2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

temem canım yarın gitmeyi düşünüyor...giderse hemen bilgilendireceğim seni...beşiği netten aldım ben ama hangi siteden aldığımı inan unuttum 145 mi neydi... little prince markası...

hadi bakalım biz de ordan alacağız herhalde...
bu arada sen de 1 ağt.damı doğum yapacaksın....benim sezeryan tarihim de o gün de?merak ettimmmmmmmmmmm?

Herkese yapılıyor son haftalarda. Ben albümin diye biliyorum, doktor da öyle söyledi ama protein diye de biliniyor sanırım. İdrarda proteine bakıyorlar. 24 saat idrar biriktiriyorsun..

nasıl biriktiriliyor..bir kabın içindemi..yoksa tutmamız mı gerekiyor, o imkansızda idrar torbam patlar kesin...

Şükür hazırlıklar bitti,sadece odayı yerleştirmedim boya kokusu geçmedi diye.Ay sonunda evin temizliği falan...Artık minişimizi bekliycez.Bir şey sormak istiyorum.Ivır zıvır kremleri mendilleri falan aldımda gaz için masaj kremleri var onu almadım:S alsamıydım erken mi durumu göre mi alsam?Siz ne yaptınız?

Herkese yapılıyor son haftalarda. Ben albümin diye biliyorum, doktor da öyle söyledi ama protein diye de biliniyor sanırım. İdrarda proteine bakıyorlar. 24 saat idrar biriktiriyorsun..

bende de bakmışlardı çok şişiyorum....ödem yapıyor diye...ama bana kanda baktılar diye hatırlıyorum o değere...hatta bende protein değeri sınırda çıkmıştı...doktor bol bol et ve yumurta yiyeceksin demişti...bu sayede yumurtadan nefret ettim...şimdi hiç yiyemiorum ama eti her daim yiyebilirim

canım bende az önce faceye yazdm ama yanlş yazmışım..bende kanda proteine bakılıyor diye yazmştım..oysa idrarda baktılar protein var mı diye..neyseki negatifti sonucum..ödemden dolayı baktı banada doktor..ama arkadaşn dediği gibi 24 saat biriktirlen idrardan bakılmadı,o anlıkkine bakıldı...bende de kansızlk var sabah akşam içiyorum ilacımı..

kaç haftalık hamilesiniz ve şikayetinizin durumu nedir ?

36 haftalık olduk şikayetim dişimin hamileliğimin 4. ayında kırılıp şimdide dayanılamayacak kadar ağrıması ve iltihaplanması Allah sizlere vermesin bu acıyı vallahi yaşayan biliyormuş.

36 haftalık olduk şikayetim dişimin hamileliğimin 4. ayında kırılıp şimdide dayanılamayacak kadar ağrıması ve iltihaplanması Allah sizlere vermesin bu acıyı vallahi yaşayan biliyormuş.

geçmiş olsun canım..doktorunla görüştün mü? benım bu konuda hiçbir bilgm yok ama hamilelikte de dişle ilgili işlemler yapılıyor diye biliyorum

nasıl biriktiriliyor..bir kabın içindemi..yoksa tutmamız mı gerekiyor, o imkansızda idrar torbam patlar kesin...

:) Koca bir bidon verdiler. Bir gün sabahtan, ertesi gün sabah ilk tuvalete kadar biriktiriliyor. Normal idrar tahlili ve kan tahlili de alındı hastanede. Sonuçları daha almadık. Ama bu farklıymış. Doktor 36. haftada istemişti bu tahlili ama ben şişkinliğimin sabah-akşam tartılmaları sırasında 3 kilo fark ettirdiğini söyleyince bu hafta bakalım dedi. Belki sizden de isterler.

geçmiş olsun canım..doktorunla görüştün mü? benım bu konuda hiçbir bilgm yok ama hamilelikte de dişle ilgili işlemler yapılıyor diye biliyorum

çok sağol doktorumla görüşmedim ama görüşmek en mantıklısı olacak dualarınızı benden eksik etmeyin..

ilk ve son üç ay çok zorunlu olmadıkça müdahale edilmesi taraftarı değilim.Ağrı eşiği düştüğü için ya da sonrasında normal sayılabilecek ve ilaçla kesilebilecek bir durum hamilelerde daha komplike hale geldiği için rutinin dışına çıkılabiliyor.Dr.unuz kanal tedavisi dediğine göre durum cidden kötü.Ama bu durumda bir ağrı her halikarda ilaç tedavisi ister gibi geliyor bana.İLaçla baskıladıktan sonra hemen tedavi etmek ya da doğum sonrasına bırakmak dr.unuzla ortak kararınız olmalı.Size yapılacak işlemde diş uyuşturalacak,içinde çürük& kırık nedeniyle mikropla temas eden sinir doku alınacak .Dişin içi mikroptan temizlenecek ve kök ucundaki irinin kuruması beklenip o boşluk dolurulacak.Rutinde ağrınız olmaz işlem sırasında anestezi sayesinde sonrasında belki ilaç almanız gerekebilir.Ama kök ucundaki iltahaplanma çoksa antibiyotik takviyesi gerekebilir.BUnu görmeden söylemek zor.Geçmiş olsun.(eğer daha önce ağrınız oldu ve geçiştirdiyseniz dr.un tek seansta tedaviyi bitirmemesini pansuman yapmasını isteyin,bir de dişin içine sinir öldüren ilaç koyuyorum falan derse onaylamayın,sinirleri manuel çıkarsın.)Jinekoloğunuz ve diş hekiminiz mutlaka konsülte çalışsınlar.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim bana bunları hiç söylemediler şimdi okurken korktum bide yapılırsa orda ne yapardım bilemedim.en iyisi çektirmek galiba.

merhaba arkadaslarrr;

gelisimci dogum yapmis, cok cok sevindim; Allah gulse bebege saglikli uzun omur versin.
darisi hepimizin basina

balperisi de doguma gitti sanirim. ins. ondan da guzel haber aliriz yakinda. Allah bir nefeste kurtarsin. dualarimiz seninle cnmm

sementa cnm kontrolum iyi gecti sukur; nst'm cok iyi. doktor siki takiple 10 agustos 'a bir gelelim dedi, sonra da gun belirlicez sanirim. ins. haftamizi tamamlariz. haftayi tamamlarsak kilosunun hic onemi yok dedi doktor..

kids_gıo, venus iyi olmaniza sevindim kizlarrr

optum hepinizi, simdi biraz dinleneyim bennn

çok teşekkür ederim bana bunları hiç söylemediler şimdi okurken korktum bide yapılırsa orda ne yapardım bilemedim.en iyisi çektirmek galiba.

korkulacak bir durum değil,ben sadece açıklayıcı olmak istedim.Çekimi düşünmeyin derim kurtulabilecekken neden dişinizden olasınız.Jinekolog ok. derse ilaç tedavisi ve doğum sonrası da kanal tedavisi.Tabi ben farazi konuşuyorum,sonuçta dişi görmedim...Gören hekim arkadaşın takdirine de saygı duyarım.Ama endişe edilecek bir durum değil.içiniz rahat olsun bence.

Son düzenleme:
Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
cok sukur agrim sifir su anda ama 6cm olana kadar epey kivrandim

Arkadaşlar hastane valizine bebek için kaç takım pijama, atlet vs koydunuz?

Bir de bez konusu var huggies organik olanından çıkarmış; diğerlerinden pahalı biraz ama değer mi acaba bilemedim ne dersiniz ?

selam anneler :) ya benim bugün konrolüm vardı.çok akıntım oluyor diye alttan muayene etti doktor acaba su mu sızıyor dedi.anammm o nasıl bişşey öylee :26: çok acıdı.nasıl doğurucam bilmiyorum.o kadarcık kontrolde bile nasıl terler akıttım bu sıcaklarda nasıl çıkacak o çocuk Allah'ım yardımcımız olsun.
bu arada 2 haftada sadece 200 gram alabilmiş kuzum.47 cm 2150 gramcık .karın çapı küçük haftaya bir daha gelin yeniden ölçeyim dedi.çok üzüldüm.bıldırcın yumurtası,bal,kaymak,süt falan aldım hepsini yiyim de belki faydası olur bebeğime.inşallah gelişir yaa.

hosbulduk cnm :) annemler 16 agustosta geliyo malesef keske daha önce alsaydim biletlerini cok ihtiyacim var ona bu aralar ama degistirmekte bi sürü para daha fazla masrafa sokmak istemiyorum onlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…