2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar saçmalamayın allah askına bne batıl inancı ne korkması hiç bir kitapta yazmıyo bole seyler bu sıcakta cekilirmi yaaa
zaten lohusayken kestırılmez ( günah çünlü ) eee butun sıcaklarda o saçlar cekılmez yanı ...
gidin saçlarını kestırın hatta sezeryan olucaklar bırgun once fön cektırsınler hastaneye gıtmeden ben oyle düşünüyorum sahsen
ben 4-5 aylıkken kestırdım ohhh kafam rahatladı resmen agırlık tasıyomusun tepemde sankı
gıdın kestırın hem fotolarda güzel cıkın yarın cocuk buyudugunde anne ne pasaklıymıssın demesın :))))

mideme cok dokundu cnm 3 kere yedım denedım çok kötü oldu n ormalde dokunmaz
bıde solemsı ayıp feci gaz yaptıı resmen gazwomen oldum yanı

o konu benimde kafamı kurcalıyor daha yeni aldırdım 35. haftadayım inşallah alınacak kadar uzar da ay sonu gibi bidaha aldırayım diyorum ne olur ne olmaz
kızlar bişey sorucam 35 haftadan sonra nstyte bağlanmaya başlıycaz.2 haftada 1 kez mi olacak???
nst ye mi bağlanıcaz? bunu bilmiyordum ben taa 37. haftada gidicem doktora

kızlar koltuk altınızda boynunuzda ensenizde kararmalar oldumu benim felaket ya kolsuz bişey giyemiyorum ,saçlarımı ensemdeki kararmalar yüzünden toplayamıyorum geçicek mi bunlar

herkese merhaba arkadaslar

kahvaltimizi yaptik, babamizi ise gönderdik koltukta yatma pozisyonumuzu aldik yine. dün kötü bi gece gecirdim diyebilirim. kizim vajinaya dogru öyle cok ittirdi ki kendini dogucak herhalde diye düsündüm bi de panik yapinca karnim oldu tas gibi ama yine de ne cesaretse surda iki adim hastaneye gitmedim. deli cesareti olsa gerek :))) geceleri de öyle cok terliyorum ki burda hava o kadar sicak degil. gündüzleri yine bi derece sicak oluyo ama geceleri serin olmasina ragmen ben su gibi kalkiyorum. aksam da bi kalktim bacaklarim falan resmen islak eyvahhhh suyum geldi diye düsündüm uyku sersesmi ama sonra tuvalete gidince anladim terden oldugunu :) ne olucak böyle hep panik halinde bilmiyorum ama erken dogum tehlikem olmasina ragmen daha cantasini hazirlamayan biriyim ben !!! cantada sadece bi pijama takimi bi de bebisin hastaneden cikarken giyecegi kiyafeti var. daha koymam gereken o kadar cok sey var ki offff offff bi de eksikleri almam gerekiyoo

bu arada gelisimciden haber yok mu ya okudum gecmisi dogum yapabilir falan yazmissiniz cok merak ettim simdi insallah hersey yolundadir...

teşekkür ederim canım.bununla da yaşamayı öğrenicem herhalde.ben 33+5 haftalığım.

selam güzel annelerrr saatlerdır gecmısı okuorum yazamadım bıturlu
nasılsınızz gece su ıcmeden durulmuyor sürekli de wc ye kalkıyorummm sıcaktan gercekten uyumak zor sırılsıklam
günde 2 kere duş alıyorum banamısın demıyorumm

dün basıma cok komık bıse geldı
bı dükkana giridm bişey almıstım onu degıstırıcem dükkan da bı sıkıcı havalandırma falan yok bakınırken bacagımda asagıya bısey aktıgını hıssettım hemde 1-2 kere
elımı bacagıma bı attım su :))))
suyum geldı sandım ole koktumkı :))) ter akıyomus ama ben tabı kısa süreli bi sokkk :))
ayyy aslında ben hep aniden olmasını isterım doğum daha heycanlı ve daha hoş gibime gelıyo mesela yolda gezerken anıden suyun gelcek ve hemen esını arıcaksın doguruyorum gel dıye :))))
esımde bana sen delisin dıyooo
bu arada bugun kendıme terlık alıcam baya sısıyo ayagım ,oturmak hıc ıyı gelmıyo ama gezeken sankı iniyo gibi ?
bıldıgınız bır yontem varmı ?????????????

yaa bişeyi merak ettim çok:hamileyken kestiriliyor da lohusayken mi kestirilmiyor???

gelmedi hala diye aradım meşgule aldı
bebek mi emziriyo acaba

ayyy şimdi de kapalı telefon ulaşamıyorum
tekrar deneyecem bi haber alır almaz yazarım

Ya belki doktorda olduğu için açamıyordur. Belki Nst ye falan bağlıdır o yüzden açmıyordur. :26: Ayy belkide doğum yapmıştır

Bencede aniden olması daha heyecanlı ama çok akilane bir istek değil :)))))))) Bu arada ben ayağımda ki şişlikleri indirmek için küvete soğuk su doldurup içine deniz tuzu ve sirke atıyorum. yarım saat ayaklarımı bekletiyorum çok işe yarıyor.

Bir de yeni öğrendim sirkeli su içine oturunca genital blgenin PH ını dğzenliyor, mantar vs. gibi oluşumları engelliyormuş kadın doğumcu bir arkadaşım söyledi.

arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda

arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda

ben varım ben...acayip şiştim yaaa sanırım tansiyonum da değişti genelde düşük 10-8 ya da 10-5 geliyor (

napcaz yaaa(

beni gören şok oluyo bu ne hal olmuşsun diyolar hiç bi ayakkabı olmuyo ayagıma zaten 40 numara giyerdim gerçi boyunda bi problem yok enine olmuyo ayakkabılarım ama ayakalarıma be bacaklarıma elimle basınca bi fındık oturtabilirim içine yüzümdede şişlik var burnum dudaklarım felaket yani

slm kızlar nasılsınız....
biz dünk ütüleme işlerinin yorgunluğuyla ve gece her 1.buçuk saat arayla wc ye kalkmanın cezası olarak bu sabah 11di gözlerimi açtım
geceleri fena terliyorum heryerimden su akıyo kendimden tiksiniyorum eşime mahçup oluyorum ter kokuyorum her gece diye
1 makinalık ütümüz kaldı onlarında kurumasını bekliyorum onlarıda ütüleyeyeim bu işte bitti gitti olacak sonra doğum çantamızı hazırlayacam
şuan bi yandan sizi okurken bi yandanda kızımın çoraplarını katlıyorum
bu arada gelişimcinin salı doğum olabilir dediğini sizlerden okuyunca hatırladım
ama doğumu olmamış demekki güzel senaryolar yazmışınız he hehehe
bu arada o batıl inanca inanmayan ama bi türlüde gidip beldeki saçlarımı kestiremeyen bende varım
inanmıyorum ama ilerde bişeyle karşı karşıya kalırsak eğere Allahım göstermesin vicdan azabı çekerim varsın bi iki ayda daha uzun saçlarla uğraşayım napalım
bu arada şekerimin sınırda olmsından sebep uzun zamandır kahvaltıda bal yemiyodum bu sabah cnm çekti epeyde yedim
kızım balın verdiği enerji ilemidir nedir karnımda takla atıyo ve dışarıdanda bariz belli oluyo hareketleri çok güçlü artık canımı yakar derecesinde
bu arada sizlerdede vajina bölgesinde ara ara baskı oluyomu sanki snaiyelik idrar varmış gibi ama aslında yok
ben dr a sordum hareket ettikçe aşağı doğru baskı hissediyorum diye oda bana hareketliyken olabilir ama hareket yoksa ve baskı varsa o zaman kork dedi
lekenlenmeye gelince benimde koltuk altımda ve göğüs altımda ciddi lekeler var geçer diye aldırış etmiyorum...

kızlar koltuk altınızda boynunuzda ensenizde kararmalar oldumu benim felaket ya kolsuz bişey giyemiyorum ,saçlarımı ensemdeki kararmalar yüzünden toplayamıyorum geçicek mi bunlar

benim boynumda koyu koyu benler çıktı küçük boyutlarda çok çirkinler
ayrıca kız bebekte böyle olur derler
benim kızım olcak

Günaydın herkese.
Ayy dün gece sabaha kadar esti serindi ama ben hep ter içinde sırılsıklam uyanıyorum yaa.
Ayaklarımın şişi inmiş bugün biraz. Dün evin temizliği de bitti ohhh her şey hazır oğluşumuzu bekliyoruz artık:))
Bu arada Gelişimci heyecanlandırdı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…