2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb güzel anneler tünaydın ben sabahtan beri dışardayım yeni geldim kontrolümüz vardı nst ye ve ultrasona girdik
2437 gram olmuş baş popo mesafesi 33 ayak 7 cm çok şükür herşey yolunda doktor 38.haftada gelir kız bebekler kendini 38 e hazırla dedi .
ayaklarımın altı çok ağırıyor ya iyiki ayrıldım izne
Hepinizi öptük Allah kolaylık versin herkese sağlıklı bir gün dilerimm

canım, geçmiş olsunda. bu senin doktorunda gerçektende dengesiz çıktı. adam bebeğinin nesi varsa bakmayacaksa dah ne işe yarayacak ki. eğer değiştirme şansın varsa bencede de değiştir. adam kimbilir doğumda ne kadar ilgisiz kalır.
bide zehirleneme falan varsa gerektiğinden daha fazala su içmeye çalışki, vücüdundan tüm zehir idrar yoluyla daha çabuk atsın. geçmiş olsun. bu arada, söylemen çok iyi oldu, bizde ondan kullanıyoruz. bende bundan sonra kullanmayayım baren

sagol canım, sanada iyi günler. gerçek seninki bu güzel sonuçlarla şimdiden çok iyidir. hayırlısı olsun. bebeşinede maşallah

gelişimci, bazı fotoğrafların açılmadığını demiştin, ben o sırada değişkler yaptığım için açılmıyordu. şimdi sorun olmaması gerekiyor

sagol canım, sanada iyi günler. gerçek seninki bu güzel sonuçlarla şimdiden çok iyidir. hayırlısı olsun. bebeşinede maşallah

sağolasın teyzesi aslında 2 hafta önceki kontrolde dedi ki kızın zayıf olacak senin gibi ama hiç sorun değil sağlıklı olsun da büyürler
sen nasılsın bebişinle herşey yolunda mı?

geçmiş olsun sezen böyle hastaya doymuş doktorlar çoookkk..

Ay yazdıkların beni biraz umutlandırdı benimde şekerim yüksek hemen kardeşimi arayıp çay siparişi verdim içicem bakalım.
Günde 22 doz insülin oluyorum yine şekerim yüksek açlık bile 120 gibi tokluk bazen 255 böyle oluncada moralim çok bozuluyor.
Uno denge liğth ekmek yiyorum yağlı yemiyorum şekerli yemiyorum meyva bile yemiyorum şekerim çıkar diye çünki bebişimi kaybetmeyi asla göze alamam.inşallah işe yarar.

canım çok teşekkür ederim.yani geçen haftadan anlamalıydım.sezeryana gelirmiş ama normal doğuma girmezmiş paşam.çok zahmetliymiş gece falan olursa,öle dedi.ne diye devam ettiysem.
valla farklı bişey yapmadım hiç.yediğim içtiğim şeylerde farklılık yok.bi tek o raidi kullanmaya başlayayım dedim.çokçok büyük ihtimal ondan oldu.ama 7 yaşında kız kardeşim var.onunla beraber yattık bende kalmıştı.ona bişey olmadı galiba hassaslaşıyoruz hamilelik döneminde.yine de kullanmayın derim ben

bulgur pilavı ile çerez ye..

Bende kullanıyorum likit ilaçlardan nerdeyse 50 gündür bende bir etki göstermedi
Biraz hassas olabilirsin o yüzden bırakmakla iyi yapmışın yatağının baş ucuna soğan ve sarımsak doğrayıp koy kokusuna gelmiyorlarmış. ben hem kollarıma bacaklarıma of sıkıyorum hem detan elektrolikit takılı hem soğan sarımsak var evim denize yakın olduğu için sivrisinek okadar çokki inan bir kez ısırdıklarında bile zaten hareket edemiyorum kendimi kaşımak ölüm geliyor 35. haftam bebek 4kg geçti bile zaten bende kiloluyum.

selam kizlarr;

nasilsiniz gorusmeyeli

gecmisi okumaya calistim, cok okuyamafdim; bilg. basinda oturmak bile yorucu artik; sicaklar da mahvediyor
bu son haftalar nasil gececek bilmiyorum; Allah yardimcimiz olsun.,

rehnuma dun kontrolun nasil gecti cnm.

sezeryan tarihi alan arkadaslar olmus, hayirli olsunn

suleslii gecmis olsun cnm; dayan cnm, riskli haftalari epey atlattik..

benimmisafirlerim dun aksam gittiler; 1 gece kaldilar;; gorumcem ve k.validem bi evimi supurup sildiler; toz aldilar; sagolsunlar;
gorumcem borek, mercimek koftesi falan yapti birakti;

simdi tatile gidecekler; donuste yine geliriz dediler; yine biraz islerine yardim ederiz dediler

benden haberler boyle;

opuyorum hepinizi.

sağolasın teyzesi aslında 2 hafta önceki kontrolde dedi ki kızın zayıf olacak senin gibi ama hiç sorun değil sağlıklı olsun da büyürler
sen nasılsın bebişinle herşey yolunda mı?
bizimde herşey yolunda. ama seninki gibi bizimkide zayıf ve ufak olacak. ama anne baba olarak biz ikimizde çok ufağız. yani malzeme küçük olunce kızımızında büyük olması imkansız:) ah, derdi anam, uzun boylu damat bul diye ama ben ne yaptım, benim gibi ufak birisine gönül verdim

valla, adam garip. benim doktorumda gece olursa ve nöbetçi olmazsa doğumda bulunamazmış, ancak hep telefondan takip edeceğini, hemde erkenden yanıma geleceğini söyleyip rahatlattı açıkçası. bide her soruma cevap verir. bu adam gibi hiç terslemedi. aynı hastanede doğum yapacaksan doktorunu değiştirebiliyorsun. bide hameliyken insan herşeye hassas oluyor. bende belli dış macunları kullanamıyorum ve önceden yediğim yemekleri şimdi hiç yiyemiyorum.

Tünaydın kızlar. herkes uykusuzluktan şikayetçi benim gibi. gerçi uzun bi aradan sonra dün gece ilk defa rahat uyudum nasıl olduysa. sabah kalkınca bizde kocişle kahvaltıya gittik. dönüşte de biraz alışveriş ohhh iyi oldu valla.

canım ikisi de güzel ama 2. resimdeki daha hoş:)
ben de kemeraltına gitmek istiyodum şekerler için falan. eşim de sevmiyor oraların kalabalığını. internetten sipariş ver dedi öyle yaptım artık yarın gelecek şekerler.

canım gelişme varmış bak ne güzel önemli olan da o. benim uzun zamandır kramp olmadı magnezyumun faydası oldu galiba. kramplar çok fena oluyo yaa. kramp girdi mi eşim beni hemen ayağa kaldırıyodu. o zaman geçiyodu hemen acısı da olmuyodu.
bi de benim de kaç gündür ayaklar şiş 40 numara oldu heralde çok acıyolar üstüne basarken.

canım iyi ki düşmemişsin. sezeryan istiyorsan açılman da başladığına göre alırlar heralde sezeryana. doktordan sonra haberleri bekliyoruz canım.

esteda geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazım valla bu sıcaklarda daha da zor olur hastalık.

benim eşimde kemeraltıya gideceğimi duyunca çok huzursuzlanıyor. kendisi işte olduğu için benimle gelemiyor. banada baren annen gelince birlikte gidin diyor ama ben evde oturmaktan sıkılıyorum ve dayanamıyıp kendimi dışarıya atıyorum. ama kalabalık sokaklara bende pek girmiyorum daha çok şu kızlar ağasının orada dolaşıyorum.

bende bebek şekerini henüz halletmedim. ya netten yada meşhur kemeraltından halledeceğim:)

bence kalın lastikli olan daha güzel olmuş canım eline sağlık
ben de baktım belki 1 ay önce lastikleri buldum ama daha almadım cuma kontrole gidince alayım bari...bir de sen bardakları yeni mi aldın yoksa evdekilerden mi kullanıcan?ve tepsini süsleyecek misin?süslersen fikir olması için foto koysan süper olur)

hadi hayırlısı bakalım)zaten zamanın gelmiş bence hiç üzme kendini o olayolmasaydı da 5 -10 gün içinde doğurabilirdin tabi bakalım doktorun ne diyecek?hayırlı haberlerini bekliyoruz)

canım ya raidden mi olmuş haftasonundan beri biz de takıyoruz onu prize ama hiç faydası yok sivriler cirit atıyor odada)bize dokunmadı ama ondan kaynaklıysa senin ki ben de takmıyayım bir o eksik zaten...
sana da çok geçmiş olsundoktoru da takma belki gününde değildi bir sıkıntısı vardı bu saatten sonra güveneceğin doktoru bulmak zor olur.

aslında kemeraltı çarşısını seviyorum ben ne ararsan var hep diyodum ordan alıcam diye ama gidemedim işte.
canım sen karşıyakadaki e bebeğe gittin mi prima için?biz de yarın gidicez büyük bi ihtimal. tarif edebillir misin? bi de hello baby nin oralarda başka alışveriş merkezi var mı bildiğin ya da kafeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…