2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hippyy bebişinin odasında düzenlemeler bitmiştir fotoları paylaşsana bizimle..

hippyy bebişinin odasında düzenlemeler bitmiştir fotoları paylaşsana bizimle..

daha bitmedi bitanem...havalandırma işlemleri yeni bitti...herhalde önümüzdeki hafta tamamen bitiririz...bende iş yok biliyorsun...ayakta duramıyorum bile...annem yapıyor herşeyi ben fonda izleyen ve yönlendiren şahıs
yarın da görümcem gelecek annemle baya bişiler tamamlanır sanırsam...bittiği an sizle paylaşırım merak etme:)

evet canım yaa.. senin tarihin benden önce belli olmuştu, hatırlıyorum okuduğumu... hadi hayırlısı... topic açmayı bilen biri bize yardım etsinnnn...... adı ne olur acep topigin...???

Ya ben hamilelikten önce zaten uzatmaya karar vermiştim am genelde benim saçlarım çok dökülmeye başlar uzatınca. Bu sefer dökülmedi ben de kestirmedim ama bence batıl inançtan dolayı kestirmemek çok saçma. 1 -2 hafta sonra şekil verdirmeye gideceğim.
Buarad ben 13 yaşımdan beri sürekli ağda yaptırıyorum. Gerçekten felaket rahat birşey. Hayatımda 1 defa jilet kullandım ve 3 gün kaşıntıdan evden çıkamadım. Şimdi bu akşam gidip yine aldıracağım bacak kol ve gerisini :))) Benim doğum ağustos sonu görünüyor sonrada ağustosun ortasında bir giderim yeter. Zaten hamile kaldığımdan beri 3 -4 ayda ancak alınabilecek uzunluğa geliyor.

sağlık ocağından aradılar kan ilacınızı alıyor musunuz diye bende hayır son bir aydır almadım dedimm aaa neden dedi ( tahlilim iyi çıkmıştı dr uma demeden kutu bitince yenisini almadığımı hatırladım ) kan ilacını siz halen kullanıyor musunuz
:26:

kizlar hep agdadan konusulmus bende bu konuda cok tirask biriyim ama dogumdan önce yaptirayim diyodum gerci ne zaman gelicegi belli degil yaa her neyse doktora bile sordum ama benim bebis cok asagida duruyo ya doktor yaptirma dedi bana sizlere de bi söylemek istedim gerci bu sadece benim gibi bebisi dogum kanalina girmis basi bayagi derinde olanlar icin gecerli normalde sorun yok yani o yüzden ben yaptiramiyorum jiletle de cok zor artik hem her hafta doktora gidiyorum yapana kadar canim cikiyo aynayla falan. tek istegim dogum aninda temiz olsun orasi ama bu gidisle zor gözüküyooo rezil olucam diyorum doktorlara ebelere :))) gerci burda almanlar pek temizlemez oralarini alisiktir doktorlar daha kötülerine diyo esim deee

günde bir devam ediyorum demir hapına,sindirim sorunumda olmuyor

Benım kan değerim düşük çıktığı için içiyorum hep..günde 2 kere sende iç ihmal etme

canım kan ilacını ihmal etme benimde iyi çıkıyo ama düşmemesi için günde 1tane içiyorum biliyosunki doğumda kana çok ihtiyacımız olacak hatta doğumdan sonrada olacak

günde bir devam ediyorum demir hapına,sindirim sorunumda olmuyor

Benım kan değerim düşük çıktığı için içiyorum hep..günde 2 kere sende iç ihmal etme

canım kan ilacını ihmal etme benimde iyi çıkıyo ama düşmemesi için günde 1tane içiyorum biliyosunki doğumda kana çok ihtiyacımız olacak hatta doğumdan sonrada olacak

bugün alayım hemen bi kutu daha o zaman sağolun arkadaşlar

Son düzenleme:
canım benim kan değerlerim düşük çıktığı için hala günde 2 defa içiyorum kan ilacını.

ben de 5 yıldır ağda yaptırıyorum çok rahat valla.
20 temmuzda randevum var o zamana kadar alınacak kadar uzamamış olacaklar jilet yapmak istemiyorum doktor çatı muayenesi yapacak offf öyle gidicem heralde..

yok olmadı dediğim gibi, başınızdaki uzman kişi ile birlikte sakin olmaya çalışırsanız sorun olacağını düşünmüyorum. koklarım bebişimi de sizin için. size tavsiyelerim var...
şimdi bol bol uyuyun, bebiş uyutmayacak çünkü. gece de 4 defa kalktığım oluyo, o uykunun arasında ağlama sesiyle uyanmak çok zor geliyo,,,emziriyosun, bazen hemen uyuyo bazen 2 saati buluyo. yatağa dönüp hasretle bakıyosunsabah erken saatte yine uyanıyo, yine yine yine...
ama gözlerinizin içine bakıp minik bi gülücük attığı zaman dünyalara değer oluyo, herşeyi unutuyosun, tüm uykusuzluk yorguluk gidiyo,,,
altı naylonlu olan bebek önlüklerinden alın. emzirirken hep döşüne akıtıyo ağzından, kıyafet değiştirmek zorunda kalıyosun sürekli, 4 tane var şuan zor yetiyo
kesinlikle en az 1 ay yanınızda bi büyüğünüz kalsın imkan varsa, özellikle anneniz... lohusalıktaki en önemli şey anneymiş
veeeeee göğüs yaraları... en kötüsü bu işte. krem kullanmaya başlamışsınızdır umarım, yoksa çok zorlanırsınız... koskoca ameliyat geçirdim, dikiş ağrısı çektim ama hiçbişey bunun kadar canımı yakmadı. göğüs koruyucuyla emzirebilirsiniz. bi tek bunun faydasını gördüm.
bebeği kucağa, sallamaya vırt zırt olaylarına alıştırmayın diyenlere kulak asmayın... zira bebeğe bi gaz sancısı girdiği zaman yavrucak fizah fizah bağırıyo, kucağınıza alıp sallayarak biraz pışpışlayarak hemen gazının çıktığını göreceksiniz,, ve arkasından gelen huzurlu uykusunu...
yenidoğanlar için olan ıslak mendillerden kullanın, pişik olmuyo... göbeği düşmeden yıkamayın
ve özellikle sezeryan olcaklar için söylüyorum : taburcu olup eve geldikten sonra, dikiş bölgenizi streç film ile sarıp, bir kişinin yardımıyla, dikiş bölgenize kesinlikle su değdirmeden sıcak bi duş alın, sütünüzün birden nasıl çoğaldığını göreceksiniz... ama öncelikle bebeğinizi emzirmeyi yürekten isteyin,,,faydası olacaktır...

Bana doktorum 16. haftada başladı demir hapını ve doğum sonrası 40 ın çıkana kadar kullanacaksın dedi. Devam ediyorum ben.

Canım yurt dışında sadece kenarları alıyorlar önleri örüyorlar neredeyse onun için doktor / ebenin aldırış edeceğini sanmama ama tabi hijyen açısından onlar jiletliyor olabilirler.

Merhaba sevgili anneler ve anne adaylari,
Hepinize bir sorum var: bebeginize ikinci el giyisi, oyuncak, esya satin alir miydiniz. Veya esiniz dostunuz ikinci el magazalardan bebek kiyafeti ve oyuncak satin alsa bunlari da size hediye getirse ne dusunursunuz?
Cevaplarinizi bekliyorum,
xxxx

evet cnm buraya ilk geldigimde havuza gitmistik orda duslarda ciplak kadinlari görmüstüm ne igrencti o öyleee. onlar aldiris etmese de insan rahatsiz oluyo iste. ama napiyim agda yaptirma dedi bende jiletle oldugu kadar idare ediyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…