Bu arada dün akşam 21:30 gibi peppermint e mesaj attım ama cevap gelmedi.Umarım bebeğin kan akımında falan bir sorun çıkmamıştır.
iyilerdir inşallah hayırlı haberlerle gelsinler gün içinde haber alırsan bize de yaz canım mutlaka
pahalıymış canım ya..saol canım evet normal istiyordum zaten iyi oldu karar vermemiz. bi de normal sezeryan fark etmez dedi ücret olarak. hastane+doktor ücreti 3500
sağol canım,içimi rahatlattın :)Cnm tam üç kere ameliyat geçirdim.sen bayıldıktan sonra hortum sokuyorlar ve uyanmadan da çıkarıyorlar.korkacak bişey yok hepsi sen baygınken yapılıyo.sezeryanla doğum olucak herhalde senin sana hayırlı doğumlar dilerim ve tabiki bizlere de...
canım face üyeliğin varsa..2011 ağustos anneleri diye arattır çıkar..grup açıktı en sonben ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım sadece sol kasığımda krem sürmediğim yerde yani 2 çizgi şeklinde çatlak olmuştu onlar da sonradan nerdeyse tamamen kaybolmuşlardı ama bu hamileliğimde çok daha fazla krem sürmeme rağmen göbek deliği çevremde çay bardağı ağzı kadar bir bölge acayip çatladı kıpkırmızı ve çok acıyor umarım doğumdan sonra biraz toplar, ama benim ilkinde karnım bu kadar büyümemişti daha fazla kilo almama rağmen, bunda resmen basket topu yutmuş gibiyim
benim bildiğim karın aşağı indikten yaklaşık 2 hafta sonra doğum oluyor
yukarıda da yazdım ilk hamileliğimde mustela bana çok iyi gelmişti ama bunda çatlamamı engellemedi malesef
ayyy ne güzel çok az kilo almışsın maşallah
bu gruba nasıl katılabiliyoruz?
ben sırt çantası kullanıyorum bol gözü olan bir sırt çantası aldım
eğer kısa süreli sışarı çıkıyorsam da kendi büyük çantalarımdan birine bez, ıslak mendil koyuyorum ayrıca çanta taşımıyorum
ben 62yle başladım şuan 78-79um..bebeğim 31+5te 1900 gramdı..umarım güzel ve sağlıklı kilolar alır bebişlerimzkaç kiloyla başladın sementa1983 ve bebiş kaç kilo şuan. Bende 12 kilo aldım 52 ile başlamıştım. Ilk beş ay bsiklete biniyordum fazla kilo almayım diye bebek fazla kilo almayınca bıraktım sporu 5 aya kadar 5 kilo ancak almışımdır. Bırakınca birden bende kilo almaya başladım. Kabızlık ödem de oluyor tabi. Atamayınca oda kilo olarak üstünde kalıyor.
Neyse az kaldı. Bebiş kilo alsın diye uğraşıp duruyorum. 31. Haftada 1,500 kilo idi bizim bebiş. Ay sonunda gidince görücez bakalım ne kadar kilo almış.
ben de ilçedeyim canım..ama bizim hafta sonları günlerimz oluyor lokalde..lokale indirdiğim zaman arabanın içinde yatıp uyutabilr yada gezdirebilrim..ben çayımı içerken o arabasından bana bakar..ve ayrıca kışın avmlere gidiliyor..avmlerde de bebek arabası birebir...diyarbakırda da çok avm var diye biliyorum hafta sonu eşinle gitme imkanın olursa bence araba en büyk kurtarıcn olur..zaten onun dışında da yaza kadar dediğin gibi pek işe yaramaz..canım ben d.bakırda ilçede görev yapıyorum bebek arabası almaycağım yaza kadar kullanacak yer yok burda bir de benim doğumum eylül gözüküo yani biz pusetlik olana kadar buraya kış gelecek yaza kadar ihtiyacımız olmayacak yazları ailelerimize gidiyoruz o zaman alırız diye düşündük.ama oto koltuğu guvenlik acısından zaruri diye düşündük hem de evde de bir süre kullanırız dedik
ben aldım cnm babymoon 70*110 150tl çok hoş gözüküyo kurduk odamıza bakalım oğlumda begenecekmi ??
QUOTE=sementa1983;20133998]kızlar kasıklarımda çatlamalar var..tam bir hayal kırıklığı yaşadım..gidip gelip bakıyorum..artar mı sizce bu çatlaklar..
doktor en iyisini bilir canım, hiç telaş etme..Bugün kontrole gittim 5 ağustosta beni sezeryane alıcaklar. 9 ayım 16 ağustosta bitiyordu.
İlk doğumum biraz endişelendim açıkçası.
Doktorum bebeği şekerimden dolayı erken almaya karar vermiş.
Bir zararı olmaz değilmi.
canım maşallah çok güzel ve düzenli odası var..zevkinizde çok güzel..güle güle kullansın oğluşun..oğlumun odası nasıl sizlerle paylaşmak istedim :))
(herzaman_seninle teşekkürler senin sayende yükleyebildim)
Eki Görüntüle 226961 Eki Görüntüle 226962 Eki Görüntüle 226963
ne hamaratsınz maşallah..hazır gibi olmuşoda süslerimiz nasıl gerçi daha kapısına takmadık annem kardeşim ve ben yaptık el emeği olunca insan daha çok özeniyo :))
Eki Görüntüle 226970 Eki Görüntüle 226971
hayrlısı canım, umarım güzel doğumlar geçiririz hep beraberherkese merhaba
uzun zamandır girmiyorum nete.yeni doğumlar olmuş.tebrik ediyorum annelerimizi.
benimde eşim evi taşıyıp geldi yanıma sonunda.
bugün doktor kontrolümüz vardı.nst de sancı çıkınca yatış verdi.(zaten erken doğum nidilat ciğer geliştirici iğne bunlarla geçti son 1 ay) bende yatmak istemediğimi söyledim kabul etti akşama artarsa gel dedi.
bu arada nidilatı artık içmiyorum (6 hafta dır içiyorum çok içmişsin dedi doktor)
bizde durumlar böyle artık bekliyoruz ALİ SİDAR ımı
hepinizi öptük
sevgiyle
benımde bu gidişle öyle olurKizlar catlaklardan konusmussunuz, hiic uzulmeyin ben buraya resmimi koysam hepiniz bir ohh cekersiniz.bendeki de birsey mi dersiniz,oyle catladim yani
Hamileligimin 6.ayinda kucuk pembe noktalar halinde baslayip harita gorunumunu coktan gecti, su kanali gibi desem daha yerinde bir tabir olur.Belimin kenar kisimlarinda yok ama gobek deligimin ustunu coktan gecti.Hamilelik oncesi catlamak ve fazla kilo almaktan korkuyordum ama zamanla catlaklarima alistim.
Hatta oyle alismisim ki,gecen gun ultrasondayken esimin cektigi bi fotografi gordum,karnim dumduz,catlaksiz''ayyy bu ben miyim-demisim
Cok kilo da almadim kremler,yaglar kullandim hemde 2.aydan itibaren duzenli olarak.Ama genetik olduguna eminim artik.Annemde de vardi cunku.
Bu arada 170 boyundayim 58 kilo ile hamile kalip 11 kilo aldim.Kilo alimylada ilgili degil galiba,neyse artik alistim pembe desenli bir gobusum var artik
cananchn bebegin odasinda saglikla huzurla buyusun insallah,ellerine saglik
kızım çok güzel olmuş, hazırlarından iç farkı yok..hem insan daha bir istekle giyer kendı yaptıklarınıEki Görüntüle 226989 Eki Görüntüle 226990 Eki Görüntüle 226991 Eki Görüntüle 226992 Eki Görüntüle 226993 Eki Görüntüle 226994 Eki Görüntüle 226995
kizlar bakin bunlarda benim hamileligimin ilk 5 ayinda surekli yatmam gerekiyodu o donemde can s!kintisindan isledigim tisortlerim :)
bayıldım canım, sen heves etmişsin ya gerisi önemli değil..giyse ne olur giymese ne..önemli olan bizim onu beğenip almamızEki Görüntüle 227001
bunlarda oglusuma aldigim ayakkabilari (patikleri). cok kullanisli olmaz, giydiremezsin diyolar ama heves edip aliyorum napim.5 yildir bu ani bekliyoruz sonucta
maşallah bebişine canım..ayy çok heyecanlı günler bizi bekliyor..merhaba kızlar nasılsınız bızım bugun kontrolümüz vardı hersey güzel geçti allaha şükür bebişim 3 kılo 50 gram olmus boyuda 50 cm29 temmuzda tekrar gıdıcez tahlıller yapılacak ve doğum ıcın gun alıcaz doğum sezeryan olacak bızden haberler boyle umarım herkes sağ salım kavusur bebişine
koyun say canım,ben yapıyorum işe yarıyorkızlar yine hiç uykum yok.. hava da çok sıcak değil aslında.. herşeye çözüm bulduk uyumak için ne yapmak lazım?
amin canım aminnçok az kalmış yaa Allah yardımcın olsun.bebeğini hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.benim tüm üzüntülerim bitti.yavrum minnacık ama sağlıklı.Allah onu bize bağışladı ya çok şükür.ben istanbuldayım özel nisa hastanesine gidiyordum.problemlerden dolayı perinatologa bakırköy kadın doğum hastanesine gittim.orda takibim yapılıyo diye devlet hastanesinde doğum yapmayı tercih ettim.çok korkularım vardı bu konuda sonuçta özeldeki muamele farklı.ama yine de memnun kaldım.çokşükür anlatılanlar kadar kötü değilmiş devlet hastaneleri.
Allah yardım etti. bi şekilde bitti işte.darısı burdaki fıstıkların başına :)))
my litle sun shine, sen ve ben..çalış çalış nereye kadar canımGünaydııınnnnn güzeller
Yine azıcık uykuyla işe geldim ama çay-gazete keyfiyle başladım güne.. şikayet ettikçe gün bitmiyo çünkü...
Umarım güzel haberlerle dolu seriiiiiiinnn bi gün geçiririz.
Bu arada dün akşam 21:30 gibi peppermint e mesaj attım ama cevap gelmedi.Umarım bebeğin kan akımında falan bir sorun çıkmamıştır.
facede grubu bulamadım ben..
buarada kızlar benim hastanede sezeryan doğumda 2 gece kalınıyomuş ya bebek için kaç hastane çıkışı koymak lazım şimdi. ben bi 10lu bi 5li koycaktım tek gün için. abartmak da istemiyorum ama... bi fikir verin bana
canım yinede yeter gibi..ama sıcak olacağı için sen yanında kolsuz zıbında götür ayrıca 3-4 tane..bu konuda deneyli annelerden yardım almalıyız..ne götürmşler hastaneye,yetmiş mi yetmemiş mi..
kolsuz zıbın derken şu çıtçıtlı bodyleri mi diyosun semantacım..
günaydın meleklerin güzel anneleri nasılsınız bugün bakiyim. ben işyerine geldim elime hemen yelpazeyi aldım yelleniyorum sıcağa dayanamıyorum ama neyseki bu hafta sonu izne ayrılıyorum bikaç gün daha sabredicez :)))
Canım merhaba bende eski vajiliyim ama onu yendim bunu yenicem diyorum ve inşallah normal doğum yapıcam . .
Vajinisms tedavi süreci çok zorlayıcı .sonuca ulaştığımızda hayret ediyodk nasıl oldu die . onu başaran bunuda başarır bence
ben de çok beğenmiştim bunu nette görüp...gelince bilgilendirirmisin beni...memnun kalıp kalmadıın konusunda??
facede grubu bulamadım ben..
buarada kızlar benim hastanede sezeryan doğumda 2 gece kalınıyomuş ya bebek için kaç hastane çıkışı koymak lazım şimdi. ben bi 10lu bi 5li koycaktım tek gün için. abartmak da istemiyorum ama... bi fikir verin bana
canım ben de yendim vajiyi ilişki sorunumuz yok zaten eşimle...sorun doktorumun bana anlayışsız davranması!!eğer daha anlayışlı olsa muayneye izin verip normal doğum yapabilirdim ama şuan normal doğum yapacağıma olan inancımı yitirdim maalesef
ahh bende görebilecek miyim izne ayrıldğm günleri..kaçıncı haftandasın canım
izmir gazi hastanesinde yapıcam canım doğumu.
canım kuvöze ödeme olmuyormuş ama sanırım hastanesine göre de bazı ilaçları ödetiyorlarmış galiba
kızlar babamla ilgili süper fikirler üretmişsiniz çoook teşekkür ederim sıradan denemeye başlariz zaten zaman gecer doğum olur ondan sonra bayram seyran derken gitme vakti gelir :)))
evet eşimde ethicaya sordu küveze ücret almıyorlarmış..belirli testler var onlarada ücret almıyolarmış....benim dr+sezaryan = 2900
çok az kalmış yaa Allah yardımcın olsun.bebeğini hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.benim tüm üzüntülerim bitti.yavrum minnacık ama sağlıklı.Allah onu bize bağışladı ya çok şükür.ben istanbuldayım özel nisa hastanesine gidiyordum.problemlerden dolayı perinatologa bakırköy kadın doğum hastanesine gittim.orda takibim yapılıyo diye devlet hastanesinde doğum yapmayı tercih ettim.çok korkularım vardı bu konuda sonuçta özeldeki muamele farklı.ama yine de memnun kaldım.çokşükür anlatılanlar kadar kötü değilmiş devlet hastaneleri.
Allah yardım etti. bi şekilde bitti işte.darısı burdaki fıstıkların başına :)))
canım bende yarın allahın izniyle yarın sabah ethica incirli hastanesinde yapıcam doğumu...
Kızlar hepinize günaydın,
Artık her sabah daha mutlu uyanıyorum. Her doğan gün bebeğime kavuşma tarihim daha da yaklaşıyor.Çok heyecanlanıyorum. Gerçi hala bir hastane çantası hazırlamış değilim ama olsun :82: Bütün eşyalarımız annemin evinde duruyor. Bu akşam eşimle gidip alacağız. Sonra da çantamı hazırlayacağım. Göğüs pompasını sterilizatörde temizleyebiliriz herhalde diye düşünüyorum?!? Zaten çantaya çok fazla birşey koymayacağım. Birçok şeyi hastane karşılıyor. Off sanki gelişimci yerine ben doğuracağım yarın
Gelişimci tatlım senin heyecanını düşünemiyorum bile... Hayırlısıyla güzel bir doğum olur inşallah
sabah 5 kalktyım bakalım bu gece uyuyabilcekmiyim...
hu huuu GELİŞİMCİ nerdesin..
burdayım annem geldi akşam...onunla vakit geçiriyoruz...
ahh bende görebilecek miyim izne ayrıldğm günleri..kaçıncı haftandasın canım
tamam canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin...ben istanbuldasın sandım...
evet eşimde ethicaya sordu küveze ücret almıyorlarmış..belirli testler var onlarada ücret almıyolarmış....benim dr+sezaryan = 2900
canım bende yarın allahın izniyle yarın sabah ethica incirli hastanesinde yapıcam doğumu...
sabah 5 kalktyım bakalım bu gece uyuyabilcekmiyim...
burdayım annem geldi akşam...onunla vakit geçiriyoruz...
gözün aydın canım..bende cuma günü ankaraya gideceğim,hem gezicem hem annemı alıp gelcemm..birde bakmşsınz orda doğurmuşum
alan yok mu park yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?