2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) benimde kemiklerime cok baski yapıyor canım ama doktor baktı korkulacak bisey yok hersey normal gözüküyor dedi. Ayrıca bizimkisi nerdeyse 1 aydır dogum kanalına girmiş halde duruyo ama şimdilik daha duruyo yerinde :) tabi bende yatıyorum sürekli fazla baski yapmasın diye. Hedefim daha 1 ay orda durması ama kısmet

Cnm yazdığını görünce hemen telden girip cevap yaziyim dedim :) merak etme o iğneyi vurdukları sürede bebek hareketlerinde yavaşlama olurmuş ben hastanede yatmıştım o iğneyi vurulduğum sırada ama benimkinde bı azalma olmamıştı artık ne kada hareketliyse :) ama başka bı kadın doktora sorarken duymuştum az hareket ediyo bebek diye doktor da iğneden kaynaklandığını normal olduğunu söylemişti. İcini ferah tut yani

Canım maşallah bebeğine boyuda kilosu da gayet iyi. Umarım tansiyonunda iyi çıkarda daha önce planladığınız zamanda doğum gerçekleşir. Salı günü olsa bile gelişimi maşallah çok iyi, ayy ne güzel mutlu sona teker teker yaklaşıyoruz.....

ayy canım ya geçmiş olsun, neyseki bebiş iyi, bir an önce iyileşirsin inş.

Çook geçmiş olsun;şükür ki bebeğe bişey olmamış.^3 hafta yatıp dinlenirsin artık

arkadaşlar hepinize günaydın......doğum listesi varmı biliyormusunuz tarihlere göre falan düzenlenmiş bişey .......................

çok geçmiş olsun arkadaşım.
kötünün kötüsü var tabi,bunada şükür demek lazım bebeğin iyiymiş.
inşallah en kısa zaman da sende sağlığına kavuşursun.

slm kızlar....
akşam büyük bi çok yaşadım ama halime şükrediyorum...
göbüşmün altında kırmzıı kırmızı çizgiler vardı bende ev içinde bol altlarımı giyiyorum ve onların lastik izidir diye geçiştiriyodum taakii dün geceyekadar
benim iz dir diye tabir ettiğim şeyler meğerse çatlakmışlar yaa akşam farkedebildim 2 tane uzun var diğerleride kısa kısa bi sürü krımızılar şok oldum resmen
kocişe dedim çatlaklar başlamış diye oda herzamanki gibi her hamilede olur hayatım demesiyle konuyu kapattı ama o geçer gözüylede bakıyo
ilkten ufak çaplı bi deprem oldu beynimde ama sonrada dedimki ben bebişime kolay sahip olmadım varsın tüm karnım çatlak dolsun umrumda değil onun varlığının yanında
aynende öyle hiç umrumda değil kafama takmıyorum
ama anlaşılan pahalı kremler bebe yağlarıda fayda etmiyomuş....
bu arada biz dün geldik evimize evimizde yazıyoruz kızımla sizlere
ayrıca anlaşıla kızım tatili pek sevmedi çünkü eve adım atar atmaz akşam yatana kadar hep hareket halindeydi sanırım babasını ve evini özlemiş olmalıki hep oynadı durdu bi ara çok aşağıda hareketlere başladı kocişe dedim yaa çok aşağıda hareket ediyo kafasınımı ittiriyo acaba diye oda bi panik oldu ne yani doğuyomu diye benim yok dememle sakinleşti bırak oynası cnm yaa diyerek kızının sakinleşmesini sağladı
ayy sabırsızlanıyorum artık doğum için..

bende başta çatlakları çok takıyordum, olursa diye endişeleniyordum, şimdi tek düşündüğüm bebek. Daha 33. haftadayım o yüzden daha olmadı sanırım ama olsa da hiiiç umarumda değil artık... Sağlıklı bir oğlum olsun daha ne isterim ki.... onun diyeti çatlaklar olsun ne olur ki...

aynen cnm bende artık öyle düşünüyorum
hiç umrumda değil...

selamlar kızlar
ikinci bebeğimizde gelmiş hoş gelmiş sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirsin inşallah...
herkesler iyi maşallah pıtır pıtır dökülürüz artık çok heyecanlandım bende:)))daha çantam bile hazır değil....

ofamannalan arkadaşım da ayağını kırmış çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm

merhaba şekerler

ayy canım geçmiş olsun.. allah beterinden saklamış..

tatlım onlar geçiyomuş herkes ööle diyo.. geççek gibi düşün sen onu.. geçmezse de bebişinin ufak bi hediyesi nolucak...
meraba canım ben de hazırlamadım çantamı... hala oturuyorum.. bu haftasonu gezmeden açıldı şansım. akşam da bi arkadaşın nişanı var..

buarada kızlar dün düğüne gittim ama eğlenceli bi düğün değildi ya da hep oturduğumdan sıkıldım bilmiyorum.. siyah bi elbise giydim biraz geriyodu karnım ama rahatsız etmedi. karnım gittikçe büyüyo... karnın daha inmemiş dediler nası anlaşılıyo bu ya?
bide benim bebişin hareketleri bayaa yavaşaladı eskiden göbeğim üzerinden görebiliyodum şimdi 2 pıt pıt yeri daraldı ondandır di mi?

teyzoşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
biz geldik doktordannnnnnnnnnn...
ay nst'ye bağlandım...muayenemi oldum...çok şükür herşey yolunda...şu an için sancım çıkmadı ...
kızım tosuncuk olmuş 3200boyu da 48 cm yaklaşık...
bugün doğum olayını ve tarihini konuştuk ve herhangi bir aksilik olmassa 1 Ağst günü sezeryanla kuzuma kavuşacağım kızlarrrrrrrrrrrrr...
randevumuzu aldık hastaneden :18::18::18:
işte böyleeeeeeeeeeeeeee

canım geçmiş olsun...bebişlerimiz için neler yaşıyoruz ama onlar için herşeye değer...kolaylıklar diliyorum sana

herkese güzel bi cts diliyorum...yatıp uzanacağız biz acık kuzumlaaaaaaaaaaa...see yaaaa

ohh ne güzel güzel hbrlerle gelinmiş doğum tarihide verilmiş
ramazanda oruçlu olunacak ilk gün olacak doğumun ne güzel hayırlısıyla doğar inş...
bu arada sezeryan neden bi sorunmu var yoksa senmi istedin?

ne kötü yaşlı kadın korkmuştur kim bilir neler düşündü?ama ben olsam ben de çok bozulurdum dediğin gibi al dök içmek zorunda değilsin yaşlılık işte!dün benim de 4 gibi karşı komşum uğradı 2 saat kadar oturdu kızımın cicilerini gösterdim acayip iyi oldu valla kafam dağıldı...ama dediğin gibi komşulardan kaynaklanıyor bizim sitede herkes birbiriyle görüşüyor ben biraz soğuk durdum bu güne kdar ama artık bıraktım kasmayı yalnız kalmak daha kötü

gözün aydın canımm okurken benim de gözlerim doldu desem )çok sevindim kavuşmanıza..olsun 3 günün tadını çıkarın düşünme gideceğini bak o da dayanamamış hasretine maaşallah size

valla ben pamuk doldurma yatak duymuştum satıcıya sordum o da pamuk terletir falan dedi ben de bunu aldım gerçi daha kurmadık biliyor musun yatağımızı ki benim 36 haftam bitti 37deyim!kocişim erteliyor bakalım biz hastaneden dönünce kurcak heralde!!

çok fecmiş olsun canım bunada şükür canım bak bebeğinde iyiymiş allah beterinden korusun canım tekrar geçmiş olsun

gözün aydın canımm maaşallh bebeğine
sen sezaryan mı yapacaktın zaten yoksa tansiyonun yüksek diye mi sezaryana döndünüz?

çok geçmiş olsun çok üzüldüm...bebeğine bieşy olmamış çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…