kılzar gelişimci sanırım bugün tansiyon kontrolüne gidecekti..eğer normal değilse tansıyonu bugün alınacaktı bebiş diye hatrlıyorum:18:
canımm benim gibisin sen de ben de aynı şeye takıldım acaba diyorum sancı da gelse suyum da gelse 5 dakika duş alıp öyle mi gitsem hastaneye??her sabah (üşenmezsen ,üşenirsem öğleden sonra)mutlaka duşa giriyorum ama ya hazırlıksız olursam?benim de yağlanır saçlarım bir gün yıkamazsam fotoğraflarda güzel görünmek istiyorum)
yaa bir de bir şey sorcam:hani bizim batıl inançlarımız var ya hamileyken saç kesilmez gibi!bu konuda ne düşünüyorsunuz?ben tam niyetine girmiştim okuldan bir arkadaş''aklı kısa olur'dedi şakayla ama o bana takıldı kaldı tabi...şimdi de iyice sıkıldım kendimden saçımdan başımdan değişikliğe ihtiyacım var perşembe ağdaya gitcem gitmişken kestirsem mi diyorum?yardım lütfen ;
kızlarr bide ben neye takıldım biliyoımusunuz.çok sıcak ya hasatnede tabi daha da sıcak ve yabancı ortanm haliyle.hergün duş alıyorum evde.ama yinede yetmediğini düşünüyorum korkum şuu hastaneye duş almadan gitmek istemiyorum.doğum öncesi şöyle ılık bi duş iistiyorum.ama bu ancak planlı olursa olabilir.pek,i ya aniden doğurmaya kalkarsak..:18: doğum sonrası sezeryanda ne zaman duş yapılıyor acaba.astanede sıcak sıcak iğrenç yaa.saçlarımda hemen söner havası gider..offf off nasıl olcak acaba..
kızlar ben dün akşam çok sancılandım ve dra gittik dr bebişe çok küçük daha bu şekilde doğarsa küveze ihtiyaç olur dedi ve erken doğum olursa özel hastane düşünme dedi bu SADİ KONUK DEVLET HASTANESİ varya küçükçekmeceye taşınan orda hiç doğum yapan varmı tanıdıklarınızdan falan ya moralim çok bozuk nollur dua edin ya
bebegin yattigi seyler yastik yorgan kilifi battaniyeler havlular bunlarda yikanicakmi?? bide utulenmesimi gerekiyor( ben bisey bilmiorum yaa (((
kızlar bugün dr kontrolü vardı.oğlumun herşeyi iyi,kilosuda 2.320 olmuş.birkaç gün önce yazmıştım başım dönüyor,havada uçuyor gibiyim diye dr.sordum parmağımı taki et dedi,ondan sonra beni kbb dr.yönlendirdi.dr.vertigo teşhisi koydu.hamilelikle ilgisi yokmuş.umarım fazla uzun sürmez,çok kötüyüm devamlı başım dönüyor hiçbirşey yapamıyorum.sulesliii erken doğum olmucak inşallah sen içini ferah tut.bol bol dinlen bol su iç.canını hiç bir şekilde sıkma.
kizlar cok zor birgun gecirdim cmtsiden beri bebek asagi cok sert bastiriodu sbh doktoru aradim gel dedi nst ye yolladi 2 sa bekledim nst de bebegon 2kere kalp atislari aniden dusmus cikti doktorum tekrar istedi idrar tahlili de istedi gittim acil diye ama tekrar siranin sonuna aldilar iyice gerildim aksam 5te sira geldi olctuler bu sefer cikmadi sorun idrarda iltihap cikti ilac verdi dr.erken dogumdan suphelenmis oyle bir durum yok ama iyiki ihmal etmeden geldin dedi artik daha cok dinlenecegim dua edip.o kadar korktum ki daha 30 haftaya ancak geldik 10hafta dayanacagim dualarinizi eksik etmeyin lutfen
kızlarr bide ben neye takıldım biliyoımusunuz.çok sıcak ya hasatnede tabi daha da sıcak ve yabancı ortanm haliyle.hergün duş alıyorum evde.ama yinede yetmediğini düşünüyorum korkum şuu hastaneye duş almadan gitmek istemiyorum.doğum öncesi şöyle ılık bi duş iistiyorum.ama bu ancak planlı olursa olabilir.pek,i ya aniden doğurmaya kalkarsak..:18: doğum sonrası sezeryanda ne zaman duş yapılıyor acaba.astanede sıcak sıcak iğrenç yaa.saçlarımda hemen söner havası gider..offf off nasıl olcak acaba..
inşallah sorun yoktur
Valla benim saçlar boya da yaptırmayınca püskül olmuştu ben de gittim 24 te kestirdim biraz biraz ama gene uzadı.Tepemde toplu duruyor hiç açmıyorum yakışsa gidip iyice kısaltırım ama o da bana olmuyor.
Duş için ben de takıntılıyım,muayneye giderkne bile duşumu alıp çıkıyorum.Ama o gün ne olur bilinmez.Ben çantaya duş malzemelerini de koydum.Bizim hastanede odalarda duş vardı,temizdi de.Orda duş alırım gerekirse diye.Saç baş pek kalıcak gibi gelmiyor bana.Benim asistan sezeryan olmuş.Tabi zaman belli kuaföre gitmiş fönünü falan çektirmiş çıkınca güzel olayım diye.Hiç kalmamıştı uyandığımda diyor:44:
Epilasyonda klasikçi olan ben malesef en sevmediğim yönteme döndümKısa süreli olana.Çünkü cildim çok kurumuş ve hassaslaşmış.En son 20.haftada ağda yapılmıştı,resmen dokunun rengi karardı,pul pul oldu ki hayatımda hiç başıma gelmemişti.K daha yeni düzeliyor.İstemeye istemeye günlük çözümlerle yetinicem.Doktor ve personel de kusuruma bakmıyacak artık
ayy evet inşallah..artık her günü sayıyorum..yok bu hafta mesayinin bitmesine 4 gün kaldı 3 gün kaldı diye ..ama nedense hafta sonlarını saymıyorum sabah bulantılarını çekmekten, sabahın korunde uyanmaktan bıktım artık..evimde sefa yapmak istiyorum..neyse annemde gelecek ben izne ayrılana kadar evde de sıkılmam hiçç..
vallahi tatildeki arkadaşlar bizim yerimize de bol bol uyusunlar hipyy gibi..11 den önce gelmiyor kızımız topiğe:86:
hu huuu kimse yok mu?nerdesınz kızlar..toplu halde doğuma mı gittiiniz
Aynen cnm bende ctesi-pazarı saymıyordum şimdi bugün son günüm .....
ben burdayım işteki son günüm yarın dr a gidicem bakalım kızımız nasılmış...
ağda bende sorun yaratmadı gerçi hamilelikten önceki kadar da sık yaptırmadım ama bu hafta yaptırcam artık olurda sezaryan olur tarih belli olursa yine yaptırırım ya da bebek gecikirse..artık 37de olduğm için daha fazla ertelemeyeyim diyorum..
saça gelince,başkası dese dalga geçerim ne kadar cahil derim ama benim de batıl inancım var sanırım aslında annemden çekiniyorum büyük ihtimalle haftaya gelcek ve fark edecek kestirdiğimi olumsuz bir şey der moralimi bozar diye korkuyorum(saçmalık işte
ayy evet inşallah..artık her günü sayıyorum..yok bu hafta mesayinin bitmesine 4 gün kaldı 3 gün kaldı diye ..ama nedense hafta sonlarını saymıyorum sabah bulantılarını çekmekten, sabahın korunde uyanmaktan bıktım artık..evimde sefa yapmak istiyorum..neyse annemde gelecek ben izne ayrılana kadar evde de sıkılmam hiçç..
vallahi tatildeki arkadaşlar bizim yerimize de bol bol uyusunlar hipyy gibi..11 den önce gelmiyor kızımız topiğe:86:
aynen canım saç kesilmez diye biliyorum bende ama saçlarım çok kötü durumda bide doğumdan sonra 40 çıkana kadar kesilmiyo diyolar napcam bu saçlarla bilmiyorum.
kızlar ben dün akşam çok sancılandım ve dra gittik dr bebişe çok küçük daha bu şekilde doğarsa küveze ihtiyaç olur dedi ve erken doğum olursa özel hastane düşünme dedi bu SADİ KONUK DEVLET HASTANESİ varya küçükçekmeceye taşınan orda hiç doğum yapan varmı tanıdıklarınızdan falan ya moralim çok bozuk nollur dua edin ya
Canım sıkma canını. Kendi doktoruna bir git bakalım. Ultrasonlar arasında ölçüm farkları olabiliyor. Asıl takibini yapan doktorun ne dediği daha önemli. Dinlenmene bak. İnşallah daha dayanacak bebişin.
:)) seni okudukça kendi şaşkınlığımı görüp çok gülüyorum. Dün ben de aynı sorularla cebelleştim. Hepsinin yıkanması gerekiyormuş canım. Allah tan şuan annem yanımda o 2 gündür yıkama ütüleme işlemi yapıyor ama nevresimleri falan bana bıraktı. Bırak onları dolaba koyulacak askıları falanda sudan geçirmemi söyledi. Acaip üşeniyorum bakalım ne olacak????
Geçmiş olsun canım ama vertigo geçici birşey değildir. Ara ara nükseder ara ara geçer. Sebebi de tam bilinmeyen bir rahatsızlık. Bu arada oğluna maşallah :Nazar: kaçıncı haftadasın?
Geçmiş olsun canım. Benim de artık pek çalışacak gücüm yok gibi ama sıkıyorum dişimi
Canım okuduğum kadarıyla plansız bile olsa suyun geldikten sonra duş almaya vakit kalıyormuş. Endişelenme :)))
Ademel ayy biran önce arasan ya geşimci yi.
bak kırkı çıkana kadar ki kısmını bilmiyordum.bir de o mu var ?kırkı beklemem heralde bayramdan önce mutlaka kestiririm bayramda bari güzel görüneyim
gelmedi hala diye aradım meşgule aldı
bebek mi emziriyo acaba
yaa yine uyumusum kac saattir uyuyorum. bebek gelince napicam ben bu uyku durumu ile bilmiyorum. gozumu acamiorum sabahta ole poff. neyse kizlar ben bebegin esyalarini yikicam simdi. ama bi baktim corabi tokasi besleme onlugu. bunlarida yikayacakmiyim?? poff nasil zor geliyor bana yaa. bide hersey pembe kirmizi korkuorum boyayacagim bisileri diye 30 derecedemi yikasam? simdi corap iccamasiri falan hepsi yikanacakmi?
burada da öyle , normal doğum ile başlıyorsun ve 4cm açıklıktan sonra epidural isteyebiliyorsun. gülme gazı denen bir şey var,akupunktur, ağrıları azaltmak için su tankına girebiliyorsun,tabii bunlar kesmezse morfin falan da isteyebiliyorsun...
ilk dogdugunda yastıga gerek yok ama istersen çok çok ince bir şey alabilirsin.
ya en çok sancı/acı 10cm açıklık olduktan sonra oluyor sanırım... o kadar dayanıp, epidural istemezsem sonra çok yorulursam acıdan diye korkuyorum bende...
gelmedi hala diye aradım meşgule aldı
bebek mi emziriyo acaba
Günaydınn kızlarrr
yok canım nerde ben de 29unda ayrılıcam izne.. ama işyeri daha serin.ben oldum bittim sıcakan nefret ederim şimdi katlanamıyorum.. işim de yoğun değil.. noluysa uykusuzluktan oluyo.... ama dün uyudum 5-6 saat daha iyiyim bugün..
yapyım canım ben de bi gün sana niye kurufasulye yasak şleker yüzünden mi? öyleyse ben de yemeyeyim...
cnm kuru fasulye hamıle kaldıgımdan berı acayıp dokunuyoo hatta fecı yapıyo benı denedım kackere yedım hep aynı bende yemıyorum
mısırda seker var bugdayda oyle onun ıcın ben sadece lahana bulgur ve soganla yapıyorum acıkcası ondan da tiksindimm
bu dıyet olayıda sıktı artık ne yıcegımı sasırıyorum sıcaktan bısey yenek ıstemıyorum ama ac kalıncada seker cıkıyor onun ıcın zorla yemek yıyorum yada karnım acıktıgında yada cnm bısey cektıgınde yıyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?