2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nabersiniz kızlarrrrrrrrrrr...
dün gece geç gelen mutluluğu tattım...vantilatörü aldık odaya,saat ayarlı kurduk...o püfür püfür estikçe ben süper bir uyku yaşadım
ayyy dedim daha önce aklımız nerdeydi...sabah da kocişi işe yollayıp keyfe devam ettik kuzumla...size bi bakiyim ne var ne yok dedim...bi meyva tabağı hazırlayacağım şimdi...görüşürüz sonra...

ay sevindimmmmmmmm...hadi bakalım :)

sıhhatler olsun canım..evet dediğin gibi yolda doğurmayayımda toplamda 4-5 saat sürüyor..gitmesemde olur aslnda ama canım çok gitmek gezmek istiyor

iyi bari madem gezmek ıstıyosn dogurmadan son bı kez doya doyaa nasıl olsa sen duramaz bıssuru alışverişte yaparsan ordan bızede resımlerını gösterirsin
izin verdim git

narcıcegı cnm bazı seylerı olurunu bırakmak daha ıyı cunku bız ne yapsak ne etsek ilahi kader ve zaman olması gererktıgı gıbı işliyoo
bence son günlerimizin tadını cıkarmak en ıyısı

he he...evet canım birkaç alacağm olur muhakkak..en çokta zara ya bakmak istiyorum..zaranın bebek kıyafetleri çok güzel oluyor ve şu anda indirimde..
kızlar dün sağlk ocağına gitmiştim ordaki doktor benı görünce hamile misn diye sordu evet dedim yüzün çok lekelenmş güneşe çıkma dedi,krem kullanıyorum dedim..yinede çıkma şapka kullan falan dedi..zaten hep bu arazi yüzünden lekelendm..

bugün 37+4 itibariyle dr kontrolüm var 4 de ama biz 3 gibi gidecez hastaneye anca oluyor nst falan derken bazen önünde bir-iki kişi oluyo ee 1 kişi bile 20 dk
bakalım ne diyecek inşallah güzel haberlerle dönerim acil bişey olursa ki inşallah olmaz haber veririm ben
beni en çok korkutan bu 2 gündür çokkkkk azalan hareketler tam yok hareketi diye telaş yapmaya başlıyorum yan yatıyom bişeyler yiyom konuşuyom falan biraz hareket hissediyom ödüm kopuyo valla
bakalım ne diyecek dr dua edin güzel haberlerle dönelim inşallah

Ben burada çocuk doktoru bir arkadaşıma danıştım '' zaten yaz bebeği hava nemli şimdi almana gerek yok. Kışa bakarsın çok rahatsız oluyorsa o zaman alırsınız'' dedi oyüzden ben almadım buhar makinasını.

Bu arada her yerde sezeryanda 2 gün yatış yapılıyor. Senin arkadaşlarına fazla gelmesi bana tuhaf geldi

hımm anladım canım,o zaman bu hafta son senın için..negüzell.benım ağustos 8inde ayrılmam gerekiyor..bakalım dayanabilecek miym

Dayanırsın canım. Kendini öyle motive et. Gerçi koşullarımız farklı ama ben keşke doğurana kadar çalışsam diyorum. Evde klima çalıştırsam bile yinede sıcak oluyor. Hastane o kadar serin ki akşam normalde 16:00 çıkma şnsım olsa bile ben eşim geç gelecekse oyalanıp 18:30 a kadar falan kalıyorum.

Tatlım çok güldürdün beni Hayra yoralım hayır olsun...
Evet canım çalışıyorum. 8 ağustosda 37 haftaya giriyoruz. 5 ağustostan itibaren çalışmayacağım. Maşallah iyihissediyorum kendimi. Hatta hastanedeyken daha iyi hissediyorum. Evde bütün gün sıcakta ne yapacağım tasası sardı beni. O tarihte muhtemelen annem gelir ( geleceğini söylüyor ama bakalım) ee annem biraz obsesif olduğundan ban huzur vermeyecektir. Hadi şu işi yapalım hadi burayı silelim.Hani bana yaptırmasa bile yerinde oturamadığı için bakalım nasıl olacak. Bana kalsa ben doğurana kadar çalışma yanlısıyım

Canım hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan.

seni bu çalışma azminden dolayı tebrik ediyorum hamile olduğundan sebep..
evler evet çok sıcak cnm yaa napalım bizde evdeyiz devamlı az o iş az bu iş diye kendimizi oyalıyoruz...
pc olmasa bende evde delirirdim heralde...

canlarim benimmm,

bana dualar ettiniz sanirim; dun aksam cok sukur yuzumuz guldu biraz.

doktorumuz cok iyiydi; supheli gozle tum organlarini inceleyecegim bebegin dedi;
gercekten de bebegin olcumleri geride; 34+0 da, 31 haftalik cikti. 3 haftalik fark var.
ama doktor incelediginde, kalbi, 2 bobregi, beyincik, beyin hepsi iyiydi cok sukur.
bir de 34-35. haftaya gelmis olmamiz cok iyi dedi doktor; bu sorun 28. haftada olsa dusunurduk belki kara kara ama bu haftada zayif olmasi onemli degil dedi, bu aksam bile dogsa biraz kuvezde kalir, sonra alir eve gotururdunuz, gece gunduz emzirme temposuyla 3 aya kadar toparlar; 3 ay sonra normal kiloda dogmus bi bebekle yan yana koysaniz fark olmaz aralarinda dedi (insallahh)

kan akimlari da iyiymis sukur.
ama tabi yine de risk var; kan akimini her hafta doppler ile kontrol edicez. haftada 2 (gerekirse daha sik) nst cektiricez;
bir de bana bebek hareketlerini sayip yazmami soyledi hergun; azalma olursa hemen doktorunu ara dedi.

simdi yarin sabah nst cektirip kendi doktoruma gidicez yine. cmr. gunu de yine nst +doppler olacak;
son haftalar bizim icin biraz stresli ve kosturmacali gececek ama olsun; bebegimin cani sagolsunn

my_little cnm cok cok sagoll, beni arayip soruyosun; dun aksam sarjim bitmis tlf.um kapandi sabaha kadar da unutmusum acmayi..

kizlar hepiniz cok sagolunn; bana da ettiginizi biliyorumm

ha bir de benim bebegimin kucuk olmasinin nedeni plesanta kaynakliymis; plesanta uzerinde yirtiklar, yer yer bosluklar vs var; o yuzden bebek kilo alamiyormus.
neyse az az da olsa alir ve gununu tamamlar insallah daa.

gelisimci yarin doguma mi gidiyorr :-ooo

Allah bir avazda kurtarsin insallahhh.. saglikla kucagina alsin miniginii

only_smile cnm demek senşinde 10 gunluk fark cikti; cok degilmis cnm; kan akimi olduktan sonra ve organ gelisimi iyi olduktan sonra kilo cok onemli degil;
insallah sutumuz bol olurda dogduktan sonra saat basi emzirir buyuturuz biz bu minikleri Allah'in izniyle...

ahhh ahhh bizde piştik piştik sonunda bi vantilatör aldık yatak odasına kurduk şöööyle zevkle.oda döndü şöyle bir iki sonra suyum geldi.bebiş doğdu o gece :))) bi gece bile keyif yapamadık :)) şimdi vantilatör salonda yatıyor çocuk var diye kullanamıyorum.pişiyorum resmen geceleri.

cnm benim hadi gözünaydın
bebişin herşeyi gelişmiş çok şükür
inş bundan sonraki sık sık kontrollerinizdede bi sorun çıkmaz....
face teki ilk bebeğimizin annesi de senin gibi sorun yaşamıştı ama onun geriden gelme gibi bi sorunu yoktu çok şükür
plesentada yer yer boşluklar varmış lekenmeler varmış oda çok zoluklar atlattı senin gibi ama 38.haftasında sezeryanla bebeğini dünyaya getirdi normal kilosunda
sende dert etme narin doğacak kızın ama sağlıklı doğacak annesi

Sizinle aynı haftadayız, bende de hiç doğum alameti yok. Geçen hafta kontrolümüzde doktor biraz inmiş dedi o kadar. 28. haftadan beri süren kemik sızılarım tam gaz devam ediyor. Onun dışında ne sancı ne kasılma. Ben mi anlamıyorum acaba?

Geçen hafta 3800'dü tombalağım. Doktor 1 hafta 10 gün içinde doğurursan normal olur, yoksa 4 kiloyu geçer, riske atmayalım sezeryan dedi. Ben yine de normal doğum isteyeceğim ama baya stres oldum. Kızım memnun galiba yerinden..

maşallah cnm sıkı kontrolle gününüzü doldurcaksınız sağsalim doğcak inş.

akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
hakkımızda hayırlısı...
hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem

cok sagol cnm benim..
insallah o arkadas gibi ben de gunumu tamamlarim cnm, bebegim saglikla gelir..
hepimiz icin dua ediyorum, hepimiz miniklerimize saglikla kavusalim insallahh

maşallah cnm sıkı kontrolle gününüzü doldurcaksınız sağsalim doğcak inş.

amin cnm,
cok cok sagolll

Canım şimdi diğer arkadaş işe başladı bu hafta o yüzden son 1 aylık tempomun baya bir kısmı gitti. Şimdi yarından itibaren poliklinik saatlerimde azalıyor o yüzden şuan ben iş yerinde tatilde gibiyim. Normal tempomun altında çalışıyorum. Eee! bir de hastane içi serin olunca çok şükür rahatım. Aslında evde de yapmam gereken bir ton şey var daha. Oğlumun tüm eşyaları ( kıyafeler hariç) paketlerde duruyor. Odası yerleşmedi. Ama hiç birşey yapasım da gelmiyor bu sıcakta.

Ne demek tatlım! :)) merak ediyorum seni...Şimdi daha net anladım plesentada ki sorunu. Canım hayırlısıyla güzel prensesin sağlıkla doğacak inşallah

Maşallah canım Normal doğum biraz riskli gibi görünüyor. Gerçi bizim bir tanıdık 4350 ile normal doğum yaptı ama biraz hacamat oldu genital bölge :26:

peppermint,canım maşallah diyelim yavruna,sağlıkla kucağına almana az kaldı...bu dönemleri hiç yaşamamış gibi olacaksın ona kavuştuğunda inşallah :)

hehe bana da olur mu dersin

Çok sevindim canım yaa, bizdeki sorunun aynısı, plesentadan kaynaklı.
Önemli olan kan akımları zaten Allah'a şükür o iyi, kilosu çok önemli değil dediğin gibi. Senin için rahat olsun canım ben 31den beri aynı sekilde devam ediyorum bak 38 e geldik nerdeyse, sen de allahin izniyle gelirsin 38 lere o zaman kilosu da hiic önemli değil... Moralin yüksek olsun :)
Buğdayı yemeyi de ihmal etme:)))

Canım sen bugün cidden formundasın. Ay Allah' ım ya... :))) Yeter silme bir yerleri. Siliyim süpüreyim derkendoğuruvereceksin:)) Gerçi dün nereden akşlıma gelsi bilmiyorum ama daha önce geçirdiğim laparoskopi ameliyatım aklıma geldi. Onda 2 tane küçücük delikle bile 1 hafta dik yürüyememiştim şimdi sezeryan olsa hiç kalkamam kaldı ki bebek taşıyamam diye... Zaten sezeryan yanlısı değilim ama şimdi iyice dua ediyorum norma doğum olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…