evet izin vermedim hem ne trip atmak görmen lazım(canım çok sıkkın
sbnmcsm
bu saatten sonra kime gidicem?gidebileceğim en iyi doktora gidiyorum zaten!!yani burada bulunan!!şimdi beni korkutan:sancım falan olsa,hastanede de ebe ya da doktordan aynı muameleyi görmek!!doktor birde''belki gerçekten kanal dardır o yüzden acıyordur ama bunu tam olarak anlamma izin vermediniz''dedi...keşke dayanabilseydim ama gerçekten acı hissettim!belki psikolojik doğru ama canım acıyorken de acımıyor gibi davranmam imkansız(
Canım sen en baştan doktoruna söylemedin mi vajinismus geçmişin olduğunu? Gerçi ne olursa olsun böyle tepki vermeye hakkı yok ama...Bence normal için hiç zorlama. Sezeryan ile alınsın ama başka bir doktora da git mutlaka. Dün doktoruma bebeğin haftada kaç kilo alması normal diye sordum o da öyle birşey yok dedi. Ama genel olarak 2500 g dan sonra kilo alımı bebekte yavaşlarmış. Bizler için bebeğin 2500 ü tamamlamasıdır zaten dedi. Ondan sonra 100 g da alsa 300 g da alsa önemi yok dedi.
Saol canım şimdilik iyi ilerliyor. İnşallah böyle devam eder :))
Canım sen en baştan doktoruna söylemedin mi vajinismus geçmişin olduğunu? Gerçi ne olursa olsun böyle tepki vermeye hakkı yok ama...Bence normal için hiç zorlama. Sezeryan ile alınsın ama başka bir doktora da git mutlaka. Dün doktoruma bebeğin haftada kaç kilo alması normal diye sordum o da öyle birşey yok dedi. Ama genel olarak 2500 g dan sonra kilo alımı bebekte yavaşlarmış. Bizler için bebeğin 2500 ü tamamlamasıdır zaten dedi. Ondan sonra 100 g da alsa 300 g da alsa önemi yok dedi.
Ayy çok heyecanlı bir sonraki prenses senden gelecek :))) Canım ilaçla da alakalı olabilir ama belki de dün bana doktorumun dediği gibi 2500 g dan sonra yavaşlarmış bebeklerin kilo alımı ondan da azalmış olabilir kilo alımı. Bence zaten maşallahı var kızının
boy pos da yerinde:))
canım senin psikolojini anlamsı lazımdı..bu cahil biri değilki? nekadar saçma davranmış....
aklınca cezalandırdı beni neyine güvenerek normal doğum istiyorsun demeye getirdi!!
valla kadın erkek farketmez nasıl olsa muayne olamıyorum doktora söylerim bakmaz hiç sezaryan olacağı için ...anadoluda ne kadar doğum??
aklınca cezalandırdı beni neyine güvenerek normal doğum istiyorsun demeye getirdi!!
bence de canım acayip bozuğum doktora kırdı kalbimi
şuan bursadan hastane araştırıyorum olmazsa gidip medicalde yapcam doğumu fiyatta uygunmuş zaten çekemicem bunları(
bursalılar siz nerde yapıyonuz doğumu bana acilen hastane önerin...
anadoluda sezeryan 450 lira bu fiyat bir gece yatış için.fazladan yatarsan geceliği 100 lira.odaları güzel ben bu gittiğimde gezdim.sen hangi hastaneye gidiyosun şuan
kızlar tekrar hatırlatayım..face grubuna girmek isteyen arkadaşlar grup şuanda açık hatta bugüğn 2 arkadaş eklendi burdan....
anadolunun fiyatını bilmiyodum ama çok iyimiş normal ne kadar bilgin var mı doktor erkekti hala öyle mi
kızlar tekrar hatırlatayım..face grubuna girmek isteyen arkadaşlar grup şuanda açık hatta bugüğn 2 arkadaş eklendi burdan....
yok ben deniz hanıma gidiyorum normal doğum 350
bikesha nikli arkadaşta gelmek istiyodu özelden mesaj attım ama online değil şuan...
maşallah canım bebeğine, arkadaşının aldığı şeker de çok güzelmiş.bende onu beğenmiştim..almayı düşünüyorum bakalım..evet araziye çıkıyorum ama eskisi gibi hergün değil..işlerde biraz azaldı,haftada bir yada 2 kere gidiyorum..benım bebiş alıştı sanırım pikaplarda sarsılmaya,ona ninni gibi mi geliyor nedirKızlarr selam,
Bu akşam doktora gittik. oğluşum 2329 g olmuş. FL değerine göre 46,9 cm olmuş boyu. Hala baş aşağı duruyor Veee yine yüzünü göstermedi bize :)) Suyum gayet yeterliymiş. Ama su içmeyi sakın azaltma dedi. hemoglobin değerim 13.7 çıktı o da gayet iyi. Perine masajını sordum, kaçıncı haftada başlayayım diye. suratı yamuldu birden bire sen bilirsin ama bence yapmana gerek yok dedi. Acaba sezeryan yapacağını kafasında kesinleştirdi de bana mı söylemiyor :26:
Buarada annemin bir arkadaşı bebek şekeri yapmış bana tam da sabah burda verilen bir adreste beğenip alıp almamakta kararsız kaldığım şekerden yapmış. Bu resmi internet sitesinden aldım ama bunun aynısı telefona resmi yolladı annem.
Eki Görüntüle 225599
Gelişimci den haber yok mu? onun da randevusu vardı.
Buarada eve gelince Allah kabul etsin, hepimiz için yasin okudum.
Amin canım. Ya buarada sen de hala araziye çıkıyorsunda, o arazide araçta sarsılmıyor musun? valla ben hadi neyse hastanede çalışıyorum da sen arazide doğuracaksın valla.Aman dikkat et kendine :)))
Canım inşallah istediğin gibi olur herşey. Bileti 1 hafta 10 gün erkene alamıyor musunuz?
Sende ona ve güzel kızına sevgilerimizi ilet.
Canım 6 gün gerilik çok da anlamlı gerilik sayılmaz. Sakın takma kafana. Bak burada 2 -3 hafta geride gelişimi olan bebişlerimiz var ama biz moralimizi bozmuyoruz. Hepsi sağlıkla doğacak inşallah. Buna inanıyoruz.
Canım yatmaktanda artar reflü. Yemek yerken dik dur. Yemekten 45 dk. sonrasına kadar da uzanma. ayaklarını uzat ama vücudun dik dursun.
Hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün.
canım kuzuna kavuşmuşsun, allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza inşallaharkadaşlar sorunlu bir gebelik dönemi ardından dün sabah saat 4:50 de 35 haftalık kızımı 2100 gr. 48 cm olarak kucağıma almış bulunmaktayım.geçmişi okuyamadım şu an dikişlerim çok acıyor.ayrıntıları sonra anlatırım.bebeğim erken doğdugu için su an minnacık.saatte bir emzirmeye çalışıorum.hala inanamıyorum.çok mutluyum :))
canım bize tarihin kesinleşirse haber ver..sende kavuşuyorsun nihayet prensesine,kilosunu dert etme gayet iyi maşallahkızlar ben geldim...bebek çok az kilo almış ..hatta dr. bu ilaçlar bebeğe kilo bile verdirebilir dedi..3 kilo 51 cm.dr. daha öncede deömişti.şeekr ilaçları 7. aydan sonra fazla kilo aldırmaz diye...daha önce 10 gün 1 hafta önden gidiyordu şuan tam günüyle uyumulu..hem şeker hemde 1 haftadır tansiyon ilacı kullanıyorum ondan dolayı bebeğim fazla kilo alamdı..nst sonucmuz güzel..ama dr.da tansiyonumda yüksek çıkınca dr. önümüzdeki salı yada çarşamba alıcak yer bulamazsa en geçö perşembe alıcak...yani 19-20 yada 21 temmuz doğumumuz olcak....dr. diyor hiç bir hastayı seni düşündüğüm kadar düşünmüyorum diyor çünkü hem şeker hemde tansiyon var diyor...allah korusun ani kayıptan korkuyoruz..kısacası önümüzdeki hafta bende doğuma gidiyorum...
canım eğer yazamazsak yeniden silerler mi? her zaman yazamayabiliyoruzfaceteki gruba girmak isteyen arkadaşlar...gurubun kurucusu face grubunu açtı..şuan gizli değil...2011 ağustos anneleri yazıp guruba eklenebilirsiniz...haber vereyim dedim ...DİKKAT DİKKAT
canım doktorun amma saçmalamş..öyle şey mi olur..bende alttan muayene ederken korkuyorum..doktorum elimi sıkabilrsin diyor ve ben gerçekten de elini sıkıyorum kim bilir ne kadar acıtıyorum kadıncağınz güzel ellerini..öok anlayışlı doktorum var..bilmiyorum vajinusmus olanlar için normal doğum yapmak bir tedavi gibi midir?yoksa daha büyük nedenlere yol açar mı? onu iyice öğren ona göre doğum tipini belirle canımgünaydın,
dün akşam kontrolumuz vardı.nst çekildi kızım o anda hiç ama hiç kıpırdamadı geçen sefer de öyle yapmıştı korkuyor bence o aletten)sonra doktor ultrasona aldı beni.doğurmaya niyetin yok bakıyorum dedi...suyu iyiymiş,kanala girmemiş henüz ama doğum pozisyonda,hiç sancım kasılmam yok zaten...kızım sadece 200 gr almış!!ben anlamıyorum var ya geçen kontrolde 3 haftada 1 kg almıştı bu sefer 2 haftada 200 gr almış!!!bence yine nazar değdi her önüme gelene söyledim daha ağzımı açmam tövbe (neyse çok uzun bakmadı zaten ultrasonda ben kilosunu öğrenince bir bozuldum zaten (
masaya geç alttan bakayım dedi ve ne olduysa orada oldu:daha önce demiştim benim bir vajinismus geçmişim var uzun süre eşimle ilişkiye girememiştim!!kadın bakmak isteğince hemen nasıl izin vereyim pat diye benim kocam yıllarca bekledi elin kadınına saniyede elletmem abes olurdu zaten
bana''beni çok şaşırttıınz,sizden hiç beklemezdim,kendinize bir sezaryancı doktor bulun....'''saydırdı resmen.ben izin vermedim bakmasına ki sadece iki parmağını birleştirip bakacaktı bu daha çatı muayenesi değildi!!neyse giyindim odaya geçtik.bana''normal doğum yapmak övünüecek bişey değil,karar vermelisiniz,ne istediğinzi bilmelisiniz,siz kendinizi tanımıyor musunuz,en başından beri normla doğum deyip duruyorsunuz,nasıl yapacakasınız...''dedi durdu.o kadar üzüldüm,o kadar o moralim bozuldu ki zor tuttum kendimi ağlamamak için..
eşim ve ben de doğum anı gelsin tekrar bakılır bir engel varsa sezaryana alınırım dedik.doktor da zamanını önceden bilemeyiz 10 gün sonra gelin karaar verelim dedi ama ben sezaryan da olsa günü gelince doğurmak istiyorum bebeğimi doktor da ''siz gece yarısı yemek yapıyor musunuz''diyor?off doktorumdan nefrret ediyorum şuan(25 temmuzda 38 bitmiş 39.haftada olcam napsam bilmiyorum kafam allak bullak...kendimden bu tepkiyi bekliyordum da doktorumdan beklemiyordum (beni en çok üzen onun tavrı oldu zaten (napayım kızlar?planlı sezaryan mı yapayım yoksa doğumu bekleyip hastanede hangi doktor varsa onla mı doğurayım ??
canım normal doğmda,sürekli gelip açılmana bakacaklar ve bakmak zorundalar..kararını ona göre vermelisin..ben bunlara dayanamaycğm için sezeryan istiyorumevet izin vermedim hem ne trip atmak görmen lazım(canım çok sıkkın
sbnmcsm
bu saatten sonra kime gidicem?gidebileceğim en iyi doktora gidiyorum zaten!!yani burada bulunan!!şimdi beni korkutan:sancım falan olsa,hastanede de ebe ya da doktordan aynı muameleyi görmek!!doktor birde''belki gerçekten kanal dardır o yüzden acıyordur ama bunu tam olarak anlamma izin vermediniz''dedi...keşke dayanabilseydim ama gerçekten acı hissettim!belki psikolojik doğru ama canım acıyorken de acımıyor gibi davranmam imkansız(
kilosu canm gayet iyi..3kg ye ulaşmış daha ne istiyorsun..maşallah supanallahsağol canım..zaten kilosu bile öebnmli değil..sadece sağlıklı olsun...ama sağlığını etkilermi diye korkuyorum...2.5 hafta önce gittiğimde 2350ydi.10gün sonra gittim 550gr almış 2900 olmuştu...şimdi dr. 2 ölçüm yaptı birinde 2935 çıktı diğerinde 3.050 çıktı..çok az almış...yani en fazla 100 gr almış....neyse sağlıklı olsun tek isteğim bu doğduktan sonrada beslerim ben onu...
kendine çok güveniyo kahrolası pislik
doktorundan memun musun benim yengemde yeni hamiş biyerlere başlamak istiyodu uygun fiyat olsun istiyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?