canım benimde 34+0da 2200dü o zamn benimde geriden geliyo amadoktor kilosu gayet ii dedi ve bende 1 kilo verdim bu arada hiçiştahım yok eskisi gibi yiyemiyorum dert etme gelişimi iyi olsunda kilosu o kadar önemli değil
evet haklısın canım,gelişimi iyi olsun,sağlıklı olsunlar.sıcaklardanda iştah azalıyo.
cnm demekki yatarakta atlatılan bişi olduğu için gerek görmedi dr unben sürekli yatıyorum canım ya azıcık otursam hemen başlıyo kasılmalar o kadar dr a gittim bana ciğer geliştirici iğne falan yapmadılar acaba gerekmi görmedilerki nidilatta vermediler yat dediler yatmaktan her yerim ağrıdı ya şu an bile yatıyorum bacaklarımın arasıda çok acıyo yastık koymadan yatamıyorum sen nasılsın durumun nasıl
cnm 6 gün büyük bi kayıp değil kapatr bebiş o açığı doppler istedimi dr un
bulgur pilavı iyi diyolar denesene cnm
5. bebekte geldi aslında
face grubundan bugün sezeryanla doğdu ama tam bilgi alamadık
artık sayıları karıştıracaz o kadar hızlı gelmeye başladılar ki
kızlar
emzik biberonları nasıl kaynattınız sıcak suyamı attınız kaç dk. sıcak suda beklettinizmi kaynattınızmı?
camlar plastikleri bir aradamı yaptınız bi anlatabilirmisiniz?
Selam kızlar; bugün kontrolümüz vardı.bebişimiz 6 gün geriden geliyormuş(. 33+5 haftalığım,2090gr olmuş.2 hafta önceki kontrolde 1900 dü.çok az gelişmiş.ama tabi benim 4 günlük ishalim mahvetti,yavrumuda benide ,neyseki geçti (kan tetkiki ve gaita tetkiki yaptırdım,bir şey çıkmadı.mikrobik bir şey değilmiş.)bende 1 kg vermişim.kızlar toparlamam lazım,ne yiyeyyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.buarada NST yede gitdim,gayet iyi,baş geliş vaziyette,bunlar iyi haberler:))
kızlar
emzik biberonları nasıl kaynattınız sıcak suyamı attınız kaç dk. sıcak suda beklettinizmi kaynattınızmı?
camlar plastikleri bir aradamı yaptınız bi anlatabilirmisiniz?
sağol canım benim ya içime su serptin valla çok korkuyodum normal doğumdan bunu duymak iyi geldi hemde 4.750 grmla doğum yapmış birinden
Arkadaslar Merhaba,
Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz bizi cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve Carsamba gunu, 35 haftalikken saat 17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!
Allah saglikla hepinizi bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...
ayy maşalllahhh.. teker teker geliyo bebişlerimiz. sağlıkla, mutlulukla gelsin bebişlerimiz..5. bebekte geldi aslında
canım bana fazla bile geldi. buarada kızlar mothercare'e gittim bugün 0-3lük 8lik seti 3-6ayla değiştirdim. hemen aldılar fiş-isim hiçbişey istemedn gerçi poşetinden bile çıkmamıştı.. kumaşı bayaa kalındı daha iyi oldu böyle.. eşim yanımdaydı kıyafetlere baktırmadı bana. yalnız beşikler, yataklarda da %50 indirim vardı o dikkatimi çekti.kızlar hastane çantanıza bebek için kısa kollu koyacakmısınız?
ben şunlar koydum yeterlimi sizce?
2 takım hastane çıkışı
1 takım alt üst yelekli takım eldivenli şapkalı
1 yelek
1 alt çıtçıtlı uzun kollu
2 kısa kollu alt çıtçıtlı
2 tek alt (üstlerin renkleriyle uyumlu)
2 tulum
3çorap ağız bezi...
10tanede bez...
ayy maşalllahhh.. teker teker geliyo bebişlerimiz. sağlıkla, mutlulukla gelsin bebişlerimiz..
canım bana fazla bile geldi. buarada kızlar mothercare'e gittim bugün 0-3lük 8lik seti 3-6ayla değiştirdim. hemen aldılar fiş-isim hiçbişey istemedn gerçi poşetinden bile çıkmamıştı.. kumaşı bayaa kalındı daha iyi oldu böyle.. eşim yanımdaydı kıyafetlere baktırmadı bana. yalnız beşikler, yataklarda da %50 indirim vardı o dikkatimi çekti.
iyi canım arkadaşn gelmiş..bunca zaman zorluk çektin bundan sonrada az daha dayanırsın tabi..allah bize sabır ve güç versinde 37ye kadar çalışalım
:))) allahtan benim annem anliyo yasi da genc gelince baya yardimi olucak bana ama taaa 16 agustosa almistik biletini ne akla hizmetse o gelene kadar dogururmuyum bilmem ama geldikten sonra da cok kalamicako yüzden diyorum söyle annem gelmeden bi kac gün önce dogursam ne güzel olur ama kismet hersey
Kızlarr,
ZarpDeniz arkadaşımız ile şimdi telefonda konuştum. Minicik elli Elacık iyiymiş... Ya bende kızımı görmek istiyorum artık....
Bu arada arkadaşımızın bize bir tavsiyesi var, mutlaka kendiniz için kokulu ıslak mendil koyun çantanıza diyor.
Bende bugün alıcam niveanınkini...
Birde çokk selam söyledi hepinizeeeee
Selam kızlar; bugün kontrolümüz vardı.bebişimiz 6 gün geriden geliyormuş(. 33+5 haftalığım,2090gr olmuş.2 hafta önceki kontrolde 1900 dü.çok az gelişmiş.ama tabi benim 4 günlük ishalim mahvetti,yavrumuda benide ,neyseki geçti (kan tetkiki ve gaita tetkiki yaptırdım,bir şey çıkmadı.mikrobik bir şey değilmiş.)bende 1 kg vermişim.kızlar toparlamam lazım,ne yiyeyyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.buarada NST yede gitdim,gayet iyi,baş geliş vaziyette,bunlar iyi haberler:))
benim midemde çok kötü ya ateş var sanki içinde yemek borum bile bişii yiyince felaket yanıyo
5. bebekte geldi aslında
Kızlarr selam,
Bu akşam doktora gittik. oğluşum 2329 g olmuş. FL değerine göre 46,9 cm olmuş boyu. Hala baş aşağı duruyor Veee yine yüzünü göstermedi bize :)) Suyum gayet yeterliymiş. Ama su içmeyi sakın azaltma dedi. hemoglobin değerim 13.7 çıktı o da gayet iyi. Perine masajını sordum, kaçıncı haftada başlayayım diye. suratı yamuldu birden bire sen bilirsin ama bence yapmana gerek yok dedi. Acaba sezeryan yapacağını kafasında kesinleştirdi de bana mı söylemiyor :26:
Buarada annemin bir arkadaşı bebek şekeri yapmış bana tam da sabah burda verilen bir adreste beğenip alıp almamakta kararsız kaldığım şekerden yapmış. Bu resmi internet sitesinden aldım ama bunun aynısı telefona resmi yolladı annem.
Eki Görüntüle 225599
Gelişimci den haber yok mu? onun da randevusu vardı.
Buarada eve gelince Allah kabul etsin, hepimiz için yasin okudum.
Amin canım. Ya buarada sen de hala araziye çıkıyorsunda, o arazide araçta sarsılmıyor musun? valla ben hadi neyse hastanede çalışıyorum da sen arazide doğuracaksın valla.Aman dikkat et kendine :)))
Canım inşallah istediğin gibi olur herşey. Bileti 1 hafta 10 gün erkene alamıyor musunuz?
Sende ona ve güzel kızına sevgilerimizi ilet.
Canım 6 gün gerilik çok da anlamlı gerilik sayılmaz. Sakın takma kafana. Bak burada 2 -3 hafta geride gelişimi olan bebişlerimiz var ama biz moralimizi bozmuyoruz. Hepsi sağlıkla doğacak inşallah. Buna inanıyoruz.
Canım yatmaktanda artar reflü. Yemek yerken dik dur. Yemekten 45 dk. sonrasına kadar da uzanma. ayaklarını uzat ama vücudun dik dursun.
Hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün.
arkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))
arkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?