Sorma canim yaaa bayaa panikledim Ayyy kizimin benddn ayrilmasina daha hZir degilmisim bide acayip korktum eyvaaah dogum kacinilmaz son Allahtan bisey cikmadixa rahatladim ama bi sekilde bunu asmam gerek korktum sanirim Sende hosgeldin bu arada :))selamlarr.ben de katıldım aranıza.biraz geç oldu amaefsun hocam geçmişler olsun sorun olmadığına sevindim.bu arada Elis isminde karar kıldınız herhalde.çoook güzel.bi de ben 3 gün önce doktora gittim bebek doğum pozisyonunu almış,ters dönmüş dedi.şimdi bende panikliyim mi yaa erken değil dimi
Ya ben bugun dus alirken benimki icerde bisiler yapiyodu anlamadim sonra bi anda asagi indi ve gogus arasinin biraz daha asagisinda asagiya indi ve resmen bosalmis hissettim elimi koyunca orasi bosalmis hissi halada oyle zaten bugun baska bi dr bakti yarin da kendi dr gorsunde iyice rahatlayayimEfsun'cum nasil bi his? benimki de inmis ama bn hic farketmedim.
Canim bu hic telas etmiyosun valla bravo yani ben olsam simdi 7 duvele anlatmistim panikten Masallah diyeyim gulse yede annesini incitmeden saglikla gelir insallah :)))inşallah canım ama zeynep ve pelinden sonra artık doğumdan korkmuyorum...sağolsunlar bizi tecrübeleri ile aydınlattılar...
kızlar dr.dan geldik..bebeğim 2900 gr olmuş boyuda 50 cm..bebekte herşey yolunda çok şükür ama benim ilkkez tansiyon yüksek çıktı..dr. haftasoınu kullanmam için ilaç verdi..pazartesi ölçtür bildir dedi..yüksek çıkmaya devam ederse belki salı alırız dedi..ama sanmıyorum bi ihtimal dedi..tansiyondan dolayı doğum yapmazsam eğer haftaya cumada nst ye bağlancam..doğum şekli ve zamanı ozman belirlenecek...
Doktordan geldim kizlar
Normalde ebe karnimi olcuyor ve bebegin kap atislarini dinliyordu, idrar tahlili ve sikiayetimin olup olmadigini soruyordu,Bugun alltan kontrolumuz varmis.
Benimde haberim yoktu tabii. Benim ebem tatildeymis, muayene odasina bi ebe geldi ki kizlar zenci, kilolu, elleri de kocamanCati muyenesi yapacak
Acilma var mi diye bakayim mi dedi- yok yok istemem dedim.Haftaya kendi ebem gelmis olur o zaman yaptirayim, nun elleri daha bi ufakti sanki
Bu arada bebegim asagi inmis kizlar
maşallah canım bebeğine
inşallah tansiyonda normale döner zamanında gelir bebeğin
canım maşallah bebişinetansiyonunda normale döner inşallah canım. bizim de doğum şeklimiz ve tarihimiz 20 temmuzda belli olacak.
38 den sonra gelen her gün doğum zamanındır diyo dr lar 38 den sonra beklemeye geçiyon
gerçi artık 37 yi de normal sayıyorlar
maşallahkilosu çok güzel haftası iyi salı gelse bile bişey olmaz artık canım
benden önce mi doğuracan yoksa
Sorma canim yaaa bayaa panikledim Ayyy kizimin benddn ayrilmasina daha hZir degilmisim bide acayip korktum eyvaaah dogum kacinilmaz son Allahtan bisey cikmadixa rahatladim ama bi sekilde bunu asmam gerek korktum sanirim Sende hosgeldin bu arada :)) Ya ben bugun dus alirken benimki icerde bisiler yapiyodu anlamadim sonra bi anda asagi indi ve gogus arasinin biraz daha asagisinda asagiya indi ve resmen bosalmis hissettim elimi koyunca orasi bosalmis hissi halada oyle zaten bugun baska bi dr bakti yarin da kendi dr gorsunde iyice rahatlayayim Canim bu hic telas etmiyosun valla bravo yani ben olsam simdi 7 duvele anlatmistim panikten Masallah diyeyim gulse yede annesini incitmeden saglikla gelir insallah :)))
kızlarrr birisi aşağı inmiş göbüşünün fotosunu koyabilirmi
eminim benim gibi çook merak eden vardır
cnm maşallah bebişe...
belki panik yaptın falan ondanmı yüksek çıktı tansiyonun acaba
merak etme düzene girer oda.
canıım çok sewindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlığınızda iyidir inşallah ...
kızllarr bana sabret demişsiniz yazdıklarınızı yeni okudum vee çook mutluyum destekleriniz için sağolun . dün eşim geldi sonunda bize sürpriz yaptı sevinçten ağlamk tuttu beni ben öyle olunca eşimde dayanamadı bizi görenler annemleride ağlattık türk filmi gibiydi yaa elimde telefonla onunla konuşurken kapı çaldı bi açtım şok şok :)) 3 gün sonra gidecek ama olsun 2 aydır görmüyorum nasıl özlemişiz birbirimizii çok seviyorum ben kocamıı yaa :)))
Basarilar canim :))yarın sınavım var ben yatayım artık..dularınızı eksik etmeyin..iyi geceler..inşallah herkes deliksiz uyur....
benimde carsamba gunu 36. hafta kontrolum var. acaba benimdemi alttan kontrol var, hicbirseyde demedi son kontrolde neyse bende tirsarsam istemem derim
kızlar dr.dan geldik..bebeğim 2900 gr olmuş boyuda 50 cm..bebekte herşey yolunda çok şükür ama benim ilkkez tansiyon yüksek çıktı..dr. haftasoınu kullanmam için ilaç verdi..pazartesi ölçtür bildir dedi..yüksek çıkmaya devam ederse belki salı alırız dedi..ama sanmıyorum bi ihtimal dedi..tansiyondan dolayı doğum yapmazsam eğer haftaya cumada nst ye bağlancam..doğum şekli ve zamanı ozman belirlenecek...
panik yapmayin kizlar. benim kizim nerdeyse 4 haftadir asagida yani sadece asagiya dönmüs degil kafasi baya bi derinde dedi doktor ama hala dogrumadim :)))
gerci ben yatiyorum sürekli, dikkat etmen lazim dedi eger doktorunuz bi sorun görse istirahat önerir zaten
bu arada asagiya indigini anlamadim bile ben poposunu kafasi saniyodum :))) ama son zamanlarda pelvis kemiklerime cok baski yapiyo kemiklerim sizliyo bazen :)
yaa kızlarrr bişi sorcamm
su ayak sısme mevzusu varya bende hıç yoktu 2 gundur sag ayagım sısıyo özellıkle aksama dogru cok oluyo napimmmm
önemlımıdır bıde sımdıye kadar olnadı sımdı neden oldu ??
kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk
herkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..
herkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?