ne güzel..inşallah allah bizede böyle bir doğum nasip eder....
evet canım hem hoşuma gitti hem güldüm..ama bana değer verdiğiniz için teşekkür ederim....düşünülmek güzel şeymiş...
canım çok dikkat et..2 yıl önce beni ameliyata alacaklardı..bende boğazımdan rahatsızdım..bu şeklilde sana narkoz veremeyiz dediler...zararımı ne oluyormuş...oyüzden çok dikkat et..ayrıca vicks buğu yap...hemnen gecer canım..yani benim öyle oldu...ayrıca geçmiş olsun...
bugün kızlar unnadoda..lansinoh göğüs ucu kremi 28 tl 56 gramı..ilgilenenlere duyrulur
kızlar, sizden bir şey soracağım. şimdi şu lohusa şerbeti için hazırlıklar yapıyorum. dün kemeraltında bardaklar için lastiklere bakındım. 12 tanesi 22 liraya dediler ama tipleri daha çok saç tokası gibi geldi, aynı dükkanda kendin şeker ve benzer şeyler yapmak içinde bir sürü küçük bebek biblolar falan satılıyordu. onları görünce o lastikleri kendim yapmaya karar verdim. şimdi 24 tane o bebek biblolardan aldım ayrıca kumaş satan yerlerden fırfırlı lastikle ince kurdeleler aldım.
buğün yapmaya başladım ama hangisinden yapayım diye kararsız kaldım, resimlerini ekliyorum:
Eki Görüntüle 223923 Eki Görüntüle 223924
sizce ince lastik mi, yoksa geniş lastik mi daha güzel duruyor? (geniş lastiği yan yana dikerek yaptım)
bu arada, genel olarak güzel duruyor mu? yoksa başka bir model şeklinde mi yapsam:26:
çok sağol tatlımtam hatırlmıyorm lansinohtan başka şeyler de almıştım haklısın canım kargo parasını düşününce aynı şey oluyo..
yağlı bi krem bezelye büyüklüğünde parmak arasında yumuşatıp sürün diyo. ben dün başladım günde bi kez mi sürmeli diye merak ettim. üstünde sadece emziren anneler için denmiş de
çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine..
Günaydın kızlar,
ezgice , geçmiş olsun canım allahtan araçta değilmişsin, eşinde ucuz atlatmış.
esteda, canım sanada oğluna da çok geçmiş olsun, tez zamanda atlatırsınız inş. Tavuksuyu çorbası iyi fikir...
Günaydın herkese
Akropolde doğum yapacak arkadaşlar var mı?
kızlar, sizden bir şey soracağım. şimdi şu lohusa şerbeti için hazırlıklar yapıyorum. dün kemeraltında bardaklar için lastiklere bakındım. 12 tanesi 22 liraya dediler ama tipleri daha çok saç tokası gibi geldi, aynı dükkanda kendin şeker ve benzer şeyler yapmak içinde bir sürü küçük bebek biblolar falan satılıyordu. onları görünce o lastikleri kendim yapmaya karar verdim. şimdi 24 tane o bebek biblolardan aldım ayrıca kumaş satan yerlerden fırfırlı lastikle ince kurdeleler aldım.
buğün yapmaya başladım ama hangisinden yapayım diye kararsız kaldım, resimlerini ekliyorum:
sizce ince lastik mi, yoksa geniş lastik mi daha güzel duruyor? (geniş lastiği yan yana dikerek yaptım)
bu arada, genel olarak güzel duruyor mu? yoksa başka bir model şeklinde mi yapsam:26:
cnm bendeki numune paketi olduğu için içinden en büyük boy çıktı bence en büyük boyu idealdiryürümen çok zor oldumu peki,sütün geldimi hemen?...çok soruyorum galiba kusura bakma canım yaa..vakit ayırıp geldiğin içinde ayrıca teşekkürler...
ya enteresan benim aşırı akıntım olurdu,erken doğum riskinden dolayı yattığımdan beri kupkuruyum,acaba bu kadarıda zararlımı ki,doktora sormak hiç aklıma gelmedi...
canım erken değilki...senin vaktin gelmiş artık...o ağrılar bende 1 aydır çok yoğun var,herhalde bebek iyice yerleşiyodur senin vaktin yaklaşmış,hayırlıssıyla kurtulursun inşallah...
canım bende canpedin mesane pedinden aldım attım çantaya bi paket ne olur ne olmaz...yzlnız sen hangi boyunu aldın,ben eczaneden istedim onlarda en küçük boyunu vermiş,eve gelince açmış bulundum paketi ama çok küçük yaa,keşke en büyüğünü alsaymışım,bir paket ayrıca yetmez canım...tecrübelilere bi soralım....
cnm çok geçmiş olsun ballı ıhlamur iç bol bolgünaydın kızlar
bende hasta oldum boğazlarım acıyo kulaklarımın içi kaşınıyo hapşuruk öksürük ne ararsan var
iyiki doğum vaktime daha var yoksa napardım sezeryanlı halimle bilmiyorum
bence 2side gayet güzel tombik bardağa diğerini koysaydın belki iyi olmazdı düz bardakta da diğeri iyidurmazdı hangi bardakları kullanacaksan ona gore seçim yap bence
aslında ben uzun bardak tarzını kullanacktım ama ince lastikli olanı azıcık geniş yapmışımcanım ben akropol de yapmıycam ama nerdeyse tüm arkadaşlarım orda doğum yaptı. ben de bi ara bülent beyin hastasıydım. herkes çok memnun..
ayy süperler valla bardağına göre değişir bence.. büyük bardakta genişi gzel, diğer bardakta dar olanı... ben bayıldım gerçekten..
normlade bende 12 tane yapacaktım ama aldığım biblolar pakette 8er tane çıkınca, baren 24 tamamlayıp diyerekten 3 paket aldım. kurdelelerle birlikte toplam herşey 14 liraya denk geldi. dükkandaki gördüğüm lastiğin üstünde de biblo yoktu. sadece kocaman geniş lastiğin üstünde kelebek gibi bir şey vardı. tam bir toka gibi duruyordu. önceden beğendiğim lastiklerdende kalmamış, böylece kendim yapmaya düşündüm.bende akşam yaptım
bende ilkten senin gibi malzemleri alıp yapacaktım ama sonra bi dükkanda hazırını bulunca aldım uğraşmamak için
12 tanesine 18 lira vardim ama benimkilerin ucunda seninki gibi biblo şekli yok daha bazit bişi
bende senin ilk tombik bardağından kullandım ve süslerim tek şerit
bi ara yüklerim bende
çok güzel oldular
sen kaç tane yapmayı düşünüyosun
ben 12 tane yaptım ama azmı acaba
eve gelenlere verecem dedim bi anda çokta fazla kişi gelmez heralde
normlade bende 12 tane yapacaktım ama aldığım biblolar pakette 8er tane çıkınca, baren 24 tamamlayıp diyerekten 3 paket aldım. kurdelelerle birlikte toplam herşey 14 liraya denk geldi. dükkandaki gördüğüm lastiğin üstünde de biblo yoktu. sadece kocaman geniş lastiğin üstünde kelebek gibi bir şey vardı. tam bir toka gibi duruyordu. önceden beğendiğim lastiklerdende kalmamış, böylece kendim yapmaya düşündüm.
esteda..... çok geçmiş olsun... ben de bu aralar çarpılmazsam iyidir... bizde ufonun silindir şeklinde bir soğutucusu var, her gece resmen en üst kademeye ayarlayıp karşısında yatıyorum.... eşimin boynu, sırtı tutulmuş artık yatak odasında yatmıyor benimle...:)) ama ben de başka türlü serinleyemiyorum ve uyuyamıyorum... inşallah hasta olmam... gerçi senin hastalığını duyunca içime korku düştü.... bu aralar hasta olmama lazım çünkü, şurda operasyonuma ne kaldı ki...
neyse sen de dikkat et kendine artık... senin de evde benim gibi bi oğlun var... hasta hsata bi de çocukla ilgilenmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim....
cnm bendeki numune paketi olduğu için içinden en büyük boy çıktı bence en büyük boyu idealdir
sende aldım dedin ya en kısa zamanda eczaneye bi uğrayayım o zaman bende 1 paket en büyük boyundan alayım içinde kaç tane var ve kaç lira hatırlıyomusun
bide eczaneden humana still tes alıcam bak aklıma şimdi geldi paylaşayım dedim...
cnm çok geçmiş olsun ballı ıhlamur iç bol bol
bende akşam yaptım
bende ilkten senin gibi malzemleri alıp yapacaktım ama sonra bi dükkanda hazırını bulunca aldım uğraşmamak için
12 tanesine 18 lira vardim ama benimkilerin ucunda seninki gibi biblo şekli yok daha bazit bişi
bende senin ilk tombik bardağından kullandım ve süslerim tek şerit
bi ara yüklerim bende
çok güzel oldular
sen kaç tane yapmayı düşünüyosun
ben 12 tane yaptım ama azmı acaba
eve gelenlere verecem dedim bi anda çokta fazla kişi gelmez heralde
çok güzel olmuş:) ince lastikli olan küçük bardağa,kalın olan da büyük bardağa takmışsın zaten,tam uymuş:) eline sağlık,kemeraltında ayakların şişmedi mi:)))
bu arada dün ve devamlı öyle çıkıyo zaten.. tansiyonum çok düşük çıkıyo..9,5-5 veya10-5 çıkıyo.. sizin nasıl??? nabızdan ölçen tansiyon aleti aldık geçenlerde,arada ölçüyorum durum böyle..sizin??
benim hamilelik boyunca hiç tansiyon sorunum olmadı. ama seninki belki sıcaklardan düşük çıkmış olabilir. istersen sen aile hekimine git. onlar ölçüp bir şey varsa söylerler.çok güzel olmuş:) ince lastikli olan küçük bardağa,kalın olan da büyük bardağa takmışsın zaten,tam uymuş:) eline sağlık,kemeraltında ayakların şişmedi mi:)))
bu arada dün ve devamlı öyle çıkıyo zaten.. tansiyonum çok düşük çıkıyo..9,5-5 veya10-5 çıkıyo.. sizin nasıl??? nabızdan ölçen tansiyon aleti aldık geçenlerde,arada ölçüyorum durum böyle..sizin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?