2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim tam 1 ağustosta 37 hafta raporumu almam lazım. işe uğrayıp veririm. ama o günü saymıyorum... yanmasın tabi ne gerek var.. 2 gün ayrıca izin veriyolar mı onlar bize..

canım benım 37.haftam normalde ayın 8inde bitiyor..ben 1inde ondan ayrılacağm..senın eğer 29 undan 37.haftan doluyorsa mecbur alacaksn sanırım

kılzar gelişimci sanırım bugün tansiyon kontrolüne gidecekti..eğer normal değilse tansıyonu bugün alınacaktı bebiş diye hatrlıyorum:18:

kılzar gelişimci sanırım bugün tansiyon kontrolüne gidecekti..eğer normal değilse tansıyonu bugün alınacaktı bebiş diye hatrlıyorum:18:
günaydın, kızlar. bende gelişimcinin cuma günü tansiyon ölçümü olacak diye biliyorum ve dediğin gibi normal değilse o gün alacaklar. tabi umarım herşeyi iyi çıkar

Son düzenleme:
canım benım 37.haftam normalde ayın 8inde bitiyor..ben 1inde ondan ayrılacağm..senın eğer 29 undan 37.haftan doluyorsa mecbur alacaksn sanırım

canım bana 5-6 gün önce 32 haftalık raporu yazdırmışlardı sezeryan düşündüğü için doktorum. o yüzden ayın 1inden itibaren başlıyo benim 3 haftalık iznim. ben haziranın 27sinde almıştım 32 haftalık raporumu . doğru hesaplıyorum di mi?

. bu arada sen normal doğum mu düşünüyosun?

pazartesi tansiyonu ölçülecekti ama dün girmemiş hiç vakit biraz daha ilerlesin ararım hayırdır inşallah

sen benden 3 gün önce olduğn için sanırım cuma bitiyor iznin..sat tarihimz aynı olsaydı pazrtesiyi bekleyebiliyordun...sen benden 1 hafta önce almşsın 32.hafta raporunu ben ayın temmzn 4ünde aldığm için ağstosun 8inde 37.haftayı alabiliyorum..ama ben ayın 8ini beklemeycğim 1inde ayrılacağm izne

kızlar işte gelişimcinin msjı..pazrtesi yüksek çıkarsa salı alırız demiş

canımm benim gibisin sen de ben de aynı şeye takıldım acaba diyorum sancı da gelse suyum da gelse 5 dakika duş alıp öyle mi gitsem hastaneye??her sabah (üşenmezsen ,üşenirsem öğleden sonra)mutlaka duşa giriyorum ama ya hazırlıksız olursam?benim de yağlanır saçlarım bir gün yıkamazsam fotoğraflarda güzel görünmek istiyorum)

yaa bir de bir şey sorcam:hani bizim batıl inançlarımız var ya hamileyken saç kesilmez gibi!bu konuda ne düşünüyorsunuz?ben tam niyetine girmiştim okuldan bir arkadaş''aklı kısa olur'dedi şakayla ama o bana takıldı kaldı tabi...şimdi de iyice sıkıldım kendimden saçımdan başımdan değişikliğe ihtiyacım var perşembe ağdaya gitcem gitmişken kestirsem mi diyorum?yardım lütfen ;

ha tamam o zaman ...aynı zaman da evde olucaz demek ki. biraz da evde dinlenelim di mi?

kızlar işte gelişimcinin msjı..pazrtesi yüksek çıkarsa salı alırız demiş

ayy heyecanlandım şimdi.. umarım herşey yolundadır..

canım milletle dalga geçtim. ne alakası var diye. hamile kalınca da kestirmedim hiç saçlarımı. ihtiyaç da duymadım gerçi ama..
bu arada ağdaya ne zaman gitmek lazım.. ben şimdiye kadar bikini bölgesine yaptıramamıştım doğum için mecburen yaptırıcam.

ha tamam o zaman ...aynı zaman da evde olucaz demek ki. biraz da evde dinlenelim di mi?

ayy heyecanlandım şimdi.. umarım herşey yolundadır..

ayy evet inşallah..artık her günü sayıyorum..yok bu hafta mesayinin bitmesine 4 gün kaldı 3 gün kaldı diye..ama nedense hafta sonlarını saymıyorum sabah bulantılarını çekmekten, sabahın korunde uyanmaktan bıktım artık..evimde sefa yapmak istiyorum..neyse annemde gelecek ben izne ayrılana kadar evde de sıkılmam hiçç..
vallahi tatildeki arkadaşlar bizim yerimize de bol bol uyusunlar hipyy gibi..11 den önce gelmiyor kızımız topiğe:86:

Son düzenleme:
gunaydin hepinize iyi dilekleriniz icin teskkur ederim
ben de uyuyamadim asiri sicakti arada daldikca hastaneyi gordum geri uyandim islemis dun icime demekki
bem de saclarimi kesemiyorum uzunlar da .40i cikana kadar kestirmezler bizde artik sekil almio sicak da etkiliyor
dogum normal de olsa benim aekadaslarim dus almislar hemen dogmuo sonucta diolar ben o heyecanla banyo dusunur muyum bilmem ama cok rahatlattigini soylediler bir de hastane sicak olmuo klima her yer dun butun gunum dogumhanede gecince ogrenmis oldum gerci bura 40derece ustu hep o yuzden klimasiz durulmuo
gelisimci bizi hbrsiz birakma

Canım çok üzüldüm ya ama inş.dayanacak bebişimiz daha erken olupta küvöze girmeyenler oldu, ama sen gene devlet hst bak küvözler çok pahalı diye biliyorum a ve b planın olsun beklerse özelde beklemezse de devletde yaparsın cnm

dayan canım 6 hft bile dayansan yeter 36 dan sonra doğum normal sayılıyor nede olsa

Canım normalde olsa banyoda yapabilirsin hemen doğmuyor ki ben yapmıştım hstye.gitmeden önce normal olunca ertesi gün gene banyo yapmıştım....

bende öyle biliyorum....

ya, ben iki defa kestirdim şimdide doğumdan bir kaç hafta önce yine kestirmeye düşünüyorum. direk kesilir kesilmez saçımı sevmiyorum. malum fotoğraflara falan çıkacaz yani bir şey olmuyor, merak etme

içimden bir ses..gelişimcinin de artık kucağı boş değilmiş gibi geliyor..ne dersiniz
hayırlısı, bakalım ne olacak:)

kızlar, size birazcık özel soracağım ama olduki bizim doğum başlıyor. sonuçta ne kadar sık bikini bölgemizi alsakda sonuçta küçük tüyler çıkıyor. ee, biz hastaneye gitmeden önce o sancılarla nasıl halledecez bunu? bide şunu söyleyeyim, ben biraz bu konuda takıntılıyım, azıcık çıksa bile beni çok rahatsız ediyor. eskiden hep veetle alırdım ama siz zararlı olabilir diyince jiletle almaya başladım ve felaket acıyor. zaten direk kızarıyor ve çok kaşınıyorhem jiletten sonra hemencik çıkıyor. hele doktora görünüyoruz diye resmen hergün almaya başladım. resmen işkenceye dönüştü

Son düzenleme:

aslında benim ağdacım son hafta gel demişti ama ben bekleyemem,cuma ya da cumartesi kontrolum var,37 haftam da doluyor cuma günü.gerçi doktor çatı muayenesini 38de yapacağını söyledi ama ne olur ne olmaz ben tedbirli olayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…