2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et yormamaya çalış iki hafta daha dayansa bebiş inşallah küveze gerek olmaz diye biliyorum

Canım sen hep aynı Dr mı gidiyorsun bı baskasına da gitsen ayniseyimi söyleyecek acaba bide k.çekmeceye taşınan yeni Mah dogum evi adı kanuni sultansuleyman oldu ama dogumu drlar değil pratisyenler yaptırıyormuş bide hastane yeni taşındığından eksikleri cok 32.hafta raporumu Or'dan aldım ozaman bı hastaya soylerlerken duydum burası uygun değil daha dediler Umarım Berrak vaktiyle gelirde sende uzuldugunle kalırsın canım gercekten cok üzülüyorum sana elden de bisey gelmiyor başka bir Dr daha git derim ben sana Eğer erken dogum olurda küvez ihtiyacı doğarsa gercekten cok masraf oluyormuş canım inşallah ihtiyac olmaz ama olursada satıp savip kızına harcarsın yapacak bisey yok yani Coook gecmis olsun canım :)

acaba ordaki uzmanların özel muayenesi varmı oluyoya mesela çapada var para ödüyosun onlar yaptırıyo doğumu falan

çok geçmiş olsun....

kızlar aradım hastaneyi ben burda pratisyenler doğum yaptırıyo dediler hastanemizde herşey var ama yoğunluk çok küvez olmayabilir onuda dışarı sevk ediyoruz dedi moralim iyice bozuldu yaaaa

cnm ya yine sancilanmissin cok gecmis olsun dikkat et kendine hic kalkma yat sürekli. seninle günlermiz ayni cnm bana doktor 1 hafta sonra dogarsa sorunsuz olucagini küveze falan gerek olmicagini söyledi sana neden öyle dediler ki. en son bebegin kac grdi ki cnm?

çok geçmiş olsun canım sen hangi şehirdesin anladığım kadarıyla ozele gidiyodun doğum paketi olan özel hastane yok mu orda
mesela benim gittiğim hastane paket fiyat erken doğumda bebek küveze alınması gerekse yada bi kaç gün küvezde kalması gerekse ek ücret yok öyle bi hastane bulabilirsin

slm kızlar...
bugün malum dünkü yıkanan cicileri ütüleme günüydü
2 makinayı ütüledim sayılır 1 makina askıda kurumuştur birazdan onlara başlayacağım
ve 1 makinalıkta poşette bekliyo onuda akşama yıkar yarın ütülerim inş...
ilk başta ayy nasıl olacak bunlar diye tırstım ama başlayınca zevki çıktı ortaya ve tabi bu sıcaklarda ütülemek zor ama onuda klima karşısında hallettim
%50si bitti sayılır kuzumun cicilerinin ütüleme işi komple bitsin ondan sonra hastane çantamızı hazırlarız kısmetse...
bu hafta odamızın tlünüde sipariş verecez
kendimi şuanlık molaya aldım meyve tabağı yaptım kendime onla birlikte sizleri okuyorum..
bu arada kızlar siz bi kendinize ve birde bebeğemi çanta yapacaksınız hastane için yani 2 ayrı çanta olacak değilmi?
pekii bebeğin eşyalarını için bebek bakım çantasınamı yoksa normal bi küçük valizmi tercih edeceksiniz.

daha geçen hafta 1998 gr mdı dün akşam ölçtü nöbetçi doktor 1980 dedi oysa annem burdaydı çokta iyi beslendim yani kilosu düşmüş olamaz herşeyi iyi ama ultrason aletleri farklı ölçebiliyomuş 200 gr eksik yada fazla çıkıyomuş kendi drum bana 36 ya kadar dayan dedi sorun olmazdedi çok moralim bozuk ama benim ya

canım bozma moralini bak bebeğinde etkilenir o üzülsün istemezsin demi
istersen bi kendi doktorunada görün için rahatlar ölçümden ölçümede değişiyo

şule tatlım dua et sen moralını bozunca bebekte etkılenır bunda
bol bol dua ve bebegınle konus cnm korkma ıns bısey olmıcakkk

suleslii canim baska doktorada gozuksen daha iyi olur. bebegin zayiflama durumu yok diye biliyorum alettendir fark. baska doktorada olctur bebegin kilosunu. ins kuveze falan gerek kalmaz

canım ben üç ayrı çanta hazırladım.birtanesinde benim eşyalarım ve nevresim takımları filn var.bir tanesinde bebeğin doğunca ilk giyeceği, hemşireye vereceğim eşyaları var.diğerinde de bebeğin giysileri var.üçü de küçük seyahat çantaları şeklinde.valiz götürmeyeceğim

cnm falla bende kaynıvalıdeden ogrendım
karalahanıyı yıkısıyosun ınce ınce kıyıyosun soganıda dogra düdüklüye at cnm bırazda bulgur koy tuzunu suyunu koy yarım saat 40 dk bısıyo
sonra salçalı yağlı sos yapıyosun üzerıne dokuyosun ,
normalde bunun ıcjne bugday mısır kurufasulye falanda koyuyolar bana yasak oldugundan ben koymuyorum
ıstersen sen bunlarıda koyabılırsın bugday ve kurufasulyeyı bır gece oncesınden ıslat tencereye ekle
kolay yanı cok teferruatlı bı corba ama ben sadece lahana bulgur sogan koyuyorum

canım ben tek bi çanta yaptım 2taneye gerek görmedim ama ebeye verilecek olanı ayrı bi poşete koydum

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et yormamaya çalış iki hafta daha dayansa bebiş inşallah küveze gerek olmaz diye biliyorum

Canım yaa insallah beklersin en az 2 hafta, sen olumlu duşun Venüs'ü duşun bak ne zamandır yatıyo, Allah'a şükür bebesi de bekliyor.
Bir de canım benim arkadasım Mart'ta dogum yaptı 36. hafta basında kilosu gayet iyiydi ama akciğerleri tam gelişmemiş 20 gün kuvezde kaldı. Hepsini SGK karşıladı özel hastane olmasına rağmen kuvez için hic para vermediler. Sen onu bir araştır istersen hastanenin kullandığı cihaz ve ilaçlara göre değişiyor diye biliyorum
Acıbadem'de kuvez parasını karşılamıyormuş mesela. Avrupa yakasında bir hastane araştır istersen kuvezin tamamını karşılayan ozel hastane vardır kesin.

cnm kilosu yerindedir merak etme sen dediğin gibi usg makinasından usg makinasına farklılıklar gösteriyomuşççç
morelini bozma cnm herşey olacağına varır bilinçlisin nede olsa dinleniyosun sen elinden geleni yapıyosun gerisi Allaha kalmış

bende kucuk boy seyahat cantasini ayarladim benim ve bebegin esyalari icin. hastaneye verilicek olan bebek esyasinida battaniyesiyle beraber bohca yaptim.

cnm ya bozma moralini benimde arada sancilarim oluyo özellikle geceleri ama takmiyorum artik dinlemiyorum da kendimi hic. ne zaman hayirlisiysa o zmn gelicek bebisler sen suan dinlenmekten baska bisey yapamazsin ki bi de kendini üzmiceksin. dedigin gibi doktordan doktora degisiyo ölcümler. senin bebisin benimkine göre biraz kücük ama olsun. 1 hafta sonra cigerlerinin fln gelisimi tamamlanmis olucak. en azindan bu yönden olumlu düsün. dogmus olsa bile belki bi kac gün kilo bakimindan toparlanmasi icin küvezde yatar ki ben inaniyorum daha gelmicek bizim kizlar en azindan agustosa kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…