canım ben 36 haftadayım 1 haftada yıllık iznimden kullanıcam çünkü erken doğum riskim var işyerinde doğurucam diye çok korkuyorum gün sancılarım artmaya başladı bizim yaramaz çok sabırısız iyice aşağıya inci nasıl baskı yapıyo anlatamam :))9
kızlar ana kucağı oto koltugu olanlardan almak istiyorum hem arabaya koyarım hem evde kullanırım diye 0-13 kg denilenlerden.bu ürünü buldum pierre cardin in 90 tl fiyatı.sizce nasıl fikrinize ihtiyacım var kırmızı gri düşünüyorum renk olarak
minikbaby | Pierre Cardin Tenteli Taşıma Koltuğu
Kızlarr,
Peppermint den haber var.
''Çok şükür bu kez iyi canım. Sağlıklı bir bebek dedi doktor. plesenta pek iyi değil ondan küçükmüş bebeğim. Haftada 2 nst, 1 doppler bir de hareketleri sayıp bekleyeceğim''
Maşallah prensese :))
evet hem kolsuz, hemde alttan çıt çıtlı..
Canım sen en son çıkarken ne giydireceksen ayır öncelikle sonra hstanede kirlenme vs. durumlarına karşı kısa kollu / kolsuz alttan çıt çıtlı body götür bence. Zaten yaz mevsşimindeyiz illa ayklı falan takım olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Ben mesela sade çıkarken giydireceğim takımı götüreceğim. Bizim hastanede sen istersen 10 takım götür onlar kendileri giydiriyor bebeği ve sürekli değiştiriyorlar. Sen doğum yapacağın hastaneye sordun mu belki onlarda giydiriyordur boş yere fazla eşya taşıma
günaydınlaarrr
ben artık uyuyabiliyorum çok mutluyum çooookben de hiç doğurma alameti yok 38.haftadayım çok ilginç; )çogunuz benim haftama gelmeden ya doğurdunuz ya da doğuracaksınız benden önce biz bekliyoruz kızımla.ne der benim sevgilim''bekleyen yemek güzel olur''teselli ediyorum artık kendimi )dün şerbet için fırfırlı tül aldım bebe lastiği ile elde diksem olur mu ki şimdi terziye gitmek mesele...
tamam canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin...ben istanbuldasın sandım...
gözün aydın canım..bende cuma günü ankaraya gideceğim,hem gezicem hem annemı alıp gelcemm..birde bakmşsınz orda doğurmuşum
canım dikkat et..dr. bana 32. haftada tatilden dönmüş ol demişti..bende 30. haftada gidip 32. dönmüştüm....annenler ankaranın neresindeler?
niye yıllık izninden kullanıyorsunkii.doktordan çalışamaz raporu al,iznin boşa gitmesin
şimdi 1 den 1 ne maaş alıyoruz ya bu ayın son haftası izin kullanarak işyerinden maaş alıcam
ağustosun 1 den itibaren doğum iznini başlatıp ssk dan maş alıcam.
hımm anladım canım,o zaman bu hafta son senın için..negüzell.benım ağustos 8inde ayrılmam gerekiyor..bakalım dayanabilecek miym
canım doktor randövn ne zaman? hani normal doğmdan senı soğuttu ya bu doktor..sakın normal olarak gelmesin bebişin,biran önce gün alsanız sezeryan için..ya da doktoru değiştiricen mi?normalde kararlı mısın?
Bakalım bende haftayada çalışayımda belki 1inde ayrılırım..annemde geliyor nasılsa ayrılsamda canım sıkılmaz evdebence dayanamazsan fazla zorlama bebişlerimize yazık aslında daha erken ayrılacaktım ben ama bir arkadaş yıllık izne çıktı bendende rica ettiler bende 1 hafta daha dayanırım sonra ayrılcam dedim.arada sırada toplantı odasına girip ayakalrımı uzatıp dinleniyorum ancak öle dayanıyorum.Ama deidğim gibi havalar çok ısındı dayanamazsan zorlama canım benim :))
canımm 25 temmuzda kontrolum.hiç kasılmam yok bebek aşağı inmedi o yüzden rahatım)yarın burda ilçedeki doktora gitcem bi baksın ultrasonla sorun yok derse pazartesi gidicez kendi doktorum. artık o gün kesin karar vercem.sezaryan da olsa 39 dolmadan aldırmak istemiyorum hiç...eşim nasıl derler ''sudan geçerken at değiştirilmez''gibi bişeyler söylüyor doktoru değiştirme taraftarı değil.gerçi o da artık normal doğum fikrinden uzak!!.25 temmuzda belli olcak anlıycan herşey yine uyuzluk yaparsa basıp bursaya gidicem ve medicalde yapcam doğumu...umarım o zamana kadar bir sorun yaşamam..
Bakalım bende haftayada çalışayımda belki 1inde ayrılırım..annemde geliyor nasılsa ayrılsamda canım sıkılmaz evde
canım 39u doldurman demek 40 haftalık demektir..bence sezeryana karar vereceksen 39u doldurmanı beklemezler..38+1den sonra alınır bu da zaten 39.hafta demektir..sıkma canını bu bebiş öyle yada böyle çıkacak
facede grubu bulamadım ben..
buarada kızlar benim hastanede sezeryan doğumda 2 gece kalınıyomuş ya bebek için kaç hastane çıkışı koymak lazım şimdi. ben bi 10lu bi 5li koycaktım tek gün için. abartmak da istemiyorum ama... bi fikir verin bana
günaydın güzel anneler ve melekleriiiiiiiii
bız oglumla kalkıp dusumuzu aldık banyomuzu yaptık sızlerı okuduk sımdı bıraz dınlenıcezz
pepermint güzel haberlerlergeşmıssın masallahh
gelişimciii nasılsın senden sımdı heyecan hat safhadadırr ???
sementacım ankaraya gıdecekmıssın dıkkat et yollarda dogurma cnmm :))))
narciceği cnm sancın gelerek hastaneye gıtsen bıle senı hemen sezeryana alırlar
bence bı sorun yoksa bırak bebegın ıstedıgı zaman gelsın belkıde normal dogurursun belli mi olurr
neyse sonra görürşüz kızlazr hepinizi öptükkk
günaydın güzel anneler ve melekleriiiiiiiii
bız oglumla kalkıp dusumuzu aldık kahvaltımızı yaptık sızlerı okuduk sımdı bıraz dınlenıcezz
pepermint güzel haberlerlergeşmıssın masallahh
gelişimciii nasılsın senden sımdı heyecan hat safhadadırr ???
sementacım ankaraya gıdecekmıssın dıkkat et yollarda dogurma cnmm :))))
narciceği cnm sancın gelerek hastaneye gıtsen bıle senı hemen sezeryana alırlar
bence bı sorun yoksa bırak bebegın ıstedıgı zaman gelsın belkıde normal dogurursun belli mi olurr
neyse sonra görürşüz kızlazr hepinizi öptükkk
katılıyorum cok sıcak terden uyunmuo ne yapsak gece kalkıp üstümü değitirip su içiyorum ama biraz sonra gene aynı klima da yok evde
Kızlarr,
Peppermint den haber var.
''Çok şükür bu kez iyi canım. Sağlıklı bir bebek dedi doktor. plesenta pek iyi değil ondan küçükmüş bebeğim. Haftada 2 nst, 1 doppler bir de hareketleri sayıp bekleyeceğim''
Maşallah prensese :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?