arkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))
cnm maşallah oğluna güzel ilerliyo annesi...artık yüzlerini görmek hayal oldu sorma valla
şekerine bayıldım cnm hippy bu çikolatadan olan bi siteyi paylaşmıştı bende en çok bu modeli beğenmiştim güle güle kullanırsınız yersiniz artık
hastane çantasına da koymak lazım diymi iyi olur süt için enerji için
Selam kızlar, sabahtan beri sayfa açık ama okumaya pek fırsat bulamıyorum. Sanırım bir arkadaşımız daha meleğini kucağına almış, darısı vakitlice bizlere de olsun inşallah. Kandiliniz de mübarek olsun.
Çok az kalmış gelişimci, offf ne heyacanlısındır şimdi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
cnm senşn ve bebişin için hayırlısı ne ise o hbrlerle gelirsin inş...hadi bakalım güzel bi kontrol geçirmeni diliyorum cnm
Canım umarım hayırlı haberlerle gelirsin. Ayy çok heyecanlı.
Umarım öyle olur. :))) Geçen gün annemle konuşurken o benden daha bu işlerden anlamaz baktı. Eyvah dedim. Annem anlamıyor ben anlamıyorum. Neyse ki kayınvalidem anlıyor.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ...
hepinizin kandilini kutluyorum kizlar
gelisimci hayirli haberlerini bekliyoruz:)))
yigitefe canim hos geldin bende 34+3 gunlugum. 32 de kilosu 1900 du sali gunu tekrar kontrolumuz var bende merak ediyorum kilosunu.. burda pelin diye bi arkadasimiz dogum yapti 2225 gr dogdu bebegi kuveze girmedi. ins. senin bebeginde girmez bir kac hafta daha beklesin bebegin
canım yarın randövün kaçta? bak ne çabuk geldi sayılı gün..kaç gün önce ayın 16sına daha çok var diyorduk hep beraber..umarım güzel hberlerle dönersn..bebişinde güzelce kilosunu almş olsun..ayrıca cicilerinide güle güle kullanmak nasip etsin yarabbim
canım tuseyle çatı muayenesi aynı anlama geliyor..yani alttan açılma var mı diye bakıyorlar ya..sen her gittiğinde demek çatı muayenesi oluyorsun
iyi canım arkadaşn gelmiş..bunca zaman zorluk çektin bundan sonrada az daha dayanırsın tabi..allah bize sabır ve güç versinde 37ye kadar çalışalım
hoş geldin canım..geçmiş olsun, bende yok fakat bu şekilde açılması olan arkadaşlar vardı topicte..umarım braz daha bekler miniğin
canım güzel haberlerle git gel inşallah..
3200 bence
oyy bir prenses daha mı dünyaya geldi..elamız bizim yaaa..zarpdeniz demek dayanamad daha fazla miniğin..zaten senın erken doğum riskn vardı hatrladğm kadarıyla..küvezde bir gece kalmş ama ondan sonra hep senınlee..sütün yarasın bebişinee
cnm güzel haberlerle gel inşş..
bende yarın saat 11 de randevum var bakalım ne dıcek dr
arkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))
kızlar ben geldim...bebek çok az kilo almış ..hatta dr. bu ilaçlar bebeğe kilo bile verdirebilir dedi..3 kilo 51 cm.dr. daha öncede deömişti.şeekr ilaçları 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz diye...daha önce 10 gün 1 hafta önden gidiyordu şuan tam günüyle uyumulu..hem şeker hemde 1 haftadır tansiyon ilacı kullanıyorum ondan dolayı bebeğim fazla kilo alamdı..nst sonucmuz güzel..ama dr.da tansiyonumda yüksek çıkınca dr. önümüzdeki salı yada çarşamba alıcak yer bulamazsa en geçö perşembe alıcak...yani 19-20 yada 21 temmuz doğumumuz olcak....dr. diyor hiç bir hastayı seni düşündüğüm kadar düşünmüyorum diyor çünkü hem şeker hemde tansiyon var diyor...allah korusun ani kayıptan korkuyoruz..kısacası önümüzdeki hafta bende doğuma gidiyorum...
Arkadaslar Merhaba,
Sali gunu kontrolumuzde doktorumuz bizi cok inceledi cok da fazla konusmadi ve her gun takip edelim dedi, ertesi gun kontrole gittigimizde sizi bugun yatiriyoruz, amniyon sivisi %45'e dusmus ve cekilen 3 nst'de de bebegin kordonunun 15dk.da 4-5 kez cok riskli gorulmesi nedeniyle dogumu bugun aksam uzeri yada sabaha yapacagiz dedi, ayni gun nst'ler yenilendi ve Carsamba gunu, 35 haftalikken saat 17:15'te Clarissa Ela dunyaya geldi. Ilk gun kuvezde kaldi ben hic goremedim, sadece fotolarini gordum, ertesi sabah ihlaya pihlaya esimle kuvezlerin bulundugu bolume gittik, orada cok agladim. Neyseki cok sukur dun yanimiza geldi ve tum gece O'nu izlemekten uyuyamadik! Simdi O dunyaya, biz de birbirimize alismaya calisiyoruz. Karnim halen hamile goruntusunde, cok az bir inme olmus, agrilarim hat safhada bugun de igne yapildi. Sut gelemedi diye uzuluyorduk ama bugun hemsireler pompa ile cektiler kolostrum geldi ve bebek doktoru da kuru kuru emzirmeye devam et dedi. Simdiden sol gogus ucu sanirim catladi ve cok agriyor ama emzirmek icin direnecegim. Clarissa Ela cokkk minik, 2300gr. dogdu ve 40cm.Parmaklari uzun uzun ve porselen bebek parmaklari gibi, kizim piyanist olacak diyorum!
Allah saglikla hepinizi bebeklerine kavustursun.
Operim hepinizi...
kızlar ben geldim...bebek çok az kilo almış ..hatta dr. bu ilaçlar bebeğe kilo bile verdirebilir dedi..3 kilo 51 cm.dr. daha öncede deömişti.şeekr ilaçları 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz diye...daha önce 10 gün 1 hafta önden gidiyordu şuan tam günüyle uyumulu..hem şeker hemde 1 haftadır tansiyon ilacı kullanıyorum ondan dolayı bebeğim fazla kilo alamdı..nst sonucmuz güzel..ama dr.da tansiyonumda yüksek çıkınca dr. önümüzdeki salı yada çarşamba alıcak yer bulamazsa en geçö perşembe alıcak...yani 19-20 yada 21 temmuz doğumumuz olcak....dr. diyor hiç bir hastayı seni düşündüğüm kadar düşünmüyorum diyor çünkü hem şeker hemde tansiyon var diyor...allah korusun ani kayıptan korkuyoruz..kısacası önümüzdeki hafta bende doğuma gidiyorum...
belki ani hareketten esniyordur ama hiçbir fikrim yok. ama umarım sende bir şey yoktur. yine sen ne olur olmaz doktorunla danış.kızlar şimdi okudum taptazehamıle demıskı : 1 hafta önce wc de kayma tehlıkesı gecırmıs ve acılma olmus
bende bugun banyoda kayma tehlıkesı gecırdım 2 gundur gaz sancım ve kasık agrım varrr(((((((((
:18::18::18::18:
cumartesı dr randevum var acaba yarın bı gıtsem mı ????
ya nasıl olur kı kayma tehlıkesı gecırınce acılma olurmu ki ???
iyi bari 38 haftaya kadar bekledi zıpır. zaten doğumlar hep 38den sonra başlıyorlar. inş. herşey sorunsuz geçerde minik yavrunuda doya doya koklarsınkızlar merhaba biliyorum merakta bıraktım sizi ama bilgisayarın fanı bozuk çalışmıyo adam gibi geç oldu ondan
açılmam durmuştu o yüzden haftaya çarşamba alacak bebeği, kafası yanlış yerde bi de mecburen sezeryan olacam...
dualarınızı eksik etmeyin yine de teyzoşlar...
38+1 olacak çarşambaya, saat 11 de ameliyatımız
bence o korkunun olması gayet normal. zaten yumurta kapıya dayandı:) bebekler yavaş yavaş geliyorlar. ama seninkide baya heyecan yaşatıyor. son dakika dönülür mü ya:) benimkide hatırlarsan bir ara tersti ama doktorum tempolu yürüyüş bide sol tarafa yatış döndürür demişti, geröektende döndü ama söylediklerinden dolayı mı yoksa kızım kafasına göre takıldığı için bilemiyorumya kızlar gündüz bi sancılandım ,ne olduğunu bile anlayamadım,sol bacağımı oynatamadım bile ,karnımın sol yanında acayip bi sancı,apar topar acil gittik...doktor ultrasonda baktı bebek ters dönmüş,rahim ağzına bağdaş kurmuş oturuyo,doktor makat gelişi dedi,belki ilerde döner ama dönemezse ve sancın başlarsa sezeryanla alırım hiç affetmem dedi...
böyle bebesi dönerken sancı yaşayan varmı acaba?benim kız aksiyon dolu günler yaşatıyo bize,annem doğuruyorum sandı fenalaştı ,ne gündü yarabbim...
bende niyeyse çocukca bi doğum korkusu başladı,hani herkez az veya çok korkar ama bendeki niye aşırı boyuta geldi...sakinleşmek için ne yapabilirim...dua ediyorum,başımıza ne gelecekse rabbim biliyo,inanıyorum,güveniyorum...ama yinede neden bukadar korku...doktor gel artık alalım dese,yarın gidip doğuracam o derece daralıyorum...
canım, kilosu aslında gayet güzel. sen o 6 günüde kafana takma, o kadar geri kalması normaldir. bakarsın bir kaç hafta sonra pıtırcık gereken zamana yetişir. zaten bazen ultrasyonda haftalarda kaymalar olabilir.Selam kızlar; bugün kontrolümüz vardı.bebişimiz 6 gün geriden geliyormuş(. 33+5 haftalığım,2090gr olmuş.2 hafta önceki kontrolde 1900 dü.çok az gelişmiş.ama tabi benim 4 günlük ishalim mahvetti,yavrumuda benide ,neyseki geçti (kan tetkiki ve gaita tetkiki yaptırdım,bir şey çıkmadı.mikrobik bir şey değilmiş.)bende 1 kg vermişim.kızlar toparlamam lazım,ne yiyeyyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.buarada NST yede gitdim,gayet iyi,baş geliş vaziyette,bunlar iyi haberler:))
canım, çok çok tebrik ediyorumarkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))
canım, sana özelden mesaj gönderdim.kızlar ben geldim...bebek çok az kilo almış ..hatta dr. bu ilaçlar bebeğe kilo bile verdirebilir dedi..3 kilo 51 cm.dr. daha öncede deömişti.şeekr ilaçları 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz diye...daha önce 10 gün 1 hafta önden gidiyordu şuan tam günüyle uyumulu..hem şeker hemde 1 haftadır tansiyon ilacı kullanıyorum ondan dolayı bebeğim fazla kilo alamdı..nst sonucmuz güzel..ama dr.da tansiyonumda yüksek çıkınca dr. önümüzdeki salı yada çarşamba alıcak yer bulamazsa en geçö perşembe alıcak...yani 19-20 yada 21 temmuz doğumumuz olcak....dr. diyor hiç bir hastayı seni düşündüğüm kadar düşünmüyorum diyor çünkü hem şeker hemde tansiyon var diyor...allah korusun ani kayıptan korkuyoruz..kısacası önümüzdeki hafta bende doğuma gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?