daha geçen hafta 1998 gr mdı dün akşam ölçtü nöbetçi doktor 1980 dedi oysa annem burdaydı çokta iyi beslendim yani kilosu düşmüş olamaz herşeyi iyi ama ultrason aletleri farklı ölçebiliyomuş 200 gr eksik yada fazla çıkıyomuş kendi drum bana 36 ya kadar dayan dedi sorun olmazdedi çok moralim bozuk ama benim ya
kızlar bugün dr kontrolü vardı.oğlumun herşeyi iyi,kilosuda 2.320 olmuş.birkaç gün önce yazmıştım başım dönüyor,havada uçuyor gibiyim diye dr.sordum parmağımı taki et dedi,ondan sonra beni kbb dr.yönlendirdi.dr.vertigo teşhisi koydu.hamilelikle ilgisi yokmuş.umarım fazla uzun sürmez,çok kötüyüm devamlı başım dönüyor hiçbirşey yapamıyorum.sulesliii erken doğum olmucak inşallah sen içini ferah tut.bol bol dinlen bol su iç.canını hiç bir şekilde sıkma.
bende duydum depremi benim eşim gece görevde evdede olmıcak az daha doğuruyodum korkudan öyle kasıldım ki anlatamam yan komşuma geçtim şimdi eve geldim inşallah bidaha olmaz
bende duydum depremi benim eşim gece görevde evdede olmıcak az daha doğuruyodum korkudan öyle kasıldım ki anlatamam yan komşuma geçtim şimdi eve geldim inşallah bidaha olmaz
inşallah olmaz canım yaaaa, bende bugünlerde azıcık yuksek ses bile duysam kasılıyorum, arada sancı da giriyor, normal mi sancı girmesi sizce?
peki hiç sancı olmadan karnımın 10dk da bir sertleşip normale dönmesi normal mi sence?ccanım benim sancılar erken doğumdan kaynaklı çok sık oluyo ama bu haftalarda sancı olması ara ara normalmiş
peki hiç sancı olmadan karnımın 10dk da bir sertleşip normale dönmesi normal mi sence?
kizlar cok zor birgun gecirdim cmtsiden beri bebek asagi cok sert bastiriodu sbh doktoru aradim gel dedi nst ye yolladi 2 sa bekledim nst de bebegon 2kere kalp atislari aniden dusmus cikti doktorum tekrar istedi idrar tahlili de istedi gittim acil diye ama tekrar siranin sonuna aldilar iyice gerildim aksam 5te sira geldi olctuler bu sefer cikmadi sorun idrarda iltihap cikti ilac verdi dr.erken dogumdan suphelenmis oyle bir durum yok ama iyiki ihmal etmeden geldin dedi artik daha cok dinlenecegim dua edip.o kadar korktum ki daha 30 haftaya ancak geldik 10hafta dayanacagim dualarinizi eksik etmeyin lutfen
bende bir haftadır ishalim..ve afedersnz siyah renk resmen:78:
tek değilsin canım ben de daha valiz hazılamadım hattta kıyafetleri yıkayıp eksikleri bile almadımDevamını okudum normal demiş dr.geri sayım başladı annecim demiş demek ki
hadi hayırlısı inş.tansiyonun çıkmaz da bebişin biraz daha kalır...
Sınavın inş.iyi geçmiştir.
önemli değil cnm ayak bileğinden sonrasının şişmesi benim de çok şişiyor:-((
Canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm ya neyseki bebişe birşey olmamış
Canım bende dün aldım bakalım inş.mışıl mışıl uyurlar içlerinde..
Ben ilkinde almamıştım şimdi çalışmayacağım için manuel aldım lanisoh inş.memnun kalırım...
ay canım çok kötü olmuş ama allah korumuş resmen gene de iyi tatiller ayaklarını filan sokarsın ne güzel tuzlu tuzlu
Ben de hiç uyuyamıyorum artık kızımda çok hareketli yarında işde son günüm çrşb.kontrole gidicem inş.herşey yolundadır, perşembe de valizimi hazırlarım en tembel ben çıktım)
Çok kasmayın kızlar oluruna bırakın herşeyi ben öyle yapmıştım,
ben epidural normal istiyordum onda da 5 cm den önce iğneyi vurmuyorlarmış ben de dedim evde çekeyim
o kısma kadarki açılmayı bir gittim 8 cm artık yapamayız dediler ve tamamen normal oldu allah
yardım edecektir çok ıncıklamayın herşeyin hayırlısı ben allah izin verirse herşey yolunda giderse
gene normal yapmayı istiyorum
iyi baren, hastane sorunun kalkmış oldu. bende her bornova geçişimde egepol'u görüyorum. eşimle doğum yapacağım hastaneye karar verirken orayada bakmıştım. yeni bir hastane. ssk da geçiyormuş. ssk ile 700ze falan geliyormuş, sskasız 2 milyar mı ne. gökalp bey'i de iyi biliyorum, araştırmalar sırasında onunla ilgili baya yorum okumuştum:):) millet çoğu övüyor. kk de ona giden çok varmış. bende nedense ya annen yada kayınvaliden üçyolda oturuyor gibi hatırlıyordum.hoşbulduk canımcım geldim 2 ay oluyo geleli eşimin tayin işleri karıştı bi çıktı dediler ewi toplamıştık o yüzden ben ereken gelmek zorunda kaldım sonra bu yıl çıkmayacak tayinler durduruldu dediler ewi topladığımız için geri de dönemedim velhasıl mayıstan beri burdayım40mız çıkana kadarda göndermezler beni muhtemelen herkes bu keratayı bekliyo 4 gözle :)) canım annemler gaziemirde oturuyo . hastaneyi de ayarladık egepolde yapıcam kısmet olursa bakalım doktorum gökalp bey duymuşsundur belki askeriyenin doktoruymuş. bakalım artık bekliyoruz :)
bende benimkini e-bebekten aldım. içindeki kaplara bende çok bayıldım. kitapçıkta bide kapaklı kaşığın resmide var. olmazsa takım için ondanda alırım:) indirim çeki ise prima kitapçığın içinde ama kullanabileceğim bir tek lansinoh var, o da sadece e-bebekte.kızlar primadan hediyemiz geldi :) tupperware lar çok tatlı :) ama içinden indirim çeklerimiz çıkmadı bizimsizin geldimi ?
o konuda da haklısın, bu kadar tek başına idare ettikten sonra bir kaç hafta daha çalışır, böylece sonradan bebeğinle daha fazla zaman kalırsın. ama bu halde bide bu sıcakta çalışmak gerçekten çekilmez oluyor. allah sana gerçekten sabır versin.Canım eşinin de dediği gibi onlar sana bakmaya geliyorlar. Bırak geldiklerinde yaparlar. Şu durumda kimse sana bozulmaz yada senin rahatsız hissedeceğin bir durum yok :)) İyice dinlenmene bak valla..
İki bebeğimiz de gayet iyiler, kuvöze girmediler. Gerçi bunları duyunca biraz paniklemedim değil. :)))
Ya ben kasıyorum 37 ye kadar çalışayım diye ama tabi şartllar biraz ağır oldu. Diğer arkaşaşın gelmesine az kaldı o gelince de ayrılmayayım diyorum. o kadar işkence çektim o gelince rahatlayacağım. O yüzden ya sabır diyip devam ediyorum. Kısa süreli kimse çalışmak istemiyor. O yüzden de malesef ben devam edi,yorum. :))
canım, geçmiş olsun. iyi baren kötü bir şey çıkmadı. tabi sen yinede bu kordon ve plasenta olayından tam rahatlayamıyon ama umarım herşeyin çok güzel olur. dediğin gibi uyumak git gide daha zor oluyor ama ne yapalım kasacaz kendimizi. bu arada, şeker olayında hallolmuş:):) ne güzel sana:)Arkadaslar Merhaba,
Tum yazdiklarinizi okuyamadim ama sizleri de merak ediyorum. Umarim herkesin keyfi yerindedir ve heyecanla bebeklerini bekliyordur.
Topikte iki tane kizimiz olmus, masalllah gule gule buyusunler. Zeynep ve Pelin 1234, bebeklerinizi saglikla mutlulukla buyutun arkadaslar.
Gelisimci, bebisi bu Cuma mi bekliyorsunuz? Allah bir avazda kurtarsin-sezeryan olmasina ragmen- umarim hersey super gecer.
Benim Cuma gunu karnim cok sisti ve acaip sertti, sertlik 40 dk.da filan gecmeyince doktoru aradim, hemen hastaneye gidip nst cekilmesini istedi, neyse gittik ve bir gece de musahade altinda kaldik. Bebegin kalp atislari normaldi ve ben de sanci cikmadi zaten bir agrim filan da yoktu sadece patlayacakmis gibi hissediyordum ve karnim cok feci sertti. Ertesi gun ogrendim ki doktorum plasentanin bebekten ayrilmis olabileceginden endiselenmis hemsire soyledi! Allah korusun yavrularimizi....Simdi evde dinlenmeye devam ediyoruz, yarin yine kontrolumuz var,
geceleri uyumak hem sicaktan hem de karnin buyuklugunden zor oluyor ama tek bebegim saglikli olsun artik az kaldi diyorum. Bu hafta sonu Ankaradan cok sevdigim bir arkadasim geldi ve bize bebek sekeri, kapi susu ve diger suslemeliri hediye olarak getirdi, superler bayildim..... Biz her an kizimizi bekliyoruz, biraz erken ama hem amniyon sivisinin p olmasi hem kordonumuzun dolanmis olmasi, bizi tetikte bekletiyor.
Herkese su son haftalarimizda- benim icin gunlerimizde- cok cok kolayliklar diliyorum, bebislerin haberlerini mutlulukla almak dilegiyle, hepinizi operim.
benimkide pazartesi gelecek. iple çekiyorum. o bir gelse herşeyimi hemencik halleder. hem gündüzleri kendimi yalnız hissetmeyecem:)selam kizlar annemin vizesi okey cumartesi burda olucak. cok heyecanliyim. bebek sekerlerinide yaptirmis cok gusel dio sepet falan hersey hihi
canım, çok çok geçmiş olsun. ama kızların dediği gibi başka doktorlada görüşsen. izmirde olduğum için hiç bilemiyorum ancak yeni doğan küvezli hastanelere bakman gerekecek. üniversite hastanelerinde hepsinde küvezler var. istersen üniversite hastanelerini araştır. inş. bebeğin zamanında doğarda, küvezede ihtiyaç duymazsınızkızlar ben dün akşam çok sancılandım ve dra gittik dr bebişe çok küçük daha bu şekilde doğarsa küveze ihtiyaç olur dedi ve erken doğum olursa özel hastane düşünme dedi bu SADİ KONUK DEVLET HASTANESİ varya küçükçekmeceye taşınan orda hiç doğum yapan varmı tanıdıklarınızdan falan ya moralim çok bozuk nollur dua edin ya
canım, inş. şu son 10 hafta sorunsuz geçer sizin için. bol bol dinlenmeye çalış. bol bol su içmeyede unutma, sık sık tualete gideceğin için iltihap daha çabuk geçiyor. önceden yaşadım biliyomkizlar cok zor birgun gecirdim cmtsiden beri bebek asagi cok sert bastiriodu sbh doktoru aradim gel dedi nst ye yolladi 2 sa bekledim nst de bebegon 2kere kalp atislari aniden dusmus cikti doktorum tekrar istedi idrar tahlili de istedi gittim acil diye ama tekrar siranin sonuna aldilar iyice gerildim aksam 5te sira geldi olctuler bu sefer cikmadi sorun idrarda iltihap cikti ilac verdi dr.erken dogumdan suphelenmis oyle bir durum yok ama iyiki ihmal etmeden geldin dedi artik daha cok dinlenecegim dua edip.o kadar korktum ki daha 30 haftaya ancak geldik 10hafta dayanacagim dualarinizi eksik etmeyin lutfen
kızlar ya ben karar veremiyorum bu epidural doğuma
normalmi olcak canim, burda sezeryan yapmiyorlar normal olcak benimki dogum aninda bi sorun cikmazsa. normal dogumdada epidurali 4cm acildiktan sonra yapiyorlarmis, o kadar acilmanin sancisini cektikten sonra o an karar veririm artik. ama burdada konusuldugu gibi bel agrisi ceken var sonrasinda. en son kuzenim normal epidural dogum yapmisti dogumdan sonra hep belim agriyo demisti, simdi kizi 2-3 yasinda konusmuyorum kendisiyle konussaydim sorardim nasil belin agriyomu diye :)
sezeryanda epidural olcaksan onuda gecen sene ablam oldu, burda(ingiltere) yine tam anestesi yapmiyorlar sezaryan olunca. ablam cok panik ve korkaktir normalde ben tam uyumak istiyorum diyodu ama hic korktugu gibi degilmis, gayet memnundu.
bebegin yattigi seyler yastik yorgan kilifi battaniyeler havlular bunlarda yikanicakmi?? bide utulenmesimi gerekiyor( ben bisey bilmiorum yaa (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?