2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hihi yok kız doğurmam heralde sildim bitti bi toz alıcam şimdi bi hafiften bebeişimin odasını minik camını silsem yeter yarın yada öbürgün tülümüzü takmaya gelecekler temiz olsun...arkadaşı çağırırdım silmeye ama minicik zaten 2 parça silerim dedim kendi kendime...
ayy ben hep sezeryan diye kendimi avuttum şimdiye kadar ama bugün normal kararı aldım kendi kendime hayırlısı
bu arada benim tüp bebek olduğu için her dr genelde sezeryan der benimki öyle bişi demiyo hatta bana bırakıyo sen ne istersen diye
eşim tarafından torpilim buda sanırım...
Allah bi sıkıntı vermezde bebeiş sezeryanı tercih etmezse kararlıyım ya normal doğurcam

Selam kızlar...
sevindim peppermint güzel haberlerle gelmişsin..
Benimde son kontrolde suyum sınırda çıktı günde 12 bardağın altına düşme dedi ama içemiyorum fırsat olmuyor bir türlü
ctesi kontrole gidicem inş.daha da düşmemiştir :-((
bence doğum şekline bebişiniz karar versin herşey yolunda ise...

canım güzel haberlerle git gel inşallah..
motive çok öneli deidğin gibi...cuma günü olunca motive oluyorum bir hafta daha bitti,haftayada biter diye..amma gel görki yeni haftaya başlayınca yenıden gün sayıyorum...ya ben aslında uykusuzlktan dolayı birazda zorlanıyorum..biran önce eve gidip uyumak itiyorum..dairede de bu dönem pek iş yok skılıyorum..roman getirdm onu okuyorm buralarda taklıyorum falan..senın şimdi hastalarn geliyordur onlarla zaten bir sohbet 1-2 saatın bitmiş olur

canım umarım her gün daha güzel haberlerle aydınlatırsın topiği..bebişin kilosunu söyledi mi dün?

peppermint canım ıyı haberlerıne çok sevındım:)))
hippy cim vantilator benide çok rahatlattı, hatta ben şu tavana asılanlardan aldım:)))) biraz abarttım hanı helikopter gibi olanlardan. ama her akşam eşimle yatarken diyoruzkı aklımız daha once nerdeymış:)))

kızlar bu arada sıradakı doğum benım galiba. neden dıyeceksınız iki gundur rahmetlı anamı görüyorum ruyamda. en son dun gordum. kocaman bir ağacın altında ama ağaç evın içinde:)
diyorkı, şu ağacıda bı temizlesek çok daha rahat edıcem,hanı budasak falan.
demin rüya tabırlerıne baktım, ağaç çocuk doğurtan ebeye delaletmiş.
anacım torun gormeyı cok ıstıyordu ama kader ıste goremeden gıttı, demekkı sanıyorum ordan bızı gorebılıyor hıssedebılıyor, doğursanda rahatlasammı demek ıstıyor acaba bılemedım .
hayırlısı artık.
off bu arada evde heryer heryerde, bır ıs yapayım dıyorum ama herşey ağır kaldıramamda, şu adanın son rutuj boyaları bıtsede, sonra mobılyalar odaya alınsada bende ufaltan ufaktan temızlemeye baslasam,içim bunalıyor boyle evı gordukce.
he bu arada doğum yapan arkadaslara sorayım barı.
bebişlere ne giydiriyorsunuz:)))
sadece kısa kollu çıtçıtlı yetıyormu yoksa uzun kollu tulum mu gıydırıyorsunuz yenı doğdukları ıcın?

canım içemiyorum ne demek..mecbur içeceksin..bunun şakası yok canım sen daha iyi bilrsin ama öyle yazınca şaşırdım doğrusu..

kızlar benım buyuk gorumce(alt katımda oturan)
20 sene once kızını evde doğurmuş, 5 kılo ınananabılıyormusunuz. 5 kg bebeğı evde tek bır yırtık olmadan doğurmus. ama anlattığına gore içine resmen bır şişe sıvı yağı boşaltmıslar. artık masaj yapa yapamı yedırdıler yağıda yırtılmadı bılemıcem orasını.
vay beeee mıllette ne död var:)))

allah rahmet eylesin canım..ilginç bir rüyaymış..hayır diyelim hayır olsun...

Uuuuu, korktum şimdi...:18:

Bence bırak doktorun karar versin. Bu arada herkesin aynısı olacak diye birşey yok ama yinede risk yani...

Bencede bebeğin duruma göre doktor karar vermeli ama adı ğstğnde normal olanı istiyor insan öncelikle. Olmazsa da yapacak birşey yok. Bebeğini içinde saklayan ilk kadın olmaya niyetim yok

Aynen hafta başları biraz sıkıntılı ama bugün dünden daha az kaldı :)))))) Bu ara artık yeni hasta istemiyorum dedim ( kontrol yapacak zaman yok insanları yüz üstü bırakmayayım. Devam hastalarım var ama birçoğu da tatilde şuan o yüzden boş sayılırım ama tabi yatan hasta katı yemekhane falan var ilgilendiğim. öğlene kadr nasıl zaman geçiyor anlamıyorum. Ama mesela şimdi 14:00 17:00 arası hiç hastam yok. 17:00 de 1 tane daha gelecek sonra eve :)))

sev-rey canım ya bi şekilde içicez.
öneri vereyım, buzdolabına at ıkı sureyi su, içinede birer limon sık, bır ıkı dal taze nane yaprağı at , ohhhh limonata nıyetıne buz gıbı ıcersın.
vallahı benım bır elım sureklı su sebılınde:)
mutfakta yemek yerken sebılın yanına ben oturuyorum ıkıde bır su ıcıyorum. zaten bu sıcaklarda ya maden suyu yada soğuk su kesıyor ınsanı.

canım öğlene kadar bile zamanın nasıl geçtiğini anlamamak biz hamileler için bir nimet..14-17 arasıda dinlenmş olursun işte ne güzel.. bide hastaneler telaşeli ortamlar zaman çabuk geçiyor..yoksa o kadar kuyrukta bekleyen insanlar sinir hastası olurdu

Ayy pepermincim güzel haberlerle döneceğine inancım tamdı, şimdi sende rahatladın, nasılsa bi sorun yok varsın prensesimiz biraz narin doğsun, çok hızlı toparlayacağına eminim.

gözün aydın canımm çok çok çok sevindim
hadi bakalım moralini yüksek tutmaya dinlenmeye devam,sabrın sonu selamet)

canım şimdi nst bebeğin kalp atışlarını ve annenin sancılarını ölçmeye yarayan bi alet.kişiden kişiye değişir tabi ama 32.haftadan sonra her kontrolde doktor ister artık nstyi.
sancı olayıda geçen hafta hiç hissetmediğim halde vardı.ama dün bariz bi şekilde hissettim sancıyı.
doğumdan öncede nst ye alınırsın.doğum şekline gelincede doktorunla beraber vereceğin bi karar hayırlısı olur inşallah senin için.

eğer artsaydı gidecektim hastaneye ama azaldı gibi.heralde yalancı doğum sancıları bunlar olsa gerek.doktor açıklığın varmı bakayım dedi.onu da kabul etmedim.nasıl doğuracam bilmiyorum

çözümü varmı ki canım ya

doktor en iyisini bilir canım, hiç telaş etme..

canım maşallah çok güzel ve düzenli odası var..zevkinizde çok güzel..güle güle kullansın oğluşun..

ne hamaratsınz maşallah..hazır gibi olmuş

hayrlısı canım, umarım güzel doğumlar geçiririz hep beraber

benımde bu gidişle öyle olur

kızım çok güzel olmuş, hazırlarından iç farkı yok..hem insan daha bir istekle giyer kendı yaptıklarını

bayıldım canım, sen heves etmişsin ya gerisi önemli değil..giyse ne olur giymese ne..önemli olan bizim onu beğenip almamız

maşallah bebişine canım..ayy çok heyecanlı günler bizi bekliyor..

koyun say canım,ben yapıyorum işe yarıyor

amin canım aminn

my litle sun shine, sen ve ben..çalış çalış nereye kadar canım

bende onu soracaktım tam..merak ettiğimizi biliyordur, neden yazmadı acaba umarım bebiş ve kendisi iyidir[/QUOTE]

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.

valla tebrik ettim azmini.birde normal doğuma karar vermişsin ya diyecek bişi yok.

bende inşallah normal doğum istiyorum.
hurma yemeye başladım bile(normal doğuma çok faydası var diye okumuştum)
ama 1 hafta daha sabretsin diyorum bebeğim(aslan burcu olmasını istiyorum babası gibi gerçi yengeç burcuda iyiymiş diyorlar.hayırlısı bakalım)
her an doğum başlayabilir bekliyoruz sabırsızlıkla
hepinizi öptük

peppermint cok sevindim iyi haberlerle gelmene insallah saglikla yavruna kavusacaksin sana tebrik mesajlari yazacagiz buradan en kucuk haftada olan benim bol bol tebrik ederim hepinizi

buarada bugun unnadoda cocuk tshirtleri vardi deseni cizilmis yaninda boyalari da var set halde alip boyuyorsunuz cok hosuma gitti oyalanmak icin iyi olabilir

canım çok geçmiş olsun durumuna çok üzüldüm.ancak yeni haberlerinede bi o kadar sevindim.iyi düşünelim iyi olsun burdaki anne adaylarının hesinin iyi dilekleri senin arkanda emin ol
inşallah sağlıklı bir şekilde eline alırsın yavrunu.bunlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…