2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ole beyaz leke olmuyor. yada olduysada ben farketmedim. bende ilk geldigimde icmek istemedim ama baktim herkes iciyor. bide burda bizim trdeki gibi ole 10 kiloluk sular falan yok sadece pet sise disarida icmek icin. bende normal herkes gibi iciyorum.

canim asagiya indikten 2 4 hafta sora doguyorlar merak etme. daha rahatsindir simdi degilmi?

cok acitiyormuu( nasil iniyor asagiya?

canim ekonomik durum kotu. ama heryer savas alani degil tvde gosterdigi gibi. sadece merkez ole. biz sahikdeyiz. ama bu durumu hakediyorlar biraz. bu kadar tembellik haksiz para kazanma olmaz. bizim memurlar saatlerce calisiyor ne molalari var ne bisey. bunlar saat 2 ye kadar calisiyorlar. oda 6 kisinin calismasi gerekiosa 2 kisi calisiyor her dakika cay kahve molasi. herseye hemen grev. taksi otobus metro ayni anda calismayi durduruyor tatil yapiorlar. ve bunlari isten atma hakkin yok. ee olsun yani kriz.

acidimii??

selamlarr.ben de katıldım aranıza.biraz geç oldu ama efsun hocam geçmişler olsun sorun olmadığına sevindim.bu arada Elis isminde karar kıldınız herhalde.çoook güzel.
bi de ben 3 gün önce doktora gittim bebek doğum pozisyonunu almış,ters dönmüş dedi.şimdi bende panikliyim mi yaa erken değil dimi

panik yapmayin kizlar. benim kizim nerdeyse 4 haftadir asagida yani sadece asagiya dönmüs degil kafasi baya bi derinde dedi doktor ama hala dogrumadim :)))

gerci ben yatiyorum sürekli, dikkat etmen lazim dedi eger doktorunuz bi sorun görse istirahat önerir zaten

bu arada asagiya indigini anlamadim bile ben poposunu kafasi saniyodum :))) ama son zamanlarda pelvis kemiklerime cok baski yapiyo kemiklerim sizliyo bazen :)

bu kızlar biraz aceleci galiba.benimki de kız :) son gidişimde yani çarşamba günü ultrasonda yüzünü hiç göremedik.doktor çok aşağıda,derinde olduğu için yüzünü göremiyoruz dedi.ayaklarını görebildik sadece desem yeridir yaani :) bir de etraftan "kız bebek erken doğar" diyorlar.siz de duydunuz mu bu tür şeyler yaa.Nst için normal doğum katına çıktığımda ne kadar hazır olmadığımı anladım da korkuyorum

arabaniza bayildimcok guzel beren bebek gule gule kullnsin

bayanlar sımdı hersey yolundaysa 38 haftadamı dogum olucak yoksa 40 haftadamı anlayaadım neredeyse dogurucam hala anlmadım hesap ısını ben yaaa :S normalde 17 agustos dedı doktrlar tahmını dogum tarıhıne son adet tarıhı hesabına gore ben suan 35 haftalıgım 3 hafta sonramı dogum yapıcam yoksa 17 agustosa denk gleen 40 haftamı ?? :S:S

valla bende duydum öyle kiz bebek erken dogar diye ama bakalim bekleyip görücez :)

arabaniza bayildimcok guzel beren bebek gule gule kullnsin

sagol cnmm insallah güzel günlerd kullanmak nasip eder. daha iyisi sizlerin olsunnn

valla o hic belli olmuyo ki ama doktorlar genelde hic bi bebek sata göre verilen günde gelmez diyo 3 hafta önce ve 1-2 hafta sonra gelir diyolar o yüzden de beklemekten baska yapicak bisey yok

Son düzenleme:
Doktordan geldim kizlar
Normalde ebe karnimi olcuyor ve bebegin kap atislarini dinliyordu, idrar tahlili ve sikiayetimin olup olmadigini soruyordu,Bugun alltan kontrolumuz varmis.
Benimde haberim yoktu tabii. Benim ebem tatildeymis, muayene odasina bi ebe geldi ki kizlar zenci, kilolu, elleri de kocaman Cati muyenesi yapacak
Acilma var mi diye bakayim mi dedi- yok yok istemem dedim.Haftaya kendi ebem gelmis olur o zaman yaptirayim, nun elleri daha bi ufakti sanki
Bu arada bebegim asagi inmis kizlar

Efsun'cum nasil bi his? benimki de inmis ama bn hic farketmedim.

kızlar dr.dan geldik..bebeğim 2900 gr olmuş boyuda 50 cm..bebekte herşey yolunda çok şükür ama benim ilkkez tansiyon yüksek çıktı..dr. haftasoınu kullanmam için ilaç verdi..pazartesi ölçtür bildir dedi..yüksek çıkmaya devam ederse belki salı alırız dedi..ama sanmıyorum bi ihtimal dedi..tansiyondan dolayı doğum yapmazsam eğer haftaya cumada nst ye bağlancam..doğum şekli ve zamanı ozman belirlenecek...

kizlar bebegin asagiya inmesi ve kafasinin asagida dogum pozisyonu almasi 2 si farkli sey. bizim bebiste dogum pozisyonunda kafasi asagida ama daha asagiya inmedi. asagiya inince daha rahat nefes aliyorsunuz

annesi kilosu boyu cok iyiymis masallah
umarim tansiyonun da normale doner.

canım hissetmedim bile ben. 2 gün önce bi fark ettim ki karnım iyice aşağıda. acaba bana mı öyle geliyo diye kayınvalideme sordum. o da evet karnın epey indi ama telaşlanırsın belki diye bi şey demedim dedi. bugün sağlık ocağındaki doktor da biraz sonra doğuracak gibi duruyosun dedi

Nst de normal ekranda kalp atisi 145 i gecmedi sancida 25 i gecmedi normal heralde nendersiniz

canım benim nst de kalp atışı 150 civarıydı, sancı da 25 in altındaydı. normal yani.

hadi canım, güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz bizde...
güzel haberlerle geldim

ewet canım ailemlein yanına gelmiştim 2 ay olmuştu eşim astsubay doğuda görev yapıyo şuan ...ben ewdeyim artık pek gezemiyorum eşimde karşımda :) ara sıra bakıyorum sizede :) :)

bizi boşver canım..tekrar gözünaydın

bana getırseydın ben alırdım hepsınıde ıcerdım cnmm :)))))))))))))))))))

ah keşke olsaydın..burdakiler çok yabani

Nst de normal ekranda kalp atisi 145 i gecmedi sancida 25 i gecmedi normal heralde nendersiniz

normaldir canım..karın aşağı inmeye başlar..ama hemen doğum olmaz..

canım herşey normalse 40 hatta 41. haftaya kadar yolu var..sezaryanlarıda genelde 38. haftada yapıyorlar..ama genelde diyorum çünkü daha erken yada geçte yapabilirler...

kizlar bebegin asagiya inmesi ve kafasinin asagida dogum pozisyonu almasi 2 si farkli sey. bizim bebiste dogum pozisyonunda kafasi asagida ama daha asagiya inmedi. asagiya inince daha rahat nefes aliyorsunuz

ikisi farkli demek, benim ebem bugun bas asagi pozisyonda dedi, inmis olmasi farkli o zaman

maşallah canım bebeğine
inşallah tansiyonda normale döner zamanında gelir bebeğin

canım maşallah bebişine tansiyonunda normale döner inşallah canım. bizim de doğum şeklimiz ve tarihimiz 20 temmuzda belli olacak.

38 den sonra gelen her gün doğum zamanındır diyo dr lar 38 den sonra beklemeye geçiyon
gerçi artık 37 yi de normal sayıyorlar

maşallah kilosu çok güzel haftası iyi salı gelse bile bişey olmaz artık canım
benden önce mi doğuracan yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…