Hastanedeyizndr muayene etti hersey normalKanala girmisnendisenedecek bisi yoknsuan nst deyiz sanirim oda normalnoptum hepinzi
Canim ben mesela bulasiklari yikiyip ardindan kurulamayinca hemen beyaz beyaz lekeler oluyo,(bulasik makinam yok cok zor oluyo,) lavabomu hergun ilacla siliyorum bembeyaz lekeler olusuyo yoksa. Oranin sulari kirecli olsa hemen anlardin. Ben kettlemi her hafta limontuzuyla yikiyorum icinde nasil kirec olusuyo anlatamam. Kirecli olmasina ragmen burdada iciyorlar. Ama Ben igggggghhh icemem asla.
Ayyy kizlar karnimin ust tarafi bosaldi kizim asagiya indi nasil panikledim allahtan evde temizlikci vardi korkma bisey olmaz falan dedi Dr mu aradim hastaneye gidin bi baksinlar bana haber versinler dedi sertlesme falan varmi baksinlaendedi Ayyy cok korktum yaaa kizimin beni terk etmesine hazir degilim galiba esimi aradim muhim bir toplantidaydi bitince ara dedim sonra manyakmisin deyip mail attim simdi panikler oda allahtan isi eve yakin yani ayyyy umarim daha vakit vardir yaa
Ayyy canim dur panikleme, bise olmaz bebisin dogum kanalina yerlesiyordur ama gelmez hemen. Tabi sen yinede dikkat et doktorunla irtibaatta ol. Sana diyorum Ben kendim panikledim:), icini rahat tut gelir esin gidersiniz hastaneye. Haberdar et bizleri.
çaydanlık kettle gıbı aletlerın dıbı tabaka olusuru bardaklarda leke olur eger bunlar varsa kıreclıdır
cubuklar satılıyo kırec ölçümü için onlardan dneyebılırsın
bu arada yunanıstanda durumlar nasıl gözde yanı baya karısıkmıs galıba haberlerden gördugumuz kadarıyla
adaları satısa falan cıkarmıslar bende esıme dedım bıtanesını bız alalım :))))
canım panik yapma. ben bu durumu 2 gün önce fark ettim. resmen belli karnımın üstü boşaldı. bebeğin hareketleri de yavaşladı doktor bunları söylemişti zaten. ben mi çok rahatım bilmiyorum herkese gayet rahat bebek aşağıya indi diyorumpanik yapma yani.
tünaydin kizlar
ben bu sabah doguruyorum diye kalktim :) vajinama öyle bi agri girdi ki tamam dedim bebek geliyo herhalde ben o ilk sancilari hissetmedim acilma oldu falan diye düsündüm bi an :)))) ama sanirim bu tarz agrilari olan bi kac arkadas daha varmis :) galiba dün biraz fazla ayakta kaldimbugün tuvalet disinda hic kalkmamayi düsünüyorum.
babamiz bebek arabasini falan kurdu dün rengi o kadar güzelmis ki bayildikkkk :) hafta sonu da besigini ve salincagini kurucak.bi de avent yeni dogan biberon seti almis kuzumuza :)dogum yaklastikca babalik sorumlulugu basladi galiba bizimkinde :) hafta sonu onlari kaynatmayi düsünüyorum ama buranin suyu cok kiracli bi arkadasin kizinin biberonlari cok kötü olmustu nasil yapicam bilmiyorum.
arabamizin resmini de ekliyim. ayrica maxi cosi araba koltuguyla da cok minik duruyo :)
Eki Görüntüle 221291
bu arada kizimizin ismine karar verdik sonunda Beren Yagmur koyucaz
bu kızlar biraz aceleci galiba.benimki de kız :) son gidişimde yani çarşamba günü ultrasonda yüzünü hiç göremedik.doktor çok aşağıda,derinde olduğu için yüzünü göremiyoruz dedi.ayaklarını görebildik sadece desem yeridir yaani :) bir de etraftan "kız bebek erken doğar" diyorlar.siz de duydunuz mu bu tür şeyler yaa.Nst için normal doğum katına çıktığımda ne kadar hazır olmadığımı anladım da korkuyorum
arabaniza bayildimcok guzel beren bebek gule gule kullnsin
bayanlar sımdı hersey yolundaysa 38 haftadamı dogum olucak yoksa 40 haftadamı anlayaadım neredeyse dogurucam hala anlmadım hesap ısını ben yaaa :S normalde 17 agustos dedı doktrlar tahmını dogum tarıhıne son adet tarıhı hesabına gore ben suan 35 haftalıgım 3 hafta sonramı dogum yapıcam yoksa 17 agustosa denk gleen 40 haftamı ?? :S:S
Ayyy kizlar karnimin ust tarafi bosaldi kizim asagiya indi nasil panikledim allahtan evde temizlikci vardi korkma bisey olmaz falan dedi Dr mu aradim hastaneye gidin bi baksinlar bana haber versinler dedi sertlesme falan varmi baksinlaendedi Ayyy cok korktum yaaa kizimin beni terk etmesine hazir degilim galiba esimi aradim muhim bir toplantidaydi bitince ara dedim sonra manyakmisin deyip mail attim simdi panikler oda allahtan isi eve yakin yani ayyyy umarim daha vakit vardir yaa
kızlar dr.dan geldik..bebeğim 2900 gr olmuş boyuda 50 cm..bebekte herşey yolunda çok şükür ama benim ilkkez tansiyon yüksek çıktı..dr. haftasoınu kullanmam için ilaç verdi..pazartesi ölçtür bildir dedi..yüksek çıkmaya devam ederse belki salı alırız dedi..ama sanmıyorum bi ihtimal dedi..tansiyondan dolayı doğum yapmazsam eğer haftaya cumada nst ye bağlancam..doğum şekli ve zamanı ozman belirlenecek...
canım hissetmedim bile ben. 2 gün önce bi fark ettim ki karnım iyice aşağıda. acaba bana mı öyle geliyo diye kayınvalideme sordum. o da evet karnın epey indi ama telaşlanırsın belki diye bi şey demedim dedi. bugün sağlık ocağındaki doktor da biraz sonra doğuracak gibi duruyosun dediole beyaz leke olmuyor. yada olduysada ben farketmedim. bende ilk geldigimde icmek istemedim ama baktim herkes iciyor. bide burda bizim trdeki gibi ole 10 kiloluk sular falan yok sadece pet sise disarida icmek icin. bende normal herkes gibi iciyorum.
canim asagiya indikten 2 4 hafta sora doguyorlar merak etme. daha rahatsindir simdi degilmi?
cok acitiyormuu( nasil iniyor asagiya?
canim ekonomik durum kotu. ama heryer savas alani degil tvde gosterdigi gibi. sadece merkez ole. biz sahikdeyiz. ama bu durumu hakediyorlar biraz. bu kadar tembellik haksiz para kazanma olmaz. bizim memurlar saatlerce calisiyor ne molalari var ne bisey. bunlar saat 2 ye kadar calisiyorlar. oda 6 kisinin calismasi gerekiosa 2 kisi calisiyor her dakika cay kahve molasi. herseye hemen grev. taksi otobus metro ayni anda calismayi durduruyor tatil yapiorlar. ve bunlari isten atma hakkin yok. ee olsun yani kriz.
acidimii??
Nst de normal ekranda kalp atisi 145 i gecmedi sancida 25 i gecmedi normal heralde nendersiniz
güzel haberlerle geldimhadi canım, güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz bizde...
ewet canım ailemlein yanına gelmiştim 2 ay olmuştu eşim astsubay doğuda görev yapıyo şuan ...ben ewdeyim artık pek gezemiyorum eşimde karşımda :) ara sıra bakıyorum sizede :) :)
bana getırseydın ben alırdım hepsınıde ıcerdım cnmm :)))))))))))))))))))
Nst de normal ekranda kalp atisi 145 i gecmedi sancida 25 i gecmedi normal heralde nendersiniz
bayanlar sımdı hersey yolundaysa 38 haftadamı dogum olucak yoksa 40 haftadamı anlayaadım neredeyse dogurucam hala anlmadım hesap ısını ben yaaa :S normalde 17 agustos dedı doktrlar tahmını dogum tarıhıne son adet tarıhı hesabına gore ben suan 35 haftalıgım 3 hafta sonramı dogum yapıcam yoksa 17 agustosa denk gleen 40 haftamı ?? :S:S
annesi kilosu boyu cok iyiymis masallah
umarim tansiyonun da normale doner.
kizlar bebegin asagiya inmesi ve kafasinin asagida dogum pozisyonu almasi 2 si farkli sey. bizim bebiste dogum pozisyonunda kafasi asagida ama daha asagiya inmedi. asagiya inince daha rahat nefes aliyorsunuz
kızlar dr.dan geldik..bebeğim 2900 gr olmuş boyuda 50 cm..bebekte herşey yolunda çok şükür ama benim ilkkez tansiyon yüksek çıktı..dr. haftasoınu kullanmam için ilaç verdi..pazartesi ölçtür bildir dedi..yüksek çıkmaya devam ederse belki salı alırız dedi..ama sanmıyorum bi ihtimal dedi..tansiyondan dolayı doğum yapmazsam eğer haftaya cumada nst ye bağlancam..doğum şekli ve zamanı ozman belirlenecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?