2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canmım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Canım benim yaa kim bilir ne tatlıdır :)) İnşallah kısa sürede toparlar. Küçük bebekler daha hızlı kilo alır diyorlar.
Biran önce toparlaman dileğiyle, senden haberler bekliyoruz :))

Saol tatlım. Biz yüzünü 1 defa gördük o da 30 dk. uğraştıktan sonra yarım yamalak ama olsun sürpriz yapacak bize yavrişkom. :)) Ya evet bu sabah ben de aynı sitede beğenmiştim :)))

6.bebegimiz de gelmis, saglikli,mutlu bir omur diliyorum, annesini de tebrik ediyorum.
sira yavas yavas bizlere geliyor

hastane çantasına da koymak lazım diymi iyi olur süt için enerji için

cnm senşn ve bebişin için hayırlısı ne ise o hbrlerle gelirsin inş...hadi bakalım güzel bi kontrol geçirmeni diliyorum cnm

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ...

cnm güzel haberlerle gel inşş..
bende yarın saat 11 de randevum var bakalım ne dıcek dr

kızlar ben geldim...bebek çok az kilo almış ..hatta dr. bu ilaçlar bebeğe kilo bile verdirebilir dedi..3 kilo 51 cm.dr. daha öncede deömişti.şeekr ilaçları 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz diye...daha önce 10 gün 1 hafta önden gidiyordu şuan tam günüyle uyumulu..hem şeker hemde 1 haftadır tansiyon ilacı kullanıyorum ondan dolayı bebeğim fazla kilo alamdı..nst sonucmuz güzel..ama dr.da tansiyonumda yüksek çıkınca dr. önümüzdeki salı yada çarşamba alıcak yer bulamazsa en geçö perşembe alıcak...yani 19-20 yada 21 temmuz doğumumuz olcak....dr. diyor hiç bir hastayı seni düşündüğüm kadar düşünmüyorum diyor çünkü hem şeker hemde tansiyon var diyor...allah korusun ani kayıptan korkuyoruz..kısacası önümüzdeki hafta bende doğuma gidiyorum...

canım çok sevindim..maşallah bebişine....ne güzel ya..bende allah nasip ederse önümüzdeki hafta doğurcam...

allah korusun hayırlısıyla gelecek inşallah gülse annesi
valla senden haber gelsin de yatayım diye bekledimiyi ki yazdın yoksa gece uyku tutmazdı beni
ama sen şimdi benden önce doğuracaksın neyse sağlıkla al kucağına da hadi ilk sen ol

ayy sayfayi bi actim iki tane cok guzel dogum haberleri aldim:)))) bende o sirada esime diyodum ki bugun dogsa bebegim kesin berat koyardim dedim bi baktim berat kagan dogmus:)))) sonunda bir oglan dogdu:)))
rehmuna canim Allah anali babali buyutsun bebegini... opuyorum o minicik ellerini

bebeğinizle birlikte mutlu bir hayat sizinle olsun allah ayırmasın gözünüz aydın...

canim Allah korusun hayirlisiyla haftaya alicaksin bebegini kucagina:))))

Allah analı babalı büyütsün Sağlıklı mutlu hayırlı bir ömür nasip etsin anası babasıyla

belki ani hareketten esniyordur ama hiçbir fikrim yok. ama umarım sende bir şey yoktur. yine sen ne olur olmaz doktorunla danış.
iyi bari 38 haftaya kadar bekledi zıpır. zaten doğumlar hep 38den sonra başlıyorlar. inş. herşey sorunsuz geçerde minik yavrunuda doya doya koklarsın

bence o korkunun olması gayet normal. zaten yumurta kapıya dayandı:) bebekler yavaş yavaş geliyorlar. ama seninkide baya heyecan yaşatıyor. son dakika dönülür mü ya:) benimkide hatırlarsan bir ara tersti ama doktorum tempolu yürüyüş bide sol tarafa yatış döndürür demişti, geröektende döndü ama söylediklerinden dolayı mı yoksa kızım kafasına göre takıldığı için bilemiyorum

canım, kilosu aslında gayet güzel. sen o 6 günüde kafana takma, o kadar geri kalması normaldir. bakarsın bir kaç hafta sonra pıtırcık gereken zamana yetişir. zaten bazen ultrasyonda haftalarda kaymalar olabilir.

Son düzenleme:
canım, çok çok tebrik ediyorum sağ salim dünyaya kızını getirmişsin. allah analı babalı büyütsün. birlikte uzun ve mutlu bir hayat dilerim. umarım kısa sürede güzelce toparlanıp anne kız olarak doğum hikayenizi anlatırsınız

ya bebekler pıtır pıtır gelmeye başladılar. takip etmeye bile zorlaştı. hele siz facetakilerdende bahsedince benim kafam daha çok karıştı

hayırlı uğurlu olsun allah bağışlasın sağlıkla sevgiyle büyütün bebeğinizi .... darısı sağlıkla başımıza inşallah sevgiler

bi bebişimiz daha oldu ne güzel:) canım allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

ayyyyyyyyy bi bebişimiz daha mı gelmişşşşşşşş...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin.....çok sevindim ,tebrik ederim canımmmmmmm

gelisimci hadi bakalım ..haftaya senin de güzel haberlerini paylaşacağız burdan inşallahhhhh

ben de yarın sabah doktora gidiyorum..inşallah güzel haberlerle dönerim size...
öptük sizleri ve kaçtıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aaa demek haftya bebişimiz geliyooo
sağlıkla sıhhatle sorunsuz bi şekilde inş alırsın kucağına cnm...
sen bilin.li olarak geçirdin hamileliğini doğumunda öyle olacak ve sıhhatle alacaksın yavrunu kucağına

yarın hippy ve peppermintin kontrolleri var güzel hbrler bekliyoruz kızlar sizdennn

bebislerini kucaklarina almis arkadaslari cok cok tebrik ediyorum, nasilda heyecanlaniyorum dogum haberlerini duyunca cogu agustos annesi temmuz annesi oldu acaba ilk agustos annesi kim olacak :))) bide simdiye kadar herkes sezeryan oldu. ilk normal dogumuda cok merak ediyorum tecrubelerinden faydalanmak icin ayyyy bide ben olurmusum

canım, sana özelden mesaj gönderdim.
umarım haftaya senin ve bebeğin için herşey çok güzel olacak. senden güzel haberler bekliyoruz

uzun zamandır giremiyodum maşallah bebişlerimiz hızlı çıktı gelmeye başlamışlar darısı başımıza benimde çok ağrılarım var adet ağrısı gibi bakalım hayırlısı sanki çok beklemicek benim kız

Selam kizlar sicak sivriler tuvalet ihtiyaci derken yine klasik uyku molasindayiz her gun yaklasik 1-2 saat uyku arasi veriyoruz valla sicaklar fena bastirdi annemmve babam geldiginden evdede dolanamiyorum babam salonda yatiyor zira Netede pek giremiyorum islerden allahtan annem geldide islerim bitti mutfak indi perdeler yikandi koltuklar silindi sim di tek eksik halilarim gele ek yikamadan onlarida hemen sermiycem acikcasi bide kizimin odasi havalandi artik onun dolabini yerlestiricem baskanisim kalamadi )Vallanbirazda gnah cikarayim size annemden bi suru sikayet etmistim yaaa yuzumu kara cikardi geldiginden beri ne yemek ne mutfak ne temizlik hic biseye el atmadim bide 3 hurc esyayala geldi gene ne varsa annelerde var :) soylediklerimi geri aliyorum mahcup oldum :)Kizlarndogumlarda arka arkaya basladi valla Zarp deniz rehnuma Allah anali babali saglikla buyumeyi hayirli hqyirli evlat olmayi nasip etsin :) Gelisimci haftaya sendende haber mi gelecek simdi ayyyy heyecan yaptim valla artik gulse ticker indaki son cicekte degil senin kucaginda yatar :))) Ayyy kizlar insallah hepimiz rahat kolay dogumlar yapar dogum sonrasida bebeklerimizle rahat cabuk uyumnsaglamis olarak devam ederiz hayatlarimiza ) Ayyy sunu yazana kadar suya battim resmen ;(Neyyyyseee iyi geceler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…