kızlar saat 1de kafayı bi koydum şu saate kadar uyumuşum...yaw geceleri uyuyamayan ben gündüzleri nasıl mışıl mışıl uyuyorum
mgokberk benim de sezeryan tarihim belli ,ben de senin peşinden geliyorum canım 1 ağustos...bu arada gerçekten bizim gibi sezeryan olacaklar için de bir topic açcak iyi olur yaaa...
lekelenmelerden bahsetmişsiniz benim de göğüs bölgemde baya lekelenmeler oldu...umarım doğum sonrası geçer...
saç kestirme dediniz de...ben de inat ettim kestirmedim batıl inançlarım olmasa da ...belime geldi saçlar...en tepeden topuz yapıyorum evde japonlar misali....komik oluyor eheuehe...ama su içindeyim sürekli bende yaa...duş duş nereye kadar...
ağda olayından hep tırstım genital bölge için ama bu hamilelikte jilete ara verdim çünkü çok kaşıntı yapıyordu bi de çabuk çıkıyordu...ağda gerçekten bi nimetmiş yaa...doğumdan bi hafta önce son kez yaptırırım diyorum ..kuzum bi anda gelmeye karar verirse bilemem tabi,jilete kalırız ihihhih
minik benler bende de oldu da renklenmeye takıldım ben şimdi. ben ağda yaptı sanıyorum ama hamilelikten olbilir mi?kasıklarımın asağısı karadı benim:18:
hippyy bebişinin odasında düzenlemeler bitmiştir fotoları paylaşsana bizimle..
kızlar saat 1de kafayı bi koydum şu saate kadar uyumuşum...yaw geceleri uyuyamayan ben gündüzleri nasıl mışıl mışıl uyuyorum
mgokberk benim de sezeryan tarihim belli ,ben de senin peşinden geliyorum canım 1 ağustos...bu arada gerçekten bizim gibi sezeryan olacaklar için de bir topic açcak iyi olur yaaa...
lekelenmelerden bahsetmişsiniz benim de göğüs bölgemde baya lekelenmeler oldu...umarım doğum sonrası geçer...
saç kestirme dediniz de...ben de inat ettim kestirmedim batıl inançlarım olmasa da ...belime geldi saçlar...en tepeden topuz yapıyorum evde japonlar misali....komik oluyor eheuehe...ama su içindeyim sürekli bende yaa...duş duş nereye kadar...
ağda olayından hep tırstım genital bölge için ama bu hamilelikte jilete ara verdim çünkü çok kaşıntı yapıyordu bi de çabuk çıkıyordu...ağda gerçekten bi nimetmiş yaa...doğumdan bi hafta önce son kez yaptırırım diyorum ..kuzum bi anda gelmeye karar verirse bilemem tabi,jilete kalırız ihihhih
evet canım yaa.. senin tarihin benden önce belli olmuştu, hatırlıyorum okuduğumu... hadi hayırlısı... topic açmayı bilen biri bize yardım etsinnnn...... adı ne olur acep topigin...???
sağlık ocağından aradılar kan ilacınızı alıyor musunuz diyebende hayır son bir aydır almadım dedimm aaa neden dedi ( tahlilim iyi çıkmıştı dr uma demeden kutu bitince yenisini almadığımı hatırladım ) kan ilacını siz halen kullanıyor musunuz
:26:
sağlık ocağından aradılar kan ilacınızı alıyor musunuz diyebende hayır son bir aydır almadım dedimm aaa neden dedi ( tahlilim iyi çıkmıştı dr uma demeden kutu bitince yenisini almadığımı hatırladım ) kan ilacını siz halen kullanıyor musunuz
günde bir devam ediyorum demir hapına,sindirim sorunumda olmuyor
Benım kan değerim düşük çıktığı için içiyorum hep..günde 2 keresende iç ihmal etme
canım kan ilacını ihmal etme benimde iyi çıkıyo ama düşmemesi için günde 1tane içiyorum biliyosunki doğumda kana çok ihtiyacımız olacak hatta doğumdan sonrada olacak
canım benim kan değerlerim düşük çıktığı için hala günde 2 defa içiyorum kan ilacını.sağlık ocağından aradılar kan ilacınızı alıyor musunuz diyebende hayır son bir aydır almadım dedimm aaa neden dedi ( tahlilim iyi çıkmıştı dr uma demeden kutu bitince yenisini almadığımı hatırladım ) kan ilacını siz halen kullanıyor musunuz
Ya ben hamilelikten önce zaten uzatmaya karar vermiştim am genelde benim saçlarım çok dökülmeye başlar uzatınca. Bu sefer dökülmedi ben de kestirmedim ama bence batıl inançtan dolayı kestirmemek çok saçma. 1 -2 hafta sonra şekil verdirmeye gideceğim.
Buarad ben 13 yaşımdan beri sürekli ağda yaptırıyorum. Gerçekten felaket rahat birşey. Hayatımda 1 defa jilet kullandım ve 3 gün kaşıntıdan evden çıkamadım.Şimdi bu akşam gidip yine aldıracağım bacak kol ve gerisini :))) Benim doğum ağustos sonu görünüyor sonrada ağustosun ortasında bir giderim yeter. Zaten hamile kaldığımdan beri 3 -4 ayda ancak alınabilecek uzunluğa geliyor.
yok olmadı dediğim gibi, başınızdaki uzman kişi ile birlikte sakin olmaya çalışırsanız sorun olacağını düşünmüyorum. koklarım bebişimi de sizin için. size tavsiyelerim var...canım yaa ne güzel anlatmışsın eline sağlık...demek tansiyon düşüklüğü olmadı,bende en çok ondan korkuyorum,bide genel anesteziden...benim spinal olmayabi,lir,iğne kullanıyorum da bir hafta önceden kesilmeliymiş iğneler..bebişi kokla bizim yerimizede...ohhh misss...
kizlar hep agdadan konusulmus bende bu konuda cok tirask biriyim ama dogumdan önce yaptirayim diyodum gerci ne zaman gelicegi belli degil yaa her neyse doktora bile sordum ama benim bebis cok asagida duruyo ya doktor yaptirma dedi bana sizlere de bi söylemek istedim gerci bu sadece benim gibi bebisi dogum kanalina girmis basi bayagi derinde olanlar icin gecerli normalde sorun yok yanio yüzden ben yaptiramiyorum jiletle de cok zor artik hem her hafta doktora gidiyorum yapana kadar canim cikiyo aynayla falan. tek istegim dogum aninda temiz olsun orasi ama bu gidisle zor gözüküyooo rezil olucam diyorum doktorlara ebelere :))) gerci burda almanlar pek temizlemez oralarini alisiktir doktorlar daha kötülerine diyo esim deee
Bana doktorum 16. haftada başladı demir hapını ve doğum sonrası 40 ın çıkana kadar kullanacaksın dedi. Devam ediyorum ben.
Canım yurt dışında sadece kenarları alıyorlar önleri örüyorlar neredeyseonun için doktor / ebenin aldırış edeceğini sanmama ama tabi hijyen açısından onlar jiletliyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?