2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kılzar gelişimci sanırım bugün tansiyon kontrolüne gidecekti..eğer normal değilse tansıyonu bugün alınacaktı bebiş diye hatrlıyorum:18:

inşallah sorun yoktur

Valla benim saçlar boya da yaptırmayınca püskül olmuştu ben de gittim 24 te kestirdim biraz biraz ama gene uzadı.Tepemde toplu duruyor hiç açmıyorum yakışsa gidip iyice kısaltırım ama o da bana olmuyor.
Duş için ben de takıntılıyım,muayneye giderkne bile duşumu alıp çıkıyorum.Ama o gün ne olur bilinmez.Ben çantaya duş malzemelerini de koydum.Bizim hastanede odalarda duş vardı,temizdi de.Orda duş alırım gerekirse diye.Saç baş pek kalıcak gibi gelmiyor bana.Benim asistan sezeryan olmuş.Tabi zaman belli kuaföre gitmiş fönünü falan çektirmiş çıkınca güzel olayım diye.Hiç kalmamıştı uyandığımda diyor:44:

Epilasyonda klasikçi olan ben malesef en sevmediğim yönteme döndüm Kısa süreli olana.Çünkü cildim çok kurumuş ve hassaslaşmış.En son 20.haftada ağda yapılmıştı,resmen dokunun rengi karardı,pul pul oldu ki hayatımda hiç başıma gelmemişti.K daha yeni düzeliyor.İstemeye istemeye günlük çözümlerle yetinicem.Doktor ve personel de kusuruma bakmıyacak artık

Canım sıkma canını. Kendi doktoruna bir git bakalım. Ultrasonlar arasında ölçüm farkları olabiliyor. Asıl takibini yapan doktorun ne dediği daha önemli. Dinlenmene bak. İnşallah daha dayanacak bebişin.

bebegin yattigi seyler yastik yorgan kilifi battaniyeler havlular bunlarda yikanicakmi?? bide utulenmesimi gerekiyor( ben bisey bilmiorum yaa(((

:)) seni okudukça kendi şaşkınlığımı görüp çok gülüyorum. Dün ben de aynı sorularla cebelleştim. Hepsinin yıkanması gerekiyormuş canım. Allah tan şuan annem yanımda o 2 gündür yıkama ütüleme işlemi yapıyor ama nevresimleri falan bana bıraktı. Bırak onları dolaba koyulacak askıları falanda sudan geçirmemi söyledi. Acaip üşeniyorum bakalım ne olacak????

Geçmiş olsun canım ama vertigo geçici birşey değildir. Ara ara nükseder ara ara geçer. Sebebi de tam bilinmeyen bir rahatsızlık. Bu arada oğluna maşallah :Nazar: kaçıncı haftadasın?

Geçmiş olsun canım. Benim de artık pek çalışacak gücüm yok gibi ama sıkıyorum dişimi

Canım okuduğum kadarıyla plansız bile olsa suyun geldikten sonra duş almaya vakit kalıyormuş. Endişelenme :)))

Ademel ayy biran önce arasan ya geşimci yi.

ağda bende sorun yaratmadı gerçi hamilelikten önceki kadar da sık yaptırmadım ama bu hafta yaptırcam artık olurda sezaryan olur tarih belli olursa yine yaptırırım ya da bebek gecikirse..artık 37de olduğm için daha fazla ertelemeyeyim diyorum..
saça gelince,başkası dese dalga geçerim ne kadar cahil derim ama benim de batıl inancım var sanırım aslında annemden çekiniyorum büyük ihtimalle haftaya gelcek ve fark edecek kestirdiğimi olumsuz bir şey der moralimi bozar diye korkuyorum (saçmalık işte

Aynen cnm bende ctesi-pazarı saymıyordum şimdi bugün son günüm .....

hu huuu kimse yok mu? nerdesınz kızlar..toplu halde doğuma mı gittiiniz

ben burdayım işteki son günüm yarın dr a gidicem bakalım kızımız nasılmış...

selam kızlar
okuyunca bende hatırladım gelişimci demişti salı günü doğum olabilir diye ayy çok heyecanlandım şimdi:18::18:
hayırlı haberlerini alırız inşallah

Aynen cnm bende ctesi-pazarı saymıyordum şimdi bugün son günüm .....

ben burdayım işteki son günüm yarın dr a gidicem bakalım kızımız nasılmış...

hayrlı olsn canım..güzel haberlerle git gel inşallah..:26:ayy bir gün benımde işteki son günüm olacak mı ya...neden bu kadar çok istiyorumki izne ayrılmayı, dışarıda o kadar işsiz varken bunu istemekten de utanıyorum ama yoruldum

aynen canım saç kesilmez diye biliyorum bende ama saçlarım çok kötü durumda bide doğumdan sonra 40 çıkana kadar kesilmiyo diyolar napcam bu saçlarla bilmiyorum.

hehe...geldim geldim:)
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr?
akşam saat 00:30da yattık...uyanma ve lavaboya kalkma saatlerimi bildiriyorum:)
1:45 , 2:50, 4:30 , 6:00 ve 6:45 eşime kahvaltı hazırlamak için...
gecelerim böyle geçiyor artık...sabah 8 ile 10 arası ise mışıl mışıl uyuyorum...bünyem şaştı kaldı vallaha...
şafak 19 kızlarrr...ben iyiden iyiye strese girmeye başladım...:18::18::18:
ayy gelişimciyi ben de merak ettim...umarım güzel haberlerini alırızzzzzzzz

bişiler yiyelim biz...görüşürüz teyzoşlar....öptükkkkkkkkkkk

aynen canım saç kesilmez diye biliyorum bende ama saçlarım çok kötü durumda bide doğumdan sonra 40 çıkana kadar kesilmiyo diyolar napcam bu saçlarla bilmiyorum.

bak kırkı çıkana kadar ki kısmını bilmiyordum.bir de o mu var ?kırkı beklemem heralde bayramdan önce mutlaka kestiririm bayramda bari güzel görüneyim

merhaba canım o dediğin hastane kanuni sultan süleyman ismini aldı.halkalıya tasındı.bende ordan geldim az önce.hastane çok güzel olmuş.eskisi gibi kötü değilmiş.öyle diolar doğum yapan bi kaç kişiyi duydum ama tanımıyorum.memnunlarmış.ama memnun olmayanlarda varmış.bugün şikayet kutusunun içi doluydu üstündede bi tane şikayet vardı. karım burda doğum yaptı stajyer doktorlar ona işkence yaptı filan yazıyodu.bende tırsıyorum.özele gidiyodum ama perinatolojiye buraya gelmem gerekti.doktor da tanıdık.o yüzden sanırım burda doğum yapıcam özele gitmicem.dediğim gibi tırsıyorum ama ne yapalım.benim bebişte çok küçük bende iilk duyduğumda çok üzüldüm ama moral bozmakla düzelmiyo.sakin ol ve moralini yüksek tut.

gelmedi hala diye aradım meşgule aldı
bebek mi emziriyo acaba

kızlar merhabaaa
sementa burdayızz canımmm
azıcık geçmişi okudum

ben bugün saçlarımı kestirmeye niyetlenmiştim ama ah şu batıl inançlarımız
ben 4.ayımda kestirmiştim saçımı yine uzadılar biçimsiz oldular iyice
ayrıca ağdaya da gitmem gerek e şimdi 35. haftadayım az daha çıkacaklar doğuma kadar nasıl yapacağım bilemedim

cnm bence sen annenı bekle o sana en ınce detaya kadar anlatır sıkma canının :))))

cnm yurt dısında suda dogum cok yapıyolarmıs tr de yok daha o kadar yaygın degıl yanı bence yurt dısında olan arkadaslar suda dogumu düşünsünler bence

QUOTE=venus43;20057094]sağol canım.hepimizde sağlıkla alırız inş kucağımıza.ahmet eşimin babasının ismiş.güzel bi isim bencede.biz eşimin ailesine söylemedik onlarda sormadılar hiç.ama sağolsun komşu ve akrabaları çok sordu.süpriz dedik.inş mutlu olurlar...[/QUOTE]

cnm benımde kayınpederın ısmı ahmet bende eymen koymak ıstıyorum esımde babasını ısmını koymak ıstedı ama ben ıstemıyorum cok agladım sızladım ama nafıle bende oluruna bıraktım
sımdı soranlara ahmet eymen dıyorum sekere bıle yazdırdık ısmını ama esım bıle severken eymen dıye sevıyo bende ahmet dıyecegımı hıc sanmıyorum
cok kınıyordum anne baba ısmını koyanları galıba buyuk konusmusum (((
ama olsun sonucta o benım ıcımde ve ben onu 4 aylıktan bu yana eymen dıye sevıyorum ve oyle seslenıcem

cnm kuru fasulye hamıle kaldıgımdan berı acayıp dokunuyoo hatta fecı yapıyo benı denedım kackere yedım hep aynı bende yemıyorum
mısırda seker var bugdayda oyle onun ıcın ben sadece lahana bulgur ve soganla yapıyorum acıkcası ondan da tiksindimm
bu dıyet olayıda sıktı artık ne yıcegımı sasırıyorum sıcaktan bısey yenek ıstemıyorum ama ac kalıncada seker cıkıyor onun ıcın zorla yemek yıyorum yada karnım acıktıgında yada cnm bısey cektıgınde yıyemıyorum

dokunuyor derken canım, nasıl etkilioyr senı..bende reflü var ve ayıptır söylemesi dün kuru faslye yaptım banada dokunuyor gibime geldi..bir kaşık yer yemez üzerine buz gibi su içmek zorunda kalıyorum boğazım yanıyor çünkü reflü şurubumuda yemeklerden önce alıyorum günde 4 ölçek rahatlatıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…