ben kullanmistim bunlardan, nezaman hamile kalabilecegini degilde yumurlama gununu gosteriyordu. yani hamilelik testi gibi birseydi adet(regl) olduktan sonra belli bi gunu vardi ozaman yapiyodum 2 cizgi ciktiginda 48 saat icinde yumurtlayacaksin demekti. benim zaten yumurtlama duzensizligimden dolayi 5 yil hamile kalamamistim. 3-4 ay kullandim onlardan. tabi benim sorunum bide psikolojikmis kafama taktigim icin bende ise yaramadi o ozel gunleri bilmeme ragmen. nezaman tamam bebisim olmuyo tup bebek icin hazirliklara basladigim donemde hamile kaldim. yani aletin ozelligi yumurtlama gununu bildirmesidir. fiyatlari ben yurtdisinda yasiyorum icinde 7 tane olani 70-80tl (poundan ceviri) civarindaydi.
Aynı şey olmuş bende ümidi kesip artık tüp bebek yapalım dediğimde hamile olduğumu öğrendim :)))
ayni sebepten dolayida hamile kalamiyomusuz anladigim kadariyla canim. benim adet duzensizliginden kaynaklanan yumurtlama duzensizligim vardi. Allah'a bin sukurki nereden nerelere gelmisiz. o donemlerde ne kadar zordu bizim icin her ay, ayni stres ayni uzuntu. insallah bebislerimizi sagsaglim kucagimiza alicaz hepimiz, hepimizin az bi zamani kaldi, cok heyecanli ya
saol cevabin icin. 2.arkadasinin ovulasyon testi ile hamile kaldigini yazmissin. kim o arkadaslar hala buraya geliyorlarmi, sen benim icin görüsebilirmisin, yada isimlerini yaz, ben onlara özel mesas yazarim.
canım yaa kilosuda az değilmiş maşallah,nasıl doğurdun 1 saatte vaktin olursa hikayeni yazarmısın,küvezde çok kalmayacaktır o kiloyla inşallah...hayırlı olsun canım bu arada,en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah...
canım ya çok üzülüyosundur şimdi ama bak ciğerleri falan gelişiyo artık küvez ihtiyacıda olmayacaktır inşallah,alıp götürüverirsin evine mis gibide büyütürsün tatlım Allahın izniyle...umarım doplerdede bi sorun çıkmazda şöyle bi 38-39 larıda görürsün inşallah...
canım ya clexan mı kullanıyosun,bende fraxiparin kullanıyorum,iğneyi ne zaman kesicez endişesi bendede var,doktorun bişey diyomu,benimki konuşmuyo yaa...
canım 1000 lik puzzle lar varya ondan al 2 ay idare ederyada evde yapılan maketler var mesela thy nin uçak maketleri,gemi maketi falan baya oyalayıcı oluyo,gerçek gibi oluyo,belki ilgiisini çeker...
hah canım daha geçen gün yazdıydım acayip bi sancı değilmi,bende bi anlam veremiyorum,birkaç haftadır sanki idrar torbam aşağı doğru jiletle yırtılıyo gibi...nedir ki bu yaw...
birde ön taraftaki aşağıdaki kemik ve üzerindeki etli kısım (orayıda nasıl anlatsam bilemedim) acayip ağrıyo...
canım dediğim gibi kültür merkezinde belki 1-2 aylık kurslar vardır ona gitsin bence..benimde buıgün annem gelicek...
bende dün yoğurt çorbası yaptım hatta gecen haftada yapmıştım...birde gece 10 gibi eşimi dondurma yemeğe götürdüm..gerçi bana dr.sınırladı..ama haftada 2-3 kez yeme hakkım var
caım bizde eşimle dün onu konuşuyorduk eşim bugün yada yarın gidip hastane ile görüşlcek...ayrıca küvez durumu özel hastanese bile sgk ile anlaşmalı ise ödemiyoruz değilmi? benim hastanenin anlaşması var...
evet üşümeyi özledim......
canım kuvöze ödeme olmuyormuş ama sanırım hastanesine göre de bazı ilaçları ödetiyorlarmış galiba
kızlar babamla ilgili süper fikirler üretmişsiniz çoook teşekkür ederim sıradan denemeye başlariz zaten zaman gecer doğum olur ondan sonra bayram seyran derken gitme vakti gelir :)))günaydın kızlar,
ya klimaya rağmen sıcak geçen bir pazar gününden sonra iş yeri nimet gibi geldi. 8 ağustosta doğum iznine ayrılacağım. 5 ağustosta da eşim 1 aylık izne ayrılıyor. Dün sanki bir prova gibiydi. Off yandık biz. Ev cehennem gibi sıcak. Doğuma kadar geçen sürede ne yapacağız bilmiyorum. Ben yine hastaneye gider orada oyalanırım diyorum eşime :))) Gülüyor, nasıl olsa orada doğum yapacaksın. Bişey olsa daha güvenli diye :))))
Canım birebir nedeni nane olmasada etkisi vardır. Naneli mentollü ürünler kasılmaları tetikler çünkü.
Bence sen yinede teklif etbence o işe sardırabilir. Bizim bir arkadaşın babası da böyle bağ bahçe işleri ile uğraşıyordu sonra bırakması gerekti o işeri. Bizimkiler oyalamakta güçlük çekiyorlardı. böyle bir yöntem buldular. Balkonda bitki yetiştiriyordu. biraz tv izliyor, biraz gazete bulmaca derken gün geçiyordu.
Ben hiç bu tür şeylerin alışverişini ypmadığımdan bilemiyorum. Hep annem alır böyle şeyleri. O da yok şuan. Bir bakiim aşurelik nerede satılıyormuş. Çok severim ayran çorbasını ama uğraşması gıcık geliyor :)) Yok ısla yok pişir. :)))
kızlar yine hiç uykum yok.. hava da çok sıcak değil aslında.. herşeye çözüm bulduk uyumak için ne yapmak lazım?
uyku setlerinde beşiğin yan korumalıkları oluyor ya onların ölçüsü önemli olur işte.çarşaf alta katlanır yorganda da çok sorun çıkmaz ama o yan korumalıklarda büyük olunca problem çıkar diye düşünüyorum...kızlar uyku seti ölçülerinden bahsetmişsiniz.benim beşiğimde 60*120 illa o ölçülere uygun mu uyku seti almalıyım.hepsi uymaz mı?yorgan illaki o ölçüden büyük olur çarşafda büyük olsa ne olurki alta katlarım.
kızlar yine hiç uykum yok.. hava da çok sıcak değil aslında.. herşeye çözüm bulduk uyumak için ne yapmak lazım?
kızlar aranızda genel anestezi olan var mı? nasıl yapıyorlar soluk borusuna hortum mu sokuyorlar..acımıyor mu?
kızlar aranızda 60-120 ölçülerinde beşik ya da park yatak alan var mı?
ben bu ölçülere uygun uyku seti bulamadım hatta sadece yan koruma alıp
uygun bi nevresim takımı alayım dedim onu da bulamadım
tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
herkese merhaba
uzun zamandır girmiyorum nete.yeni doğumlar olmuş.tebrik ediyorum annelerimizi.
benimde eşim evi taşıyıp geldi yanıma sonunda.
bugün doktor kontrolümüz vardı.nst de sancı çıkınca yatış verdi.(zaten erken doğum nidilat ciğer geliştirici iğne bunlarla geçti son 1 ay) bende yatmak istemediğimi söyledim kabul etti akşama artarsa gel dedi.
bu arada nidilatı artık içmiyorum (6 hafta dır içiyorum çok içmişsin dedi doktor)
bizde durumlar böyle artık bekliyoruz ALİ SİDAR ımı
hepinizi öptük
sevgiyle
Hepimizde ayni sorun bende dun 3:30 'a kadar uyuyamadim
sabahta kasilmalarla uyandim 7:30 gibi
sersem sersem geziyorum evin icinde
allahım ne büyük mutluluk..çok heycanlandım..bende çarşamba günü doğuma gircem canım..dualrınızı eksik etmeyin..bak artık üzüntülerin geride kalmıştır heralde..o yavrunu görünce....boşuna üzüldün canım...canım sen hangi şehirdesin? nerde doğum yaptın?
sağol canım..dualrınızı eksik etmeyin canım....bu grupta doğuma planlı giden ilk anne ben olcam heralde....
ay canım gözün aydın tebrik ederim.rabbim hepimize bu güzel duyguları tattırsın inş.
sağlık ocağından aramışlardı sabah gittim.orda aşıya gelen minişleri görünce içim gitti.
o kadar minik o kadar savunmasızlardı ki görünce çok duygulandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?