kizlar 2 dakikaya dustu,duramiyorum yerimde
biz hastaneye cikiyoruz
dua edin nolur
Slm kızlar gelişimci doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olsun Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ailesiyle
birşeyi merak ediyorum 3150 gr doğmuşya bebiş acaba son kontrolündeki kilosu ile gerçek kilosu arasında fark varmı?
bazı doktorlar 4000 üzeri doğar deyip 3500 de doğan bebekler oluyomuşta onu merak ettim..
aramıza hoşgeldin!!sulessli ve benden sonra doktordan kazık yiyenler kervanına katılmışsın!!!off yaa son anda niye böyle uyuzluk yapıyorlar ki anlamadım hiç birşey!!neyse canımm canımızı sıkmayalım şurda ne kaldı??zorla bebeklerimizi istedikleri tarihte dünyaya getircekler keyifleri kaçmasın diye!!Allah ın cezaları!!!
biz hastaneye cikiyoruz
dua edin nolur
Ayyy canimmmm bi bebis daha geliuo sanirim sabah dogmustur diye actim topiki ama simdi geliyor galiba hadi hayirlisi :)))kizlar 2 dakikaya dustu,duramiyorum yerimde biz hastaneye cikiyoruzdua edin nolur
canım son kontrolde bebek 3100 çıkmıştı gelişimcinin yaklaşık tam tamına çıktı nerdeyse
ama evet benim oğluma 4200 dediler 3755 doğmuştu
26 sına gidiyom dr a benim istediğim tarih oldu ya takmıyorum artık amannn onu da takamam kafama
oohh gelsin 26 sı alayım bebğimi kucağıma
uuyyyy zaten kaldı şurda 5 gün heyecan başladı
gülse gelmişşşşşşşşş
saat 9.10 da doğmuş 3150 gr ağırlığındaymış çok sağlıklıymış
gelişimci iyiymiş boğazında bi ağrı olduğu için konuşamadı ama o da çok iyiymiş
bebeği emzirmeye çalışıyorlarmışş
herşey yolunda çok şükür kendine gelsin bi daha konuşacağızzz
my little sun shine
soguk kanliligimdan degil ya, hastanede beni gorseydin,nasi hem heyecan hem korku
birde acilma muayenesinde rahat birakamadim kendimiepidural sart sana dediler
biz hastaneye cikiyoruz
dua edin nolur
hee aynı kilo olması iyi demekki doktor yanıltmamış..
bu arada benimde kısmetse 26 ağustos.. yani seninle 1 ay var aramızda.. Allah yardımcın olsun şekerim.. Yavrularımıza sağsalim kavuşalım inşallah.
aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
sezeryan olunca erkene alındı benim
biz hastaneye cikiyoruz
dua edin nolur
Kizlar bu 37. Hft rqporunu alinca hemen isyerine verdinizmi ?
Kizlar bu 37. Hft rqporunu alinca hemen isyerine verdinizmi ?
kızlarr e şekerden çikolata siparişi veren varmı nasıl güzelmi bende verecemde merak ediyorum güzelmi ambalajı falan yani o parya değermi?
cnm senin bebek çok beklemez gelebilr kısa sürede... hazırlıklı ol...
haayrlı ugurlu olsun bebısımızzz...
bayanlar ozel olmassa bısey sormak ıstıyorum cınsel ılıskıyı kestınızmı yada devam eden varsa rahatca ılıskıye gırebılıyormu ben zorlanıyorum kesmemız gerekıyo ole dusunuyorum kendı adıma canım yanıyo
biz de ordan sipariş vereceğiz galiba...eşime git de yerinde bir gör dedim...şişlideymiş yerleri,işyerine yakın sayılır....yarın öbür gün olur da giderse seni bilgilendiririm mutlaka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?