ayne canım saçlarım çok kötü durumda acil müdahale lazım
dokunuyor derken canım, nasıl etkilioyr senı..bende reflü var ve ayıptır söylemesi dün kuru faslye yaptım banada dokunuyor gibime geldi..bir kaşık yer yemez üzerine buz gibi su içmek zorunda kalıyorum boğazım yanıyor çünküreflü şurubumuda yemeklerden önce alıyorum günde 4 ölçek rahatlatıyor biraz
o konu benimde kafamı kurcalıyor daha yeni aldırdım 35. haftadayım inşallah alınacak kadar uzar da ay sonu gibi bidaha aldırayım diyorum ne olur ne olmazkızlar merhabaaa
sementa burdayızz canımmm
azıcık geçmişi okudum
ben bugün saçlarımı kestirmeye niyetlenmiştim ama ah şu batıl inançlarımız
ben 4.ayımda kestirmiştim saçımı yine uzadılar biçimsiz oldular iyice
ayrıca ağdaya da gitmem gerek e şimdi 35. haftadayım az daha çıkacaklar doğuma kadar nasıl yapacağım bilemedim
nst ye mi bağlanıcaz? bunu bilmiyordum ben taa 37. haftada gidicem doktorakızlar bişey sorucam 35 haftadan sonra nstyte bağlanmaya başlıycaz.2 haftada 1 kez mi olacak???
ayyy şimdi de kapalı telefon ulaşamıyorum
tekrar deneyecem bi haber alır almaz yazarım
Canım sıkma canını. Kendi doktoruna bir git bakalım. Ultrasonlar arasında ölçüm farkları olabiliyor. Asıl takibini yapan doktorun ne dediği daha önemli. Dinlenmene bak. İnşallah daha dayanacak bebişin.
:)) seni okudukça kendi şaşkınlığımı görüp çok gülüyorum. Dün ben de aynı sorularla cebelleştim. Hepsinin yıkanması gerekiyormuş canım. Allah tan şuan annem yanımda o 2 gündür yıkama ütüleme işlemi yapıyor ama nevresimleri falan bana bıraktı. Bırak onları dolaba koyulacak askıları falanda sudan geçirmemi söyledi. Acaip üşeniyorum bakalım ne olacak????
Geçmiş olsun canım ama vertigo geçici birşey değildir. Ara ara nükseder ara ara geçer. Sebebi de tam bilinmeyen bir rahatsızlık. Bu arada oğluna maşallah :Nazar: kaçıncı haftadasın?
Geçmiş olsun canım. Benim de artık pek çalışacak gücüm yok gibi ama sıkıyorum dişimi
Canım okuduğum kadarıyla plansız bile olsa suyun geldikten sonra duş almaya vakit kalıyormuş. Endişelenme :)))
Ademel ayy biran önce arasan ya geşimci yi.
canım belki şarjı bitmiştir
kızlar saçmalamayın allah askına bne batıl inancı ne korkması hiç bir kitapta yazmıyo bole seyler bu sıcakta cekilirmi yaaa
zaten lohusayken kestırılmez ( günah çünlü ) eee butun sıcaklarda o saçlar cekılmez yanı ...
gidin saçlarını kestırın hatta sezeryan olucaklar bırgun once fön cektırsınler hastaneye gıtmeden ben oyle düşünüyorum sahsen
ben 4-5 aylıkken kestırdım ohhh kafam rahatladı resmen agırlık tasıyomusun tepemde sankı
gıdın kestırın hem fotolarda güzel cıkın yarın cocuk buyudugunde anne ne pasaklıymıssın demesın :))))
gelmedi hala diye aradım meşgule aldı
bebek mi emziriyo acaba
ayyy şimdi de kapalı telefon ulaşamıyorum
tekrar deneyecem bi haber alır almaz yazarım
selam güzel annelerrr saatlerdır gecmısı okuorum yazamadım bıturlu
nasılsınızz gece su ıcmeden durulmuyor sürekli de wc ye kalkıyorummm sıcaktan gercekten uyumak zor sırılsıklam
günde 2 kere duş alıyorum banamısın demıyorumm
dün basıma cok komık bıse geldı
bı dükkana giridm bişey almıstım onu degıstırıcem dükkan da bı sıkıcı havalandırma falan yok bakınırken bacagımda asagıya bısey aktıgını hıssettım hemde 1-2 kere
elımı bacagıma bı attım su :))))
suyum geldı sandım ole koktumkı :))) ter akıyomus ama ben tabı kısa süreli bi sokkk :))
ayyy aslında ben hep aniden olmasını isterım doğum daha heycanlı ve daha hoş gibime gelıyo mesela yolda gezerken anıden suyun gelcek ve hemen esını arıcaksın doguruyorum gel dıye :))))
esımde bana sen delisin dıyooo
bu arada bugun kendıme terlık alıcam baya sısıyo ayagım ,oturmak hıc ıyı gelmıyo ama gezeken sankı iniyo gibi ?
bıldıgınız bır yontem varmı ?????????????
şimdi mesaj çekti kayınvalidesindeymiş
konuştuk da doğum yapmamış ilaç tansiyonunu düşürmüş
bu akşam eve geçecekmiş akşama yazar artık kendisi
arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda
arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda
kızlar koltuk altınızda boynunuzda ensenizde kararmalar oldumubenim felaket ya kolsuz bişey giyemiyorum ,saçlarımı ensemdeki kararmalar yüzünden toplayamıyorum geçicek mi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?