rica ederim canım ne demek :) ben pijama takımı aldım, gecelik sevmem, gerekte yokmuş açıkçası. odama getirildiğimde hemşireler pijamamın üstünü giydirdiler sadece, alt tarafa da hasta bezi taktılar, zaten üzeriniz örtülü olduğu için gerek yok, 2 saat içinde 3 defa hasta bezi değişti, sezeryan olduğu için doğumdan sonra atılıyo içerde kalanlarcanım ya ne güzel bilgiler bunlar,taze anneden,çok sağol ...sezeryandan sonra çok kanaman oldumu bide kilot yada alt pijama giyebildinmi,gecelikmi tavsiye eddersin...
cnm dogurmadıgına sevındım tansıyonun düzeldıgınede
Rabbım saglık versın
ben de bugün kontrole gittim.2539,5 g çıktı:)
ama kafama takılan bişey var,35+1 olmama rağmen,bpd=30+5 çıktı!! şakaklar arası uzunluk...
boy uzun,ben de uzunum zaten:) fl=36+1
ac=34+6
hc=35+2
bu arada kordon kanını devlete bağışlamaya karar verdik.onkim'den kit gönderdiler kargoyla..kargo bile ücretsiz..doğum günü bi form doldurucakmışız..o gün geliyolarmış..
kızlar wcde bir anda bir baktım bişey akıyor bakmaya korktum öyle çok akıntım geldi ki yumurta akı kıvamında içinde beyaz parçalar da var ama çok fazla çok korktum yaa artık fitil de kullanmak istemiyorum kaç defa kullandım antibiyotik bile kullanmıştım umarım sorun olmaz. sizlerin akıntısı nasıl artış var mı
?
ya evet burada öyle gerçi ağda ile alanlarda var(yabancılar genelde:) ). ama doğum esnasında eğer sen o bölgeyi temizlememişsen, hemşireler jiletle alıyor (sabunsuz genelde) bu da cok can yakıyordur.
ikinci el eşya kullanımına karşı değilim ama ikinci el dükkandan hediye alınsa çok garipserim sanırım. kendi eskilerini verse sorun değil ama ikinci el dükkandan hediye alınmaz bence :)
canım doğumda hemşireler jiletle alıyormuş bu da hiç hoş olmaz. burada ağda şansım yok zaten nette hamilelikte ağda yaptırmayın diye okumuştum, arkadaşım jiletle hallediyordu bende deneyeyim dedim ama hiç beceremedim. epilasyon aleti kullanıyorum şimdilik.
bu arada ben hala bebek bavulunu hazırlamadım, sanki hazırlarsam doğum olacakmış gibi hissediyroum, o yüzden hazırlamıyorum ne saçma di mi
selam kizlar biz geldik.tansiyonumuz dusuyor kac gundur sicaktan. umarim herkesler iyidir. gerci unutulduk artik kimse bize cevap vermiyor ama.
cnm dikkat et sicaklarda fazla disari cikma. burasi bile bunaltiyo insani orayi düsünmek istemiyorum bilee. allah kolaylik versin valla.
kızlar selamlar;2 gündür giremiyorum,dün eşim beni işten almaya gelirken kaza yaptı,çok şükürki arabanın sadece tamponu hasar gördü,yani eşimde birşey yok,ama okadar korkmuş ki ya sende içinde olsaydın diyor,öyle bir fren yapmış,Allah korumuş.annemlerde merak etmiş akşam onlara gidecektik,durmadan arıyolar,benim sinirlerim bozuldu,ağla ağla tutamadım kendimi,sonra gece annemlere gittik,biraz kafamız dağıldı...
. Canim bana hic boyle birseyden bahsetmedi ebe. Yarin 36. Hafta kontrolum var. Belki bahseder :)valla canim bana da doktorum agda yaptirma dedi kizim dogum kanalinda ve basi cok derinde oldugu icin o yüzden oldugu kadar mecbur jilete kaldim. bende hala hazirlamadim cantayi bi sürü almam gereken sey var ne kadar rahatim di mi oysa her an dogurabilirim :)
ya bu arada kizlar bisey dicem burda ebem bana 34. haftadan sonra damm massage diye bisey söyledi tam olarak türkcesini bilmiyorum bu kelimenin ama vajinanin hemen arkasinda set gibi bisey olarak anlatti ben göstermesini istemedim acikcasi :))) oraya masaj yapmak gerekiyomus bu haftadan sonra dedi dogum aninda esnekliginin iyi olmasi icin gereksiz kesilmelerin engellenmesi icin ama bu dogum aninda yapilan kesiyle ayni sey mi bilmiyorum böyle bisey duyaniniz var mi ya da yurtdisinda yasayan arkadaslarin ebeleri böyle biseyden bahsetti mi???
kızlar selamlar;2 gündür giremiyorum,dün eşim beni işten almaya gelirken kaza yaptı,çok şükürki arabanın sadece tamponu hasar gördü,yani eşimde birşey yok,ama okadar korkmuş ki ya sende içinde olsaydın diyor,öyle bir fren yapmış,Allah korumuş.annemlerde merak etmiş akşam onlara gidecektik,durmadan arıyolar,benim sinirlerim bozuldu,ağla ağla tutamadım kendimi,sonra gece annemlere gittik,biraz kafamız dağıldı...
ya evet burada öyle gerçi ağda ile alanlarda var(yabancılar genelde:) ). ama doğum esnasında eğer sen o bölgeyi temizlememişsen, hemşireler jiletle alıyor (sabunsuz genelde) bu da cok can yakıyordur.
canım doğumda hemşireler jiletle alıyormuş bu da hiç hoş olmaz. burada ağda şansım yok zaten nette hamilelikte ağda yaptırmayın diye okumuştum, arkadaşım jiletle hallediyordu bende deneyeyim dedim ama hiç beceremedim. epilasyon aleti kullanıyorum şimdilik.
bu arada ben hala bebek bavulunu hazırlamadım, sanki hazırlarsam doğum olacakmış gibi hissediyroum, o yüzden hazırlamıyorum ne saçma di mi
valla canim bana da doktorum agda yaptirma dedi kizim dogum kanalinda ve basi cok derinde oldugu icin o yüzden oldugu kadar mecbur jilete kaldim. bende hala hazirlamadim cantayi bi sürü almam gereken sey var ne kadar rahatim di mi oysa her an dogurabilirim :)
ya bu arada kizlar bisey dicem burda ebem bana 34. haftadan sonra damm massage diye bisey söyledi tam olarak türkcesini bilmiyorum bu kelimenin ama vajinanin hemen arkasinda set gibi bisey olarak anlatti ben göstermesini istemedim acikcasi :))) oraya masaj yapmak gerekiyomus bu haftadan sonra dedi dogum aninda esnekliginin iyi olmasi icin gereksiz kesilmelerin engellenmesi icin ama bu dogum aninda yapilan kesiyle ayni sey mi bilmiyorum böyle bisey duyaniniz var mi ya da yurtdisinda yasayan arkadaslarin ebeleri böyle biseyden bahsetti mi???
selam kizlar biz geldik.tansiyonumuz dusuyor kac gundur sicaktan. umarim herkesler iyidir. gerci unutulduk artik kimse bize cevap vermiyor ama.
yaa hala zırıl zırıl aglıyorıummmmmmmmmmmmmmmmm
kadın cok sakın benceee gayet rahat ben koparım heraldee aglamaktannnnn
ya kızlar sızde de oluyomu ben sımdı bole durup dururken dogum anım aklıma gelıyoo bole amelıyathaneye gıdısım falan delı gıbı aglayıp duruyorum esıme ne derım annemı gormek bıle ıstemem heralde daha cok aglarım gıbıme gelıyo sızde de oluyomu bole seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?