2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canim yaaa bayaa panikledim Ayyy kizimin benddn ayrilmasina daha hZir degilmisim bide acayip korktum eyvaaah dogum kacinilmaz son Allahtan bisey cikmadixa rahatladim ama bi sekilde bunu asmam gerek korktum sanirim Sende hosgeldin bu arada :))
Efsun'cum nasil bi his? benimki de inmis ama bn hic farketmedim.
Ya ben bugun dus alirken benimki icerde bisiler yapiyodu anlamadim sonra bi anda asagi indi ve gogus arasinin biraz daha asagisinda asagiya indi ve resmen bosalmis hissettim elimi koyunca orasi bosalmis hissi halada oyle zaten bugun baska bi dr bakti yarin da kendi dr gorsunde iyice rahatlayayim
inşallah canım ama zeynep ve pelinden sonra artık doğumdan korkmuyorum...sağolsunlar bizi tecrübeleri ile aydınlattılar...
Canim bu hic telas etmiyosun valla bravo yani ben olsam simdi 7 duvele anlatmistim panikten Masallah diyeyim gulse yede annesini incitmeden saglikla gelir insallah :)))

Kizlarmhepinize tekrar teskkur ederim yazdiklarinizla rahatlattiniz beni ))

kızlarrr birisi aşağı inmiş göbüşünün fotosunu koyabilirmi
eminim benim gibi çook merak eden vardır

cnm maşallah bebişe...
belki panik yaptın falan ondanmı yüksek çıktı tansiyonun acaba
merak etme düzene girer oda.

benimde carsamba gunu 36. hafta kontrolum var. acaba benimdemi alttan kontrol var , hicbirseyde demedi son kontrolde neyse bende tirsarsam istemem derim

maşallah canım bebeğine
inşallah tansiyonda normale döner zamanında gelir bebeğin

inşallah canım....

canım maşallah bebişine tansiyonunda normale döner inşallah canım. bizim de doğum şeklimiz ve tarihimiz 20 temmuzda belli olacak.

pazartesi herşey normal olursa benimde 15 temmuzda tarihimiz ve doğum şeklimiz belli olcak..

evet bende korkmuyorum..inşallah herşey yolunda gider...canım bakalım artık..hangimiz süpriz yapıcak..belki aynı gün olur

ben nedense hep erken gelcekmiş gibi kendimi hazırladım..sağlıkla gelsin inşallah..

panikte yapmadım ama bilmiyorum..dr. normal dedi..yani herkeste olmasada son haftalarda hiç sebepsiz yükselebilirmiş...

yarın sınavım var ben yatayım artık..dularınızı eksik etmeyin..iyi geceler..inşallah herkes deliksiz uyur....

emotion_35, gözün aydın ne güzel bir supriz olmuş,...

Pelincim, tebrik ederim, Allah anali babali büyütmek nasip etsin. İkinizin de iyi olması çok güzel, bebisin kuveze girmemiş olması da ayrıca güzel olmuş. Artık yavaş yavaş doğumlar başladı offf ne heyacan verici bir donem yaa,....

masallah cnm 3 kılo olmuş nerdeyse ıns tansıyonunda duser merak etmee
yarın içşnde basarılarrrrrrrr

yaa kızlarrr bişi sorcamm
su ayak sısme mevzusu varya bende hıç yoktu 2 gundur sag ayagım sısıyo özellıkle aksama dogru cok oluyo napimmmm
önemlımıdır bıde sımdıye kadar olnadı sımdı neden oldu ??

çok güzel bebişin durumutansiyonun da düşer takma kafana benim evde sağlık ocağında ölçülüyor, 8-5 9-6 halsizim .hastanede 11-7 kapıdan girince zıplıyor stresten.

aynı ben bende 3 hafta kafası diye poposunu sevmişim,31.haftada dönmüş haberim yokmuş. on gündür sanki kemiğimi zorluyor değişik bir ağrı ben de.daha erken ama kanala yola çıksa da dursun daha yerinde 33+1deyiz daha.
var

sanmıyorum önemli olsun ,illa herkes çok şissin diye biş olacak.ben öyle çok dikkat etmiyorum ama yemeği abartınca sabaha dudaklar eller biraz şişiyo o da inio bir kaç saate.babet almıştım 5.ayda hala giyiyorum benim eklem sıvım ödem yapıomuş mesela.yüzük ve serçe parmağım uyuşuyor basıdan.

herkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım 3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..

kızlar salı gunu dogumm yaptım kızımız oldu ama cok mınıcık 2 kg 225 gr pek mınıcık ellerı kolları ayakları felan kırılcak dıe korkuyorum ısmını buglem naz koydukk

hayırlı olsun canım ya,maşallah miniciktir şimdi o....demekki düşük kiloda küveze koymuyorlar,içim rahatladı valla....hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah...

amanın canım yaaa tüh,nazaramı geldin ki...ağrında çoktur senin,doğum içinn bi sıkıntı oluşturmayacak inşallah dimi?büyük geçmiş olsun canım...

cok gecmis olsun canim ya, cok sukur bebegin iyiymis
umarim en kisa zamanda iyilesirsin

günaydınn herkesin günü güzel geçer inşallah:79:

geçmişi şöyle bir okudumda bebeği aşağı inenlerde panik başlamış.buna hiç gerek yok içinizi rahat tutun çünkü benimki 1 ayı aşkın bir süredir doğum kanalında ve halada orrda bekliyor.nefes problemi hiç yaşamadım denebilirbu yüzden içiniz rahat olsun hemen geleceği anlamına gelmiyor yani

azra3437:ayak el yüz şişmesi belli ölçülere kadar normaldir canım hepimiz şiştikte şiştik.hatta hatırladığım kadarıyla bu konuda en çok sorunu yaşayan hippy34 tü.ayaklarının ve dizinin acısından yere basamıyordu kızcağız.(allah şifa versin inşallah)

ofamannalan: canım sana çok üzüldüm yaa.bu kadar sıkıntı arasında birde ayak kırığıyla uğraş.gerçi ben artık herşeyde bi hayır var buna çok inanıyorum.belki yatıp dinleniyor olman bebeğin için daha iyi olacaktır.geçmiş olsun canım bunlar sana

bu ciğer geliştirici iğne vurduranlara bi sorum olacaktı.bebeğinizin hareketlerinde bi yavaşlama oldu mu iğneyi vurduktan sonra.benmki dün o kadar az hareket ettiki.ben hep artık büyüdü hareket alanı daraldı o yüzdendir desemde hareket edince maşşalah her yanımı acıtıyorda.
sizde nasıl oldu merak ettim.
:26:

slm kızlar
ne zamandır okuyamadım yazılanları
Umarım herkes iyidir.
15 gündür evdeyim ne çok iş çıkıyor, taşınmış kadar oldum çekmece dolap indirince.
eller ayaklar şişiyor artık, su içmek filan fayda etmiyor.
dün kızımızı gördük, büyümüş kuzu.
doktor randevusuna geç kalınca doğumhanedeki nst ye girdim, baya etkilenmişim sabaha kadar ne rüyalar gördüm:18:
İlk bebeklerimiz de doğmuş, maşallah
Drısı hayırlı zamanda başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…