2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canımcım geldim 2 ay oluyo geleli eşimin tayin işleri karıştı bi çıktı dediler ewi toplamıştık o yüzden ben ereken gelmek zorunda kaldım sonra bu yıl çıkmayacak tayinler durduruldu dediler ewi topladığımız için geri de dönemedim velhasıl mayıstan beri burdayım 40mız çıkana kadarda göndermezler beni muhtemelen herkes bu keratayı bekliyo 4 gözle :)) canım annemler gaziemirde oturuyo . hastaneyi de ayarladık egepolde yapıcam kısmet olursa bakalım doktorum gökalp bey duymuşsundur belki askeriyenin doktoruymuş. bakalım artık bekliyoruz :)

bence lahmacun söyle pizzA Söyle yanına da bi içecek yeter
sen rahatsızsın.senden bişey beklemezler
yorma kendini canım

valla kendini iyi hissediyosan bi börek ve çorba yapabilirsin.. hissetmiyosan geldiklerinde bi çay demle kahvaltılık çıkar simit falan ohh en güezel yemek..

selam canım,
bence de uğraşma senin dinlenmen gerekmiyor mu?bir şey söyle dışardan ya da kahvaltı hazırlarsınız geldiklerinde akşama da onlar halleder zaten.kasma hiç daha önce yaptıklarına say

yaa , hadi simdi bi borek yapmak zor degil yapayim ama bu sefer de beni iyi sanacaklar, kaldiklari muddetce bekleyecekler;

annemi aradim o da stres yapma diyor; azicik naz yapmayi da bil diyor;
yat sen , geldiklerinde birlikte bi cay kahvalti hazirlarsiniz diyor;
oyle yapicam en guzeli..

kızlar primadan hediyemiz geldi :) tupperware lar çok tatlı :) ama içinden indirim çeklerimiz çıkmadı bizim sizin geldimi ?

kızlar primadan hediyemiz geldi :) tupperware lar çok tatlı :) ama içinden indirim çeklerimiz çıkmadı bizim sizin geldimi ?

canım indirim çekleri kitapçık gibi bişey var ya onun içinde ilgili ürünün sayfasında. ben de ayrıca kupon aramıştım sonradan farkettim

ameliyathaneye giderken ellerim titriyodu :) bel iğnesi yapıldı, masaya yattım, kollarım bağlandı, hemen uyuşmaya başladım zaten. ayağımı kaldırmaya çalıştım, ama sanki öyle bi organım yok gibiydi. kontrol ettiler ne kadar uyuştuğumu. başımı çok hareket ettirmemem gerektiğini söylediler. ne kadar sakin olmaya çalışırsan o kadar kolay geçiyo. batikon sürüldü vücuda... yaklaşık 2 dk sonra bebeğimin sesini duydum, bana gösterip kontrole götürdüler. o ana kadar daha heyecanlı oluyosun zaten. yaklaşık yarım saat kadar sürdü ameliyatın bitmesi... dokunuşları da hissetmedim ben, sadece ufak sarsıntıları hissettim. zaten bu evreler yaşanırken başınızda mükemmel bi anestezi uzmanı olmasını dilerim... ameliyat bitene kadar adamla muhabbet ettik, o sizin sakin kalmanız için elinden geleni yapıyo zaten. çok sakin kaldım, heyecan yapmadım. başından sonuna kadar yaşayacağım her anı biliyordum zaten. ameliyat tamamlandı dediler. ne acı, ne ağrı, ne bulantı, kusma, ne dokunuş hissi, ne heyecan... bunların hiçbirini yaşamadım, çünkü bilinçli girdim o odaya...yoğun bakıma alındım, yanıma yeni doğumdan çıkmış( genel anestezi) bi hasta geldi, kadın sedyeyle gelirken bile acılarla inliyordu, çünkü o ayılmıştı ve benim bel altı uyuşukluğumun geçmesi için daha 4 saatim vardı :) herkese el sallayarak getirildim odama, tüm ziyaretçilerimi ağırladım. bebeğim geldi, eğilip doğrulamadığım için emzirmekte biraz zorlandım sadece ilk başta,,, uyuşukluğum geçmeye başladıktan sonra da serum takviyeleri ve ağrı kesicilerle rahatlatıyolar zaten...bu arada sondayı da ameliyathanede uyuşturulduktan sonra taktım hiç hissetmedim onu da...sabah 8:15 te doğum yaptım, ertesi gün öğlen bile olmadan drum taburcu etti, çünkü yatmak bileistemiyordum, sürekli koridorda cirit atıyordum

umarım aydın bilgiler olmuştur... hepinize kolay ve hayırlı doğumlar dilerim...

Canım eşinin de dediği gibi onlar sana bakmaya geliyorlar. Bırak geldiklerinde yaparlar. Şu durumda kimse sana bozulmaz yada senin rahatsız hissedeceğin bir durum yok :)) İyice dinlenmene bak valla..

İki bebeğimiz de gayet iyiler, kuvöze girmediler. Gerçi bunları duyunca biraz paniklemedim değil. :)))
Ya ben kasıyorum 37 ye kadar çalışayım diye ama tabi şartllar biraz ağır oldu. Diğer arkaşaşın gelmesine az kaldı o gelince de ayrılmayayım diyorum. o kadar işkence çektim o gelince rahatlayacağım. O yüzden ya sabır diyip devam ediyorum. Kısa süreli kimse çalışmak istemiyor. O yüzden de malesef ben devam edi,yorum. :))

Arkadaslar Merhaba,

Tum yazdiklarinizi okuyamadim ama sizleri de merak ediyorum. Umarim herkesin keyfi yerindedir ve heyecanla bebeklerini bekliyordur.

Topikte iki tane kizimiz olmus, masalllah gule gule buyusunler. Zeynep ve Pelin 1234, bebeklerinizi saglikla mutlulukla buyutun arkadaslar.
Gelisimci, bebisi bu Cuma mi bekliyorsunuz? Allah bir avazda kurtarsin-sezeryan olmasina ragmen- umarim hersey super gecer.

Benim Cuma gunu karnim cok sisti ve acaip sertti, sertlik 40 dk.da filan gecmeyince doktoru aradim, hemen hastaneye gidip nst cekilmesini istedi, neyse gittik ve bir gece de musahade altinda kaldik. Bebegin kalp atislari normaldi ve ben de sanci cikmadi zaten bir agrim filan da yoktu sadece patlayacakmis gibi hissediyordum ve karnim cok feci sertti. Ertesi gun ogrendim ki doktorum plasentanin bebekten ayrilmis olabileceginden endiselenmis hemsire soyledi! Allah korusun yavrularimizi....Simdi evde dinlenmeye devam ediyoruz, yarin yine kontrolumuz var,
geceleri uyumak hem sicaktan hem de karnin buyuklugunden zor oluyor ama tek bebegim saglikli olsun artik az kaldi diyorum. Bu hafta sonu Ankaradan cok sevdigim bir arkadasim geldi ve bize bebek sekeri, kapi susu ve diger suslemeliri hediye olarak getirdi, superler bayildim..... Biz her an kizimizi bekliyoruz, biraz erken ama hem amniyon sivisinin %70 olmasi hem kordonumuzun dolanmis olmasi, bizi tetikte bekletiyor.

Herkese su son haftalarimizda- benim icin gunlerimizde- cok cok kolayliklar diliyorum, bebislerin haberlerini mutlulukla almak dilegiyle, hepinizi operim.

Evet ya sanırım en cok hareketlerini ozluycez )) Aaa epeydir gıtmıyorum starcity e dur bı uğrayayım )) canım eminmisin tatildeyiz diye rapor almaya gerek yokmuş yani ?Amn sonra gerektidiyip bize sorun yaratmasınlar
kızlar biz de dün kızımın odasına avize aradık ama bulamayınca izmite baumax a gittik bu avizeyi aldık sizce nasıl?Dolunay Electric...
coook beğendim cok güzel Sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah ))

ayyy evet çok cici değişik bişey benimde evde ilk günüm çok sıkıldım yaa işteyken hemen akşam oluyordu evde olmak hiç bana göre değil ama dinlenmek de lazım doğumdan sonra yorucu günler bekliyor

selam kizlar annemin vizesi okey cumartesi burda olucak. cok heyecanliyim. bebek sekerlerinide yaptirmis cok gusel dio sepet falan hersey hihi

canım bence ilk geldiklerinde sen hazrla da zaten onlar bundan sonra yapacaktır..en azından arkadşların dediği gibi pide falan sipariş ver kendini yormadan..kuru yufkan varsa börek yapmakta çok basit oluyor..2dk da şipşak
evet bende en çok mama kaplarına bayıldım..hadiye çekii bende görmedım..arkadşn dediği gibi sanırım kitabın içinde
allahım sen bizlerede böyle güzel ve kolay doğum nasip eyle yarabbim:26:
canım geçmiş olsun..neyseki bir sorun çıkmamş.. bebeklerimz hayrlı zamanda ve sağlıklı gelirler inşallah
selam kizlar annemin vizesi okey cumartesi burda olucak. cok heyecanliyim. bebek sekerlerinide yaptirmis cok gusel dio sepet falan hersey hihi

canım ne güzel gözün aydın..darısı benım gibi yol bekleyenlerin başına

ayy kızlarr mesaiyi bitiriyorum sonunda ... herkese iyi akşamlar..

buarada ben ağustos sonu doğum olur,eylül de çok sıcak olmaz diyodum .şimdi sezeryan olunca ağustos ortasına geliyo, eylül-ekim de çok sıcak olucakmış.. dün kıyafetlerini gösteriyodum ablama bu tulumlar çok sıcak olur dedi.. hele bitanesi kadifemsi kalın ne düşünürek aldıysam 56 bedenmiş. kaç aylığa kadar giyebilir ki.. sanırım birisine vermek için ayırıcam. şimdi bebişe şortlu bi kaç takım alayım diyorum.. arkadaşımda kolsuz çıtçıtlı bodylerden al. başka şeye gerek yok. hep onlardan giydireceksin bu sıcakta diyo..

peppermintcim sakın yorma kendini dinlen güzelce... sen hamilesin hizmet mi beklenicek ki senden..

azracım hiç kefir içmedim. şimdilik şurup derdimi azalttı. sorun yaşarsam denerim. sağol tavsiyen için.. karlahana çorbasını bi ara deniycem .. özel bi tarifi var mı?

canım ya izne mi ayrılıyorsun?:44: yoksa bugünlük mü mesayi bitiyor dedin..off vallahi günleri sayıyorum artık hiç gelmek istemiyorum daireye..çok işte yok bu aralar olan işte arazide zaten gidip 1 saat bakıp dönüyorum sonra dairede sıkılıyorum..ayın 29unda inşallah son mesayim olacak

kızlaaarrr kipadan geliyorum çok güzel indirim yapmışlar bebek cicilerine hemen hepsi %50 indirime girmiş çok güzel takımlar tulumlar var bir bakmanızı öneririm.

kızlaaarrr kipadan geliyorum çok güzel indirim yapmışlar bebek cicilerine hemen hepsi %50 indirime girmiş çok güzel takımlar tulumlar var bir bakmanızı öneririm.
Hayırlı olsun canım güzel günlerde eskiyin ))Ama bu kipa sınır ediyo beni ist.da bana yakın yok ((

bence de esin dogru söylemis, su ana kadar nasil yapiyorsan öyle yapmalisin. Ya da pastaneden börek falan aliver icin rahat etmeyecekse... Ama benim dinlenmem lazim dersen anlayis gösterirler zaten durumu biilyorlar. Tabiki de kalkip börek yapabilirsin ama yatar ve dinlenirsen bebeginin gelisme ihtimali olduguna göre, bence de yatip dinlenmelisin. stres de yapma , daha sana cok gelirler o zaman yaparsin merak etme... :)

Ben gecen hafta ultrasona girmistim ya, bebegin boynuna kordon dolanip dolanmadigini sordum. Buna ultrason ile bakmiyoruz eger bir sorun varsa dogum esnasinda gereken yapilir merak etme dediler. Ama siz biliyorsunuz kordon dolanip dolanmadigini, her seyi de oluruna birakmalarini cok garipsiyorum Hos bende alistim, arada kasilmam oluyor, sancim oluyor falan normaldir normal diyorum :) buradaki mantik geciyorsa agrin ya da sancin, demek ki tehlike yok :) E geciyor yani :)

kipa benim hemen karşımda bu akşam gidip bi bakayım ben de çok teşekkürler haber verdiğin için canım

kızlar ben dün akşam çok sancılandım ve dra gittik dr bebişe çok küçük daha bu şekilde doğarsa küveze ihtiyaç olur dedi ve erken doğum olursa özel hastane düşünme dedi bu SADİ KONUK DEVLET HASTANESİ varya küçükçekmeceye taşınan orda hiç doğum yapan varmı tanıdıklarınızdan falan ya moralim çok bozuk nollur dua edin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…