2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şey olmuş bende ümidi kesip artık tüp bebek yapalım dediğimde hamile olduğumu öğrendim :)))

Aynı şey olmuş bende ümidi kesip artık tüp bebek yapalım dediğimde hamile olduğumu öğrendim :)))

ayni sebepten dolayida hamile kalamiyomusuz anladigim kadariyla canim. benim adet duzensizliginden kaynaklanan yumurtlama duzensizligim vardi. Allah'a bin sukurki nereden nerelere gelmisiz. o donemlerde ne kadar zordu bizim icin her ay, ayni stres ayni uzuntu. insallah bebislerimizi sagsaglim kucagimiza alicaz hepimiz, hepimizin az bi zamani kaldi, cok heyecanli ya

saol cevabin icin. 2.arkadasinin ovulasyon testi ile hamile kaldigini yazmissin. kim o arkadaslar hala buraya geliyorlarmi, sen benim icin görüsebilirmisin, yada isimlerini yaz, ben onlara özel mesas yazarim.

Evet canım ya Allah her isteyene yaşatsın bu güzelliği, mutluluğu. Dediğin gibi her ay test yaptırıp negatif sonç almak çok moral bozucuydu.

saol cevabin icin. 2.arkadasinin ovulasyon testi ile hamile kaldigini yazmissin. kim o arkadaslar hala buraya geliyorlarmi, sen benim icin görüsebilirmisin, yada isimlerini yaz, ben onlara özel mesas yazarim.

Buradan arkadaşlarım dğil bahsettiğim kişiler. 2 si de çocukluk arkadaşım. Sen neyimerak ediyorsun?

Son düzenleme:
kızlar yine hiç uykum yok.. hava da çok sıcak değil aslında.. herşeye çözüm bulduk uyumak için ne yapmak lazım?

katılıyorum cok sıcak terden uyunmuo ne yapsak gece kalkıp üstümü değitirip su içiyorum ama biraz sonra gene aynı klima da yok evde

kızlar yine hiç uykum yok.. hava da çok sıcak değil aslında.. herşeye çözüm bulduk uyumak için ne yapmak lazım?

vallaha bilmiyorum canım ama bende de aynı sorun var...eskiden uykudan kalkmak bilmezdim..şimdi yatağa girmek bile istemiyor canım...eşim vantilatörü aldı odamıza...saat ayarlı çalıştırdı...o geçti uyku moduna ben daha odaya bile gitmedim eheuehe...oyun moyun bişiler oynayıp vakit öldüreceğim offfffffffffffffffff...

Benim de hiç uykum yok cnm sıcaktan değil ama şimdi yatmayı deneyeceğim
Doğumdan sonra çoook arayacaz ama allah hazırlıyor vücudumuzu...

kızlar uyku seti ölçülerinden bahsetmişsiniz.benim beşiğimde 60*120 illa o ölçülere uygun mu uyku seti almalıyım.hepsi uymaz mı?yorgan illaki o ölçüden büyük olur çarşafda büyük olsa ne olurki alta katlarım.

biraz oyun oynayıp gözlerimi yordum.. bakalım etkisi olucak mı .. iyi geceler kızlar.. rüyamızda güzel bebişlerimizi görürüz inş.

uyku setlerinde beşiğin yan korumalıkları oluyor ya onların ölçüsü önemli olur işte.çarşaf alta katlanır yorganda da çok sorun çıkmaz ama o yan korumalıklarda büyük olunca problem çıkar diye düşünüyorum...

Hepimizde ayni sorun bende dun 3:30 'a kadar uyuyamadim
sabahta kasilmalarla uyandim 7:30 gibi
sersem sersem geziyorum evin icinde

kızlar aranızda genel anestezi olan var mı? nasıl yapıyorlar soluk borusuna hortum mu sokuyorlar..acımıyor mu?

canım yok seni damardan bi ilaçla uyutup sonra entübasyon tüpüyle devam ediyolar,tüp sanırım sen uyanmadan çıkartılıyo ama bazıları o tüpü hissederek uyandıklarını söylemişlerdi ki sanırım korkunç olmalı,bende bundan dolayı genel anesteziden korkuyorum ama genelde olanlarda çok memnun ...sen niye spinal düşünmedin canım?

canım ben bu ölçülerde park yatak aldım ama park yatağa uyku seti gerekmiyoki,nevresim yeter...hatta ben kumaş aldım anneme çarşafla yastığını diktirdim,kışında nasip olursa aynı kumaştan yorgan diktiririm,ucuzada geliyo...

nası yani sancın gelirse doğuma mı alıcaklar...amanın ne heyecanlısındır,eli kulağında desene...

Hepimizde ayni sorun bende dun 3:30 'a kadar uyuyamadim
sabahta kasilmalarla uyandim 7:30 gibi
sersem sersem geziyorum evin icinde

nasıl oldu sancıların,sabah baya hareketlilik vardı sende...

vermidon'cum duzenli gidiyordu kasilmalar fakat siddeti artmadi, 1,5 saat kadar surdu.
Gun icinde baya iyiydim neredeyse birkac kez kasilma oldu.
Carsamba gunu kontrolumuz var, acilma var mi bakilacak.Iki haftamiz kaldi doguma:92:

çok az kalmış yaa Allah yardımcın olsun.bebeğini hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.benim tüm üzüntülerim bitti.yavrum minnacık ama sağlıklı.Allah onu bize bağışladı ya çok şükür.ben istanbuldayım özel nisa hastanesine gidiyordum.problemlerden dolayı perinatologa bakırköy kadın doğum hastanesine gittim.orda takibim yapılıyo diye devlet hastanesinde doğum yapmayı tercih ettim.çok korkularım vardı bu konuda sonuçta özeldeki muamele farklı.ama yine de memnun kaldım.çokşükür anlatılanlar kadar kötü değilmiş devlet hastaneleri.

Allah yardım etti. bi şekilde bitti işte.darısı burdaki fıstıkların başına :)))

sen kendi bebişini gör de o zaman duygulanmayı gör :))

Günaydııınnnnn güzeller

Yine azıcık uykuyla işe geldim ama çay-gazete keyfiyle başladım güne.. şikayet ettikçe gün bitmiyo çünkü...
Umarım güzel haberlerle dolu seriiiiiiinnn bi gün geçiririz.

Kızlar hepinize günaydın,

Artık her sabah daha mutlu uyanıyorum. Her doğan gün bebeğime kavuşma tarihim daha da yaklaşıyor. Çok heyecanlanıyorum. Gerçi hala bir hastane çantası hazırlamış değilim ama olsun :82: Bütün eşyalarımız annemin evinde duruyor. Bu akşam eşimle gidip alacağız. Sonra da çantamı hazırlayacağım. Göğüs pompasını sterilizatörde temizleyebiliriz herhalde diye düşünüyorum?!? Zaten çantaya çok fazla birşey koymayacağım. Birçok şeyi hastane karşılıyor. Off sanki gelişimci yerine ben doğuracağım yarın

Gelişimci tatlım senin heyecanını düşünemiyorum bile... Hayırlısıyla güzel bir doğum olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…