2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin psikolojini anlamsı lazımdı..bu cahil biri değilki? nekadar saçma davranmış....

maalesef söylememiştim muayne esnasında söylerim diye düşündüm hep!onun derdi benim ilk gittiğimden beri normal doğum istiyorum demem!!taktı bana!!bence de hakkı yok böyle dsavranmaya çok soğudum çok...kilosunu falan unuttum yavrumun oturup doktora dertlendim(sinir şey

sağol canım..zaten kilosu bile öebnmli değil..sadece sağlıklı olsun...ama sağlığını etkilermi diye korkuyorum...2.5 hafta önce gittiğimde 2350ydi.10gün sonra gittim 550gr almış 2900 olmuştu...şimdi dr. 2 ölçüm yaptı birinde 2935 çıktı diğerinde 3.050 çıktı..çok az almış...yani en fazla 100 gr almış....neyse sağlıklı olsun tek isteğim bu doğduktan sonrada beslerim ben onu...

valla kadın erkek farketmez nasıl olsa muayne olamıyorum doktora söylerim bakmaz hiç sezaryan olacağı için ...anadoluda ne kadar doğum??

anadoluda sezeryan 450 lira bu fiyat bir gece yatış için.fazladan yatarsan geceliği 100 lira.odaları güzel ben bu gittiğimde gezdim.sen hangi hastaneye gidiyosun şuan

canım üzüldüm durumuna ama takma kafana bi karar ver ve onu uygula çok zamanın yok bursada medikalpark pek iyi değil biraz paracı bi hastane sen gidersen eminim sana direk sezeryan dicektir normal doğumu pek olmayan sezeryana iten bi hastane ben bursada yeni açılan medikabil hastanesine gidiyorum çokta memnunnum aşşadaki linke tıkla bursadaki hamileler var orda hepsinin hangi hastaneye ve doktora gittiği menuniyetleri hepsi yazıyo biraz geçmişi karıştır
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/402164-bursa-hamisleri-buraya.html

fiyatıda söyleyim normal 800 sezeryan 1200 paket fiyat bi kaç gece kalman gerekirse yada ccocuk küveze girerse ek ücret yok

anadoluda sezeryan 450 lira bu fiyat bir gece yatış için.fazladan yatarsan geceliği 100 lira.odaları güzel ben bu gittiğimde gezdim.sen hangi hastaneye gidiyosun şuan

anadolunun fiyatını bilmiyodum ama çok iyimiş normal ne kadar bilgin var mı doktor erkekti hala öyle mi

kızlar tekrar hatırlatayım..face grubuna girmek isteyen arkadaşlar grup şuanda açık hatta bugüğn 2 arkadaş eklendi burdan....

maşallah canım bebeğine, arkadaşının aldığı şeker de çok güzelmiş.bende onu beğenmiştim..almayı düşünüyorum bakalım..evet araziye çıkıyorum ama eskisi gibi hergün değil..işlerde biraz azaldı,haftada bir yada 2 kere gidiyorum..benım bebiş alıştı sanırım pikaplarda sarsılmaya,ona ninni gibi mi geliyor nedir
canım kuzuna kavuşmuşsun, allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza inşallah
canım bize tarihin kesinleşirse haber ver..sende kavuşuyorsun nihayet prensesine,kilosunu dert etme gayet iyi maşallah
faceteki gruba girmak isteyen arkadaşlar...gurubun kurucusu face grubunu açtı..şuan gizli değil...2011 ağustos anneleri yazıp guruba eklenebilirsiniz...haber vereyim dedim ...DİKKAT DİKKAT
canım eğer yazamazsak yeniden silerler mi? her zaman yazamayabiliyoruz
canım doktorun amma saçmalamş..öyle şey mi olur..bende alttan muayene ederken korkuyorum..doktorum elimi sıkabilrsin diyor ve ben gerçekten de elini sıkıyorum kim bilir ne kadar acıtıyorum kadıncağınz güzel ellerini..öok anlayışlı doktorum var..bilmiyorum vajinusmus olanlar için normal doğum yapmak bir tedavi gibi midir?yoksa daha büyük nedenlere yol açar mı? onu iyice öğren ona göre doğum tipini belirle canım
canım normal doğmda,sürekli gelip açılmana bakacaklar ve bakmak zorundalar..kararını ona göre vermelisin..ben bunlara dayanamaycğm için sezeryan istiyorum
kilosu canm gayet iyi..3kg ye ulaşmış daha ne istiyorsun..maşallah supanallah
kendine çok güveniyo kahrolası pislik

he he çok güldüm yaaaa

doktorundan memun musun benim yengemde yeni hamiş biyerlere başlamak istiyodu uygun fiyat olsun istiyoda

ben önceden medicalde arzu hanıma gidiyodum bu ay arzu hanım hastaneyi bırakttı ve istanbul a gitti. gittiğinde doğuma bir ay vardı acilen doktor bulmama gerekiyodu medicalde doktorlar hep erkek o yüzden bıraktım.Deniz hanımı tavsiye ettiler bende anadolu hastanesine başladım.şuan için memnunum ilgili bir doktor zaten az zamanım vardı o yüzden pek arayamadım doktor.ben sana doğumdan sonra yine bilgi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…