2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım son kontrolde bebek 3100 çıkmıştı gelişimcinin yaklaşık tam tamına çıktı nerdeyse
ama evet benim oğluma 4200 dediler 3755 doğmuştu

26 sına gidiyom dr a benim istediğim tarih oldu ya takmıyorum artık amannn onu da takamam kafama
oohh gelsin 26 sı alayım bebğimi kucağıma
uuyyyy zaten kaldı şurda 5 gün heyecan başladı

Gelisimci. Canim gozun aydin gecmis olsun :))) allah anali babalinsaglikli sihhatli buyutur insallah darisida bekleyenlere olsun tez zamanda ayaga kalakarda cabuk toparlanirsin insallah :)))
kizlar 2 dakikaya dustu,duramiyorum yerimde biz hastaneye cikiyoruzdua edin nolur
Ayyy canimmmm bi bebis daha geliuo sanirim sabah dogmustur diye actim topiki ama simdi geliyor galiba hadi hayirlisi :)))

hee aynı kilo olması iyi demekki doktor yanıltmamış..
bu arada benimde kısmetse 26 ağustos.. yani seninle 1 ay var aramızda.. Allah yardımcın olsun şekerim.. Yavrularımıza sağsalim kavuşalım inşallah.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda emmeye başlar güzel Gülse

my little sun shine
soguk kanliligimdan degil ya, hastanede beni gorseydin,nasi hem heyecan hem korku
birde acilma muayenesinde rahat birakamadim kendimiepidural sart sana dediler

Canım benden iyisin. Ben bu halde olsam buraya yazamazdım o hastanenin kapısından kovsalar bacasından girer yada arabada hastane bahçesinde beklerdim panikten

kizlar 2 dakikaya dustu,duramiyorum yerimde
biz hastaneye cikiyoruz
dua edin nolur

Canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin.

aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
sezeryan olunca erkene alındı benim

Kızlar bakıyorum haftaya baya bir doğum var. ademel, lightlife, sdhkn arka arkaya bebişleri alacaksınız kucağınıza. darısı kalanların başına. Ben sona kalacağım sanırım :)))

gelişimci tebrık ederım canım allah analı babalı buyutsun inş ayy kızlar teker teker doğurmaya başladık valla zaman ne kadar da çabuk geçiyor ya hamılemıyım hamıleyım ıkılı üçlü test ayy cinsiyetı su kılosu şu boyu şu derken son haftalara geldik daha dün gibiydi ya hepimizde hamılelık heyecanı aşermeler falan en cabuk gectı zaman allahım sağ salım kurtarsın hepimizi inş

biz de ordan sipariş vereceğiz galiba...eşime git de yerinde bir gör dedim...şişlideymiş yerleri,işyerine yakın sayılır....yarın öbür gün olur da giderse seni bilgilendiririm mutlaka:)

haayrlı ugurlu olsun bebısımızzz...
bayanlar ozel olmassa bısey sormak ıstıyorum cınsel ılıskıyı kestınızmı yada devam eden varsa rahatca ılıskıye gırebılıyormu ben zorlanıyorum kesmemız gerekıyo ole dusunuyorum kendı adıma canım yanıyo

Tatlım canın yanıyorsa ve haz vermiyorsa bence kesin. Zaten genelde doktorlar 8. aydan itibaren ilşikiyi kesiyorlar. Gerçi biz yaklaşık 8 aydır hiç birlikte olmadık. Eşim bana ve bebeğe zarar vermekten ölesiye korkuyor.

biz de ordan sipariş vereceğiz galiba...eşime git de yerinde bir gör dedim...şişlideymiş yerleri,işyerine yakın sayılır....yarın öbür gün olur da giderse seni bilgilendiririm mutlaka:)

cnm ofislerini aradım yanlız havale ile ve o an elimizde bulunanaları satıyoruz dediler elindekileri sordum istediğim şekillilerden değildi
sanırım havale ile yapıcam alıcam bende.eşin giderde görürse bana hemen bildir cnm ne olur
bu arada sende bi ara sallamalı beşik arıyodun değilmi aldın sonra sanırım netten siparişlemi aldın yoksa dükkandan falanmı
nasıl bişi aldın paylaşırmısın benimle bide beşik eksiğim kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…