selamlarrr.yaa kızlar çokkötü bişey oldu.
bu raid elektrolikit varya sivrisineklerden korunmak için prize takılanlardan.ondan alıp dün gece taktım.sabah dehşet bi mide bulantısı ile uyandım.iğrenç ama baya bi sarı ve acı su çıkardım.Dr'a koştuk hemen bebişime bişey olmasın diye.sinir etti beni doktor.sadece "ben zehirlenme uzmanı değilim,bişey yapamam git nst'ye gir" dedi.
o kadar panikle gitmişim adamda bir rahatlık hiç umursamadı bile.değiştiricem doktoru.çok sinirlendim.bu saatten sonra değişmek doğru mu bilmiyorum ama((( aynı hastanede başka bi doktora gittim nstdedki hemşire önerdi.tatlı dilli bi bayan baya da rahatlattı beni.ona devam edicem galiba...
sonra Nst'miz normal çıktı.sancılarım arada bir 30un üstüne çıktı ama genelde 20 altıydı.Bebeğim iyi şükür ama mide bulantısı devam ediyor
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun,yavrularımızı korusun...
mrb güzel anneler tünaydın ben sabahtan beri dışardayım yeni geldim kontrolümüz vardı nst ye ve ultrasona girdik
2437 gram olmuş baş popo mesafesi 33 ayak 7 cm çok şükür herşey yolunda doktor 38.haftada gelir kız bebekler kendini 38 e hazırla dedi .
ayaklarımın altı çok ağırıyor ya iyiki ayrıldım izne
Hepinizi öptük Allah kolaylık versin herkese sağlıklı bir gün dilerimm
sagol canım, sanada iyi günler. gerçek seninki bu güzel sonuçlarla şimdiden çok iyidir. hayırlısı olsun. bebeşinede maşallah
bu raid elektrolikit varya sivrisineklerden korunmak için prize takılanlardan.ondan alıp dün gece taktım.sabah dehşet bi mide bulantısı ile uyandım.iğrenç ama baya bi sarı ve acı su çıkardım.Dr'a koştuk hemen bebişime bişey olmasın diye.sinir etti beni doktor.sadece "ben zehirlenme uzmanı değilim,bişey yapamam git nst'ye gir" dedi.
o kadar panikle gitmişim adamda bir rahatlık hiç umursamadı bile.değiştiricem doktoru.çok sinirlendim.bu saatten sonra değişmek doğru mu bilmiyorum ama((( aynı hastanede başka bi doktora gittim nstdedki hemşire önerdi.tatlı dilli bi bayan baya da rahatlattı beni.ona devam edicem galiba...
sonra Nst'miz normal çıktı.sancılarım arada bir 30un üstüne çıktı ama genelde 20 altıydı.Bebeğim iyi şükür ama mide bulantısı devam ediyor
Hangisi hayırlıysa o şekilde doğum yapalım inş. Evet bende de şeker var ve çok yüksek. Diyetimi çok sıkı yapmama rağmen iki aydır sürekli yükseldi. Artık diyetisyen diyette kısacak şey bulamıyor. İnsülin de 24 ünite alıyorum her hafta arttırıyor bana mısın demiyordu. Yalnız dediğim gibi zeytin yaprağı çayı ile 220 çıkan (insülin olduğu halde) tokluk şekerim 110-120'ye düştü. Bugün iki aydır ilk kez tatlı yedim, şerbetli. Yükselmedi maşallah diyeyim. Ama azra arkadaş aktara sormuş aktar hamileyken içme dokunur demiş midem bulandı hemen tabii. Üstelik ben doktoruma üstüne basa basa sordum. İçebilirsin dedi. Azra bir ay kaldı sabredicez demiş, evet, sabretmek sorun değil bebeklerimiz için ama 220 çıkan şeker zaten direkt bebeğe zarar veriyor onu 120'ye düşürmüşken çayı bırakmalı mıyım bilmiyorum çok kafam karıştı. :44: :44:
canım, geçmiş olsunda. bu senin doktorunda gerçektende dengesiz çıktı. adam bebeğinin nesi varsa bakmayacaksa dah ne işe yarayacak ki. eğer değiştirme şansın varsa bencede de değiştir. adam kimbilir doğumda ne kadar ilgisiz kalır.
bide zehirleneme falan varsa gerektiğinden daha fazala su içmeye çalışki, vücüdundan tüm zehir idrar yoluyla daha çabuk atsın. geçmiş olsun. bu arada, söylemen çok iyi oldu, bizde ondan kullanıyoruz. bende bundan sonra kullanmayayım baren
rehnuma14
inşallah böyle güzel devam eder haberler.
hippy34
sıcak ki ne sıcak...klima açık vantilatör açık...ay sonunda faturayı merak ediyorum
esteda
çok geçmiş olsun
Bikesha
ikisi de güzeller ağız tadıyla kullanın inşallah.
ezgice
allah korumuşdün biz de dr.a giderken az daha kaza yapıyorduk...dolmuşlar sağolsun canavar gibiler.
Dün kontrolümüz vardı,her şey yolundaymış.Ama küçük hanım zayıf çıktı biraz33+4 2100 iki haftada 300grcık almış,ben hiç almamışım.3gün geriden geliyormuş. ama sağlıklı dopplerde damarlardada sorun yok kan akımı ii dedi.sata göre 25 ağst. ama usg 28 diyor doğum için.dr.sen 10undan sonrası için hazır ol dedi bebişe kilo aldırmam lazım benim
sıcaktan bişey yiyesim gelmiyordu bugünden sonra zorda olsa yiyeceğim.süt içmiyordum ona başladım.pekmez içiçem.başka önerni var mı kızlar?
canım çok teşekkür ederim.yani geçen haftadan anlamalıydım.sezeryana gelirmiş ama normal doğuma girmezmiş paşam.çok zahmetliymiş gece falan olursa,öle dedi.ne diye devam ettiysem.
valla farklı bişey yapmadım hiç.yediğim içtiğim şeylerde farklılık yok.bi tek o raidi kullanmaya başlayayım dedim.çokçok büyük ihtimal ondan oldu.ama 7 yaşında kız kardeşim var.onunla beraber yattık bende kalmıştı.ona bişey olmadıgaliba hassaslaşıyoruz hamilelik döneminde.yine de kullanmayın derim ben
bizimde herşey yolunda. ama seninki gibi bizimkide zayıf ve ufak olacak. ama anne baba olarak biz ikimizde çok ufağız. yani malzeme küçük olunce kızımızında büyük olması imkansız:) ah, derdi anam, uzun boylu damat bul diyesağolasın teyzesi aslında 2 hafta önceki kontrolde dedi ki kızın zayıf olacak senin gibi ama hiç sorun değil sağlıklı olsun da büyürler
sen nasılsın bebişinle herşey yolunda mı?
valla, adam garip. benim doktorumda gece olursa ve nöbetçi olmazsa doğumda bulunamazmış, ancak hep telefondan takip edeceğini, hemde erkenden yanıma geleceğini söyleyip rahatlattı açıkçası. bide her soruma cevap verir. bu adam gibi hiç terslemedi. aynı hastanede doğum yapacaksan doktorunu değiştirebiliyorsun. bide hameliyken insan herşeye hassas oluyor. bende belli dış macunları kullanamıyorum ve önceden yediğim yemekleri şimdi hiç yiyemiyorum.canım çok teşekkür ederim.yani geçen haftadan anlamalıydım.sezeryana gelirmiş ama normal doğuma girmezmiş paşam.çok zahmetliymiş gece falan olursa,öle dedi.ne diye devam ettiysem.
valla farklı bişey yapmadım hiç.yediğim içtiğim şeylerde farklılık yok.bi tek o raidi kullanmaya başlayayım dedim.çokçok büyük ihtimal ondan oldu.ama 7 yaşında kız kardeşim var.onunla beraber yattık bende kalmıştı.ona bişey olmadıgaliba hassaslaşıyoruz hamilelik döneminde.yine de kullanmayın derim ben
canım ikisi de güzel ama 2. resimdeki daha hoş:)kızlar, sizden bir şey soracağım. şimdi şu lohusa şerbeti için hazırlıklar yapıyorum. dün kemeraltında bardaklar için lastiklere bakındım. 12 tanesi 22 liraya dediler ama tipleri daha çok saç tokası gibi geldi, aynı dükkanda kendin şeker ve benzer şeyler yapmak içinde bir sürü küçük bebek biblolar falan satılıyordu. onları görünce o lastikleri kendim yapmaya karar verdim. şimdi 24 tane o bebek biblolardan aldım ayrıca kumaş satan yerlerden fırfırlı lastikle ince kurdeleler aldım.
buğün yapmaya başladım ama hangisinden yapayım diye kararsız kaldım, resimlerini ekliyorum:
Eki Görüntüle 223923 Eki Görüntüle 223924
sizce ince lastik mi, yoksa geniş lastik mi daha güzel duruyor? (geniş lastiği yan yana dikerek yaptım)
bu arada, genel olarak güzel duruyor mu? yoksa başka bir model şeklinde mi yapsam:26:
selam arkadaşlar.dün sabah perintalogta randevum vardı.bebek gelişmemişse hemen ameliyata alınacaktım.ama çok şükür biraz gelişme olmuş.gerçi 35t3 teyiz bebiş 2200 gr. 33. haftalarda görünüyo. ama sağlıklı dedi önemli olan bu.
doktor dosya actı yanındaki doktora gelişim geriliği olarak inceleyeceğiz dedi. bundan sonra her hafta incelenecekmişim doğuma kadar.yani ne zaman gelişme görülmezse o zaman doğum olacak.haftaya tekrar randevum var.
bu arada bende hiç uyuyamıyorum geceleri. kardeşimle eşimin amca oğlu staj yapıolar eşimin yanında.öğrenciler bizle beraber kalıyolar. başka kalcak yerleri yok mecburen yani.o yüzden yatak odasının kapısını filan açamıyorum geceleri.cam acıyorum ama hiç faydası yok boğuluyorum resmen.su içinde kalıyorum bu sabah altıma yaptım zannettim ödüm koptu.termiş meğer :) zaten her gece bir ya da iki kez wc ye kalkıyorum.sonra uyu uyuyabilirsen.
bide dün sol bacağıma bi kramp girdi ki ölüyorum zannettim.ewde de yalnızım ne yapacağımı şaşırdım.ayak parmaklarımdan başladı dizime kadar kasıldım.geçmek bilmedi.nasıl ter boşalttım bilemezsiniz.aynısı bu sabah sağ bacağımda oldu.kendimi yataktan aşağıya attım resmen çıldırıyodum az kalsın.kramplar geçiyo geçmesine ama yerleri çok ağrıyo.dünkünün acısı hala geçmedi mesela.üstüne basarken çok zorlanıyorum.zaten ayaklarım şiş.kafam kadar oldular :) 40 numaraterlik bile zor oluyo. dün hastaneye giderken terlikler zorladı biraz eşimde çıkarmış spor ayakkabılarını al bunları giy diyo.dedim onları giyeceğime çıplak ayakla giderim daha iyi :))
hayırlısıyla şu doğumlarımız bi olsa,ikinci doğumumu kışa denk getircem allahın izniyle :))
geçmiş olsun canım.. bebeğin iyi olmasına çok sevindim
bizim de dün gecemiz maceralıydı.. hastanelik oldum. eşim annem babam eşimin arkadaşları akşam pikniğe gittik parka, sözde ben yürüyecem biraz. önce wc ye gireyim dedim, alaturka tabi ki parktaki zaten başka girmem de dışarda.. wc den bi klktım ayağım kaydı toparlanayım derken ters hareket yaptım galiba. karnıma bi sancı girdi, oldu taş gibi bi de.. neyse ben eşime doğuruyom galiba diyom o da bana benim de gözüme sinek kaçtı diyo.. ayy çatladımm, çok rahat bi adam.. neyse eve geldik apar topar acile gittik ebe baktı, 1 cm açılmam var rahim de yumuşamış..
5-10 güne doğurursun dedi, ama sancın olursa daha erken olur dedi.. bugün doktora gidicez akşam üzeri randevu aldık, bakalım ne dicek
acaba açılma başladı diye sezeryana alır mı yarın öbür gün.. sezeryan istiyoruz çünkü biz..
dua edin kızlar oğluşumla banaaa
Tünaydın kızlar. herkes uykusuzluktan şikayetçi benim gibi. gerçi uzun bi aradan sonra dün gece ilk defa rahat uyudum nasıl olduysa. sabah kalkınca bizde kocişle kahvaltıya gittik. dönüşte de biraz alışveriş ohhh iyi oldu valla.
canım ikisi de güzel ama 2. resimdeki daha hoş:)
ben de kemeraltına gitmek istiyodum şekerler için falan. eşim de sevmiyor oraların kalabalığını. internetten sipariş ver dedi öyle yaptım artık yarın gelecek şekerler.
kızlar, sizden bir şey soracağım. şimdi şu lohusa şerbeti için hazırlıklar yapıyorum. dün kemeraltında bardaklar için lastiklere bakındım. 12 tanesi 22 liraya dediler ama tipleri daha çok saç tokası gibi geldi, aynı dükkanda kendin şeker ve benzer şeyler yapmak içinde bir sürü küçük bebek biblolar falan satılıyordu. onları görünce o lastikleri kendim yapmaya karar verdim. şimdi 24 tane o bebek biblolardan aldım ayrıca kumaş satan yerlerden fırfırlı lastikle ince kurdeleler aldım.
buğün yapmaya başladım ama hangisinden yapayım diye kararsız kaldım, resimlerini ekliyorum:
Eki Görüntüle 223923 Eki Görüntüle 223924
sizce ince lastik mi, yoksa geniş lastik mi daha güzel duruyor? (geniş lastiği yan yana dikerek yaptım)
bu arada, genel olarak güzel duruyor mu? yoksa başka bir model şeklinde mi yapsam:26:
yaa kızlar ürünlerin fiyatları mağazalara göre ne kadar değişiyo.. medela mini pompa bakıyorum dün alsam 169du. bebeğimde 149muş.. internet sitelerinde başka başka.. hayret bişey ...
hızlıal da 140 lira canım güvenilir bir site tavsiye ederim...
hadi hayırlısı bakalımgeçmiş olsun canım.. bebeğin iyi olmasına çok sevindim
bizim de dün gecemiz maceralıydı.. hastanelik oldum. eşim annem babam eşimin arkadaşları akşam pikniğe gittik parka, sözde ben yürüyecem biraz. önce wc ye gireyim dedim, alaturka tabi ki parktaki zaten başka girmem de dışarda.. wc den bi klktım ayağım kaydı toparlanayım derken ters hareket yaptım galiba. karnıma bi sancı girdi, oldu taş gibi bi de.. neyse ben eşime doğuruyom galiba diyom o da bana benim de gözüme sinek kaçtı diyo.. ayy çatladımm, çok rahat bi adam.. neyse eve geldik apar topar acile gittik ebe baktı, 1 cm açılmam var rahim de yumuşamış..
5-10 güne doğurursun dedi, ama sancın olursa daha erken olur dedi.. bugün doktora gidicez akşam üzeri randevu aldık, bakalım ne dicek
acaba açılma başladı diye sezeryana alır mı yarın öbür gün.. sezeryan istiyoruz çünkü biz..
dua edin kızlar oğluşumla banaaa
benim eşimde kemeraltıya gideceğimi duyunca çok huzursuzlanıyor. kendisi işte olduğu için benimle gelemiyor. banada baren annen gelince birlikte gidin diyor ama ben evde oturmaktan sıkılıyorum ve dayanamıyıp kendimi dışarıya atıyorum. ama kalabalık sokaklara bende pek girmiyorum daha çok şu kızlar ağasının orada dolaşıyorum.
bende bebek şekerini henüz halletmedim. ya netten yada meşhur kemeraltından halledeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?