2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

naber kızlarrrrrrrrrrrrr???
yaaaaaaaaaaaaaa çok sıcak ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefes alamıyorum artık...nem de coştu burda...hayatımda böyle terlediğimi bilmem...yani resmen tuzdan yüzüm yanmış şekilde uyandım

hahaha aynı muhabbet doktorumla benim aramda da geçti....o anı bana tekrar yaşattın:) baya bi gülüp eğlenmiştim o gün:)

yaa o ağrılardan bazen bende de oluyor...hele dün akşam dedim geliomu kuzum acaba...tutup da yürüdüm vallaha oramı hahaah

ewet canım ya öyle zor geliyo ki onsuz kalmak aslında burda yabancılık çekmiyorum 2 yıl önceki odamdayım izmirdeyim herkes etrafımda pervane ama hani derler ya insanın ewi gibisi yok hakikatten ewi ve kocası gibisi yokmuş. ben daha leb demen leblebiyi anlayan bir eşim var çok şükür :) ve ona okadar çok düşkün olmuşum ki çok zor geliyo onsuz olmak birde üstüne hamilelik psikolojisi ... neyse az kaldı :)
inşallah canım hepimiz için daha ii geçer bu son günler ama biraz zor olacak sanki bi yandan sıcaklar bi yandan şişmeler kasılmalar ...Allah hepimizi sağ sağlim kurtarır inşallah ...en çok kıpır kpır oynayışlarını arayacağız sanırsam çünkü sürekli bi yoklama hali var bende :)

kızlar, herkese merhaba. umarım hepiniz iyisinizdir, özellikle erken doğum tehlikesi olanlar. yazıları okuyamadım ama zeynep dışında doğuran henüz yok, dimi? zaten azıcık bir şey kaldı, bekleyin
bizde eşimle cumadan beri bodrumdaydık ancak dün gece geldik. doğumdan önce tatil yapalım dedik çünkü ağustosta denize girmem falan imkansız gibi görünüyor. su biraz soğuktu ama ona rağmen denizden hiç çıkmadım ee, dedim Denizim denizle kavuşsun:) kızım normalde de çok kıpır kıpır ama sudayken daha manyak bir şey oldu, kendince oda yüzmeye çalıştı

bu arada, dönüş yolu rezaletti. herkes pazar günü tatilden döndüğü için 3-4 saatlık yolu ancak beş buçuk saatte geldik. bide yol çalışması olmaz mı. doğum sancılarım gelseydi büyük ihtimal direk orda doğurturdum:)

deniz kenarında da bi sürü bebekli aileler gördüm. çok özendim. adamlar bücürüklerin popolarına bebek bezlerini bağlayıp bebekleri suya sokmaya çalışıyorlardı. bebeklerde şaşkın şakın ne oluyor diye etrafa bakınıyorlardı. hepsi o kadar da tatlıydı ki. herkes tabiki o bebeklere bakınıp duruyorlardı, annelerin babalarında belliki bu çok hoşlarına gidiyordu. umarım gelecek sene bizde böyle sokarız kuzularımızı. o minyacık ayaklarıyla suda çıpır çıpır yaparlar.

Benim bütün vücudum şiş bugün ve uyurken resmen boynum ter içinde kalmış. Pişik gibi bişi ler oldu boynumda.
Benim doktorumda sola yatmaya çalışıpta uykundan olma bırak ne tarafta rahat ediyorsan öle yat diyor :)
Canım kemikler doğum pozisyonuna hazırlanıyor sanırım ondan benim bütün kalça ve genital bölge tarafındaki kemiklerim ağrıyor.

Çok imrendim canım sana. Ben de deli gibi yüzmek istiyorum ama malesef izin alma şansım olmadı iş yerinde tek olduğum için. Tatil yapamadım. Sadece Erdek e gitme şansım oldu ama marmara da denize girmek cesaret ister. :))
Buarada zeynep dışında birde pelin1234 doğum yaptı :)) Yani 2 tane kızımız oldu senin anlayacağın :)))

selam kızlar nebersiniz? dün geze geze gezeeee ayaklarım koptu çok fena oldum 4 tane avm gezdik :) bana kol çantası aldık bebişe bebek arabası yenidoğan ıslak mendil ve ateşölçer aldık.. yenibosna starstiye yakınsanız chicco mağazası açılmış fiyatlar çok uygun outlet mağazası mutlaka uğrayın derim. ateşölçer ve bebek arabasını ordak aldık..

herkese merhaba

gecmisi pek okuyamadim söyle bi göz attim ama cok büyük sorunlar yok herhalde kacirmadiysam tabi. bizde dün badana isleri bitti cok sükür. gerci ben bütün gün yattim hic bi is yapmadim ama kocis cok yoruldu. bi pazar günü vardi onda da dinlenemedi ama bebis gelmeden bitmesi lazimdi bu islerin en gec haftaya da eski koltuklar cikiyo yenilerin de gelmesi uzun sürmez umarim.

bu hafta yatmam gereken son haftam. cuma günü kontrole gidicem umarim bi aksilik olmaz da az da olsa eski hayatima dönebilirim... annemin bi an önce gelmesini istiyorum ama daha 1 ay var gelmesine kaynanam da ortaligi karistirip duruyo zaten takmamaya calisiyorum ama icten ice sinir olmuyo da degilimmm.

epiddural normal dogumdan bahsetmissiniz. valla bana doktor dogumla ilgili dogru düzggün bisey demiyo en son sordugumda hersey olmasi gerektigi gibi olucak yani normal dogum olucak dedi o kadar. ama dogum yapicagim hastanede epiduralden bahsetmislerdi. orda bel agrisi bas agrisi gibi seylerden bahsetmediler. sadece ne zaman verilir nasil verilir onlardan bahsettiler. bende epidrual düsünüyodum ama simdi aklim karisti. cuma günü kontrolde bi sorayim bakalim ne diyecek doktorum.

valla ben nasıl rahat ediyosam öyle yatıyorum sağa sola sırtüstü :)) bazen karnıma ağrı giriyo poziyon değiştiriyom hemen :) değiştirmek bu koca göbekle kolay olmuyo ama napalım ite kaka gidiyoz sonu inşallah güzel olacak

canım, izmire annenlerin yanına gelmişsin. hoş geldin:) galiba annenler üçyoldaydı dimi? hatırladığım kadarıyla bize yakın bir yerdeydiler.
ee, deiğin gibi insan kendi evinde olmayınca zor oluyor. bende hamileliğin başında ilk 2 ay annemlerin yanındaydım, annemler benle baya baya ilgilendiler ama canım hep kendi evimi istiyordu, halbuki orasıda kendi evimdi:) insan evinden bir kere ayrıldı mı, kendi düzenini kurdu mu, o düzene dönmek artık zor oluyor. bide eşinle artık tamamıyla başka bir hayat kuruyorsun. şimdide haftaya annem yanıma gelecek, iki ay kadar yanımızda kalacak. bende bu kadar uzunca bir süre bu nasıl olacak diye kara kara düşünmeye başladım:):)
neyseki az bir süremiz var, bir kaç hafta sonra üçlü kadro olarak tatlı yuvanıza dönerseniz.
bu arada, izmirdeki hastaneyi hallettin mi? hangisinde doğum olacak diye..

canım yanlış bilgilendirilmişsin 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz önceki 5 haftayı ekleyebiliyoruz sadece eğer 32 de rapor aldıysan,32.haftanını ne zaman başladığını kanıtlayan belgen varsa yeterli tatilde olduğumuz için 37.hafta belgesine gerek yok bana ilçe şube müdürü böyle söyledi.doğum yaptığında doğum yaptığını gösteren raporu götüreceksin okula ya da ilçe mem'e o raporda ne zaman çalışmaya başlayabileceğin yazılacak...

demir hapındandır renk

Dogum | Epidural
kızlar şuna bi bakın
canım demir hapı dediğin kan hapı oluyor dimi? bana sanki vitamın hapları koyultuyor gibi geliyordu..dediğin gib olabilr günde 1 içerken 2ye çıkard doktorum kansızlktan dolayı
kızlar biz de dün kızımın odasına avize aradık ama bulamayınca izmite baumax a gittik bu avizeyi aldık sizce nasıl?

Dolunay Electric...

güzelmiş canım, güle güle aydınlansın odanız ...tabi hiçbir şey bebeğin kadar aydınlatamaz

Son düzenleme:
selam kizlar;

size bahsetmistim ya, k.valideme gitmedim bu hafta; kendi evimde yaticam;
hem doktoruma uzak oldugu icin ; hem esim yanimda olmayacagi icin, hem de tuvalet problemi var (evlerindeki tuvalet alaturka )

ama h.sonu aradilar; gorumcemle birlikte k.validem geleceklermis; 1-2 gın kalacaklarmis

gunu belli degildi;

oglen de aradim , birazdan yola cikiyoruz dediler

esimi aradim, hicbisey yapma yat , onlar sana bakmaya geliyor gelnce yaparlar diyor

ben de bi tuhaf hissediyorum;
kalkip yufka alip bi borek mi yapsam sizce; yoksa geldiklerinde k.valideme mi yaptirayim. uzun yoldan da gelirler; acikmis olurlar gelene kadar
napicam ben yaaa :-((((

hadi ya, aa, pelin adına çok sevindim. bebek ve kendisi herşey normal, dimi? allah, analı babalı büyütsün. doğum sezaryan yoksa normal mı? olmazsa özelden kutlayım. bakıyom pıtırcıklar yavaş yavaş dünyaya gelmeye başladılar. bizimde kavuşmalarımıza az kaldı.
bide, senin işyerindekiler gerçektende çok acımasızlar. bu gidişle adamlar seni doğuma direk iş yerinden gönderecekler galibainsan sinir oluyor valla. zaten doğumdan sonra çok zorluk çekecez bide şimdiden gereksiz yere seni dahada çok yoruyorlar. ee, senin yerine şimdilik başka birisini bulamıyorlar mı ya...

umarım cuma günü güzel haberlerle gelirsin. kaynananıda umursamamaya çalış, onlar zaten hep sinir ediyor:) istersen sen melek ol, hiçbir zaman memnun kalmazlar, üstelik hep kendi fikirleriyle her yere kendini sokuşturmaya çalışıyorlar. benimde iki tane doktor oldu, ikiside doğumdan çok bahsetmemeye çalıştılar. en son doktorumda epedrual mi nasıl herşey tam olacak diye soruyorum, kadın merak etme herşey yolunda olacak diyip beni rahatlatmaya çaılışıyor ama ben daha çok meraklanıyom o zaman:)

bende, bu bir kaç hafta hiç rahat uyuyamıyom. eskiden sırf sola yatayım diye uğraşıyordum şimdi ise herhangi bir pozisyonda sadece uyumaya çalışıyorum. sıcaklar ve bu koca göbek gerçekten çok bunaltıyor... dediğin gibi ite kaka yaklaşıyoruz

bence lahmacun söyle pizzA Söyle yanına da bi içecek yeter
sen rahatsızsın.senden bişey beklemezler
yorma kendini canım

valla kendini iyi hissediyosan bi börek ve çorba yapabilirsin.. hissetmiyosan geldiklerinde bi çay demle kahvaltılık çıkar simit falan ohh en güezel yemek..

bencede, boş ver yat. sonuçta sana yardıma geliyorlar. gerekirse görümcen gelince kendilerine atıştırmalık bir şeyler yaparlar. yada onlar gelince pide falan gibi bir şeyler sipariş et geç. sonuçta hamelisin, bir şey diyemezler.

selam canım,
bence de uğraşma senin dinlenmen gerekmiyor mu?bir şey söyle dışardan ya da kahvaltı hazırlarsınız geldiklerinde akşama da onlar halleder zaten.kasma hiç daha önce yaptıklarına say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…