2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada dün akşam 21:30 gibi peppermint e mesaj attım ama cevap gelmedi. Umarım bebeğin kan akımında falan bir sorun çıkmamıştır.

saol canım evet normal istiyordum zaten iyi oldu karar vermemiz. bi de normal sezeryan fark etmez dedi ücret olarak. hastane+doktor ücreti 3500
pahalıymış canım ya..
sağol canım,içimi rahatlattın :)
canım face üyeliğin varsa..2011 ağustos anneleri diye arattır çıkar..grup açıktı en son
ben 62yle başladım şuan 78-79um..bebeğim 31+5te 1900 gramdı..umarım güzel ve sağlıklı kilolar alır bebişlerimz
ben de ilçedeyim canım..ama bizim hafta sonları günlerimz oluyor lokalde..lokale indirdiğim zaman arabanın içinde yatıp uyutabilr yada gezdirebilrim..ben çayımı içerken o arabasından bana bakar..ve ayrıca kışın avmlere gidiliyor..avmlerde de bebek arabası birebir...diyarbakırda da çok avm var diye biliyorum hafta sonu eşinle gitme imkanın olursa bence araba en büyk kurtarıcn olur..zaten onun dışında da yaza kadar dediğin gibi pek işe yaramaz..

bende 2 aydır var cnm genetık annemde harıta gıbı ne lireac ne bebe yagı o kadar surdum para etmedii
yalnız ben nıvea atta set almıs"tım oglumdan ızınsız bebe yagınıı nkullanıyorum sımdı yarısına ındı resmen cok hosuma gıtı ama dogal badem yagıda varmıs ıccınde
karnımı daaha rahatlatıyo
2 haftadır karnım cok kasınıyoo benım yaa cokda buyudu zaten önden önden gıdıyoo karnım harıta gıbı ama
gecen gun dr fazla bısey yok hele sen bı dogur onlara cözüm buluruz kafana takma dedi ???
anlamadım hangısı catlak hangısı deıl ??[/QUOTE]
çözümü varmı ki canım ya
doktor en iyisini bilir canım, hiç telaş etme..
oğlumun odası nasıl sizlerle paylaşmak istedim :))

(herzaman_seninle teşekkürler senin sayende yükleyebildim)

Eki Görüntüle 226961 Eki Görüntüle 226962 Eki Görüntüle 226963
canım maşallah çok güzel ve düzenli odası var..zevkinizde çok güzel..güle güle kullansın oğluşun..
oda süslerimiz nasıl gerçi daha kapısına takmadık annem kardeşim ve ben yaptık el emeği olunca insan daha çok özeniyo :))
Eki Görüntüle 226970 Eki Görüntüle 226971
ne hamaratsınz maşallah..hazır gibi olmuş

hayrlısı canım, umarım güzel doğumlar geçiririz hep beraber
benımde bu gidişle öyle olur
kızım çok güzel olmuş, hazırlarından iç farkı yok..hem insan daha bir istekle giyer kendı yaptıklarını
Eki Görüntüle 227001

bunlarda oglusuma aldigim ayakkabilari (patikleri). cok kullanisli olmaz, giydiremezsin diyolar ama heves edip aliyorum napim. 5 yildir bu ani bekliyoruz sonucta
bayıldım canım, sen heves etmişsin ya gerisi önemli değil..giyse ne olur giymese ne..önemli olan bizim onu beğenip almamız
maşallah bebişine canım..ayy çok heyecanlı günler bizi bekliyor..
kızlar yine hiç uykum yok.. hava da çok sıcak değil aslında.. herşeye çözüm bulduk uyumak için ne yapmak lazım?
koyun say canım,ben yapıyorum işe yarıyor
amin canım aminn
my litle sun shine, sen ve ben..çalış çalış nereye kadar canım
Bu arada dün akşam 21:30 gibi peppermint e mesaj attım ama cevap gelmedi. Umarım bebeğin kan akımında falan bir sorun çıkmamıştır.

bende onu soracaktım tam..merak ettiğimizi biliyordur, neden yazmadı acaba umarım bebiş ve kendisi iyidir

facede grubu bulamadım ben..
buarada kızlar benim hastanede sezeryan doğumda 2 gece kalınıyomuş ya bebek için kaç hastane çıkışı koymak lazım şimdi. ben bi 10lu bi 5li koycaktım tek gün için. abartmak da istemiyorum ama... bi fikir verin bana

günaydın meleklerin güzel anneleri nasılsınız bugün bakiyim. ben işyerine geldim elime hemen yelpazeyi aldım yelleniyorum sıcağa dayanamıyorum ama neyseki bu hafta sonu izne ayrılıyorum bikaç gün daha sabredicez :)))

canım yinede yeter gibi..ama sıcak olacağı için sen yanında kolsuz zıbında götür ayrıca 3-4 tane..bu konuda deneyli annelerden yardım almalıyız..ne götürmşler hastaneye,yetmiş mi yetmemiş mi..

canım yinede yeter gibi..ama sıcak olacağı için sen yanında kolsuz zıbında götür ayrıca 3-4 tane..bu konuda deneyli annelerden yardım almalıyız..ne götürmşler hastaneye,yetmiş mi yetmemiş mi..

kolsuz zıbın derken şu çıtçıtlı bodyleri mi diyosun semantacım..

ahh bende görebilecek miyim izne ayrıldğm günleri..kaçıncı haftandasın canım

canım ben de yendim vajiyi ilişki sorunumuz yok zaten eşimle...sorun doktorumun bana anlayışsız davranması!!eğer daha anlayışlı olsa muayneye izin verip normal doğum yapabilirdim ama şuan normal doğum yapacağıma olan inancımı yitirdim maalesef

Canım sen en son çıkarken ne giydireceksen ayır öncelikle sonra hstanede kirlenme vs. durumlarına karşı kısa kollu / kolsuz alttan çıt çıtlı body götür bence. Zaten yaz mevsşimindeyiz illa ayklı falan takım olmasına gerek yok diye düşünüyorum. Ben mesela sade çıkarken giydireceğim takımı götüreceğim. Bizim hastanede sen istersen 10 takım götür onlar kendileri giydiriyor bebeği ve sürekli değiştiriyorlar. Sen doğum yapacağın hastaneye sordun mu belki onlarda giydiriyordur boş yere fazla eşya taşıma

bencede haklısın canım, benım doktorum o şekilde sakinleştiriyor insanı..güzel yüzü ve güzel konşmasıyla sakinleşiyorum,hemde elimi sıkabilrsin diyor..ve inan muayene ederken çokta gözümde büyüttüğüm gibi olmadığını anlıyorum..bence tamamen pskolojik

izmir gazi hastanesinde yapıcam canım doğumu.

tamam canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin...ben istanbuldasın sandım...

ahh bende görebilecek miyim izne ayrıldğm günleri..kaçıncı haftandasın canım

canım ben 36 haftadayım 1 haftada yıllık iznimden kullanıcam çünkü erken doğum riskim var işyerinde doğurucam diye çok korkuyorum gün sancılarım artmaya başladı bizim yaramaz çok sabırısız iyice aşağıya inci nasıl baskı yapıyo anlatamam :))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…