2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm artık zararlı diye biliyorum ben arık kesseniz iyi olur
bende eşimle 8 hatta 1 ay da öncesi tedavi 9 aydır beraber olmuyoruz ben ve eşim açıkçası tedirginiz bi zararı olur diye
1 ay +40 gün daha dişimizi sıktıkmı bişi olmaz

aynen cnm oyle artık acıdan haz almıyorum gercek yanı esıme bellı etmıyodum ılıkı sırasına ama dayanamdı yarım bıraktım napım soledım yanı artık cnm acıyo dıye tamm dedı kestık yapmayı

canım son aylarda tehlikeli olabiliyor. kesseniz daha iyi olur zaten canın yanıyomuş
bizde 2 hamileliğimde de hamile olduğumu öğrendiğim andan beri ilişkiye girmedik eşimde korkar bişey olur diye

gelişimci gözün aydın allah analaı babalı buyutsun

balperisi cnm senıde allah bı avazda kurtarsınn

ayyy teker teker gelıyo bebeklerr ne heyecanlı yaaa 1 gun gırmedım yıne sasıbes oldum okuya okuya sabahtan berıı

bu arada kızlar bu doktorlara ne oluyo bole hepsı bı acayıpleştı herkesın
ayy ıns benım dr bole seyler yapmaz yoksa cok dumur olurum yaaaa

herkese hayırlı gunlerr

canım bende çok beğendim parasıda gayet uygun bencede özellikle "ben geldim" yazılı olan çok hoşuma gitti bizde belki ondan sipariş vericez

oh oh hadı senınde ıslerın coğu bıtmıs azı kalmıs:) benım kızda yorgun olunca suskun suskun oturuyor yerınde:)

eşim beni hiç anlamıyor sürekli ağlama modundayım bugün
canım ya benım eşimde ruhsuz bu konuda. ıllakı bır kaçkere soylemem lazım bısey yapması yada alması ıcın. yanı bır hafta karpuz dıye yalvardığımı hatırlıyorum, ağır olduğundan ben alamıyordum. ama anası ıstese o an cıkar alır gelır. boyle bu erkekler ne yapıcan. ama bazen zurnanın zırt dedğı yere gelıyorum bende, bır fırca bır kac hafta duzelmesını sağlıyor sonra yıne aynı:) ama yınede cok sevıyorum. allahtan bende hamılelık bunalımı nazı falan olmadı cunku karsımda cekecek kımse yok.

arkadaşlar az önce uyandım yaklaşık 1 kahve fincanı kadar su geldi tuvaletimi yaptım sandım ama değil.. hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu.. parça parça gelir mi bu amniyon sıvısı
canım senın nışanın dedikleri şey gelmıs acıl bı gorunmelısın bence dr.

ben geri geldim, uyuyamyorum kasilmalardan
artik iyice artti,gercek dogum sancisi yatinca, dinlenince gecmezmis yaziyordu kitapta
ayakta daha iyi atlatiliyor
ayyy cok feciyim
ayyy rabbım yar ve yardımcın olsun, bır avazda cıkartırsın ınsallah fazla sancı çekmeden canım yaaa. hepimiz duacınız.

canım daha dun gebelik.org da okudum sanırım. son gune kadar yasak yokmus ılışkıde. ama zaten sona yaklasmıs durumdayız. benım şahsen hem koca gobekten :) hem sıcaklardan uzun zamandır nıyetlenmıyorum ilişkiye:)
allahtan eşimde aynı sekılde hıssedıyorda zorlanmyoruz. e artık hassaslastık tabı canının acıması normal bence.

benim doktorum ilişkiyi kesin falan demedi hiç gerçi bu konuda konuşmadık desem daha doğru ama biz de çooook uzun zaman önce kestik 2-3 ay belki daha fazla!!benim aklıma gelmiyor hiç saolsun eşim de titiz bu konuda zarar vermekten korkuyor!!biz ilk üç ay da çok nadir ilişkiye giriyorduk yine korkuyordu eşim o arada kalan 1-2 ayda normale yakındı herşey!!
sen kaçıncı haftadasın ki EHDA ?arkadaşımın da dediği gibi canın acıyorsa eziyet etme kendine doğumdan sonra herşey normale dönecektir zaten...

Son düzenleme:

aynen canım, eşimin tuhafına gıdıyor.
kızım ıcerdeyken konsantre olamıyorum dıyor :86: bızımde 8 ay oldu resmen vay beeeeee dilek olay:)

slm kızlarr nasılsınız bakalım..doğumlar olmuş ne güzerl..Allah analı babalı sağlıklı versin inş..gülsecim tebrik ediyorum.balperisininde iyi haberlerinbi bekliyorum.:)) bende rahatsızım takılamıyorum o yüzden size.ama hep aklımdasınız.benim d r yok o yüzden daha bi dikkat e diyorum.pazartesi bitecek izni inş...hayırlısı artık diyorum.

biz de ordan sipariş vereceğiz galiba...eşime git de yerinde bir gör dedim...şişlideymiş yerleri,işyerine yakın sayılır....yarın öbür gün olur da giderse seni bilgilendiririm mutlaka:)

canım ben e-şekerden aldım.üstüne ismini yazdırdık.hoşgeldin ahmet mert diye :)) inş hoşgelir oğlum... paketi falan güzel.yalnız ben şu noktaya kızdım kargo ü
creti 12,90 ödedim.bununla ilgili bilgi yoktu.yani kargo bize ait ama o kadar pahalı gelmesi sinirlendirdi beni geçmiş gün.buzdolabında bekliyor 1 aydır ... :)) ha bugün doğdu ha yarın doğacak derken.. :))

bizde 1 ağustosu bekliyoruz acele tetmessek tabi :)) kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...

evettt doktorumuz bizi sonunda ikna etti
annesiyle aynı gün doğsun bana dua edersin dedi
29.07.2011 meleğimin bize merhaba diyeceği gün olarak kesinleşti
acayip heyecanlıyım ben yaa

Son düzenleme:
aynen canım, eşimin tuhafına gıdıyor.
kızım ıcerdeyken konsantre olamıyorum dıyor :86: bızımde 8 ay oldu resmen vay beeeeee dilek olay:)

eşimde aynısını söylüyor. Hatta bir ara benim hormonlar coşmuştu. Saçmalama ne olacak o sıvı içinde korunuyor falan diye neredeyse adama saldıracaktım. Yinede olmaz dedi başka birşey demedi

canım sitesinde kargo ücreti tarafımıza ait yazıyo. neden böyle bişey yaptılarki acaba. bi sorsaydın

biz ilk sen doğurcaksın diye beklerken kimler kimler doğurdudemek vakti gelmemişti oğlunun ee biraz daha sabretsin bakalım..

Canım iyi olduğunu duymak sevindirici. Bak heran olabilir derken maşallah iyi dayandın. Pazartesiyide çıkarısın korma. Hayırlısıyla 1 ağustosta sende bebeğini kucağına alacaksın ne güzel. Aman sen arada ses ver ama yorma kendini :)))

ayyyyyyyyyyyyy canım ya hadi hayırlı olsunnn
sağlıkla büyüt meleğini

evettt doktorumuz bizi sonunda ikna etti
annesiyle aynı gün doğsun bana dua edersin dedi
29.07.2011 meleğimin bize merhaba diyeceği gün olarak kesinleşti
acayip heyecanlıyım ben yaa

hadi hayırlısı canımm az kaldı evet heyecanlanman çok doğal..o zamana kadar hem bebişine hem kendine dikkat etmeye devam,sağlıkla kavuşursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…