albümin nasıl bir test canım..ne yaptılar tam olarak..herkese mi yapılıyor
cnm ofislerini aradım yanlız havale ile ve o an elimizde bulunanaları satıyoruz dediler elindekileri sordum istediğim şekillilerden değildi
sanırım havale ile yapıcam alıcam bende.eşin giderde görürse bana hemen bildir cnm ne olur
bu arada sende bi ara sallamalı beşik arıyodun değilmi aldın sonra sanırım netten siparişlemi aldın yoksa dükkandan falanmı
nasıl bişi aldın paylaşırmısın benimle bide beşik eksiğim kaldı
slm kızlarr nasılsınız bakalım..doğumlar olmuş ne güzerl..Allah analı babalı sağlıklı versin inş..gülsecim tebrik ediyorum.balperisininde iyi haberlerinbi bekliyorum.:)) bende rahatsızım takılamıyorum o yüzden size.ama hep aklımdasınız.benim d r yok o yüzden daha bi dikkat e diyorum.pazartesi bitecek izni inş...hayırlısı artık diyorum.
canım ben e-şekerden aldım.üstüne ismini yazdırdık.hoşgeldin ahmet mert diye :)) inş hoşgelir oğlum...paketi falan güzel.yalnız ben şu noktaya kızdım kargo ü
creti 12,90 ödedim.bununla ilgili bilgi yoktu.yani kargo bize ait ama o kadar pahalı gelmesi sinirlendirdi beni geçmiş gün.buzdolabında bekliyor 1 aydır ... :)) ha bugün doğdu ha yarın doğacak derken.. :))
bizde 1 ağustosu bekliyoruz acele tetmessek tabi :)) kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...
Herkese yapılıyor son haftalarda. Ben albümin diye biliyorum, doktor da öyle söyledi ama protein diye de biliniyor sanırım. İdrarda proteine bakıyorlar. 24 saat idrar biriktiriyorsun..
Herkese yapılıyor son haftalarda. Ben albümin diye biliyorum, doktor da öyle söyledi ama protein diye de biliniyor sanırım. İdrarda proteine bakıyorlar. 24 saat idrar biriktiriyorsun..
merhabalar..ben diş doktorundan geldim kırılmış dişim için yarın kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş nasıl bir işlem zormu bileniniz var mı çok korkuyorumm
bende de bakmışlardı çok şişiyorum....ödem yapıyor diye...ama bana kanda baktılar diye hatırlıyorum o değere...hatta bende protein değeri sınırda çıkmıştı...doktor bol bol et ve yumurta yiyeceksin demişti...bu sayede yumurtadan nefret ettim...şimdi hiç yiyemiorumama eti her daim yiyebilirim
kaç haftalık hamilesiniz ve şikayetinizin durumu nedir ?
36 haftalık olduk şikayetim dişimin hamileliğimin 4. ayında kırılıp şimdide dayanılamayacak kadar ağrıması ve iltihaplanması Allah sizlere vermesin bu acıyı vallahi yaşayan biliyormuş.
nasıl biriktiriliyor..bir kabın içindemi..yoksa tutmamız mı gerekiyor, o imkansızda idrar torbam patlar kesin...
bende de bakmışlardı çok şişiyorum....ödem yapıyor diye...ama bana kanda baktılar diye hatırlıyorum o değere...hatta bende protein değeri sınırda çıkmıştı...doktor bol bol et ve yumurta yiyeceksin demişti...bu sayede yumurtadan nefret ettim...şimdi hiç yiyemiorumama eti her daim yiyebilirim
canım bende az önce faceye yazdm ama yanlş yazmışım..bende kanda proteine bakılıyor diye yazmştım..oysa idrarda baktılar protein var mı diye ..neyseki negatifti sonucum ..ödemden dolayı baktı banada doktor ..ama arkadaşn dediği gibi 24 saat biriktirlen idrardan bakılmadı,o anlıkkine bakıldı...bende de kansızlk var sabah akşam içiyorum ilacımı..
geçmiş olsun canım..doktorunla görüştün mü? benım bu konuda hiçbir bilgm yok ama hamilelikte de dişle ilgili işlemler yapılıyor diye biliyorum
36 haftalık olduk şikayetim dişimin hamileliğimin 4. ayında kırılıp şimdide dayanılamayacak kadar ağrıması ve iltihaplanması Allah sizlere vermesin bu acıyı vallahi yaşayan biliyormuş.
ilk ve son üç ay çok zorunlu olmadıkça müdahale edilmesi taraftarı değilim.Ağrı eşiği düştüğü için ya da sonrasında normal sayılabilecek ve ilaçla kesilebilecek bir durum hamilelerde daha komplike hale geldiği için rutinin dışına çıkılabiliyor.Dr.unuz kanal tedavisi dediğine göre durum cidden kötü.Ama bu durumda bir ağrı her halikarda ilaç tedavisi ister gibi geliyor bana.İLaçla baskıladıktan sonra hemen tedavi etmek ya da doğum sonrasına bırakmak dr.unuzla ortak kararınız olmalı.Size yapılacak işlemde diş uyuşturalacak,içinde çürük& kırık nedeniyle mikropla temas eden sinir doku alınacak .Dişin içi mikroptan temizlenecek ve kök ucundaki irinin kuruması beklenip o boşluk dolurulacak.Rutinde ağrınız olmaz işlem sırasında anestezi sayesinde sonrasında belki ilaç almanız gerekebilir.Ama kök ucundaki iltahaplanma çoksa antibiyotik takviyesi gerekebilir.BUnu görmeden söylemek zor.Geçmiş olsun.(eğer daha önce ağrınız oldu ve geçiştirdiyseniz dr.un tek seansta tedaviyi bitirmemesini pansuman yapmasını isteyin,bir de dişin içine sinir öldüren ilaç koyuyorum falan derse onaylamayın,sinirleri manuel çıkarsın.)Jinekoloğunuz ve diş hekiminiz mutlaka konsülte çalışsınlar.Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim bana bunları hiç söylemediler şimdi okurken korktum bide yapılırsa orda ne yapardım bilemedim.en iyisi çektirmek galiba.
Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
cok sukur agrim sifir su anda ama 6cm olana kadar epey kivrandim
selam kızlar,araziden geldim..biraz sıcak çarptı keşke şapkamıda alsaydım..iyice yüzümde lekelendi,umarım doğumdan sonra geçer..balperisi canım ya ne yaptı acaba,allah yardımcısı olsun..
kisd go hoş geldin canım, iyi olmana sevındım..annenler ne zaman gelecekti?
venüsçüğm sende öyle böyle bu günlere geldin maşallah canım sana....
perpermint bugünde gidecekti sanırım kontrole..güzel haberlerle git gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?