2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim dr 7.aydan itibaren yasak demişti zaten bizde korktuğumuzdan yanyana kardeş gibi yatıyoz nerdeyse 9 aydır bişey olmasın diye :)

selam kizlar

bilgisayaramiz bozuk oldugundan nete giremiyorum kac gündür ama aklim hep burda gecmisi de okuyamadim o kadar cok sey yazmissiniz ki...

bi gördügüm gelisimci nin dogum yaptigi gülse bebek dogmus bugün allah anali babali saglikli sihhatli büyütmek nasip etsin insallahh. bi de balperisinin sancilarini ve dogumun cok yaklastigini gördüm :) onun disinda bisey kacirdiysam kusura bakmayin. umarim herkes iyidir. venüs cnm seninde iyi oldugunu gördüm cok sevindim :)

beni merak eden oldu mu bilmiyorum ama bizde simdilik hersey yolunda daha dün doktordaydik. acilmamiz yok rahim agzinda kisalma da yok kasilmalar da yok doktor dedi bu gidisle 22 agustosu bile geciriceksin herhalde :) temmuzu da atlattiktan sonra normal hayatima devam edicem yoksa dogum zorlasicak böyle yatmakla :) kizim da gayet iyidi 2800 gr olmus dün bana bi form verdi doldurmam icin epiduralle ilgili sanki doguma giricekmisim gibi heyecan yaptimmm :)))

bu arada kimse simdiye kadar normal dogum yapmadi galiba yaa ben daha da cok heyecanlaniyorummm

haa bi de benim kizimin basi cok derindeydi son 1 aydir ama dün ultrasonda dogum kanalinda olmadigini söyledi doktor olurda suyun gelirse sakin yerinden kalkma ve hastaneye gitmek icin ambulansi ara dedi. bebek dogum kanalina yerlesmedigi zaman su gelirse tahlikli oluyomus hareket etmek. hic böyle bisey duyan var mi aranizda????

evettt doktorumuz bizi sonunda ikna etti
annesiyle aynı gün doğsun bana dua edersin dedi
29.07.2011 meleğimin bize merhaba diyeceği gün olarak kesinleşti
acayip heyecanlıyım ben yaa

canım az kaldı artık seninde:)))
doğum günü hediyen olacak sana yavrun

Biliyorsunuz ben ogretmenim bas mdr yrdcisini aradim sordum gerek yok tatildeyiz nasilsa dedi ama onada guven olmaz ki eminmisiniz yaaa su sicakta taaa okula kadar gitmek zul geliyo;(((

canımm ben de öğretmenim geçen cuma doldu 37.haftam ama ben rapor götürmedim 32 yi vermiştim 10 haziranda şube müdürüm gerek olmadığını söylemişti bana da..ben de ne aldım ne verdim)doğum belgesini götürcem bir tek doğumdan sonra şube müdürü öyle söyledi bana..

Biliyorsunuz ben ogretmenim bas mdr yrdcisini aradim sordum gerek yok tatildeyiz nasilsa dedi ama onada guven olmaz ki eminmisiniz yaaa su sicakta taaa okula kadar gitmek zul geliyo;(((

canım burda başka öğretmen arkadaşlaşlarda vardı onlar nasıl yaptılar bilmiyorum

hoşgeldin canımm,iyi olmanıza çok sevindim)dediğn şeyi hiç duymadım ben sağolsun doktorum hiç bahsetmiyor böyle önemli şeylerden neyseki sen söyledin bilmemiz iyi oldu..

canım bizim dr 7.aydan itibaren yasak demişti zaten bizde korktuğumuzdan yanyana kardeş gibi yatıyoz nerdeyse 9 aydır bişey olmasın diye :)
biz 3. aydan itibaren kardeşlemiştik öyle de gidiyoruz doktor bişi olmaz dediyse de nıç olmadı :78: doktorunla bi konuş derim ben

canım az kaldı artık seninde:)))
doğum günü hediyen olacak sana yavrun
aynen öyle sabah eşim de onu söyledi her sene hediyeni sevgiyle anarsın diye aslında aynı gün istemiyordum ben ama doktorum bu herkese kısmet olmaz dedi gel sen o gün doğur dedi iyi dedik

hadi hayırlısı canımm az kaldı evet heyecanlanman çok doğal..o zamana kadar hem bebişine hem kendine dikkat etmeye devam,sağlıkla kavuşursun inşallah..
inşallah canım inşallah hepimiz

merak etmez olur muyuz canım
çok şükür herşey yolundaymış sevindim.
dikkat et kendine
bu arada normaldoğum yapan var canım ama kim hatırlayamadım :44:

bu arada kızlar bebefix ten alışveriş yapan oldu mu hiç ??

hoşgeldin canımm,iyi olmanıza çok sevindim)dediğn şeyi hiç duymadım ben sağolsun doktorum hiç bahsetmiyor böyle önemli şeylerden neyseki sen söyledin bilmemiz iyi oldu..

valla cnm bana da dün kontorlde söyledi iste artik tehlikli haftalari atlattik nisan gelmesi su gelmesi sancilarin artmasi bunlardan bahsetti ilk defa :) bebegin basi cok derinde diyodu son 1 aydir ama dün dogum kanalinda olmadigini hala hareket ettigini söyledi böyle durumda su gelirse bebek havasiz kalabilir ya da kordon dolanabilirmis allah korusun o yüzden de yerinden kalkmadan uzanip ambulansi ara ve gelmelerini bekle dedi. burdaki saglik sistemi türkiyeyle farkli tabi yine de bilemiyorum sonucta böyle bi tehlike varsa doktorlarin söylemesi gerekir...

:) sagolun cnm ya seninde dogum tarihin belli olmus 29 unda kendi dogum gününde alicaksin insallah bebisini kucagina :) ne güzel yaa.
ben kacirdim demekki normal dogum yapan arkadasi acaba nasil gecti dogumu cok merak ediyorumm rüyalarima giriyo her gece dogum ani yaa dogruyu söylemek gerekirse cooook korkuyorum coookkk

canım rehnuma arkadaşımız normal doğum yaptı biraz ağrım var diyodu kesmişler biraz.
sorma canım bende korkuyorum 2. olduğu halde ama kendi kendimi de sakinleştirmeye çalışıyorum herkes doğuruyo ne oluyo sanki korkulacak bişey yok hem 2. olcak neyle karşılacağanıda bilşiyosun falan diyorum. inşallah rahat doğumlar yaparız

bende öğretmenim ben bugün 37. hafta raporumu alıp verdim.raporu alıp ver sonra doğum parasında problem oluyor diye duydum.geçen sene arkadaşımda aynı zaman doğum yaptı tatildi ama ondan istemişler raporu o yüzden bende bugün aldım.

ben onu görmedim ya kacirmisim hayirlisi olsun allah anali babali büyütsün kesik olunca biraz agri oluyodur tabi amannn ne biliyim biraz da burda yanliz olmanin ve basima neler gelicek bilmemenin verdigi korku var herhalde bende bi sekilde dogucak bu bebekler ama insan stres oluyo zaman yaklastikca...

36.haftaya gırdık cnm aynen ole ezıyet halınde oldu o yuzden esımle guzelce konusmam lazım durumu son hafta larım yanı 38 olmadı 40 haftada gelıcek bebısımız o yuzden elı kulagında kendımı zorlamamam lazım

Canım türkiyede prosedür işelri biliyorsun. Sonradan yok 37 de getirmeliydin doğum paranı ödemiyoruz deme ihtimalleri var. Ben işimi şansa bırakmazdım.

Canım tabiki merak ediyoruz :))) Dinlendiğin için girmediğini düşünmüştüm. Buarada güzel kızına maşallah... Kilosu gayet güzel. Şimdiden niye epiduralle ilgili form verdi? Anesteziye alerjin olup olmadığını bilmek, herhangi acil durumda ellerinde bulunmsı için falan mı?

Doğum kanalında olmayan bebeğin su gelmediği taktirde tehlikede olacağını bilmiyordum Belkide dr. daha doğumama zaman olduğu için söyleme gereği duymadı

Gülse bebek hosgeldin... Gelisimci, Allah anali babali büyütsün...

Kids go; Ben de çok sık takip edemiyorum ama dün geçtin aklımdan uzun süredir görmedim topikte dedim. Hersey yolundaymis sevindim:)

kizlar 2 dakikaya dustu,duramiyorum yerimde
biz hastaneye cikiyoruz
dua edin nolur

Ayy, kolay bı dogum olur insallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yok cnm bilgisayarda sorun oldugu icin giremedim okuyamadim diye catladim resmen :)) bi sürü sey kacirmisim zaten. evet kizimin masallahi var gayet iyi ilerliyo artik her an gelebilir diye beklicez. hem alerjiyle ilgili sorular var hemde daha önce ameliyat olup olmadigim bel agrisi problemi var mi tarzi sorular bi de 2 secenek var epidural anestezi istiyorum ya da dogumun ilerleyisine göre kararimi vericem aciklamalar falan da yapmislar iste yan etkileriyle iglili. ben doktorumla konustum zaten dogum aninda istersem yapilicak.

bende bilmiyodum dogum kanalinda yerlesmedigi zaman su gelirse tehlike olucagini dün söyledi sasirdim ki 1 aydir basi cok derinde diyodu dogum kanalinda diye düsünüyodum bende. ambulansla hastaneye gitme fikri bile bi tuhaf geldi söyleyince :)

canım sitesinde kargo ücreti tarafımıza ait yazıyo. neden böyle bişey yaptılarki acaba. bi sorsaydın

BEN O ZAMNA ARAMIŞTIM Z ATEN NİYE KARGO ÜCRETİ HAKKINDA BİLGİ YOK ÜCRET FAZLA DEYİP KIZMIŞTIM :)) sen deyince hemen girdim baktım ama bu seferde ücret değişmiş.ben 48 lik olanı 35 tl aldım.12 küsur kargo ücreti ödedim.şimdi yaklaşık kargo ücretini iç.ine ilave etmiş uyanıklar... :))

biz ilk sen doğurcaksın diye beklerken kimler kimler doğurdudemek vakti gelmemişti oğlunun ee biraz daha sabretsin bakalım..

sorma canım.bende öyule diyorum.ama işte herkesin doğacağı günle öleceği gün ve saat belliymiş.biz insanoğluyuz sonuçta.beraat kandilinde öğrendim..artık hayırlısı diyorum.en doğru en güzel zamanda gelsin yavrum..

evet cnm.ama hala öyle dimi :)heran herşey olabilir.:) en hayırlısı olsun hakkımızda..sende yorma kendini cnm.hala çalışıyomuşsun düşünüyorum seni arada..kızıyorum çalışma arkadaşlarına da...

teşekkür e derim cnm.senin iyi olduğunu duymakta beni sevindirdi..

doğum parası herkese veriliyormu yoksa 37. haftaya kadar çalışan öğretmenlere mi? kerşke herkese verseler çok para lazım çok..:))

selam kızlar,araziden geldim..biraz sıcak çarptı keşke şapkamıda alsaydım..iyice yüzümde lekelendi,umarım doğumdan sonra geçer..balperisi canım ya ne yaptı acaba,allah yardımcısı olsun..
kisd go hoş geldin canım, iyi olmana sevındım..annenler ne zaman gelecekti?
venüsçüğm sende öyle böyle bu günlere geldin maşallah canım sana....
perpermint bugünde gidecekti sanırım kontrole..güzel haberlerle git gel canım

merhabalar..ben diş doktorundan geldim kırılmış dişim için yarın kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş nasıl bir işlem zormu bileniniz var mı çok korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…