benim boynumda koyu koyu benler çıktı küçük boyutlarda çok çirkinler
ayrıca kız bebekte böyle olur derler
benim kızım olcak
ben varım ben...acayip şiştim yaaa sanırım tansiyonum da değişti genelde düşük 10-8 ya da 10-5 geliyor(
napcaz yaaa(
ayy o benlerden bende de var yaa(ben de güneşten oldu sanıyorum habire güneş kremi sürüyorum dışarı çıkarken inşallah yok olurlar yaaan ayrıca benimkiler et beni
beni gören şok oluyo bu ne hal olmuşsun diyolar hiç bi ayakkabı olmuyo ayagıma zaten 40 numara giyerdim gerçi boyunda bi problem yok enine olmuyo ayakkabılarım ama ayakalarıma be bacaklarıma elimle basınca bi fındık oturtabilirim içine yüzümdede şişlik var burnum dudaklarım felaket yani
kızlar koltuk altınızda boynunuzda ensenizde kararmalar oldumubenim felaket ya kolsuz bişey giyemiyorum ,saçlarımı ensemdeki kararmalar yüzünden toplayamıyorum geçicek mi bunlar
slm kızlar nasılsınız....
biz dünk ütüleme işlerinin yorgunluğuyla ve gece her 1.buçuk saat arayla wc ye kalkmanın cezası olarak bu sabah 11di gözlerimi açtım
geceleri fena terliyorum heryerimden su akıyo kendimden tiksiniyorum eşime mahçup oluyorum ter kokuyorum her gece diye
1 makinalık ütümüz kaldı onlarında kurumasını bekliyorum onlarıda ütüleyeyeim bu işte bitti gitti olacak sonra doğum çantamızı hazırlayacam
şuan bi yandan sizi okurken bi yandanda kızımın çoraplarını katlıyorum
bu arada gelişimcinin salı doğum olabilir dediğini sizlerden okuyunca hatırladım
ama doğumu olmamış demekki güzel senaryolar yazmışınız he hehehe
bu arada o batıl inanca inanmayan ama bi türlüde gidip beldeki saçlarımı kestiremeyen bende varım
inanmıyorum ama ilerde bişeyle karşı karşıya kalırsak eğere Allahım göstermesin vicdan azabı çekerim varsın bi iki ayda daha uzun saçlarla uğraşayım napalım
bu arada şekerimin sınırda olmsından sebep uzun zamandır kahvaltıda bal yemiyodum bu sabah cnm çekti epeyde yedim
kızım balın verdiği enerji ilemidir nedir karnımda takla atıyo ve dışarıdanda bariz belli oluyo hareketleri çok güçlü artık canımı yakar derecesinde
bu arada sizlerdede vajina bölgesinde ara ara baskı oluyomu sanki snaiyelik idrar varmış gibi ama aslında yok
ben dr a sordum hareket ettikçe aşağı doğru baskı hissediyorum diye oda bana hareketliyken olabilir ama hareket yoksa ve baskı varsa o zaman kork dedi
lekenlenmeye gelince benimde koltuk altımda ve göğüs altımda ciddi lekeler var geçer diye aldırış etmiyorum...
Günaydın herkese.
Ayy dün gece sabaha kadar esti serindi ama ben hep ter içinde sırılsıklam uyanıyorum yaa.
Ayaklarımın şişi inmiş bugün biraz. Dün evin temizliği de bitti ohhh her şey hazır oğluşumuzu bekliyoruz artık:))
Bu arada Gelişimci heyecanlandırdı valla
yaa bişeyi merak ettim çok:hamileyken kestiriliyor da lohusayken mi kestirilmiyor???
canim biz genelde sabah gidiyorduk. semsiye golge falan bide denize girince serin geliyordu cunku ben yazin bile usuyen birisiyim denizde:)) simdi useniyorum nedense cok uyuyasim var bi film izliyoruz ondan sonra uyuyacagim sanirim. bide annem gelicek camasir falan var yikanicak onlara basliyim aksam diorum. eet canim krevati gecesi. yatak gecesi diyorlar bizim kina gecesi gibi bisey:)) cok cok tesekkur ederim. cok sevindim begendigine. kayinvalidem almis beyaz elbiseyi bende cok sevdim. sen nasilsin bu arada. uzun zamandir doru duzgun giremedim. simdide etraftaki bi baglantidan giriyorum. bi interneti 2 ayda aciolar:)
bende yaşıyorum canım, ayak ve bacaklarımda var benım..spor ayakkabımın bağcıklarını çözmüş halde dolaşıyorum..malum devlet dairesine terliklede gelemem idare ediyoruzx bakalımarkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda
benımde öyle çoğu ayakkabm olmuyor..sadece sprolarımın bağcıklarını gevşettim o şekilde giyiyorumbeni gören şok oluyo bu ne hal olmuşsun diyolar hiç bi ayakkabı olmuyo ayagıma zaten 40 numara giyerdim gerçi boyunda bi problem yok enine olmuyo ayakkabılarım ama ayakalarıma be bacaklarıma elimle basınca bi fındık oturtabilirim içine yüzümdede şişlik var burnum dudaklarım felaket yani
afiyet olsun canım, ütü işinde azalmş ne mutlu sanaslm kızlar nasılsınız....
biz dünk ütüleme işlerinin yorgunluğuyla ve gece her 1.buçuk saat arayla wc ye kalkmanın cezası olarak bu sabah 11di gözlerimi açtım
geceleri fena terliyorum heryerimden su akıyo kendimden tiksiniyorum eşime mahçup oluyorum ter kokuyorum her gece diye
1 makinalık ütümüz kaldı onlarında kurumasını bekliyorum onlarıda ütüleyeyeim bu işte bitti gitti olacak sonra doğum çantamızı hazırlayacam
şuan bi yandan sizi okurken bi yandanda kızımın çoraplarını katlıyorum
bu arada gelişimcinin salı doğum olabilir dediğini sizlerden okuyunca hatırladım
ama doğumu olmamış demekki güzel senaryolar yazmışınız he hehehe
bu arada o batıl inanca inanmayan ama bi türlüde gidip beldeki saçlarımı kestiremeyen bende varım
inanmıyorum ama ilerde bişeyle karşı karşıya kalırsak eğere Allahım göstermesin vicdan azabı çekerim varsın bi iki ayda daha uzun saçlarla uğraşayım napalım
bu arada şekerimin sınırda olmsından sebep uzun zamandır kahvaltıda bal yemiyodum bu sabah cnm çekti epeyde yedim
kızım balın verdiği enerji ilemidir nedir karnımda takla atıyo ve dışarıdanda bariz belli oluyo hareketleri çok güçlü artık canımı yakar derecesinde
bu arada sizlerdede vajina bölgesinde ara ara baskı oluyomu sanki snaiyelik idrar varmış gibi ama aslında yok
ben dr a sordum hareket ettikçe aşağı doğru baskı hissediyorum diye oda bana hareketliyken olabilir ama hareket yoksa ve baskı varsa o zaman kork dedi
lekenlenmeye gelince benimde koltuk altımda ve göğüs altımda ciddi lekeler var geçer diye aldırış etmiyorum...
bende terliyorumda burdaki arkadşların dediği kadar da değil yanii.sadece ensem ve bacaklarm terliyor ama şapur şupur su akacak kadar değil..hem hala yorganla yatıyorumGünaydın herkese.
Ayy dün gece sabaha kadar esti serindi ama ben hep ter içinde sırılsıklam uyanıyorum yaa.
Ayaklarımın şişi inmiş bugün biraz. Dün evin temizliği de bitti ohhh her şey hazır oğluşumuzu bekliyoruz artık:))
Bu arada Gelişimci heyecanlandırdı valla
benım yüzümde lekelenmeler var fakat..arkadaşların dediği gibi koltk altında falan siyahlanma olmad..annenın dediğin bende duymştum..ama doğum anında yapıyormşsun onu..bir taraftan doğururken bir taraftan saçlarını yüzüne sürüyormuşsunSelam guzel anneler, ben 2kere kestim wallahi sacimi, hatta ilk kestigimde kendim kestim sacimi cok bunalmistim, bise olmaz diye biliyorum AMA inanc iste insanin kafasini karistiriyo. Sacimi hic boyamadim, beyazlarim birsuru ama boyamadim ne olur ne olmaz diye. Lekelenmelere gelince burnumun ustu hafif karardi cok komik ya :))) annemle dun konusurken dedi sacini sur kararan yerlerine nasil yani dedim oda inanc iste, bende surdum bu sabah sacim acikken burnuma ve goz kenarlarima ordada siyah ciller cikti .
merhaba kızlar...
bugün dr. kontrolüm vardı.. kızım biraz daha kilo almış ve 2.700 olmuş.. çok şükür 2.5 kg yu geçti... minik doğan kızlar kervanına biz de katılıyoruz...:)) eğer herşey yolunda giderse 29 temmuz da sezeryana giricem.. kızımın doğum günü belli oldu artık yani..:)) bu arada benim ara ara çarpıntılarım oluyordu, hatta dün nabzım 130 civarındaydı.. dr.um bunu duyunca hemen EKG alalım dedi... bir de tiroid için çeşitli tahlillere bakalım dedi.. sabahtan beri hastanede yok EKG, yok NST, kan tahlilleri falan uğraşıp durdum.. neyse kan tahlilim sonucunu henüz alamadım ama diğerleri iyi çıktı...
ha bir de o cilt kararmalarından ben de muzdaribim.. boynum, koltuk altım, özel bölge... çok kötü görünüyor gerçekten.. ama oğlumda da olmuştu ve sonra geçmişti.. o yüzden onları dert etmiyorum..
yalnız benim sırtımda farklı ovalimsi lekelenmeler de oldu.. dr.um onlar için cildiyeye de bi görün bugün dedi. ben de hemen gitttim.. cildiyeci kadın bulaşıcı olmayan, ama zor iyileşen, genelde saçlı deride gelişen ve vücudun farklı noktalarına da yayılabilen bir çeşit mantar olduğumu ama ne bana ne de bebeğe bir zararının olmadığını söyledi... gebelik ve emzirme dönemince şimdilik geçici olarak kullanabileceğim bir şampuan ve sprey verdi ama mutlaka dr.una da göster dedi. ancak emzirme dönemi bittikten sonra tam bir tedaviye başlayabiliriz o zaman gelirsin dedi. kendi dr.um cildiyecinin yazdıklarını kullanabileceğimi söylediği içim biraz rahatladı... hayırlısıyla bitirseydik şu hamileliği....
arkadaşlar ödem sorunu yaşayan varmı. ben her hafta bir kilo alıyrum. ama bunun hepsi kilo değil şişlik oluyor. benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı acaba aranızda
beni gören şok oluyo bu ne hal olmuşsun diyolar hiç bi ayakkabı olmuyo ayagıma zaten 40 numara giyerdim gerçi boyunda bi problem yok enine olmuyo ayakkabılarım ama ayakalarıma be bacaklarıma elimle basınca bi fındık oturtabilirim içine yüzümdede şişlik var burnum dudaklarım felaket yani
merhaba kızlar...
bugün dr. kontrolüm vardı.. kızım biraz daha kilo almış ve 2.700 olmuş.. çok şükür 2.5 kg yu geçti... minik doğan kızlar kervanına biz de katılıyoruz...:)) eğer herşey yolunda giderse 29 temmuz da sezeryana giricem.. kızımın doğum günü belli oldu artık yani..:)) bu arada benim ara ara çarpıntılarım oluyordu, hatta dün nabzım 130 civarındaydı.. dr.um bunu duyunca hemen EKG alalım dedi... bir de tiroid için çeşitli tahlillere bakalım dedi.. sabahtan beri hastanede yok EKG, yok NST, kan tahlilleri falan uğraşıp durdum.. neyse kan tahlilim sonucunu henüz alamadım ama diğerleri iyi çıktı...
ha bir de o cilt kararmalarından ben de muzdaribim.. boynum, koltuk altım, özel bölge... çok kötü görünüyor gerçekten.. ama oğlumda da olmuştu ve sonra geçmişti.. o yüzden onları dert etmiyorum..
yalnız benim sırtımda farklı ovalimsi lekelenmeler de oldu.. dr.um onlar için cildiyeye de bi görün bugün dedi. ben de hemen gitttim.. cildiyeci kadın bulaşıcı olmayan, ama zor iyileşen, genelde saçlı deride gelişen ve vücudun farklı noktalarına da yayılabilen bir çeşit mantar olduğumu ama ne bana ne de bebeğe bir zararının olmadığını söyledi... gebelik ve emzirme dönemince şimdilik geçici olarak kullanabileceğim bir şampuan ve sprey verdi ama mutlaka dr.una da göster dedi. ancak emzirme dönemi bittikten sonra tam bir tedaviye başlayabiliriz o zaman gelirsin dedi. kendi dr.um cildiyecinin yazdıklarını kullanabileceğimi söylediği içim biraz rahatladı... hayırlısıyla bitirseydik şu hamileliği....
bende yaşıyorum canım, ayak ve bacaklarımda var benım..spor ayakkabımın bağcıklarını çözmüş halde dolaşıyorum..malum devlet dairesine terliklede gelemem idare ediyoruzx bakalım
benımde öyle çoğu ayakkabm olmuyor..sadece sprolarımın bağcıklarını gevşettim o şekilde giyiyorum
afiyet olsun canım, ütü işinde azalmş ne mutlu sana
bende terliyorumda burdaki arkadşların dediği kadar da değil yanii.sadece ensem ve bacaklarm terliyor ama şapur şupur su akacak kadar değil..hem hala yorganla yatıyorum
benım yüzümde lekelenmeler var fakat..arkadaşların dediği gibi koltk altında falan siyahlanma olmad..annenın dediğin bende duymştum..ama doğum anında yapıyormşsun onu..bir taraftan doğururken bir taraftan saçlarını yüzüne sürüyormuşsun
maşallah kızına canım..birşey de çıkmamş sonuçlarındaa.. o mantar olayınıda doğmdan sonra helledersnz..ay benım izne ayrıldğm gün senın kızın mı dünyaya gelecek
Canım bende de ödem var şuana kadar yaklaşık 12 kg aldım gibi gözüküyor ancak, bunun yaklaşık 2,5 kg ı ödem. çünkü bazı günler ( genelde şiş olmadığım) 2,5 kg daha az çıkıyorum tartıda. Önemli olan yüz bölgesinde aşırı olmaması. Biliyorsun preeklampsi belirtisi olabiliyor. Yüzünde varsa ödem mutlaka dr. una danış.
hay maşallah. Umarım bebiş yaşıyordur.
Maşallah bebişine tatlım.bence çok da minik değil nereden baksan 3 kg üzeri doğacak gibi.
Buarada sana da geçmiş olsun diyelim. İşte bu hamilelikte artan hormonlar abuk subuk mantar vs. neden olabiliyor. Mesela o koltuk altı lekeleri, benlerin büyümesi de hormonlara bağlı
benim boynumda koyu koyu benler çıktı küçük boyutlarda çok çirkinler
ayrıca kız bebekte böyle olur derler
benim kızım olcak
minik benler bende de oldu da renklenmeye takıldım ben şimdi. ben ağda yaptı sanıyorum ama hamilelikten olbilir mi?kasıklarımın asağısı karadı benim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?