Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
cok sukur agrim sifir su anda ama 6cm olana kadar epey kivrandim
Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
merhaba arkadaslarrr;
gelisimci dogum yapmis, cok cok sevindim; Allah gulse bebege saglikli uzun omur versin.
darisi hepimizin basina
balperisi de doguma gitti sanirim. ins. ondan da guzel haber aliriz yakinda. Allah bir nefeste kurtarsin. dualarimiz seninle cnmm
sementa cnm kontrolum iyi gecti sukur; nst'm cok iyi. doktor siki takiple 10 agustos 'a bir gelelim dedi, sonra da gun belirlicez sanirim. ins. haftamizi tamamlariz. haftayi tamamlarsak kilosunun hic onemi yok dedi doktor..
kids_gıo, venus iyi olmaniza sevindim kizlarrr
optum hepinizi, simdi biraz dinleneyim bennn
cnm beşiğiniz gzelmiş evet...peki bu sallamalımı eminmisintemem canım yarın gitmeyi düşünüyor...giderse hemen bilgilendireceğim seni...beşiği netten aldım ben ama hangi siteden aldığımı inan unuttum 145 mi neydi...Eki Görüntüle 227930 little prince markası...
hadi bakalım biz de ordan alacağız herhalde...
bu arada sen de 1 ağt.damı doğum yapacaksın....benim sezeryan tarihim de o gün de?merak ettimmmmmmmmmmm?
...Arkadaşlar hastane valizine bebek için kaç takım pijama, atlet vs koydunuz?
Bir de bez konusu var huggies organik olanından çıkarmış; diğerlerinden pahalı biraz ama değer mi acaba bilemedim ne dersiniz ?
selam anneler :) ya benim bugün konrolüm vardı.çok akıntım oluyor diye alttan muayene etti doktor acaba su mu sızıyor dedi.anammm o nasıl bişşey öylee :26: çok acıdı.nasıl doğurucam bilmiyorum.o kadarcık kontrolde bile nasıl terler akıttım bu sıcaklarda nasıl çıkacak o çocukAllah'ım yardımcımız olsun.
bu arada 2 haftada sadece 200 gram alabilmiş kuzum.47 cm 2150 gramcık.karın çapı küçük haftaya bir daha gelin yeniden ölçeyim dedi.çok üzüldüm.bıldırcın yumurtası,bal,kaymak,süt falan aldım hepsini yiyim de belki faydası olur bebeğime.inşallah gelişir yaa.
cnm beşiğiniz gzelmiş evet...peki bu sallamalımı eminmisin
aaaa demek doğuma az kaldı allah yardımcın olsun cnm
epidural normale senmi karar verdin..
korkulacak bir durum değil,ben sadece açıklayıcı olmak istedim.Çekimi düşünmeyin derim kurtulabilecekken neden dişinizden olasınız.Jinekolog ok. derse ilaç tedavisi ve doğum sonrası da kanal tedavisi.Tabi ben farazi konuşuyorum,sonuçta dişi görmedim...Gören hekim arkadaşın takdirine de saygı duyarım.Ama endişe edilecek bir durum değil.içiniz rahat olsun bence.
sallama mekanizması var ama elinle sallıyorsun otomatik bişi değil...ben sallama taraftarı olmadığım için sabitleyeceğim zaten:)
cevap için çok teşekkür ederim.ama elevit ne anlamadım.bir de 2150 gram çok az dimi yaa.bugün 34+0 da bebeğim.boyu iyi gibi ama kilosu çok az geldi bana.ben 12,5 kilo aldım.maaşallahım var ama bebeğim niye alamadı yaa :2:[/QUOTE]Ben de 33_4 de gittiğimde sadece 300 gr almıştı.çok takıldım başta ama sağlıklı ya boşverdim.Şİmdi ihmal ettiklerimi yapıyorum.Her gün iki bardak süt,iki kaşık pekmez,iki tane ceviz yiyorum.Dr.um eleviti kesmişti ama evde vardı ben de sordum bazı arkadaşlarım doğuma kadar almış ben de gün aşırı alıyorum.
Birde hurma alıcam çıkabilirsem.Haftaya salı kontrole gidicez işe yaradı mı yazarım.Bugdayı haşlayıp yoğurtla yemeye ben hep bayılırım ve yaparım zaten.Ama her gün yiyemiyorum.Haftada iki üç kere.
.
sallamalılara pek benzemiyoduda o yüzden tereddüt ettim cnm
sğl bilgi verdiğin için
şimdi nette araştırıyorum o markayı aynılarını buldum ama kumaşları saten
biraz daha araştırayım bakalım ben bu modeller sallamalı değil diye hiç bakmıyodum iyi oldu sana sorduğum
kumaşı nasıl güzelmi bazı kumaşlar hatır hatır oluyo bu sanki gzele benziyo yumuşak gibi gözüküyo
saten değil ...çok aman aman bi kumaş değil ama yıkadık makinada tekstilini misler gbi koktu:) bi de penye battaniye ile kullanacağım için çok dert etmiyorum...büyük konuşmiim ama ben odasına ve kendi yatağına biran önce geçirme taraftarıyımmm...2 yaşına geldiğinde anne babasıyla aynı odada yatan bi çocuum olsun istemiyorum(çevremde görüyorum ve onayladıım bişi değil)...o yüzden biz bu beşikte çok özellik aramadık...kısa dönemde kullanma amacımız var...bakalım hayırlısı :)
haklısın cnm bende senin gibi düşünüyorum bende sürekli yanımda yatan bi çocuğum olsun istemem odası var odasını bilmeli
ilk 6 ay bilemedin 7 ay bu beşikte yatırırım sonra odasına transfer ederim odasında zaten köşe koltuğumda mevcut 1 2 ay köşe koltukta idare ederim yatağına alışması için sonrası zaten gelir
hayırlısını dileyelim...bende şimdi araştırdımda epey buldum nette
kocişle istoça gidelim diyoruz orada çok fazla çeşit varmış beğenirsem oradan beğenmez isem netten sipariş vericem
cnm sorularıma cvp verdiğin için çok sğl...
cevap için çok teşekkür ederim.ama elevit ne anlamadım.bir de 2150 gram çok az dimi yaa.bugün 34+0 da bebeğim.boyu iyi gibi ama kilosu çok az geldi bana.ben 12,5 kilo aldım.maaşallahım var ama bebeğim niye alamadı yaa :2:[/QUOTE]Ben de 33_4 de gittiğimde sadece 300 gr almıştı.çok takıldım başta ama sağlıklı ya boşverdim.Şİmdi ihmal ettiklerimi yapıyorum.Her gün iki bardak süt,iki kaşık pekmez,iki tane ceviz yiyorum.Dr.um eleviti kesmişti ama evde vardı ben de sordum bazı arkadaşlarım doğuma kadar almış ben de gün aşırı alıyorum.
Birde hurma alıcam çıkabilirsem.Haftaya salı kontrole gidicez işe yaradı mı yazarım.Bugdayı haşlayıp yoğurtla yemeye ben hep bayılırım ve yaparım zaten.Ama her gün yiyemiyorum.Haftada iki üç kere.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?