2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr,

Peppermint den haber var.

''Çok şükür bu kez iyi canım. Sağlıklı bir bebek dedi doktor. plesenta pek iyi değil ondan küçükmüş bebeğim. Haftada 2 nst, 1 doppler bir de hareketleri sayıp bekleyeceğim''

Maşallah prensese :))

niye yıllık izninden kullanıyorsunkii.doktordan çalışamaz raporu al,iznin boşa gitmesin

bende bunu aldım yeşil olanını gayette şık duruyor.bide arkasında kutusu var bez felan koymak için

evet hem kolsuz, hemde alttan çıt çıtlı..

sağolun kızlar fikirleriniz için hastaneye sormadım daha.ayırıp bekleyeyim haftaya netleşcek hangisi olacağı ama 2 gün yatılacağı kesin. 2 gün fazla geldi sezeryanla doğum yapmış arkadaşlarıma ama ..

buarada soğuk buhar makineleri hakkında ne düşünüyosunuz alıcakmısınız bi arkadaşım önerdi ama masraf olmasın diye almıycam galiba çok gerekli değilse . e-bebkte chicconunki 160'dan 99'a düşmüş.

Son düzenleme:
günaydınlaarrr
ben artık uyuyabiliyorum çok mutluyum çooook ben de hiç doğurma alameti yok 38.haftadayım çok ilginç;)çogunuz benim haftama gelmeden ya doğurdunuz ya da doğuracaksınız benden öncebiz bekliyoruz kızımla.ne der benim sevgilim''bekleyen yemek güzel olur''teselli ediyorum artık kendimi )dün şerbet için fırfırlı tül aldım bebe lastiği ile elde diksem olur mu ki şimdi terziye gitmek mesele...

canım doktor randövn ne zaman? hani normal doğmdan senı soğuttu ya bu doktor..sakın normal olarak gelmesin bebişin,biran önce gün alsanız sezeryan için..ya da doktoru değiştiricen mi?normalde kararlı mısın?

şimdi 1 den 1 ne maaş alıyoruz ya bu ayın son haftası izin kullanarak işyerinden maaş alıcam
ağustosun 1 den itibaren doğum iznini başlatıp ssk dan maş alıcam.

hımm anladım canım,o zaman bu hafta son senın için..negüzell.benım ağustos 8inde ayrılmam gerekiyor..bakalım dayanabilecek miym

hımm anladım canım,o zaman bu hafta son senın için..negüzell.benım ağustos 8inde ayrılmam gerekiyor..bakalım dayanabilecek miym

bence dayanamazsan fazla zorlama bebişlerimize yazık aslında daha erken ayrılacaktım ben ama bir arkadaş yıllık izne çıktı bendende rica ettiler bende 1 hafta daha dayanırım sonra ayrılcam dedim.arada sırada toplantı odasına girip ayakalrımı uzatıp dinleniyorum ancak öle dayanıyorum.Ama deidğim gibi havalar çok ısındı dayanamazsan zorlama canım benim :))

canımm 25 temmuzda kontrolum.hiç kasılmam yok bebek aşağı inmedi o yüzden rahatım)yarın burda ilçedeki doktora gitcem bi baksın ultrasonla sorun yok derse pazartesi gidicez kendi doktorum. artık o gün kesin karar vercem.sezaryan da olsa 39 dolmadan aldırmak istemiyorum hiç...eşim nasıl derler ''sudan geçerken at değiştirilmez''gibi bişeyler söylüyor doktoru değiştirme taraftarı değil.gerçi o da artık normal doğum fikrinden uzak!!.25 temmuzda belli olcak anlıycan herşey yine uyuzluk yaparsa basıp bursaya gidicem ve medicalde yapcam doğumu...umarım o zamana kadar bir sorun yaşamam..

Bakalım bende haftayada çalışayımda belki 1inde ayrılırım..annemde geliyor nasılsa ayrılsamda canım sıkılmaz evde

canım 39u doldurman demek 40 haftalık demektir..bence sezeryana karar vereceksen 39u doldurmanı beklemezler..38+1den sonra alınır bu da zaten 39.hafta demektir..sıkma canını bu bebiş öyle yada böyle çıkacak

25 temmuz da 38+3 olcam doktor o gün bişey der artık.valla 25inden önce gelmeye kalkarsa bebek hastaneye gidicez sonuçta orda da muayne edecekler eğer açılma olmaz ya da muayne ettirmezsem zorla normal doğum yaptırcak değiller..doktorumu ararız ister gelir ister gelmez gelmezse kendi kaybeder!!hiç böyle belirsizlik seven işlerini oluruna bırakan biri değilim ama şu son günlerde de kendimi daha fazla üzmek istemiyorum..Allah büyük beni zor durumda bırakmaz inşallah...

günaydın güzel anneler ve melekleriiiiiiiii

bız oglumla kalkıp dusumuzu aldık kahvaltımızı yaptık sızlerı okuduk sımdı bıraz dınlenıcezz

pepermint güzel haberlerlergeşmıssın masallahh

gelişimciii nasılsın senden sımdı heyecan hat safhadadırr ???

sementacım ankaraya gıdecekmıssın dıkkat et yollarda dogurma cnmm :))))

narciceği cnm sancın gelerek hastaneye gıtsen bıle senı hemen sezeryana alırlar
bence bı sorun yoksa bırak bebegın ıstedıgı zaman gelsın belkıde normal dogurursun belli mi olurr

neyse sonra görürşüz kızlazr hepinizi öptükkk

Son düzenleme:

bende 2 hastane cıkısı koymustum battanıyelerının ıcıne bohca yapıp ama bırısı 3 tane koy ben cok rezıllık cektım dıyınce bı tanede 5 lı koydum
yanı 2 tan 10 lu 1 tane 5 lı
sımdı su kolsuz sortlu tulum almıstık yaa onlardan da bıtane koysammı dıye dusunuyorum ?

sıhhatler olsun canım..evet dediğin gibi yolda doğurmayayımda toplamda 4-5 saat sürüyor..gitmesemde olur aslnda ama canım çok gitmek gezmek istiyor

günaydın canımm,
valla moral verdin hata mı ediyorum diyordum ben de...yaptığım yanlış değil sanırım ..çok saol)

katılıyorum cok sıcak terden uyunmuo ne yapsak gece kalkıp üstümü değitirip su içiyorum ama biraz sonra gene aynı klima da yok evde

Offf hiç sorma aynı dert bendede var gecenin bir yarısı soğuk duşa giriyorum en fazla yarım saat faydası oluyor ondan sonra yine sırılsıklam ter içindeyim zaten gece uykusu haram oldu bana.
Hamilelik ateşi varmış bizde herkesten çok etkiliyormuş havalar bizi menepoz gibi bir şey galiba.

ohh çok şükürler olsun ki güzel hbr gelmiş
şimdi sık sık takipte olcak daha sorunu kalmaz inş....çok sevindim....
bu arada cnm gece bütün gece az uykumda sen uğraştım hayır olsun
annemin kadın hastalığından rahatsızlığı varmış ama biz sana götrmüşüz ne alakaysa sende anlatıyonda anlatıyon hemde muayene odan bizim evin üst katıymış kendi kendime diyomki ya bizim apartman ne zaman hastane oldu
sonra biz senle muhabbet ediyoruz bebişler hakkında falan filan
hayır olsun ben bi anlam çıkaramadım
bu arada sen hala çalışıyomuun cnm yaaa ne zaman ayrılacan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…