2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa yine uyumusum kac saattir uyuyorum. bebek gelince napicam ben bu uyku durumu ile bilmiyorum. gozumu acamiorum sabahta ole poff. neyse kizlar ben bebegin esyalarini yikicam simdi. ama bi baktim corabi tokasi besleme onlugu. bunlarida yikayacakmiyim?? poff nasil zor geliyor bana yaa. bide hersey pembe kirmizi korkuorum boyayacagim bisileri diye 30 derecedemi yikasam? simdi corap iccamasiri falan hepsi yikanacakmi?

bebegin yattigi seyler yastik yorgan kilifi battaniyeler havlular bunlarda yikanicakmi?? bide utulenmesimi gerekiyor( ben bisey bilmiorum yaa(((

kızlar yarım saat önce deprem oldu daha doğrusu merkezi bilecik ama ben otururken evde fena hissettim (sakaryadayım)
evde de tek olunca baya korktum giyinip dışarı çıktımAllah hepimizi korusun

canım moralini bozma bak bebişi de üzme. o ölçüler değişebiliyor canım benim de olmuştu öyle. şimdi senin tek ihtiyacın dinlenmek ve moralinin iyi olması. iyi düşün iyi olsun canım.inşallak küveze falan gerek olmadan vaktiyle gelir berrak bebek.

kızlar bugün dr kontrolü vardı.oğlumun herşeyi iyi,kilosuda 2.320 olmuş.birkaç gün önce yazmıştım başım dönüyor,havada uçuyor gibiyim diye dr.sordum parmağımı taki et dedi,ondan sonra beni kbb dr.yönlendirdi.dr.vertigo teşhisi koydu.hamilelikle ilgisi yokmuş.umarım fazla uzun sürmez,çok kötüyüm devamlı başım dönüyor hiçbirşey yapamıyorum.sulesliii erken doğum olmucak inşallah sen içini ferah tut.bol bol dinlen bol su iç.canını hiç bir şekilde sıkma.

benimde günlerce aralıksız başım dönmüştü, burada nedenini bulamadılar, tansiyonum da çok düşüktü, onun da nedenini bulamadılar. dinlen demişlerdi en son. kendimi dinlediğimde az uyuduğum gecenin ertesi gününde baş dönmesi yaşadığımı farkettim. şimdi uyumaya çalışıyorum, gerçi bugünlerde çook uykum geliyor.

bende duydum depremi benim eşim gece görevde evdede olmıcak az daha doğuruyodum korkudan öyle kasıldım ki anlatamam yan komşuma geçtim şimdi eve geldim inşallah bidaha olmaz

bende duydum depremi benim eşim gece görevde evdede olmıcak az daha doğuruyodum korkudan öyle kasıldım ki anlatamam yan komşuma geçtim şimdi eve geldim inşallah bidaha olmaz

inşallah olmaz canım yaaaa, bende bugünlerde azıcık yuksek ses bile duysam kasılıyorum, arada sancı da giriyor, normal mi sancı girmesi sizce?

bende aynen karnım kaskatı oldu korkudan. böyle durumlar için kendime telkin veriyorum ama olay anında elimde olmadan korkuyorum aşırı derecede.

kizlar cok zor birgun gecirdim cmtsiden beri bebek asagi cok sert bastiriodu sbh doktoru aradim gel dedi nst ye yolladi 2 sa bekledim nst de bebegon 2kere kalp atislari aniden dusmus cikti doktorum tekrar istedi idrar tahlili de istedi gittim acil diye ama tekrar siranin sonuna aldilar iyice gerildim aksam 5te sira geldi olctuler bu sefer cikmadi sorun idrarda iltihap cikti ilac verdi dr.erken dogumdan suphelenmis oyle bir durum yok ama iyiki ihmal etmeden geldin dedi artik daha cok dinlenecegim dua edip.o kadar korktum ki daha 30 haftaya ancak geldik 10hafta dayanacagim dualarinizi eksik etmeyin lutfen

ah canım çok dikkat et benimkide senin haftanda başladı dikkat etmedim şimdi habire yatıyorum dikkat et zorlama kendini hiç

bende bir haftadır ishalim..ve afedersnz siyah renk resmen:78:

geçmiş olsun canım bende fena kabızım (
bu arada ben buralardayım takipteyim ama çok sıcak yaa yazasım gelmiyor valla

tek değilsin canım ben de daha valiz hazılamadım hattta kıyafetleri yıkayıp eksikleri bile almadım

ne güzel ya bende normali çok istemiştim ama tüp bebek olduğu ve erken doğduğu için yapmadılar....

iyi baren, hastane sorunun kalkmış oldu. bende her bornova geçişimde egepol'u görüyorum. eşimle doğum yapacağım hastaneye karar verirken orayada bakmıştım. yeni bir hastane. ssk da geçiyormuş. ssk ile 700ze falan geliyormuş, sskasız 2 milyar mı ne. gökalp bey'i de iyi biliyorum, araştırmalar sırasında onunla ilgili baya yorum okumuştum:):) millet çoğu övüyor. kk de ona giden çok varmış. bende nedense ya annen yada kayınvaliden üçyolda oturuyor gibi hatırlıyordum.

kızlar primadan hediyemiz geldi :) tupperware lar çok tatlı :) ama içinden indirim çeklerimiz çıkmadı bizim sizin geldimi ?
bende benimkini e-bebekten aldım. içindeki kaplara bende çok bayıldım. kitapçıkta bide kapaklı kaşığın resmide var. olmazsa takım için ondanda alırım:) indirim çeki ise prima kitapçığın içinde ama kullanabileceğim bir tek lansinoh var, o da sadece e-bebekte.
o konuda da haklısın, bu kadar tek başına idare ettikten sonra bir kaç hafta daha çalışır, böylece sonradan bebeğinle daha fazla zaman kalırsın. ama bu halde bide bu sıcakta çalışmak gerçekten çekilmez oluyor. allah sana gerçekten sabır versin.

canım, geçmiş olsun. iyi baren kötü bir şey çıkmadı. tabi sen yinede bu kordon ve plasenta olayından tam rahatlayamıyon ama umarım herşeyin çok güzel olur. dediğin gibi uyumak git gide daha zor oluyor ama ne yapalım kasacaz kendimizi. bu arada, şeker olayında hallolmuş:):) ne güzel sana:)
selam kizlar annemin vizesi okey cumartesi burda olucak. cok heyecanliyim. bebek sekerlerinide yaptirmis cok gusel dio sepet falan hersey hihi
benimkide pazartesi gelecek. iple çekiyorum. o bir gelse herşeyimi hemencik halleder. hem gündüzleri kendimi yalnız hissetmeyecem:)

canım, çok çok geçmiş olsun. ama kızların dediği gibi başka doktorlada görüşsen. izmirde olduğum için hiç bilemiyorum ancak yeni doğan küvezli hastanelere bakman gerekecek. üniversite hastanelerinde hepsinde küvezler var. istersen üniversite hastanelerini araştır. inş. bebeğin zamanında doğarda, küvezede ihtiyaç duymazsınız

canım, inş. şu son 10 hafta sorunsuz geçer sizin için. bol bol dinlenmeye çalış. bol bol su içmeyede unutma, sık sık tualete gideceğin için iltihap daha çabuk geçiyor. önceden yaşadım biliyom

kızlar ya ben karar veremiyorum bu epidural doğuma

normalmi olcak canim, burda sezeryan yapmiyorlar normal olcak benimki dogum aninda bi sorun cikmazsa. normal dogumdada epidurali 4cm acildiktan sonra yapiyorlarmis, o kadar acilmanin sancisini cektikten sonra o an karar veririm artik. ama burdada konusuldugu gibi bel agrisi ceken var sonrasinda. en son kuzenim normal epidural dogum yapmisti dogumdan sonra hep belim agriyo demisti, simdi kizi 2-3 yasinda konusmuyorum kendisiyle konussaydim sorardim nasil belin agriyomu diye :)

sezeryanda epidural olcaksan onuda gecen sene ablam oldu, burda(ingiltere) yine tam anestesi yapmiyorlar sezaryan olunca. ablam cok panik ve korkaktir normalde ben tam uyumak istiyorum diyodu ama hic korktugu gibi degilmis, gayet memnundu.

şimdilik normal görünüyo canım sezeryan olursa epidurale dayanamam bende panik atak var normal doğumda bile napıcam bilmiyorum

bebegin yattigi seyler yastik yorgan kilifi battaniyeler havlular bunlarda yikanicakmi?? bide utulenmesimi gerekiyor( ben bisey bilmiorum yaa(((

canim ben yorganini, battaniyesini, carsafini felan yikiyacagimda. corabini felan yikamadim , yikanmaliysa yikarim onuda elimde bile yikarim minicik bise :) , tokasinin yikanmasina gerek yok galiba. o kadarda titiz olmasinlar canimmm saka saka icin rahat etmiyosa onuda yika. ya bu arada yastik demissin benim bebisin yastigi yok aldigim takimda sadece yorgan, carsaf, battaniye ve besigin kenarina takilan (baby bumper) var. yastikta almalimiyim acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…