafasınımı ittiriyo acaba diye oda bi panik oldu ne yani doğuyomu diye benim yok dememle sakinleşti bırak oynası cnm yaa diyerek kızının sakinleşmesini sağladı
ayy sabırsızlanıyorum artık doğum için..
bende başta çatlakları çok takıyordum, olursa diye endişeleniyordum, şimdi tek düşündüğüm bebek. Daha 33. haftadayım o yüzden daha olmadı sanırım ama olsa da hiiiç umarumda değil artık... Sağlıklı bir oğlum olsun daha ne isterim ki.... onun diyeti çatlaklar olsun ne olur ki...
slm kızlar....
akşam büyük bi çok yaşadım ama halime şükrediyorum...
göbüşmün altında kırmzıı kırmızı çizgiler vardı bende ev içinde bol altlarımı giyiyorum ve onların lastik izidir diye geçiştiriyodum taakii dün geceyekadar
benim iz dir diye tabir ettiğim şeyler meğerse çatlakmışlar yaa akşam farkedebildim 2 tane uzun var diğerleride kısa kısa bi sürü krımızılar şok oldum resmen
kocişe dedim çatlaklar başlamış diye oda herzamanki gibi her hamilede olur hayatım demesiyle konuyu kapattı ama o geçer gözüylede bakıyo
ilkten ufak çaplı bi deprem oldu beynimde ama sonrada dedimki ben bebişime kolay sahip olmadım varsın tüm karnım çatlak dolsun umrumda değil onun varlığının yanında
aynende öyle hiç umrumda değil kafama takmıyorum
ama anlaşılan pahalı kremler bebe yağlarıda fayda etmiyomuş....
bu arada biz dün geldik evimize evimizde yazıyoruz kızımla sizlere
ayrıca anlaşıla kızım tatili pek sevmedi çünkü eve adım atar atmaz akşam yatana kadar hep hareket halindeydi sanırım babasını ve evini özlemiş olmalıki hep oynadı durdu bi ara çok aşağıda hareketlere başladı kocişe dedim yaa çok aşağıda hareket ediyo kafasınımı ittiriyo acaba diye oda bi panik oldu ne yani doğuyomu diye benim yok dememle sakinleşti bırak oynası cnm yaa diyerek kızının sakinleşmesini sağladı
ayy sabırsızlanıyorum artık doğum için..
meraba canım ben de hazırlamadım çantamı... hala oturuyorum.. bu haftasonu gezmeden açıldı şansım. akşam da bi arkadaşın nişanı var..selamlar kızlar
ikinci bebeğimizde gelmiş hoş gelmiş sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirsin inşallah...
herkesler iyi maşallah pıtır pıtır dökülürüz artık çok heyecanlandım bende:)))daha çantam bile hazır değil....
ofamannalan arkadaşım da ayağını kırmış çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm
canım geçmiş olsun...bebişlerimiz için neler yaşıyoruz ama onlar için herşeye değer...kolaylıklar diliyorum sanaherkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim
başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..
teyzoşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
biz geldik doktordannnnnnnnnnn...
ay nst'ye bağlandım...muayenemi oldum...çok şükür herşey yolunda...şu an için sancım çıkmadı ...
kızım tosuncuk olmuş 3200boyu da 48 cm yaklaşık...
bugün doğum olayını ve tarihini konuştuk ve herhangi bir aksilik olmassa 1 Ağst günü sezeryanla kuzuma kavuşacağım kızlarrrrrrrrrrrrr...
randevumuzu aldık hastaneden :18::18::18:
işte böyleeeeeeeeeeeeeee
canım geçmiş olsun...bebişlerimiz için neler yaşıyoruz ama onlar için herşeye değer...kolaylıklar diliyorum sana
herkese güzel bi cts diliyorum...yatıp uzanacağız biz acık kuzumlaaaaaaaaaaa...see yaaaa
canım ne güzel..fırsatın varken gir...zaten bence yaz geç geldi geçte gider..belki ekime kadar girersin denize..ama sen yine dr.una sor mikrop kapma...normal doğum içinde tehlikeli olabilir sezaryan içinde...
maalesef ben komşularımla görüşmüyorum çünkü çoğunu tanımıyorum..kapıdan selamlaşma var sadece...2 yıl önce tanıştık ama sabah gidip akşam geldiğim için doğrun düzgün tanışamadık...belki onlardanda kaynaklı olabilir..yan dairemdekide çalışıyor..karşı dairemdeki epey yaşlı bi teyze yürümeye bile zorlanıyor.. oyüzden bende çok yanlızım...sıkılıyorum...hatta bi ara ben erişte çorbası yapmıştım..çok yapmışım ..1 kase yan daireye verdim 1 kasede karşıdaki yaşlı teyzeye götürdüm..teyze almadı..ben yeni yemek yedim dedi..bende olsun alın dedim yok bende aynı çorbadan yapmıştım dedi..yarın yersiniz dedim..nuh dedi peygamber demedi almadı...o kaseyle eve geri dönmek çok zoruma gitti..belki benden korkmuştur ama bence alsaydıda keşke çöpe atsaydı...bu düşüncede olan kişilerle zaten gidip gelinmez....
canıım çok sewindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlığınızda iyidir inşallah ...
kızllarr bana sabret demişsiniz yazdıklarınızı yeni okudum vee çook mutluyum destekleriniz için sağolun . dün eşim geldi sonunda bize sürpriz yaptı sevinçten ağlamk tuttu beni ben öyle olunca eşimde dayanamadı bizi görenler annemleride ağlattık türk filmi gibiydi yaa elimde telefonla onunla konuşurken kapı çaldı bi açtım şok şok :)) 3 gün sonra gidecek ama olsun 2 aydır görmüyorum nasıl özlemişiz birbirimizii çok seviyorum ben kocamıı yaa :)))
Bende ondan alıcam da yumuşak ya sorun olur mu diye düşündüm cnm
valla az gelirse anlamıyorsun cnm bana hep dedilerki birden boşalır filan bana çiş gibi geliyor gidip wcye birkaç damla geliyordu sonra hstye gittik meğerse suyum geliyormuş doğururken tamamı boşaldı cnm
Hayırlı olsun cnm ismiyle yaşasın, bebek şekerini de halletmişsin ne güzel....
Canım allah kolaylık versin allah taşıyamayacağın yükü vermezmiş inş.sen doğurmadan önce taşınırsın, ama ev sahibinde tam sopalıkmış cnm
kızlar dr.dan geldik..bebeğim 2900 gr olmuş boyuda 50 cm..bebekte herşey yolunda çok şükür ama benim ilkkez tansiyon yüksek çıktı..dr. haftasoınu kullanmam için ilaç verdi..pazartesi ölçtür bildir dedi..yüksek çıkmaya devam ederse belki salı alırız dedi..ama sanmıyorum bi ihtimal dedi..tansiyondan dolayı doğum yapmazsam eğer haftaya cumada nst ye bağlancam..doğum şekli ve zamanı ozman belirlenecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?