2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm 6 gün büyük bi kayıp değil kapatr bebiş o açığı doppler istedimi dr un
bulgur pilavı iyi diyolar denesene cnm[/QUOTE]

yok canım doppler istemedi,kapatır açığı bebiş dedi zaten ama işte insan yinede hassas oluyo...

canım benimde 34+0da 2200dü o zamn benimde geriden geliyo amadoktor kilosu gayet ii dedi ve bende 1 kilo verdim bu arada hiçiştahım yok eskisi gibi yiyemiyorum dert etme gelişimi iyi olsunda kilosu o kadar önemli değil

evet haklısın canım,gelişimi iyi olsun,sağlıklı olsunlar.sıcaklardanda iştah azalıyo.

cnm demekki yatarakta atlatılan bişi olduğu için gerek görmedi dr un
napıcan cnm yatman gerekiyosa bebişin 1 hafta fazla kalsın içerde kımıldama gerekiyosa
ama gelde sana sor değilmi yapılacak o kadar şey varken yatmakta koyar adama
bende iyiyim cnm çantalarımızı hazırlıyoruz bugün bebişin ve benim
bende sancı kasılma bişi yok yada ben hissetmiyorum karnımda sadece bebeğin hareketlerini hissediyorum
aman nazar deymesinde
cnm 6 gün büyük bi kayıp değil kapatr bebiş o açığı doppler istedimi dr un
bulgur pilavı iyi diyolar denesene cnm

yok canım doppler istemedi,kapatır açığı bebiş dedi zaten ama işte insan yinede hassas oluyo...[/QUOTE]

benide 2 hafta önce geriden geliyodu sonra topladım bende çok tedirgindim ama yapacak bişi yok malesef elimizde
seninkide bi sonraki kontrolde toparlar merak etme

kızlar
emzik biberonları nasıl kaynattınız sıcak suyamı attınız kaç dk. sıcak suda beklettinizmi kaynattınızmı?
camlar plastikleri bir aradamı yaptınız bi anlatabilirmisiniz?

5. bebekte geldi aslında
face grubundan bugün sezeryanla doğdu ama tam bilgi alamadık
artık sayıları karıştıracaz o kadar hızlı gelmeye başladılar ki

5. bebekte geldi aslında

bildiğimiz bilgileri yazayım
38+0 da doğdu bebek bugün yani 15 temmuzda sezeryanla(annede şeker vardı bekletmedi doktoru)
arkadaşımızın nicki jaluse
ilk erkek bebeğimizadı berat kağan
berat kandilinde berat bebeğimiz geldi

burdakiller işine yarar diye düşünüyorum incele canım çok faydalı bitkiler var hamileler için
:: Huggies ::

sağol canım benim ya içime su serptin valla çok korkuyodum normal doğumdan bunu duymak iyi geldi hemde 4.750 grmla doğum yapmış birinden

valla canım herşey bir anda olup bitiyo anlamıyorsun bile.hele bebğini kollarında hissedince vız geliyor o ağrılar sancılar çünkü değmiştir yaşadıkların o minicik parmaklarını öpmeye başlayınca.........

canım çok şükür sağlıkla almışsın meleğini
çok sevindim güle güle büyütün

5. bebekte geldi aslında
ayy maşalllahhh.. teker teker geliyo bebişlerimiz. sağlıkla, mutlulukla gelsin bebişlerimiz..

canım bana fazla bile geldi. buarada kızlar mothercare'e gittim bugün 0-3lük 8lik seti 3-6ayla değiştirdim. hemen aldılar fiş-isim hiçbişey istemedn gerçi poşetinden bile çıkmamıştı.. kumaşı bayaa kalındı daha iyi oldu böyle.. eşim yanımdaydı kıyafetlere baktırmadı bana. yalnız beşikler, yataklarda da %50 indirim vardı o dikkatimi çekti.

gle güle kullanın cicinizi
fazla fazla olsunda eksikliğini hissetmeyelim hastanede gerçi hastanede eve 2 dk ama olsun
bu arada beşikler %50 demişsin hiç dikkat etmedim ben orada beşik varmı yokmu
sallamalı ve ufak tefek bişi arıyorum o tarzda varmıydı şık bişi

ben de bugun arkadasimdan rica ettim mothercare e gitmesini burda yok 7li zibin ve yarim kollu citcitlilar 33-39arasi 3lu tulumlar ksa ve uzun kollu 39 tl bir de 3lu zibin v yarim kollular varmis17-20 tl dedi beden sorunu vardi sadece 1paket alabildik cok azalmis yeni sezonlar gelmis 2ci urun yuzde 50 dedi bu carousel magazasi diger magazalarda belki dha cok cesit vardir

Kızlarr selam,

Bu akşam doktora gittik. oğluşum 2329 g olmuş. FL değerine göre 46,9 cm olmuş boyu. Hala baş aşağı duruyor Veee yine yüzünü göstermedi bize :)) Suyum gayet yeterliymiş. Ama su içmeyi sakın azaltma dedi. hemoglobin değerim 13.7 çıktı o da gayet iyi. Perine masajını sordum, kaçıncı haftada başlayayım diye. suratı yamuldu birden bire sen bilirsin ama bence yapmana gerek yok dedi. Acaba sezeryan yapacağını kafasında kesinleştirdi de bana mı söylemiyor :26:

Buarada annemin bir arkadaşı bebek şekeri yapmış bana tam da sabah burda verilen bir adreste beğenip alıp almamakta kararsız kaldığım şekerden yapmış. Bu resmi internet sitesinden aldım ama bunun aynısı telefona resmi yolladı annem.

Gelişimci den haber yok mu? onun da randevusu vardı.

Buarada eve gelince Allah kabul etsin, hepimiz için yasin okudum.

iyi canım arkadaşn gelmiş..bunca zaman zorluk çektin bundan sonrada az daha dayanırsın tabi..allah bize sabır ve güç versinde 37ye kadar çalışalım

Amin canım. Ya buarada sen de hala araziye çıkıyorsunda, o arazide araçta sarsılmıyor musun? valla ben hadi neyse hastanede çalışıyorum da sen arazide doğuracaksın valla. Aman dikkat et kendine :)))

Canım inşallah istediğin gibi olur herşey. Bileti 1 hafta 10 gün erkene alamıyor musunuz?

Sende ona ve güzel kızına sevgilerimizi ilet.

Canım 6 gün gerilik çok da anlamlı gerilik sayılmaz. Sakın takma kafana. Bak burada 2 -3 hafta geride gelişimi olan bebişlerimiz var ama biz moralimizi bozmuyoruz. Hepsi sağlıkla doğacak inşallah. Buna inanıyoruz.

benim midemde çok kötü ya ateş var sanki içinde yemek borum bile bişii yiyince felaket yanıyo

Canım yatmaktanda artar reflü. Yemek yerken dik dur. Yemekten 45 dk. sonrasına kadar da uzanma. ayaklarını uzat ama vücudun dik dursun.

5. bebekte geldi aslında

Hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün.

arkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))

cnm maşallah oğluna güzel ilerliyo annesi...artık yüzlerini görmek hayal oldu sorma valla
şekerine bayıldım cnm hippy bu çikolatadan olan bi siteyi paylaşmıştı bende en çok bu modeli beğenmiştim güle güle kullanırsınız yersiniz artık

cnm hayırlısı olsun şikayetin neysi acaba hatırlayamadım kusura bakma daha sonra ayrıntılı anlatırsın zaten
dikişlerim demişsin sezeryan oldu sanırım
hayırlısı olsun cnm
ağustos ayının 6.bebeğide dünyay gözlerini açtı demek
sağlıkla sıhhatle büyüsn inş...
ne güzel sütünde gelmiş

amanın 6. bebek bugün haberler arka arkaya
bebek kilo almıyo geriden geliyo demiştin sanki
neyse sağlıklıysa önemli değil kilosunu alır annesi gözünüz aydın olsun
allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…