2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim ilk bebisimiz. 4 yillik hasretin sonunda kavusacagiz insallah az kaldi. bu son aylarimiz esimle boyle rahat rahat o isten geldikten sonra uzun oturup istedigimiz saatte yatmak :) bakalim nasil bi duzen oturtacagiz.

senin ilk bebis ne guzel keyfini cikar hamileligin saglikla alirsin kucagina insallah.ilk bebislerimde ben de cok keyifliydim.ama bu zor oldu bana.

tatlım benim oğluşum olacak inş...ismide hazır ahmet mert olacaka Allah ım nasip ederse tabi...

evet ya i,nsan bunalıyoo valla..anneme çok ihtşyacım olmasına rağmen bazen çok sıkıyor beni..hayırsız evlatmıyım a caba diyede düşündüm hatta bugün. :)) ama napimm yaa bunaldım bende .zaten mayısın 15 inden beri ya evde ya hasy-tanede sürekli yatıştayım.sinirler çok gerildi.hamilelik dönemim zor geçti benim a ma yine de çok şükür.bugüblerdeyiz..

tatlım benim oğluşum olacak inş...ismide hazır ahmet mert olacaka Allah ım nasip ederse tabi...

benimde oglusum olacak esim ilk cinsiyet ogrendiginde adi mert oacak dedi oylede kaldi bende diyorum yanina bisey ekleyeyim ama bulamadim daha ahmet mert guzelmis saglikla al kucagina

kızlarr bide ben neye takıldım biliyoımusunuz.çok sıcak ya hasatnede tabi daha da sıcak ve yabancı ortanm haliyle.hergün duş alıyorum evde.ama yinede yetmediğini düşünüyorum korkum şuu hastaneye duş almadan gitmek istemiyorum.doğum öncesi şöyle ılık bi duş iistiyorum.ama bu ancak planlı olursa olabilir.pek,i ya aniden doğurmaya kalkarsak..:18: doğum sonrası sezeryanda ne zaman duş yapılıyor acaba.astanede sıcak sıcak iğrenç yaa.saçlarımda hemen söner havası gider..offf off nasıl olcak acaba..

benimde oglusum olacak esim ilk cinsiyet ogrendiginde adi mert oacak dedi oylede kaldi bende diyorum yanina bisey ekleyeyim ama bulamadim daha ahmet mert guzelmis saglikla al kucagina

sağol canım.hepimizde sağlıkla alırız inş kucağımıza.ahmet eşimin babasının ismiş.güzel bi isim bencede.biz eşimin ailesine söylemedik onlarda sormadılar hiç.ama sağolsun komşu ve akrabaları çok sordu.süpriz dedik.inş mutlu olurlar...

senin ilk bebis ne guzel keyfini cikar hamileligin saglikla alirsin kucagina insallah.ilk bebislerimde ben de cok keyifliydim.ama bu zor oldu bana.

Tesekkurler canim, insallah. Seninki kacinci? Kocacim daha bunu dogurmadan 2., 3.nun hayalini kuruyo sanki hemen isteyince bebisimiz oluyoda hehehe bunu bile 4yilda zor yaptik

kesin cok mutlu olurlar

15 aylik ikiz kizlarim var benim cok ara vermeden yapin bebisleri istiyorsaniz arkasi gelir zaten pes pese

Masallah canim ne guzel, sende en iyisini yapmissin. Zorlanirsin tabi ama bencede cok zaman koymadan seninki gibi yapmak eniyisi. Allah sabrini verir. Sende saglikla al oglusunu kucagina. Annemde bana Mert Ali koy diyo ama biz isim konusunda daha cok kararsiziz esim Kuzey istiyo ben Cagan Ege diyorum 1aydan az kaldi daha karar veremedik

mert ali bende istiyorum ama esimin babasini adi ali ailede herkes ali koydu birde biz koyarsak yuh yani peki turkce karakter zor olmazmi orada

mert ali bende istiyorum ama esimin babasini adi ali ailede herkes ali koydu birde biz koyarsak yuh yani peki turkce karakter zor olmazmi orada

Benimde babamin adi Ali, esimin babasi darilmasin diye koymam onunki Ismail. Ali Ismail mi koysam hicbir torunda yok. Evet zor olur canim ozellikle Cagan ama seviyorum napim. Hele bide Ege'ye egg derlerse yumurta diye benimki kafadan yatiyo

Benimde babamin adi Ali, esimin babasi darilmasin diye koymam onunki Ismail. Ali Ismail mi koysam hicbir torunda yok. Evet zor olur canim ozellikle Cagan ama seviyorum napim. Hele bide Ege'ye egg derlerse yumurta diye benimki kafadan yatiyo

bence ilerde cocuk icin zor olur senin sectigin isim.yoksa bende omer ismini seviyorum ama turkce karakter var.bakalimm bulamassam sadece mert kalir iki isim de zor olabilir

bence ilerde cocuk icin zor olur senin sectigin isim.yoksa bende omer ismini seviyorum ama turkce karakter var.bakalimm bulamassam sadece mert kalir iki isim de zor olabilir

Evet benimki sIkinti yaratacak bi isme benziyo. Neyse karar veriririz daha 1ay var , Ben kacim artik. Kociscim geldi o dus alirken bende meyve hazirliyayim. Uyuyamayan arkadaslarim insallah soyle 4-5 saatte olsa deliksiz bi uyku cekersiniz. Optum sizleri vede kuzucuklarinizi. Muckkkk

günaydın anneler,
yazdıklarım gittiüşendim yazmıcam tekrar
kızlar ya 2 günde 2 kilo almış olmak ne kadar normal sizce??ödemden mi kaynaklanıyor acaba? iki günde 2 kilo alcak kadar yemedim ki

canım elinde ve yüzünde şişmede olduysa hiç ihmal etme,iki günde iki kilo alınmaz yaa...

canım yaa ne güzel anlatmışsın eline sağlık...demek tansiyon düşüklüğü olmadı,bende en çok ondan korkuyorum,bide genel anesteziden...benim spinal olmayabi,lir,iğne kullanıyorum da bir hafta önceden kesilmeliymiş iğneler..bebişi kokla bizim yerimizede...ohhh misss...

canım yaa korkma inşallah dayanır,niye nidilat başlamıyolar sana yaaa.....35 en sonra kilosu küçük bile olsa küveze almıyolarmış sadece bebek kendi ısısını sağlayamayacağı için belki birkaçsaat küvezde ısıtıyorlarmış,korkma canım Allah yardımcınız olsun,dayanıcak inşallah az kaldı,hiç kalkma canım,yemeğini bile yatağına getirsinler,ben öyle yapıyorum...yatarak pc okuyorum,ortopedim bozuldu artık...ayakta az zaman geçirsem taş oluyorum ve sancım oluyo,bol protein al süt iç yumurta ye,kuruyemiş,tahin helvası,meyve...son haftalarda artar kilosu diyolar

canım benimde senin haftana doğru başlamıştı aynı sorun,yatıyorum,korkma 10 hafta değil, şöyle sağlamından 6 hafta dursa Allahın izniyle yeter canım...

Günaydınn kızlarrr

yok canım nerde ben de 29unda ayrılıcam izne.. ama işyeri daha serin.ben oldum bittim sıcakan nefret ederim şimdi katlanamıyorum.. işim de yoğun değil.. noluysa uykusuzluktan oluyo.... ama dün uyudum 5-6 saat daha iyiyim bugün..

yapyım canım ben de bi gün sana niye kurufasulye yasak şleker yüzünden mi? öyleyse ben de yemeyeyim...

geçmiş olsun canım, bazı arkadaşlarda senın gibi örneğin venüs bak bu günlere kadar geldi allaha şür..sende geleceksn inşallah
eevet anneler varken kızamıyoruzda, onlarda bundan faydalanıyorlar belkide..çok sinir bir durum oluyor ya..zorla gülümsüyorsun falan

benımde 29u ama ben ayın 1inde raporumu alıcam..cumartesi pazar yanmasın sonuçta 2 gün 2 gündür

canım,benim 37 haftam cuma doluyor ama ben rapor alıp vermicem şube müdürüm öyle demişti 32 haftalık raporumu verirken.ama için rahat etmicekse sen ara bir sor derim.

benımde 29u ama ben ayın 1inde raporumu alıcam..cumartesi pazar yanmasın sonuçta 2 gün 2 gündür

canım benim tam 1 ağustosta 37 hafta raporumu almam lazım. işe uğrayıp veririm. ama o günü saymıyorum... yanmasın tabi ne gerek var.. 2 gün ayrıca izin veriyolar mı onlar bize..

canımm geçmiş olsun...
ama moral bozmak yok,iyi düşün iyi olsun tamam mı?dua ediyorum senin için bebişin sabretsin biraz daha büyüsün öyle gelsin inşallah...ama aksi de olsa sen içini ferah tutmalısın bebeğinin sana ihtiyacı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…