2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vermidon, o korku bende de var..ben sanırım genel anestezi olurum..epidralde herşeyi duymak bile bende heyecan yapar..görümcem panik atak olmştu epidralden sonra

sağolun kızlar yaa,bugün biraz daha yatışmış durumda duygularım,herhalde sezeryanı duyunca birden panik oldum...çok ağırlaşmış hissediyorum artık,buda ruhen sıkıntıya sokuyo beni,birde yatmak...biraz dışarda dolaşabilsen açılacam belki ama yata yata anca doğumu düşünüp kafamda kurup duruyorum işte...

canım benim sıpa ters dönmüşde ondan sezercik ihtimali çıktı bana..hayırlısı bakalım...bende genel anesteziden çok korkuyorum,uyumak uyanmak falan,geçen spinalli bi sezeryan hikayesi okudum,ondanda vazgeçtim,kadın öyle bi anlatmışki yazık başına gelmeyen kalmamış...nası çıkartacam yaw ben bu cücüğü ...

ya canım ben uyumaktan işte korkuyorum ya,bide kan sulandırıcı kullanıyorumya,kanama falan durmazsa diye türlü şeyler geliyo aklıma,şeytanın vesveseleri aslında....

canım benim 32. haftada 1900 dü,evet küvez riski devam ediyo..inşallah birkaç haftaya daha ihtiyacımız var...

doktor tam bişey sölemiyo küvez konusunda belli olmaz dedi ama bebeğime bişey olmasından korkuyorum işte her ne kadar doktorum ii desede bide en ufak sancıda tedirgin oluyorum acaba doğum sancısımı diye

canım ayakta gezinme yat bol bol,35 i bi geç inşallah...

maşallah canım hayırlı olsun,ne tatlıdır şimdi o...sezeryan mı oldun,doğum hikayeni yaz vakit nbulunca...

dün sabah ezanı vakti aklıma geldin inanırmısın,nickin aklıma takılmıştı ne demek acaba diye sesli olarak tekrar etmiştim birkaç kez,eşimde ne diyosun falan demişti,iyice psikopata bağladım sanmış zavallı,belkide malum oldu o ara...demek doğumdaydın o sıralarda,canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah...küvaze girdimi canım cücüğün...

he yaa sorma, bakalım bi son dakika dönüşü daha yapacakmı zilli... bide tempoyu geçtim ,şöyle hafiften yürüyebilsem neler yapacam ama...

saat kaç oldu yaw uyku yok hala....

namaz kıldım,biraz kuran okudum...hepinizede dua ettim...bu gecenin hürmetine hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlayım evladımıza kavuşalım inşallah...hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar yazılmış olsun..yavrularımızın güzel günlerini görelim....

henüz doğurmuş değilim yarın ola hayrola artık sağlıklıo şekilde doğurayımda başka birşey düşünmüyorum..korkuyorum şu tansiyon ve şekerden...allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin...

canim Allah korusun hayirlisiyla haftaya alicaksin bebegini kucagina:))))

inşallah canım ya...sabahları korku ile kalkıyorum artık...

inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım....erkese allah hayırlı doğumlar nasip etsin...

tek isteğim sağlıklı şekilde bebeğimi dünyaya getirmek..şeker ve tansiyon elimde olmadan yükselen şeyler...okadar dikkat etsemde maalesef ikiside yükseldi...benim için önemli değilde bebeğimi sağlıkla alsam başka bişey istemiyorum..
birde sırf bunlardan dolayı bebeğimin kilo alımı yavaşladı ona üzülüyorum..

canım, sana özelden mesaj gönderdim.
umarım haftaya senin ve bebeğin için herşey çok güzel olacak. senden güzel haberler bekliyoruz

inşallah güzel haberlerimi duycaksınız....

bian önce sağlıklı bir şekilde kollarıma almak istiyorum allahın izniyle...
benimde annem birkaç güne gelir..inşallah kalbini kırmam...çünkü bana çok hakkı geçiyor bende en küçük yaptığı şeye hatta yanlış bişey yapmasada kızabiliyorum..bundan çok korkuyorum..ona kızmak istemiyorum..ama ben tahammülsüz birisiyim...allah bana tahammül ve sabır versinki onun kalbini kırmayayaım..sonra çok üzülüyorum...

canım bende genel anesteziden çok korkuyordum..ya uyuyup uyanamzsam diye..ama ben 2 yıl önce ameliyat oldum..hatta ameliyata girmemek için çok direndim..sonrada bi baktımki uyudum uyandım ve çok şükür ağrımda olmadı..inşallah buda öle gecer...ama spinalli doğumlartdan daha çok korkuyorum..konuşmalarından psikolojik etkilenip tansiyonum yada şekrim fırlar diye..biraz panik biriyim...

faceteki gruba girmak isteyen arkadaşlar...gurubun kurucusu face grubunu açtı..şuan gizli değil...2011 ağustos anneleri yazıp guruba eklenebilirsiniz...haber vereyim dedim ...DİKKAT DİKKAT

Canım inşallah bugün sen den de peppermint den de güzel haberler gelir. Dün gece hepimiz için dua ettim.

selam kızlar eşleriniz memleketlim çıktı ben de Ardahanlıyım ama ne yazıkki hiç gitmedim:)İzmirde doğup büyüdüm,
Hepinizin bu arada KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ANNELER:)

EŞİMDE İSTANBULDA BÜYÜMÜŞ...ODA ÇOK FAZLA BİLMİYOR ARDAHANI...

cnm güzel haberlerle gel inşş..
bende yarın saat 11 de randevum var bakalım ne dıcek dr

GÜZEL VE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM...

CANIM BENİMDE KİLO ALIMI ÇOK ÇOK YAVAŞLADI...DR. KULLANDIĞIM İLAÇLARDAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ..İNŞALLAH SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ...

MAŞALLAH CANIM..BEBEİŞİN GÜZEL GÜZEL GELİŞİYOR....

GÖZÜN AYDIN CANIM...BİZDE İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ...

günaydın,
dün akşam kontrolumuz vardı.nst çekildi kızım o anda hiç ama hiç kıpırdamadı geçen sefer de öyle yapmıştı korkuyor bence o aletten)sonra doktor ultrasona aldı beni.doğurmaya niyetin yok bakıyorum dedi...suyu iyiymiş,kanala girmemiş henüz ama doğum pozisyonda,hiç sancım kasılmam yok zaten...kızım sadece 200 gr almış!!ben anlamıyorum var ya geçen kontrolde 3 haftada 1 kg almıştı bu sefer 2 haftada 200 gr almış!!!bence yine nazar değdi her önüme gelene söyledim daha ağzımı açmam tövbe(neyse çok uzun bakmadı zaten ultrasonda ben kilosunu öğrenince bir bozuldum zaten(
masaya geç alttan bakayım dedi ve ne olduysa orada oldu:daha önce demiştim benim bir vajinismus geçmişim var uzun süre eşimle ilişkiye girememiştim!!kadın bakmak isteğince hemen nasıl izin vereyim pat diye benim kocam yıllarca bekledi elin kadınına saniyede elletmem abes olurdu zaten
bana''beni çok şaşırttıınz,sizden hiç beklemezdim,kendinize bir sezaryancı doktor bulun....'''saydırdı resmen.ben izin vermedim bakmasına ki sadece iki parmağını birleştirip bakacaktı bu daha çatı muayenesi değildi!!neyse giyindim odaya geçtik.bana''normal doğum yapmak övünüecek bişey değil,karar vermelisiniz,ne istediğinzi bilmelisiniz,siz kendinizi tanımıyor musunuz,en başından beri normla doğum deyip duruyorsunuz,nasıl yapacakasınız...''dedi durdu.o kadar üzüldüm,o kadar o moralim bozuldu ki zor tuttum kendimi ağlamamak için..
eşim ve ben de doğum anı gelsin tekrar bakılır bir engel varsa sezaryana alınırım dedik.doktor da zamanını önceden bilemeyiz 10 gün sonra gelin karaar verelim dedi ama ben sezaryan da olsa günü gelince doğurmak istiyorum bebeğimi doktor da ''siz gece yarısı yemek yapıyor musunuz''diyor?off doktorumdan nefrret ediyorum şuan(25 temmuzda 38 bitmiş 39.haftada olcam napsam bilmiyorum kafam allak bullak...kendimden bu tepkiyi bekliyordum da doktorumdan beklemiyordum(beni en çok üzen onun tavrı oldu zaten(napayım kızlar?planlı sezaryan mı yapayım yoksa doğumu bekleyip hastanede hangi doktor varsa onla mı doğurayım ??

Son düzenleme:
canım bendede aynı sorun var yani vajınusmus vardı hala daha dr bana yarı vajınısmus var sende demişti dr a muayene olamıyorum ama ben bu sebepten dolayı ilkinide bunuda normal doğuramam yani kaç dr a gittiysem dogum yapamazsın dedi bence riske atma başka bi dr a da git ve anlat bak bakalım o ne diycek senin için

evet canım çok sıkıntı çektin ama Allahım hayırlısıyla verdi yavrunu kucağına)gözün aydın ,analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah ..darısı bizim başımıza)

hadi bakalım hayırlısı canım en azından sende herşey net benim gibi değilsin..benim kız da 3 kg ama dokor hiç boyunu söylemiyor bana(

canım bende dün kontroldeydim..nst çekildi..onun sonucu gayet iyi.ama benimde bebeğim çok az almış..haftasıyla uyumlu ama hiç bukadar az almamıştı..1 hafta da 35 gr.önceki hafta gittiğimizde 10 günde 550 gr almıştı..bende bu sefer çok şaşırdım çok üzüldüm...dün gece sürekli düşündüm..dr. bana şeker ve tansiyon ilacından dedi....şeker ilacının fazla kilo aldırmıycanı demişti ama gecen hafta tansiyon ilacına başladım..herlade o daha çok etkiledi...hatta dr. dediki sen bebeğin kilo vermediğine şükret o ilaçlar kilo bile verdiriyormuş...neyse inşallah sağlıklı doğrada..
buarada sen dr.a alttan muayeneye izin vermedi sanırım..yani yanlış anlamaıysam..ondan trip yapmıştır sanagöstermedin diye

hadi bakalım hayırlısı canım en azından sende herşey net benim gibi değilsin..benim kız da 3 kg ama dokor hiç boyunu söylemiyor bana(

canım benim dr.da fl ölçümüne göre boy veriyor tahmini boy yani..fl kısmını 7 ile çarpıyor...sende öle yap...

evet izin vermedim hem ne trip atmak görmen lazım (canım çok sıkkın

sbnmcsm

bu saatten sonra kime gidicem?gidebileceğim en iyi doktora gidiyorum zaten!!yani burada bulunan!!şimdi beni korkutan:sancım falan olsa,hastanede de ebe ya da doktordan aynı muameleyi görmek!!doktor birde''belki gerçekten kanal dardır o yüzden acıyordur ama bunu tam olarak anlamma izin vermediniz''dedi...keşke dayanabilseydim ama gerçekten acı hissettim!belki psikolojik doğru ama canım acıyorken de acımıyor gibi davranmam imkansız(

Son düzenleme:

canim doktorun cok fazla tepki vermis neden hamile insanin halinden kimse anlamaz bide senin baska sorunun varken daha dikkatli davranmaliydi doktorun.
sen iyi dusun normal dogum yaparim diyosan sorun yok ama korkun varsa sezeryan ol bence de

Ayy canım ya o kadar stresli günlerden sonra nihayet kızını kucağına aldın sağ salim. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Çokk tebrik ediyorum ve minik kuzuyu öpüyorum. Hikayeni de bekliyoruz en kısa zamanda....

canim doktorun cok fazla tepki vermis neden hamile insanin halinden kimse anlamaz bide senin baska sorunun varken daha dikkatli davranmaliydi doktorun.
sen iyi dusun normal dogum yaparim diyosan sorun yok ama korkun varsa sezeryan ol bence de

bence de canım acayip bozuğum doktora kırdı kalbimi
şuan bursadan hastane araştırıyorum olmazsa gidip medicalde yapcam doğumu fiyatta uygunmuş zaten çekemicem bunları (
bursalılar siz nerde yapıyonuz doğumu bana acilen hastane önerin...

ben medicale gidiyodum ama doktorum bıraktı hastaneyi. o yüzden anadolu hastanesine gitmeye başladım memnunumda öneririm... deniz hanıma gidiyorum medicalde ahmet bey var o da çok iyi.ben erkek doktor düşünmediğim için gidemedim bildiğim kadarı ile medicelde bayan doktor yok şuan.

valla kadın erkek farketmez nasıl olsa muayne olamıyorum doktora söylerim bakmaz hiç sezaryan olacağı için ...anadoluda ne kadar doğum??

MAŞALLAH CANIM..BEBEİŞİN GÜZEL GÜZEL GELİŞİYOR...

Saol canım şimdilik iyi ilerliyor. İnşallah böyle devam eder :))

Canım sen en baştan doktoruna söylemedin mi vajinismus geçmişin olduğunu? Gerçi ne olursa olsun böyle tepki vermeye hakkı yok ama...Bence normal için hiç zorlama. Sezeryan ile alınsın ama başka bir doktora da git mutlaka. Dün doktoruma bebeğin haftada kaç kilo alması normal diye sordum o da öyle birşey yok dedi. Ama genel olarak 2500 g dan sonra kilo alımı bebekte yavaşlarmış. Bizler için bebeğin 2500 ü tamamlamasıdır zaten dedi. Ondan sonra 100 g da alsa 300 g da alsa önemi yok dedi.

Ayy çok heyecanlı bir sonraki prenses senden gelecek :))) Canım ilaçla da alakalı olabilir ama belki de dün bana doktorumun dediği gibi 2500 g dan sonra yavaşlarmış bebeklerin kilo alımı ondan da azalmış olabilir kilo alımı. Bence zaten maşallahı var kızının
boy pos da yerinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…