canım alınca işyerine hemen vermen gerekiyo ben öyle yapmıştım
Biliyorsunuz ben ogretmenim bas mdr yrdcisini aradim sordum gerek yok tatildeyiz nasilsa dedi ama onada guven olmaz ki eminmisiniz yaaaCanım benim almama daha var ama sankı hemen verilse ona göre işlem yapılıur gibi geliyor.
haayrlı ugurlu olsun bebısımızzz...
bayanlar ozel olmassa bısey sormak ıstıyorum cınsel ılıskıyı kestınızmı yada devam eden varsa rahatca ılıskıye gırebılıyormu ben zorlanıyorum kesmemız gerekıyo ole dusunuyorum kendı adıma canım yanıyo
evettt doktorumuz bizi sonunda ikna etti
annesiyle aynı gün doğsun bana dua edersin dedi
29.07.2011 meleğimin bize merhaba diyeceği gün olarak kesinleşti
acayip heyecanlıyım ben yaa
Biliyorsunuz ben ogretmenim bas mdr yrdcisini aradim sordum gerek yok tatildeyiz nasilsa dedi ama onada guven olmaz ki eminmisiniz yaaasu sicakta taaa okula kadar gitmek zul geliyo;(((
Biliyorsunuz ben ogretmenim bas mdr yrdcisini aradim sordum gerek yok tatildeyiz nasilsa dedi ama onada guven olmaz ki eminmisiniz yaaasu sicakta taaa okula kadar gitmek zul geliyo;(((
selam kizlar
bilgisayaramiz bozuk oldugundan nete giremiyorum kac gündür ama aklim hep burda gecmisi de okuyamadim o kadar cok sey yazmissiniz ki...
bi gördügüm gelisimci nin dogum yaptigi gülse bebek dogmus bugün allah anali babali saglikli sihhatli büyütmek nasip etsin insallahh. bi de balperisinin sancilarini ve dogumun cok yaklastigini gördüm :) onun disinda bisey kacirdiysam kusura bakmayin. umarim herkes iyidir. venüs cnm seninde iyi oldugunu gördüm cok sevindim :)
beni merak eden oldu mu bilmiyorum ama bizde simdilik hersey yolunda daha dün doktordaydik. acilmamiz yok rahim agzinda kisalma da yok kasilmalar da yok doktor dedi bu gidisle 22 agustosu bile geciriceksin herhalde :) temmuzu da atlattiktan sonra normal hayatima devam edicem yoksa dogum zorlasicak böyle yatmakla :) kizim da gayet iyidi 2800 gr olmusdün bana bi form verdi doldurmam icin epiduralle ilgili sanki doguma giricekmisim gibi heyecan yaptimmm :)))
bu arada kimse simdiye kadar normal dogum yapmadi galiba yaa ben daha da cok heyecanlaniyorummm
haa bi de benim kizimin basi cok derindeydi son 1 aydir ama dün ultrasonda dogum kanalinda olmadigini söyledi doktor olurda suyun gelirse sakin yerinden kalkma ve hastaneye gitmek icin ambulansi ara dedi. bebek dogum kanalina yerlesmedigi zaman su gelirse tahlikli oluyomus hareket etmek. hic böyle bisey duyan var mi aranizda????
biz 3. aydan itibaren kardeşlemiştik öyle de gidiyoruzcanım bizim dr 7.aydan itibaren yasak demişti zaten bizde korktuğumuzdan yanyana kardeş gibi yatıyoz nerdeyse 9 aydır bişey olmasın diye :)
aynen öyle sabah eşim de onu söyledi her sene hediyeni sevgiyle anarsın diyecanım az kaldı artık seninde:)))
doğum günü hediyen olacak sana yavrun
inşallah canım inşallah hepimizhadi hayırlısı canımm az kaldı evet heyecanlanman çok doğal..o zamana kadar hem bebişine hem kendine dikkat etmeye devam,sağlıkla kavuşursun inşallah..
selam kizlar
bilgisayaramiz bozuk oldugundan nete giremiyorum kac gündür ama aklim hep burda gecmisi de okuyamadim o kadar cok sey yazmissiniz ki...
bi gördügüm gelisimci nin dogum yaptigi gülse bebek dogmus bugün allah anali babali saglikli sihhatli büyütmek nasip etsin insallahh. bi de balperisinin sancilarini ve dogumun cok yaklastigini gördüm :) onun disinda bisey kacirdiysam kusura bakmayin. umarim herkes iyidir. venüs cnm seninde iyi oldugunu gördüm cok sevindim :)
beni merak eden oldu mu bilmiyorum ama bizde simdilik hersey yolunda daha dün doktordaydik. acilmamiz yok rahim agzinda kisalma da yok kasilmalar da yok doktor dedi bu gidisle 22 agustosu bile geciriceksin herhalde :) temmuzu da atlattiktan sonra normal hayatima devam edicem yoksa dogum zorlasicak böyle yatmakla :) kizim da gayet iyidi 2800 gr olmusdün bana bi form verdi doldurmam icin epiduralle ilgili sanki doguma giricekmisim gibi heyecan yaptimmm :)))
bu arada kimse simdiye kadar normal dogum yapmadi galiba yaa ben daha da cok heyecanlaniyorummm
haa bi de benim kizimin basi cok derindeydi son 1 aydir ama dün ultrasonda dogum kanalinda olmadigini söyledi doktor olurda suyun gelirse sakin yerinden kalkma ve hastaneye gitmek icin ambulansi ara dedi. bebek dogum kanalina yerlesmedigi zaman su gelirse tahlikli oluyomus hareket etmek. hic böyle bisey duyan var mi aranizda????
hoşgeldin canımm,iyi olmanıza çok sevindim)dediğn şeyi hiç duymadım ben sağolsun doktorum hiç bahsetmiyor böyle önemli şeylerden neyseki sen söyledin bilmemiz iyi oldu..
merak etmez olur muyuz canım
çok şükür herşey yolundaymış sevindim.
dikkat et kendine
bu arada normaldoğum yapan var canım ama kim hatırlayamadım :44:
bu arada kızlar bebefix ten alışveriş yapan oldu mu hiç ??
:) sagolun cnm ya seninde dogum tarihin belli olmus 29 unda kendi dogum gününde alicaksin insallah bebisini kucagina :) ne güzel yaa.
ben kacirdim demekki normal dogum yapan arkadasi acaba nasil gecti dogumu cok merak ediyorumm rüyalarima giriyo her gece dogum ani yaa dogruyu söylemek gerekirse cooook korkuyorum coookkk
canım rehnuma arkadaşımız normal doğum yaptı biraz ağrım var diyodu kesmişler biraz.
sorma canım bende korkuyorum 2. olduğu halde ama kendi kendimi de sakinleştirmeye çalışıyorum herkes doğuruyo ne oluyo sanki korkulacak bişey yok hem 2. olcak neyle karşılacağanıda bilşiyosun falan diyorum. inşallah rahat doğumlar yaparız
benim doktorum ilişkiyi kesin falan demedi hiç gerçi bu konuda konuşmadık desem daha doğru ama biz de çooook uzun zaman önce kestik 2-3 ay belki daha fazla!!benim aklıma gelmiyor hiç saolsun eşim de titiz bu konuda zarar vermekten korkuyor!!biz ilk üç ay da çok nadir ilişkiye giriyorduk yine korkuyordu eşim o arada kalan 1-2 ayda normale yakındı herşey!!
sen kaçıncı haftadasın ki EHDA ?arkadaşımın da dediği gibi canın acıyorsa eziyet etme kendine doğumdan sonra herşey normale dönecektir zaten...
selam kizlar
kizlar 2 dakikaya dustu,duramiyorum yerimde
biz hastaneye cikiyoruz
dua edin nolur
Canım türkiyede prosedür işelri biliyorsun. Sonradan yok 37 de getirmeliydin doğum paranı ödemiyoruz deme ihtimalleri var. Ben işimi şansa bırakmazdım.
Canım tabiki merak ediyoruz :))) Dinlendiğin için girmediğini düşünmüştüm. Buarada güzel kızına maşallah... Kilosu gayet güzel. Şimdiden niye epiduralle ilgili form verdi? Anesteziye alerjin olup olmadığını bilmek, herhangi acil durumda ellerinde bulunmsı için falan mı?
Doğum kanalında olmayan bebeğin su gelmediği taktirde tehlikede olacağını bilmiyordumBelkide dr. daha doğumama zaman olduğu için söyleme gereği duymadı
canım sitesinde kargo ücreti tarafımıza ait yazıyo. neden böyle bişey yaptılarki acaba. bi sorsaydın
biz ilk sen doğurcaksın diye beklerken kimler kimler doğurdudemek vakti gelmemişti oğlunun ee biraz daha sabretsin bakalım..
Canım iyi olduğunu duymak sevindirici. Bak heran olabilir derken maşallah iyi dayandın. Pazartesiyide çıkarısın korma. Hayırlısıyla 1 ağustosta sende bebeğini kucağına alacaksın ne güzel. Aman sen arada ses ver ama yorma kendini :)))
selam kizlar
bende öğretmenim ben bugün 37. hafta raporumu alıp verdim.raporu alıp ver sonra doğum parasında problem oluyor diye duydum.geçen sene arkadaşımda aynı zaman doğum yaptı tatildi ama ondan istemişler raporu o yüzden bende bugün aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?