2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inş. canım bende hep dua ediyorum ilki kadar çok rahat bi doğum olsun diye

burda artık çok yakın olduk hep birbirimizi takipteyiz merak ediyoruz:)))

çok sağol canım. bende duymuştum narkoz zararlı diye eğer öyle bişey olursa epidural yaparlar sanırım ama onuda ben istemiyorum:18:

bugün kızlar unnadoda..lansinoh göğüs ucu kremi 28 tl 56 gramı..ilgilenenlere duyrulur

kızlar yaa bu lansinoh krem nihayetinde kozmetik bir ürün olarak koruyucu etki gösteriyor bildiğim kadarıyla... ama emzirmeye başlayınca "tedavi edici" özelliği olan tıbbi bir kreme ihtiyac olacak.. ben yaşadım bunu oğlumda... "garmastan" diye 5 yıl önce oğlum doğduğunda kullandığım bir merhem vardı... göğüs ucuna her emzirmeden sonra sürülüyordu ve emzirme öncesi göğsünüzü temizlemenizi gerektirmeyen bir merhemdi.. dr.um tavsiye etmişti... resmen iki gögüs ucum da parçalanmıştı... hatta emzirme sırasında özellikle sol göğsümden kan sızıyordu.. ama bu garmastanı kullanmaya başladıktan sonra çok iyi geldiğini hatırlıyorum, çabuk toparlanmıştım... az önce baktım temmuz annelerinden doğum yapanlardan biri de garmastan kullanıyorum diye yazmış... ithal bir merhem olduğunu biliyorum, demek ki hala piyasada var..... haberiniz olsun kızlar...

Canım ben 2. resimdekini beğendim. Çok hoş olmuş bence.

çok sağol tatlım

inşallah canım çok sağol

esteda..... çok geçmiş olsun... ben de bu aralar çarpılmazsam iyidir... bizde ufonun silindir şeklinde bir soğutucusu var, her gece resmen en üst kademeye ayarlayıp karşısında yatıyorum.... eşimin boynu, sırtı tutulmuş artık yatak odasında yatmıyor benimle...:)) ama ben de başka türlü serinleyemiyorum ve uyuyamıyorum... inşallah hasta olmam... gerçi senin hastalığını duyunca içime korku düştü.... bu aralar hasta olmama lazım çünkü, şurda operasyonuma ne kaldı ki...

neyse sen de dikkat et kendine artık... senin de evde benim gibi bi oğlun var... hasta hsata bi de çocukla ilgilenmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim....

Günaydın herkese

Akropolde doğum yapacak arkadaşlar var mı?

canım ben akropol de yapmıycam ama nerdeyse tüm arkadaşlarım orda doğum yaptı. ben de bi ara bülent beyin hastasıydım. herkes çok memnun..

ayy süperler valla bardağına göre değişir bence.. büyük bardakta genişi gzel, diğer bardakta dar olanı... ben bayıldım gerçekten..

cnm bendeki numune paketi olduğu için içinden en büyük boy çıktı bence en büyük boyu idealdir
sende aldım dedin ya en kısa zamanda eczaneye bi uğrayayım o zaman bende 1 paket en büyük boyundan alayım içinde kaç tane var ve kaç lira hatırlıyomusun
bide eczaneden humana still tes alıcam bak aklıma şimdi geldi paylaşayım dedim...
günaydın kızlar
bende hasta oldum boğazlarım acıyo kulaklarımın içi kaşınıyo hapşuruk öksürük ne ararsan var
iyiki doğum vaktime daha var yoksa napardım sezeryanlı halimle bilmiyorum
cnm çok geçmiş olsun ballı ıhlamur iç bol bol

bende akşam yaptım
bende ilkten senin gibi malzemleri alıp yapacaktım ama sonra bi dükkanda hazırını bulunca aldım uğraşmamak için
12 tanesine 18 lira vardim ama benimkilerin ucunda seninki gibi biblo şekli yok daha bazit bişi
bende senin ilk tombik bardağından kullandım ve süslerim tek şerit
bi ara yüklerim bende
çok güzel oldular
sen kaç tane yapmayı düşünüyosun
ben 12 tane yaptım ama azmı acaba
eve gelenlere verecem dedim bi anda çokta fazla kişi gelmez heralde

canım harika ikiside çok güzel geniş bardak kullanıcaksan geniş lastikli daha güzel bencede

bence 2side gayet güzel tombik bardağa diğerini koysaydın belki iyi olmazdı düz bardakta da diğeri iyidurmazdı hangi bardakları kullanacaksan ona gore seçim yap bence

aslında ben uzun bardak tarzını kullanacktım ama ince lastikli olanı azıcık geniş yapmışımondan tombik bardağa taktım. ama siz böyle deyince aklım biraz karıştı. toplam 24 tane yapacağım. olmazsa 12 ince 12 geniş olandan mı yapsam. ama mevlütte o tombik bardaktan kullanılır mı sizce. hiç mevlütte bulunmadığım için nasıl bardak tarzı kullanıldığınıda bilmiyorum

nasılsınız kızlarrrrrrrrr?
benim yürümeye bile halim yok........
bütün gece boyunca toplasanız 3 saat uyumamışımdır...napıcam ben bu sıcaklarla başım çok fena dertte...resmen suya girmiş gibi ter içinde uyanıyorum...gecelerim sadece wc,su içme,terle ve ev içinde dolanmayla geçiyorrrrrrrrrrrr...eşim işte yorulduğu için kafayı koyduğu an uykuya dalıyor...ben 5 dakkada bir pozisyon değiştiriyorum...kuzum sağ tarafımı çok seviyor yaa...hep o tarafa doğru yatıyor...göbeğimin görüntüsü de sağa kaymış gibi görünüyor çoğu zaman eheueheu...bugün annem ve görümcem geliyor...kuzumun odasında hazırlık çalışmalarına devammmm...ben de fonda izleyici gene
görüşürüzzzz kaçtık bizzzzzz öpücüksssss

yaa kızlar ürünlerin fiyatları mağazalara göre ne kadar değişiyo.. medela mini pompa bakıyorum dün alsam 169du. bebeğimde 149muş.. internet sitelerinde başka başka.. hayret bişey ...

normlade bende 12 tane yapacaktım ama aldığım biblolar pakette 8er tane çıkınca, baren 24 tamamlayıp diyerekten 3 paket aldım. kurdelelerle birlikte toplam herşey 14 liraya denk geldi. dükkandaki gördüğüm lastiğin üstünde de biblo yoktu. sadece kocaman geniş lastiğin üstünde kelebek gibi bir şey vardı. tam bir toka gibi duruyordu. önceden beğendiğim lastiklerdende kalmamış, böylece kendim yapmaya düşündüm.

güle güle kullan cnm evet güzell seninkilerde...

çok sağol canım sende çok dikkat et az kalmış doğumuna soğutucu acayip çarpar Allah korusun ama sıcaklarla da nasıl baş edilecek ben de hiç bilmiyorum kışın hiç böyle hastalanmayız
sıcaklar çarpıyo insanı. bende gece sırılsıklam kalkıyorum üşendiğimden üstümüde değiştirmiyorum ondan da hasta oldum zaten.
dedğin gibi evde çocuk olunca hastalık daha bi zor geçiyo

çok sağol canım sesimde gitti şimdi

çok güzel olmuş:) ince lastikli olan küçük bardağa,kalın olan da büyük bardağa takmışsın zaten,tam uymuş:) eline sağlık,kemeraltında ayakların şişmedi mi:)))

bu arada dün ve devamlı öyle çıkıyo zaten.. tansiyonum çok düşük çıkıyo..9,5-5 veya10-5 çıkıyo.. sizin nasıl??? nabızdan ölçen tansiyon aleti aldık geçenlerde,arada ölçüyorum durum böyle..sizin??

benimde tansiyon düşüklüğüm çok oluyo geçenlerde ölçmüştüm 8-5 çıktı.

merhaba kızlar çok şükür artık yolun sonuna kadar geldik...herkes hazırlıkta anladığım kadarıyla benimde herşeyim hazır bekliyoruz bakaalım...
Göğüs çatlağı kremi purelanı kesinlikle tavsiye ederim kızımdada onu söylemişti drum hiç çatlak acı çekmedim oğlumdada onu kullanıcam henüz başlamadım...

benim hamilelik boyunca hiç tansiyon sorunum olmadı. ama seninki belki sıcaklardan düşük çıkmış olabilir. istersen sen aile hekimine git. onlar ölçüp bir şey varsa söylerler.
zaten 3-4 saat kadar bir şey yürüdüm. sonra zaten eşim arabayla aldı. malum artık bu göbekle kendim araba kullanamıyorum siz hepiniz böyle diyince kesinlikle hem inceden hem geniş olandan yapmaya karar verdim aslında içimden ince olanını beğenmemizi istiyordum, o daha kolay oluyordu ama ne yapalım, uğraşırız:) ama tombik küçük bardak mevlütte kullanılır mı? ona göre devam edecem yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…