2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ilk gördüğümde ne olduğunu anlayamaşıtım kırmızı çizgilerin.çatlağın beyz çizgi olduğunu biliyorum,önceden olmuştu benim bel kısmımda kilo alıp vermekten!!ben doktora sordum bunlar ne dedim ki daha 2 tane çizgiydi o zaman .doktor çatlak olduğunu söyleyince acayip bozuldum ama ben de artık takmıyorum sağlıkla doğsun da bebeğim gerisi boşşş..

maaşallahayy ne güzel doğum tarihlerinin belli olması ben de normalden cayıp sezaryan mı yapsam cuma kontrolum var doktor öbür haftaya tarih verir belki ben de doğururum)hayırlısı diyelim dimi ...

kızlar göğüs pompası olarak ne almıştınız?

ben almadım canımm ama arkadaşlar avent aldı hep...ben ilk 6 ay evde olcam diye acele etmedim almak için ama almak gerekir mi bilemedim de...hepsiburada da lansinoh ürünlerinde indirim vardı manuel pompa çok uygun fiyattı ama manuel kullanışlı mı hiç bilmiyorum??

psikolojim çok bozuk kızlar annem gidiyo bugün yine yalnız kalıcam tek başıma offf yaaa

üzülme canımm çok zor biliyorum bak ben 37 deyim ve daha annem yok ortada(bu hafta da doğurmam inşallah ta haftaya çağırırım artık)
doğuma yine gelir zaten ki daha vakit var senin doğumuna stress yapkma hiç ....

her an için doğum riski var sancılarım var habire salı günü ananem gelcek 1 haftada o kalcak sonrada 1 hafta kuzenim gelicek sonrada görümcem gelecek ben habire yatıştayım zaten ama kimse anne gibi olmuyomuş onu daha iyi anladım

biliyorum canımm kimse annenin yerini tutamaz..o zaman sen bugünden salıya kadar yani ananen gelene kadar sakin oluyorsun,güzelce dinleniyorsun ve kendini sancım var mı diye dinlemiyorsun.salı ananen gelince biraz daha rahatlarsın zaten.sadece 3 gün sabredeceksin..sakın üzülme üzülürsen sancın ve kasılmaların artar..biz elimizden geldiğince burdayız sıkıldıkça yaz zaten hepimiz aynı şeyi yapıyoruz...

ben şanslılardanım :)
kavuştum anneme, çarşamba günü geldiler bugün de bebeğin eşyalarını hazırlıyoruz ufak ufak... iyi ki geldi yoksa evde çatlamak üzereydim tek başımaaa

evet şimdi baktım gerçekten indirimde... benim aklımda herkes medela aldı diye kalmıştı... ama modeli hatırlamıyordum.
ben göğüslerimi boşaltmak için istiyorum, arkadaşımın göğsünde sertleşme oldu boşlatması gerekiyor. hem belki bir öğünü babası biberonla verir, o da beslenmesine destek vermiş olur :)

valla iyiki varsınız sizde moral vermeseniz halim harap gerçekten çok teşekkür ederim çok

hemen biberon vermeyin diyolar kaşıkla yada özel bi kap varmış onunla besleyin diyolar yoksa bebiş memeyi bırakıyomuş hemen biberonun rahatlığına alışıyomuş

bende moral vermek istiyorum ama annemi hamileliğimin başından beri hiç görmedim ve onu çok özlüyorum. Bak en azından sen görebiliyorsun...

bende 6 ay sonra gördüm annem çalışıyo gelmesi çok zordu zarzor izin aldı öyle geldi seni iyi anlıyorum allah sabırlar versin canım

hemen biberon vermeyin diyolar kaşıkla yada özel bi kap varmış onunla besleyin diyolar yoksa bebiş memeyi bırakıyomuş hemen biberonun rahatlığına alışıyomuş

off aslında ben de ondan korkuyorum ben ve kardeşim hiç emmedik annemizi(annemin hiç sütü olmamış...şimde ben de sütüm olmaz bebeğmi emziremezsem diye çok korkuyorum bu sebepten biberon almadım biliyor musunuz??biberonumuz olmazsa sanki sütüm garanti olcak!!
ama göğsü boşaltmak için gerçekten gerekir pompa ayy napsam elektrikliler çok pahalı manuel alsam kullanışlı mı ki?

ben şimdilik almadım biberonda almadım doğumu yapınca duruma göre alıcam sonuçta şimdiden alırsam bide gerek olmazsa diye düşündüm niye boşuna para vereyim dimi

ben şimdilik almadım biberonda almadım doğumu yapınca duruma göre alıcam sonuçta şimdiden alırsam bide gerek olmazsa diye düşündüm niye boşuna para vereyim dimi

aynen bence de ben de kaç ay önce sipariş vermiştim sonra iptal ettimalmadım.ama burda bütün arkadaşların alıp kaynatıp hazırladığını gördükçe acaba mı da diyorum doğrusu??

aynen bence de ben de kaç ay önce sipariş vermiştim sonra iptal ettimalmadım.ama burda bütün arkadaşların alıp kaynatıp hazırladığını gördükçe acaba mı da diyorum doğrusu??

alıp kaynatmak ne kadarlık iş ki 1 saatini almaz canım ya bence şu anda erken ben yatağı bile almadım daha annem gelince alcaktık annem dedi doğuma gelince alırız diye şimdi bizde araba yok onu getirmek var eve kursam heryer açık tozlanıyo ben zaten iş yapamıyorum banada mantıklı geldi babamla eşim arabayla giderler babamın arabası var çünkü hemen alırlar kurarlar o zamana kadarda bebişim koynumda olur ne güzel işte

aynı biz)biz yatağımızı anneler gününde memlekete gidince almıştık ama hala kurmadık.ben de tozlanma olayını düşündüm..ama haftaya kurmamız gerek en geç artık vakit daralıyor..her ne kadar doğurmucakmışım gibi rahat olsak da kaçınılmaz sona yaklaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…