2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş..

gelişimci tansiyonun normale dönmüş şükür. bizde burda ne seneryolar uydurduk:))))

kızlar bişi soracam sizlere
benim eşim hastanede çalışıyo ve 2 3 hafta önce bana hastanede doğum yapan hamilelere dağıtılan canbebe markanın numune paketinden getirdi
ve bende bu akşam onu incelşyodum içinden normal gece pedlerinin daha uzunu ve genişi mesane pedi diye bişi çıktı
bu doğumdan sonra kullanılırmı acaba ya merak ettim eğer kullanılırsa epey rahat edilir çünkü oldukça geniş
siz ne diyosunuz,eşimden istiyimmi bikaç paket daha işimi görürmü doğumdan sonra hastanede?

İyi geceler kızlar,
uzun zamandır buraya katılamadım. Hatta okuyamadım bile. İşyerinde yoğundum ve evde de misafirlerim vardı. Misafirlerimi az önce yolcu ettim ve bugün doğum iznine ayrıldım. Artık hür ve özgürüm....

Topikte gelişmeler varmı lütfen yazsın biri bana. Zeynep dışında doğum yapan var mı?
Ya da başka bişeyler.... Çok merak ediyorum...

Bu arada arabamızı aldık, baby comfort elea modelini aldık. Kırmızı renk.. Beğenerek aldım, bakalım memnun kalacakmıyız.

Birde Phılıps avent süt pompası aldım.

Odamızın perdesi geldi. Cibinliği bekliyorum. Ve daha çantam hazır değil....

off cnm yaa zorunlu olmadikca disari cikma sen ben burda 25 derecede patliyorum ama buranin sicagi da bi pis oluyo gerci. ben iyiyim cnm arada kasilmalarim falan oluyo yine ama pek önemsemiyorum artik :)) bu gidisle evde dogrumazsam iyidir :))

. Canim bana hic boyle birseyden bahsetmedi ebe. Yarin 36. Hafta kontrolum var. Belki bahseder :)

cnm My_Little_Sun_Shine altta aciklamis zaten bende arastirmistim biraz internetten onun dedigi sey hani dogumda bazen kesi yapiyolar ya orasi esnek olursa yapilmasina gerek kalmazmis öyle demisti ebem. ama ben daha baslamadim buna yapabile egimi de sanmiyorum uygulama sekli bana göre degil pek

evet cnm tam dogru anlamissin bende arastirdim yazdiktan sonra internetten dedigin sey :) normal dogumda epizyo kesisi buranin yeteri kadar esnememesinden kaynaklaniyonumus ebem burayi masajla iyi esnek hale getirirsen kesi yapilmasina gerek kalmaz dedi ama o dedigin masaji ben pek yapamam ki parmaklarini sokucakmissin falan hic bana göre degil :))) 34. haftadan sonra baslaman lazim demisti ona özel bi yag var ya onunla ya da zeytinyagiyla yapabilirsin demisti.

yürümen çok zor oldumu peki,sütün geldimi hemen?...çok soruyorum galiba kusura bakma canım yaa..vakit ayırıp geldiğin içinde ayrıca teşekkürler...

ya enteresan benim aşırı akıntım olurdu,erken doğum riskinden dolayı yattığımdan beri kupkuruyum,acaba bu kadarıda zararlımı ki,doktora sormak hiç aklıma gelmedi...

canım erken değilki...senin vaktin gelmiş artık...o ağrılar bende 1 aydır çok yoğun var,herhalde bebek iyice yerleşiyodur senin vaktin yaklaşmış,hayırlıssıyla kurtulursun inşallah...

canım bende canpedin mesane pedinden aldım attım çantaya bi paket ne olur ne olmaz...yzlnız sen hangi boyunu aldın,ben eczaneden istedim onlarda en küçük boyunu vermiş,eve gelince açmış bulundum paketi ama çok küçük yaa,keşke en büyüğünü alsaymışım,bir paket ayrıca yetmez canım...tecrübelilere bi soralım....

. Canim bana hic boyle birseyden bahsetmedi ebe. Yarin 36. Hafta kontrolum var. Belki bahseder :)

kids-go ben persembe gunu gidecegim doktora bizi 3 haftada bir cagiriyor cunku ama ben kitapta okudum bahsettigim masaji. biraz acayip bi masaj:)) muhtemelen acitioda ama doum aninda cok faydasi oluyormus. nasil oldugunu anlattimi sana??

yok gecende bisey sordum baya bir bekledim kimse cevap vermedi(cok ayri kalinca unutulduk bu arada bende annem gelince bir agda denemeyi dusunuodum doguma kadar rahat olur diye. zararimi varmiski??bu arada bugun ayran ictim baya. suda ole. ama sicak dayanilmaz gercekten.

40 derece valla dayanilmaz oldu. su an bile oluorum sicaktan. off off. su masaj olayi acitir gibi geldi banada. ama epizyotemimi ne denilen seyde cok kotu. annem dikis yerlerim hala aciyor diyor. ole olmasindansa denemek lazim ama acir kesin ya. fitil koyarken bile aciyor.

ben hiç kullanmadım desem yeridir!elevit kullanıyorum en başından beri.kanım hiç düşmedi,kan ilacı kabız yaptığı için ben de kullanmadım.doktorum da sorun etmedi hiç..

Günaydın güzeller. Dün yine uyuyamadım su iç tuvalate git tüm gece yaptığım bu oldu...

ezgice geçmiş olsun canım.. Aman üzme kerndini..
eyeszay seni unuturmuyuz hiç.. Gözden kaçmıştır sorun.

ayy çok iyi oldu bu yazdıkların canımm yaa..dün akşam bir ara ben bu işi becerebilecek miyim?diye epey endişelenmiştim(şimdi bir cesaret geldi yazdıklarını okuyunca hatta acayip heyecanlandım kavuşmak için kızıma

bugün kızlar unnadoda..lansinoh göğüs ucu kremi 28 tl 56 gramı..ilgilenenlere duyrulur

canım tam ben yazıcaktım. dün almıştım ben de e-bebebkten şu primadan gelen kuponla birlikte..çok az zarar etmişim napalım artık...

bi de bu krem günde 1 kez mi kullanılacak.. ben yeni başladım da kullanmaya

be biliyorum okumuştum tam da dediğin şeyi ama tembellikten yapmıyorum bugün başlasam mı ki??vajinanın bittiği yerde başlıyor masaj yapacağın bölge aynayı al anlıcaksın anlattığım yeri oraya masaj yağı badem yağı ne istersen onunla masaj yapmak gerekiyormuş...ayrıca kesik o bölgede yapılıyor evet ben 1 kere bir cesaret normal doğum fotolarına baktım kesiği tam o noktada 45 derece açıyla atıyorlar!!

çok geçmiş olsun allah başka dert vermesin...iyi ki sen yokmuşsun araçta çok korkardın...

bence çokta zarar etmemişsindir..normal fiyatıda 39 du sanırım..ee sen bir kreme kargo parasıda vereceğini hesaplarsan 33tl ye falan geliyor..bence daha karlısındır ne kadara almştın? bende hiç kullanmadım daha nasıl kullanıldğını bilmiyorum..yazıyordur üstünde

günaydın kızlar
bende hasta oldum boğazlarım acıyo kulaklarımın içi kaşınıyo hapşuruk öksürük ne ararsan var
iyiki doğum vaktime daha var yoksa napardım sezeryanlı halimle bilmiyorum

ben doğumdan sonra kullanmıştım göğüs ucu kremini ama 10 gün baya canım acımıştı. ondan sonnra geçti nasır mı tuttu ne?? acaba yine acırmıki geçen sene memeden kesmiştim oğlumu arada 1 sene olcak belki acımaz hee

günaydın kızlar
bende hasta oldum boğazlarım acıyo kulaklarımın içi kaşınıyo hapşuruk öksürük ne ararsan var
iyiki doğum vaktime daha var yoksa napardım sezeryanlı halimle bilmiyorum
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. hasta olmamamız gereken zamanlar, çok dikkatli olmalıyız

umarım olmaz canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…