kızlar ben dün akşam çok sancılandım ve dra gittik dr bebişe çok küçük daha bu şekilde doğarsa küveze ihtiyaç olur dedi ve erken doğum olursa özel hastane düşünme dedi bu SADİ KONUK DEVLET HASTANESİ varya küçükçekmeceye taşınan orda hiç doğum yapan varmı tanıdıklarınızdan falan ya moralim çok bozuk nollur dua edin ya
Canım sen hep aynı Dr mı gidiyorsun bı baskasına da gitsen ayniseyimi söyleyecek acaba bide k.çekmeceye taşınan yeni Mah dogum evi adı kanuni sultansuleyman oldu ama dogumu drlar değil pratisyenler yaptırıyormuş bide hastane yeni taşındığından eksikleri cok 32.hafta raporumu Or'dan aldım ozaman bı hastaya soylerlerken duydum burası uygun değil daha dediler Umarım Berrak vaktiyle gelirde sende uzuldugunle kalırsın canım gercekten cok üzülüyorum sana elden de bisey gelmiyor başka bir Dr daha git derim ben sana Eğer erken dogum olurda küvez ihtiyacı doğarsa gercekten cok masraf oluyormuş canım inşallah ihtiyac olmaz ama olursada satıp savip kızına harcarsın yapacak bisey yok yani Coook gecmis olsun canım :)kızlar ben dün akşam çok sancılandım ve dra gittik dr bebişe çok küçük daha bu şekilde doğarsa küveze ihtiyaç olur dedi ve erken doğum olursa özel hastane düşünme dedi bu SADİ KONUK DEVLET HASTANESİ varya küçükçekmeceye taşınan orda hiç doğum yapan varmı tanıdıklarınızdan falan ya moralim çok bozuk nollur dua edin ya
Canım sen hep aynı Dr mı gidiyorsun bı baskasına da gitsen ayniseyimi söyleyecek acaba bide k.çekmeceye taşınan yeni Mah dogum evi adı kanuni sultansuleyman oldu ama dogumu drlar değil pratisyenler yaptırıyormuş bide hastane yeni taşındığından eksikleri cok 32.hafta raporumu Or'dan aldım ozaman bı hastaya soylerlerken duydum burası uygun değil daha dediler Umarım Berrak vaktiyle gelirde sende uzuldugunle kalırsın canım gercekten cok üzülüyorum sana elden de bisey gelmiyor başka bir Dr daha git derim ben sana Eğer erken dogum olurda küvez ihtiyacı doğarsa gercekten cok masraf oluyormuş canım inşallah ihtiyac olmaz ama olursada satıp savip kızına harcarsın yapacak bisey yok yani Coook gecmis olsun canım :)
kızlar ben dün akşam çok sancılandım ve dra gittik dr bebişe çok küçük daha bu şekilde doğarsa küveze ihtiyaç olur dedi ve erken doğum olursa özel hastane düşünme dedi bu SADİ KONUK DEVLET HASTANESİ varya küçükçekmeceye taşınan orda hiç doğum yapan varmı tanıdıklarınızdan falan ya moralim çok bozuk nollur dua edin ya
cnm ya yine sancilanmissin cok gecmis olsun dikkat et kendine hic kalkma yat sürekli. seninle günlermiz ayni cnm bana doktor 1 hafta sonra dogarsa sorunsuz olucagini küveze falan gerek olmicagini söyledi sana neden öyle dediler ki. en son bebegin kac grdi ki cnm?
daha geçen hafta 1998 gr mdı dün akşam ölçtü nöbetçi doktor 1980 dedi oysa annem burdaydı çokta iyi beslendim yani kilosu düşmüş olamaz herşeyi iyi ama ultrason aletleri farklı ölçebiliyomuş 200 gr eksik yada fazla çıkıyomuş kendi drum bana 36 ya kadar dayan dedi sorun olmazdedi çok moralim bozuk ama benim ya
daha geçen hafta 1998 gr mdı dün akşam ölçtü nöbetçi doktor 1980 dedi oysa annem burdaydı çokta iyi beslendim yani kilosu düşmüş olamaz herşeyi iyi ama ultrason aletleri farklı ölçebiliyomuş 200 gr eksik yada fazla çıkıyomuş kendi drum bana 36 ya kadar dayan dedi sorun olmazdedi çok moralim bozuk ama benim ya
slm kızlar...
bugün malum dünkü yıkanan cicileri ütüleme günüydü
2 makinayı ütüledim sayılır 1 makina askıda kurumuştur birazdan onlara başlayacağım
ve 1 makinalıkta poşette bekliyo onuda akşama yıkar yarın ütülerim inş...
ilk başta ayy nasıl olacak bunlar diye tırstım ama başlayınca zevki çıktı ortaya ve tabi bu sıcaklarda ütülemek zor ama onuda klima karşısında hallettim
%50si bitti sayılır kuzumun cicilerinin ütüleme işi komple bitsin ondan sonra hastane çantamızı hazırlarız kısmetse...
bu hafta odamızın tlünüde sipariş verecez
kendimi şuanlık molaya aldım meyve tabağı yaptım kendime onla birlikte sizleri okuyorum..
bu arada kızlar siz bi kendinize ve birde bebeğemi çanta yapacaksınız hastane için yani 2 ayrı çanta olacak değilmi?
pekii bebeğin eşyalarını için bebek bakım çantasınamı yoksa normal bi küçük valizmi tercih edeceksiniz.
ayy kızlarr mesaiyi bitiriyorum sonunda ... herkese iyi akşamlar..
buarada ben ağustos sonu doğum olur,eylül de çok sıcak olmaz diyodum .şimdi sezeryan olunca ağustos ortasına geliyo, eylül-ekim de çok sıcak olucakmış.. dün kıyafetlerini gösteriyodum ablama bu tulumlar çok sıcak olur dedi.. hele bitanesi kadifemsi kalın ne düşünürek aldıysam 56 bedenmiş. kaç aylığa kadar giyebilir ki.. sanırım birisine vermek için ayırıcam. şimdi bebişe şortlu bi kaç takım alayım diyorum.. arkadaşımda kolsuz çıtçıtlı bodylerden al. başka şeye gerek yok. hep onlardan giydireceksin bu sıcakta diyo..
peppermintcim sakın yorma kendini dinlen güzelce... sen hamilesin hizmet mi beklenicek ki senden..
azracım hiç kefir içmedim. şimdilik şurup derdimi azalttı. sorun yaşarsam denerim. sağol tavsiyen için.. karlahana çorbasını bi ara deniycem .. özel bi tarifi var mı?
slm kızlar...
bugün malum dünkü yıkanan cicileri ütüleme günüydü
2 makinayı ütüledim sayılır 1 makina askıda kurumuştur birazdan onlara başlayacağım
ve 1 makinalıkta poşette bekliyo onuda akşama yıkar yarın ütülerim inş...
ilk başta ayy nasıl olacak bunlar diye tırstım ama başlayınca zevki çıktı ortaya ve tabi bu sıcaklarda ütülemek zor ama onuda klima karşısında hallettim
%50si bitti sayılır kuzumun cicilerinin ütüleme işi komple bitsin ondan sonra hastane çantamızı hazırlarız kısmetse...
bu hafta odamızın tlünüde sipariş verecez
kendimi şuanlık molaya aldım meyve tabağı yaptım kendime onla birlikte sizleri okuyorum..
bu arada kızlar siz bi kendinize ve birde bebeğemi çanta yapacaksınız hastane için yani 2 ayrı çanta olacak değilmi?
pekii bebeğin eşyalarını için bebek bakım çantasınamı yoksa normal bi küçük valizmi tercih edeceksiniz.
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et yormamaya çalış iki hafta daha dayansa bebiş inşallah küveze gerek olmaz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?