2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler
cok sukur agrim sifir su anda ama 6cm olana kadar epey kivrandim

ozman çok rahat bir doğum olacak senin için 10 cm sonra doğuma alırlar allah hayırlı doğumlar nasip eder canım benim allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kizlar 6 cm acilmam var (3 saat once bakildi sonra epidurlimtakildi cok rahatim 2-3 saate dogardediler

ayy cnm ya yurtdisinda dogum yapan ilk arkadas sensin herhalde allah yardimcin olsun ama cogu gitmis azi kalmis artik. epidural taktilar demek ki bende ondan cok korkuyorum ama cok rahatim demissin benimde icimi rahatlattin. allah bi avazda kurtarsin arkadasimm

cnm bende senin iyi olmana sevindim. senin narin kizin haftasini tamamlayip saglikli bi sekilde dünyaya gelicek ben inaniyorum. ama sen bol bol dinlenmeyi ihmal etme gercekten cok ise yariyo

cnm beşiğiniz gzelmiş evet...peki bu sallamalımı eminmisin

aaaa demek doğuma az kaldı allah yardımcın olsun cnm
epidural normale senmi karar verdin..

ne güzel az kalmış hadi eskilerin tabiriyle bir avazda:)

Arkadaşlar hastane valizine bebek için kaç takım pijama, atlet vs koydunuz?

Bir de bez konusu var huggies organik olanından çıkarmış; diğerlerinden pahalı biraz ama değer mi acaba bilemedim ne dersiniz ?
...

valla ben 20 li seti olduğu gibi koydum,bir beşli set.2-3 tane de çıtçıtlı bodylerden.Yetmezse birileri evden getirsin napayımHuggies alamdım almayı düşünmüyorum.Organik ama kullananlar dışının sert olduğunu ve bebğin rahatsız olduğunu söylediler.Prima premıum care alıcam.Hoş e-bebekteki kızlar sağolsun numulerden bir dunya verdiler ya onlarda da denerim gene huggıesi.

Ben de 33_4 de gittiğimde sadece 300 gr almıştı.çok takıldım başta ama sağlıklı ya boşverdim.Şİmdi ihmal ettiklerimi yapıyorum.Her gün iki bardak süt,iki kaşık pekmez,iki tane ceviz yiyorum.Dr.um eleviti kesmişti ama evde vardı ben de sordum bazı arkadaşlarım doğuma kadar almış ben de gün aşırı alıyorum.
Birde hurma alıcam çıkabilirsem.Haftaya salı kontrole gidicez işe yaradı mı yazarım.Bugdayı haşlayıp yoğurtla yemeye ben hep bayılırım ve yaparım zaten.Ama her gün yiyemiyorum.Haftada iki üç kere.
.

çok ama çok teşekkür ederim bu bilgiler bana çok aydınlatıcı oldu kanal tedavisini doğum sonrasına bırakacağım ilaç tedavisi isteyecem ama kanal tedaviside korkulu rüyam gibi olacağa benziyor:2:bu dişcilerde çok can yakıyor

Ben de 33_4 de gittiğimde sadece 300 gr almıştı.çok takıldım başta ama sağlıklı ya boşverdim.Şİmdi ihmal ettiklerimi yapıyorum.Her gün iki bardak süt,iki kaşık pekmez,iki tane ceviz yiyorum.Dr.um eleviti kesmişti ama evde vardı ben de sordum bazı arkadaşlarım doğuma kadar almış ben de gün aşırı alıyorum.
Birde hurma alıcam çıkabilirsem.Haftaya salı kontrole gidicez işe yaradı mı yazarım.Bugdayı haşlayıp yoğurtla yemeye ben hep bayılırım ve yaparım zaten.Ama her gün yiyemiyorum.Haftada iki üç kere.
.[/QUOTE]
cevap için çok teşekkür ederim.ama elevit ne anlamadım.bir de 2150 gram çok az dimi yaa.bugün 34+0 da bebeğim.boyu iyi gibi ama kilosu çok az geldi bana.ben 12,5 kilo aldım.maaşallahım var ama bebeğim niye alamadı yaa :2:

sallama mekanizması var ama elinle sallıyorsun otomatik bişi değil...ben sallama taraftarı olmadığım için sabitleyeceğim zaten:)

sallamalılara pek benzemiyoduda o yüzden tereddüt ettim cnm
sğl bilgi verdiğin için
şimdi nette araştırıyorum o markayı aynılarını buldum ama kumaşları saten
biraz daha araştırayım bakalım ben bu modeller sallamalı değil diye hiç bakmıyodum iyi oldu sana sorduğum
kumaşı nasıl güzelmi bazı kumaşlar hatır hatır oluyo bu sanki gzele benziyo yumuşak gibi gözüküyo

süpersin..seni bu grubun en soğukkanlı annesi ilan ediyorum. O sancıları çekerken dahi,bizlerle paylaşımı bırakmaman takdire şayan bir durum ve ayrıca bir ilk. Çok rahat bir doğum olacağına eminim. Allah yardımcın olsun..

maşallah inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bu arada canlı canlı bir doğum olayına şahitlik ettik sayende..

cevap için çok teşekkür ederim.ama elevit ne anlamadım.bir de 2150 gram çok az dimi yaa.bugün 34+0 da bebeğim.boyu iyi gibi ama kilosu çok az geldi bana.ben 12,5 kilo aldım.maaşallahım var ama bebeğim niye alamadı yaa :2:[/QUOTE]

Benim de 2100 grdı.Tombiş değil ama alt sınırda değil sadece 3 günlük bir geriden gelme durumu var.Ama takılmamak lazım ölçümleri bilgisayar kafa çapı,vücut çevresi vb.kriterle yapıyor.Misal benim bacaklar kısa gövde uzun.Kızımda öyle o yüzden vucud,kafa 3 gün önden bacaklar iki gün geriden görünüyor.Yani çok üzme kendini bunun için.Elevit folik asit+vitamin takviyesi benim dr.um sadece 3 ay kullan yeter demişti.

Kızlar portatfi beşiğimiz de geldi az önce.Babannemiz seçmişti bana sürpriz oldu ama çok sevdim.Bizimki bunun pembesi

Son düzenleme:

canım çok az kalmış gerçekten baya soğukkanlısın ben olsam kaldırmıştım ayağa herkesi:))) Allah bir avazda kurtarsın inşallah

secretworld beşik çok güzel güle güle kullansın bebişin eminim kızın içinde bir prenses gibi olacaktır.:87:

saten değil ...çok aman aman bi kumaş değil ama yıkadık makinada tekstilini misler gbi koktu:) bi de penye battaniye ile kullanacağım için çok dert etmiyorum...büyük konuşmiim ama ben odasına ve kendi yatağına biran önce geçirme taraftarıyımmm...2 yaşına geldiğinde anne babasıyla aynı odada yatan bi çocuum olsun istemiyorum(çevremde görüyorum ve onayladıım bişi değil)...o yüzden biz bu beşikte çok özellik aramadık...kısa dönemde kullanma amacımız var...bakalım hayırlısı :)

haklısın cnm bende senin gibi düşünüyorum bende sürekli yanımda yatan bi çocuğum olsun istemem odası var odasını bilmeli
ilk 6 ay bilemedin 7 ay bu beşikte yatırırım sonra odasına transfer ederim odasında zaten köşe koltuğumda mevcut 1 2 ay köşe koltukta idare ederim yatağına alışması için sonrası zaten gelir
hayırlısını dileyelim...bende şimdi araştırdımda epey buldum nette
kocişle istoça gidelim diyoruz orada çok fazla çeşit varmış beğenirsem oradan beğenmez isem netten sipariş vericem
cnm sorularıma cvp verdiğin için çok sğl...

rica ederim canım...gönlünüze yatanı bulursunuz inşallah en kısa zamanda :)

cevap için çok teşekkür ederim.ama elevit ne anlamadım.bir de 2150 gram çok az dimi yaa.bugün 34+0 da bebeğim.boyu iyi gibi ama kilosu çok az geldi bana.ben 12,5 kilo aldım.maaşallahım var ama bebeğim niye alamadı yaa :2:[/QUOTE]

ben normalde temmuz annesi olacağım ama benim bıdık yerinden memnunmuş ağustos annesi bile olabilirim galiba :)
benim oğlum 36+ 3 de iken 2700 gr dı 38+3 te ise 3300 gr ma çıkmış şimdide haftada 300 gr alıyor. 1 hafta daha beklerse oğlum 4 kg yakın doğacak yani büyük bir bebek şuanda. takma kafana bence bebeğinin kilosu iyi, zaten 34. haftada ortalama bebekler 2200 gr oluyorlarmış. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…